8224
  • Ridley
    jó hír:

elkészült az 1.7-es patch!
    igaz még csak a német verzió érhető el de szerintem még pár nap és itt az angol is.

byeZ
  • Ridley
    szerintem a sera full harcosnak nem az igazi..hacsak a concentration-t fullra fel nem nyomod és a multi hit-et(lehet,hogy nem ez)amelyiknél 6-ot üt egymás után és kész a hentes :)

pár mágikus képességet azért érdemes fejleszteni,így kiegészítve a hiányosságait.

a link amit írtam elég jól leírja a különböző taktikájú serák erősségét ill. gyengéit
  • TopGun
    Ezeket nyomom en is, nem ragaszkodom a celestial light-hez, ha tudsz jobb teruletre hato varit akkor ird le lecci!
  • Ridley
    jah az jó (cl)csak nem hat túl messzire (ha az amire gondolok)

a dual wileding és a sword lore ha ezeket nyomod rossz nem lehet..bár fejből nem biztos,hogy mind2 növeli az attack speed-et

egy kis infó:
    http://www.sacred-junkies.com/39.php
  • TopGun
    Seraphimmal tolom, goldon es 70.szintu vagyok most, ket karddal irtom az ellent, atobbit csak holnap tudom pontosabban leirni, mert ma kicsit nyomulok, azt irtak, hogy a celestial light vari eleg utos es teruletre hat, ezt is kikene probalnom.
  • Ridley
    top gun:
    hát az az igazság,hogy nemigen kell innom mert megütni is alig tudnak :)
    egyébként silveren vagyok...
    a legújabb patch(béta3)-nál nem is tudsz választani nagyobbat csak ha magasabb szintű vagy.

a.speed-et? kaszt specifikus fegyvereket használj (+adjon az attack speed-hez-van pár ilyen)
    melyik karakterrel játszol?
    megpróbálok segíteni,hogy melyik skill-t válaszd

gear: thx :)...igyekszik az ember
  • TopGun
    VAZZE! de vakvarju vagyok! :(( Koszi!! megnezem en is ma! ezt mivel tudom felnyomni max.ra? esetleg tudsz meg ilyeneket amiket igy meg lehet nezni? ez az aktualis karid? evvel tolod most? eleg keves italod van! melyik szint?
  • Gear
    Jó a karid .
  • Ridley
    hi!

jaja sikerült
    szal imholni: :)

• TopGun
    Hi! sikerult megnezni? mert en sehol sem talaltam, hogy hol latszik az attack speedem! :(
  • John Wayne #4853
    Az általam ismert összes nő beéri a pasziánsszal is:)
  • Johnyy
    Ez érdekes az "aszszonyoknak ;)" folyton a simsz kelll
    Na de én gondoltam a Rome total war (de először letöltöm, megnézem megéri e megvenni), Kotor 2 prince2 najo nem gonkozok tovább ...
  • PiszkosFred
    Ne is mondd. Asszonynak a sims2, nekem a the movies es a pirates! remake, es ez eddig csak 3, amiket fel eve terveztunk el hogy megveszunk... Kozben megrendeltuk az Evangelion sorozatot DVDn. Sacred mar kipipalva par honapja, ugy, hogy nekem csak a Tortuga kellett, de igy a kettot megvettuk kapcsolva. Nemtom mi lesz telen, de felek hogy ossze meglesz ennek meg a bojtje. Le kell mondanom par karos szenvedelyrol eheh.. ;]
  • Johnyy
    Jah, már én is gondolkodok, cak most egy halom jatek megjelenik őccel és azokon is a vásárlást kéné gyakorolni...
  • PiszkosFred
    Csak tamogatni tudom a javaslatot. 7k nem sok, es lassan egesz jo a multi.
  • John Wayne #4848
    Kipróbálta valaki a multit a neten? Gondolkodom rajta, hogy megveszem a gámát, egész jól elszórakozom vele, de unom a single playert.
  • Johnyy
    Ja bocsi benn volt a caps look
  • Johnyy
    Jaja VALKI AZT MOBDTA HOGY HA ANGOL AKKOR TANULJA A NYELVET,, NA KÖSZ ÉN INKÁBB MEG ÚGY HOGY ELMONDJA ANGOLUL ÉS LE VAN ÍRVA MAGYARUL,, SOKKAL JOBB MINT KERESGETNI A SZÓTÁRBAN
  • TopGun
    Elore is koszi! nekem nagyon jo, hogy magyaritva van, igy sokkal jobban ertem mit mekeg egy ket foszer! :)
  • Ridley
    ok de most munkahelyen vagyok..egyébkét maradok az angolnál vhogy jobban bejön :)
  • TopGun
    Koszi! kiprobalom, azert jobb lenne, ha Te is megnezned ok? nekem mar magyarul beszel!
  • Ridley
    de tudom :)

