8224
-
Zsoldos #4903 visszalapoztam, megtalaltam sory :)
nem hittem volna, hogy ilyesmi a gyik-ban van, bar gyanitottam, hogy vmi cd protection problema. -
Zsoldos #4902 Egy gyogykerdes:
A wyverni battlefielden a haldoklo ficko vizet ker. Ekkor megjelenik a radaron egy oazis egy loval meg par zombival. A viz mellett kis fenykor (vizkor?) jelenik meg idorol idore. De nem lehet mit csinalni. Hogy lehet vizet vinni neki? -
#4901 Koszi! azert nemi tanaccsal segithetnel ha van kedved hozza, legyszives! mit fejlesszek szerinted? -
#4900 Ték. -
#4899 Megy a landor v.kinek? Nálam nem akar. -
Noodlee #4898 Igen, az várható... -
#4897 ja, és nyílván a fizetős lesz a nagyobb... -
Noodlee #4896 "Az ingyenes kieg októberben lesz, a nem ingyenes jövőre.
"
Szal akkor kettő is lesz? -
Noodlee #4895 Thx Cimbora :) -
#4894 Az ingyenes kieg októberben lesz, a nem ingyenes jövőre.
Az 1.7-es végleges patch most jön ki (talán már ki is jött, legalábbis németűl már megvan), de törésre még kell várni.
Már nem nagyon vannak benne bugok.
-
Noodlee #4893 Hi népek!
Rég jártam erre...
Mi van a kiegészítővel?
Mikortól lehet majd kapni?
Hogy álnak a peccsek feltört játékhoz?
Még mindíg totál bugos? -
#4892 Gratulálok TopGun! Ez jól sikerült -
Gear #4891 Cak cépen széttolta a nem megfelelő helyre betett szöveg:P
Bár én letojom, miattam 2600*5420-AS képeket is betehettek,csak ne bmp és hasonlóan "helytakarékos" formákba. -
[VS]Thomas #4890 Nem Nagy :) -
#4889 Ok! igazad van! bocsesz! :) -
#4888 Felteszek par kepet, remelem nem lesz tul nagy meretu? ird le kerlek miket kene fejlesztenem? -
#4887 Nem lehetne ezt privatban? Biztos olyan dolgokrol van szo, amely nem tartozik rank, igy inkabb privatban beszeljetek meg. -
#4886 Na igen! de amirol beszeltunk es amit igertel az meg julius vegen volt! nem mostanaban! mostmar szeptember van ember! :( -
[VS]Thomas #4885 Hali. Egy kis help kellene, van e a fórumozók közül olyan, akinek Thosiba SD-M1612 DVD-Rom, illetve Pioneer 107D DVD-RW
van és működik a Cyclone Image kiírva.
ui:a Daemon-Tools 3.47-el megy "batch" álomány nélkül is nem tudja lekapcsolni az RPMS emulációt a munkahelyemen LG DVD-Rommal, ill. TEAC 52x CD-RW-vel. -
Saori #4884 Szimplán azért mert 2 hétig mégcsak gépközelbe sem jöhettem.. -
#4883 Vartam a privit, miert nem irtad meg? -
#4882 Jaaa, már emléxem, akkor ezt én is láttam... -
Saori #4881 -off-
Ne mondj semmit míg nem kérdeztél..ha megkérdezted volna mi okból tűntem el, nem ezt mondanád.
-off vége- -
#4880 HI! TE AZTAN JOL ELTUNTEL VALASZ NELKUL! es jol atvertel
engem! :((((( -
Saori #4879 Mystdale Castle-nál :) -
#4878 Merrefele van ez? -
#4877 Húúú, ezt én nem is láttam. Merre van? -
#4876 Hehe! vicces focipalya :) -
Gear #4875 Nem tom volt e már, de én most értem ide és nagyon tetszett
A térképen shotoltam mert nem bírtam eléggé elzoomolni. -
#4874 Holnapra pontosan megmondom mennyi a multi hit regtimeja, kb 3 korul van, de seraphimnak kellene valami jo, teruletre hato vari, az oldalon amit adtal, nem tetszett egyik megoldas
sem! :( -
#4873 A Sacred Plus októberben jelenik meg.
http://forum.sacredeng.ascaron-net.com/showthread.php?s=&threadid=17749
Sacred Plus
Overview
Sacred Plus is a free extension pack which has been in development parallel to patch 1.7. The Scripting Team and Graphics Team have been busy expanding the world of Sacred.
Features Included
- 2 new Regions
- 6 new Sets (one for each character class)
- 15 new weapon types
- 2 new quest blocks and new sub-quests
- 5 new enemies and a new boss
- will include all previous patches and updates
Sacred Plus will also be re-sold as Sacred Plus for those not owning the previous versions of Sacred.
Those that have Sacred already, you will be able to download it for FREE this October.
Sacred Homepage Admin
Ascaron Internet Forum Admin
Service & Support
Last edited by Mirko Worsley on 12.08.2004 at 13:57 -
Gear #4872 Ezzel együtt lesz a kisebb kieg is , ugye? -
Gear #4871 Akkor én jól belehúztam mert 41-es a karim és még csak most lett meg a 4 elem(nem ceruza,föld víz levegő tűz) és most megyek vmi kastély felé a térkép jobb oldalánál.
unique cuccokat nemigen találtam pedig nem rohanok a fő szálon, szépen kutatgatok, csinálom az alküldiket. -
#4870 Nekem a 3. fejezet volt a leghosszabb, szal lesz még bőven időd találni tárgyakat... -
#4869 Igazad van. Tényleg egyre többet kacsingatok a többi karakter felé. A kezdet kezdetén a varázslóval kezdtem, de simán lepofozott mindenki. Gondolom táposabb szintem már nem ez lett volna a helyzet, de nem akartam vértizzadni, amíg megerősödik. A többi karakter is elég csábító, talán a gladiátort kivéve.
Azért tolom tovább a sötét elfet. Most kezdtem a 3. fejezetet és 26-os a karakterem. Hátha becsúszik még 1-2 unique tárgy. Bár amilyen mázlim lesz úgysem egyforma szethez fognak tartozni. -
#4868 Hát valszeg az első végigjátszás alatt nem fogsz komplett szettet találni. Én amikor befejeztem, kb a 40. szinten lehettem, és a szetből asszem 4 volt meg. Érdemes ugyanazzal a karoval tovább tolni egyel nehezebb fokozaton. Csak az a baj, hogy ugyanaz a kari már uncsi egy idő után... -
#4867 24-es szintű volt a karakterem amikor az első unique tárgyat találtam. Ez egy öv volt és pont passzolt a sötét elfemhez.
Aztán a méreg majd megölt, amikor a következő - és ez idáig utolsó - unique tárgyat megtaláltam. Pontosan ugyan olyan öv volt mint az előző. 2 unique tárgyat találtam összesen ezidáig és az is egyforma. Ha ilyen tempóban csordogálnak ezek az extra cuccok akkor lesz vagy 2 ezres szintű a karim mire kigyüjt egy teljes szettet. -
#4866 a koncentráció választható tulajdonság..minél magasabb annál hamarabb ütsz újra és újra.
a 20-as multi soknak tűnik..mennyi a reg.time-ja? (szerintem sok lehet) úgy próbáld belőni,hogy 2-3 sec legyen! -
#4865 A concentrationt is ott kell valahol megnezni, hogy fullos-e ugye? multi hitem kb 20. szint korul jar. -
#4864 HUÁ!