Sacred
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
MADár
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
Egy jó ideje figyelemmel kisérem a fórumot, csak nem volt mondanivalóm. De most van. Észrevettétek, hogy a jézuskáék kolostoránál lévõ portáltól szinte nulla távolságra van egy ritka nagy kapu jól lezárva. Na most ott utána a térkép egy olyan részt jelöl ami elég ahoz, hogy kiegben oda is pakolhassanak dolgokat + a portál közelsége elég gyanús. Nekem. Vélemények. Remélem nem újjabb sivatag.
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
Ti mivel toljátok? Én elején 2 karddal nyomultam+Attack mellé,de aztán rájöttem,hogy hiába van kevesebb sebzése a kesztyüknek,mégis nagyobbat sebzek velük. Miért van ez?
Illetve fist of heaven-en kívül mit érdemes? Attack-el miért csak 4-et üt,míg karddal egy egész mozdulatsort nyom? (legalább 8 ütés)
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
:)
azert mondtam en is hogy raeros ember kell mert mire igy valami komolyat oszerak az eleg sok ido:):):)
amugy kene egy kis help:)
az uruckos teleportot az istenek se birom megtalalni:(:( ha valkai tudja akkor irja mar le legyszi reendedsen hoyg merre keressem azt nagyjabol sejtem hogy melyik reszen van de nem talalom:(
ha jol tom a sivatag bal also reszeben kell keresnem ahol a vizes hulla is van de en hiaba jartam be ott szainte az egesz terkepet bar lehet hogy ementem ellete mert mar a 3 ik sor utan keresgeltem de az istennek se talatam szal ha valki tudja akkor legyszi irja le valami viszonyitasi ponthoz mondva hogy a vizes es a kihalt varos kozott ennyire meg enyire stb elore is kofi:):)
én nemtom kipróbálni az eredetivel, csak feltûnt, hogy feltûnt.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

A Combó mesternél 2 dolgot lehet csinálni.
1 combókat. Ez azt jelenti,hogy ütés/rúgás/stb fajjtákat össze tudsz rakni max 4-et 1 kombóba. Ennek persze sok lesz majd a feltöltési ideje.
2. az exchange-nél ha találsz másik kaszt rúnáját,be tudod a sajátodra váltani.3 rúnáért kapsz 1-et véletlenszerüen a sajátjaid közül,4 rúnáért már választhasz is.Ebbõl egyenesen következik,hogy ha találsz más kaszt rúnáját ne add el soha,hanem inkább váltsd be a kombó masternél.
Amúgy elején simán be tudsz magadnak csalni szinte végtelen rúnát (persze csak akkor ha van egy haver ,multiba),de azt már nem mondom hogy kell,mert 1 részt csalás,más részt könnyen rá lehet jönni..
www.gamecopyworld.com
JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!
JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!
igen de ha beillesztem a rúnaköveket és kifizetem nem lessz a comat artsnál semmi új.
N0 TXT TLK PLZ!4!
4x berakom egy varit akkor 4x erõsebb is lessz
no de hogyan tok uj varikat szerezni???
Mondjuk a dark elfnél az a felhõ,vagy köd vagy mi ami megállítja az ellenfeleket nagyon táp.
Mi most dark elf+gladiátor kombóban nyomtuk cimbivel,s egész gyorsan lehet haladni.
Ráadásul kipróbáltuk egybõl platinum fokozaton.:-) (7-8-as szintû karik:-)Kimentünk,s az elsõ ellenfelet ezzel a köddel lefogtuk. Az okes,hogy õ mozdulatlanul állt végig,de nekünk sztem minimum 20 perc volt leütni azt az 1 lényt:-) Persze azért csináltuk,hátha kapunk marha sok xp-t,de sajna nem adott. Köcsögség ettõl a játéktól,hogy szinte mindent az aktuális szintedtõl tesz függõvé.(Xp-t,Cuccokat,stb.)
volt 4 karink mephizni szintén hardcore-on:D
Nem kevered a játékokat?
War. War never changes.
1,honnan tom leszedni a legujjab dolgokat/patch, crack/
2, vane magyarítás
3, hogyan tom belõni a combot vagy mi a neve
4, melyik a legjobb egység?
asszem ennyi
köszi
varja? :(
"Ctrl+bal kattintás egy csapattársat jelzõ nyíl mellett lévõ játékosnévre= azonnal a társ mellé teleportálás. "
Nincs erre valami megoldás. A többi sok-sok bug még úgy ahogy elmegy,de ez annyira idegesítõ,hogy ha véletlen elhalálozik egyikünk,s 500 kilómétert kell megtennie,mire megint odajut ahol a másik van..... ez enyhén szólva is kissé megcsapolja a kedvünket a játék iránt...
Most olvastam utána. Az atribok,nem az aktuális érték 10%-ával nõnek,hanem az eredeti...
Innentõl kezdve tök mind1 (persze idézõjelben),hogy mire raksz,ha volt egy 20-as tulajdonságod,az mindig 2-vel fog nõni.
Mondjuk itt szerintem ez a dolo hatvanyozva mukodik bar nem egeszen a skillekre de azokra is ill hogymit es mikor vesz fel az ember es hanyas szintre fejleszti.
De ami nagyon nem mind1 az az atribok elosztasa mert ott nagyon nem mind1 hogy mikor mennyivel no szintenkent az embernek a str endur car stb es ott nagyon oda kell figyelni hogy mit is az ember a karakterbol kihozni
Na nekem meg ez nem megy szal nem tom mikor melyik karinak mit erdemes fejleszteni.
Van egy vampirom mivel szivesen nyomulok egy wood elfem es egy seraphom.
a seraph utos szal a varazslatok elfelejtve:)
ha valaki tud jo tippeket hogy mit es hogy erdemes fejleszteni ezen karaktereknel akkor arra kivancsi lennek. Legalabb kiderul mit csesztem el:):):)