inventory menü /i bill. :)/
    itt vmilyek statisztikai tulajdonségra viszed az egér kurzort(vmelyik alsóbb) és akkor ott mutatja az attack speed-et.

ha nem találnád bár kétlem akkor holnapra pontosan megnézem

üdv
  • TopGun
    FENE!! :((( a #4838-amra nem tudod a valaszt veletlenul?
  • Johnyy
    Jah , én meg valamit véletlenül megnyomtam és egy ultra nagy és részletes sztatisztikával kidobja az fps-t ami gyak eltakarja az egész képernyőt ! ennek mi a bill kombija?
  • Ridley
    ms virtual machine 2004-et és a vm ware-t is próbáltam.
    a vm-ware komolyabb de sajnos egyik se dx8-9es videókártyával rendelkezik :(

szal nem sikerült eddig egy gépen host-ot és client-et csinálni :(

• TopGun
    Hol tudom megnezni, hogy pl. az attack speedem 220-e?
  • TopGun
    Hi! sikerult megcsinalni az Ms virtualt? egy gepen?
  • Spiderman
    Csald be a lovasokat egy olyan helyre, ahol elakadnak (fal, sziklafal, erdőszél), mert akkor nem tudnak tobább futni, így egyszerűen oda kell sétálni és már kész is. Ja hogy oda menjenek, ahhoz csak fuss te is a fal mellé.
  • Spiderman
    Nem tudom, hogy miért aggódsz a lovaglás miatt, mert ha a futásod 220-as, akkor kb. olyan gyorsan futsz, mint a leggyorsabb lovak. Amúgy, hogy gyors lovaid legyenek, ahhoz magas színtű Ridding skill kell, és azért vannak fontosabb skillek is. :)
  • Johnyy
    Ezt a gáz hogy volt már egy hetven valahanyas szintű Battlemagém, azzal akartam játszani goldon, meg volt egy 25 ös gladim, csak a elfet is ki akartam próbálni, hm.. nem kezdem ujra,, majd mindenhova gyalogolok ;)
    (ja sirályul elrepült a vinyómés a 2 karim elment melegebb éghajlatra,, szal....)
  • TopGun
    Vannak olyan cuccok amik a lovaglashoz adnak pluszt! en pl. talaltam mar +2 lovaglas bonuszost, de mivel nekem nem kell, eldobtam!
  • PiszkosFred
    Kezd elolrol. A legelso karakterek sosem tokeletesek, es semeddig sem tart ujra belefogni, mar elore eltervezett skillekkel...
  • TopGun
    Kb mekkora az a magasabb szint? mert akkor ma megturboznam kicsit! bosszantanak azok lovasok :(
  • Johnyy
    DE én mosdom ho utálom a csíteket csak mattotkaptam élvezetileg
  • Bandew
    Mindenki úgy játszik ahogy akar. Multi természetesen kivétel.
  • Johnyy
    Én is utálok csalni , a pokolba az összes csít nevezetű álagggal de csak ki akarom cserélni az egyik skillemnet
    Gyakorlatilag ugyanolyan mint ha annakidelyén a lovazáást raktam volna bééééáéé ... továbra is cryyyyyyyyyy
  • Gear
    Nem csalunk mert az csúnya dolog!
  • Johnyy
    CRYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY öhöhöhö sip
    [Sír és Shaddarhoz könyöröght egy paciért]
  • ollie
    bocs, nem tudok ilyen progit
  • ollie
    A celestial light elég nagy területre hat magasabb szinten.