8224
  • Zsoldos
    visszalapoztam, megtalaltam sory :)
    nem hittem volna, hogy ilyesmi a gyik-ban van, bar gyanitottam, hogy vmi cd protection problema.
  • Zsoldos
    Egy gyogykerdes:

A wyverni battlefielden a haldoklo ficko vizet ker. Ekkor megjelenik a radaron egy oazis egy loval meg par zombival. A viz mellett kis fenykor (vizkor?) jelenik meg idorol idore. De nem lehet mit csinalni. Hogy lehet vizet vinni neki?
  • TopGun
    Koszi! azert nemi tanaccsal segithetnel ha van kedved hozza, legyszives! mit fejlesszek szerinted?
  • Voltan
    Ték.
  • jam@
    Megy a landor v.kinek? Nálam nem akar.
  • Noodlee
    Igen, az várható...
  • ollie
    ja, és nyílván a fizetős lesz a nagyobb...
  • Noodlee
    "Az ingyenes kieg októberben lesz, a nem ingyenes jövőre.
    "
    Szal akkor kettő is lesz?
  • Noodlee
    Thx Cimbora :)
  • ollie
    Az ingyenes kieg októberben lesz, a nem ingyenes jövőre.
    Az 1.7-es végleges patch most jön ki (talán már ki is jött, legalábbis németűl már megvan), de törésre még kell várni.
    Már nem nagyon vannak benne bugok.
  • Noodlee
    Hi népek!

Rég jártam erre...
    Mi van a kiegészítővel?
    Mikortól lehet majd kapni?
    Hogy álnak a peccsek feltört játékhoz?
    Még mindíg totál bugos?
  • jam@
    Gratulálok TopGun! Ez jól sikerült
  • Gear
    Cak cépen széttolta a nem megfelelő helyre betett szöveg:P
    Bár én letojom, miattam 2600*5420-AS képeket is betehettek,csak ne bmp és hasonlóan "helytakarékos" formákba.
  • [VS]Thomas
    Nem Nagy :)
  • TopGun
    Ok! igazad van! bocsesz! :)
  • TopGun
    Felteszek par kepet, remelem nem lesz tul nagy meretu? ird le kerlek miket kene fejlesztenem?
  • PiszkosFred
    Nem lehetne ezt privatban? Biztos olyan dolgokrol van szo, amely nem tartozik rank, igy inkabb privatban beszeljetek meg.
  • TopGun
    Na igen! de amirol beszeltunk es amit igertel az meg julius vegen volt! nem mostanaban! mostmar szeptember van ember! :(
  • [VS]Thomas
    Hali. Egy kis help kellene, van e a fórumozók közül olyan, akinek Thosiba SD-M1612 DVD-Rom, illetve Pioneer 107D DVD-RW
    van és működik a Cyclone Image kiírva.
    ui:a Daemon-Tools 3.47-el megy "batch" álomány nélkül is nem tudja lekapcsolni az RPMS emulációt a munkahelyemen LG DVD-Rommal, ill. TEAC 52x CD-RW-vel.
  • Saori
    Szimplán azért mert 2 hétig mégcsak gépközelbe sem jöhettem..
  • TopGun
    Vartam a privit, miert nem irtad meg?
  • ollie
    Jaaa, már emléxem, akkor ezt én is láttam...
  • Saori
    -off-
    Ne mondj semmit míg nem kérdeztél..ha megkérdezted volna mi okból tűntem el, nem ezt mondanád.
    -off vége-
  • TopGun
    HI! TE AZTAN JOL ELTUNTEL VALASZ NELKUL! es jol atvertel
    engem! :(((((
  • Saori
    Mystdale Castle-nál :)
  • TopGun
    Merrefele van ez?
  • ollie
    Húúú, ezt én nem is láttam. Merre van?
  • TopGun
    Hehe! vicces focipalya :)
  • Gear
    Nem tom volt e már, de én most értem ide és nagyon tetszett

A térképen shotoltam mert nem bírtam eléggé elzoomolni.
  • TopGun
    Holnapra pontosan megmondom mennyi a multi hit regtimeja, kb 3 korul van, de seraphimnak kellene valami jo, teruletre hato vari, az oldalon amit adtal, nem tetszett egyik megoldas
    sem! :(
  • ollie
    A Sacred Plus októberben jelenik meg.
    http://forum.sacredeng.ascaron-net.com/showthread.php?s=&threadid=17749

Sacred Plus

Overview
    Sacred Plus is a free extension pack which has been in development parallel to patch 1.7. The Scripting Team and Graphics Team have been busy expanding the world of Sacred.

Features Included

- 2 new Regions
    - 6 new Sets (one for each character class)
    - 15 new weapon types
    - 2 new quest blocks and new sub-quests
    - 5 new enemies and a new boss
    - will include all previous patches and updates

Sacred Plus will also be re-sold as Sacred Plus for those not owning the previous versions of Sacred.

Those that have Sacred already, you will be able to download it for FREE this October.

Sacred Homepage Admin
    Ascaron Internet Forum Admin
    Service & Support

Last edited by Mirko Worsley on 12.08.2004 at 13:57
  • Gear
    Ezzel együtt lesz a kisebb kieg is , ugye?
  • Gear
    Akkor én jól belehúztam mert 41-es a karim és még csak most lett meg a 4 elem(nem ceruza,föld víz levegő tűz) és most megyek vmi kastély felé a térkép jobb oldalánál.
    unique cuccokat nemigen találtam pedig nem rohanok a fő szálon, szépen kutatgatok, csinálom az alküldiket.
  • ollie
    Nekem a 3. fejezet volt a leghosszabb, szal lesz még bőven időd találni tárgyakat...
  • Axon
    Igazad van. Tényleg egyre többet kacsingatok a többi karakter felé. A kezdet kezdetén a varázslóval kezdtem, de simán lepofozott mindenki. Gondolom táposabb szintem már nem ez lett volna a helyzet, de nem akartam vértizzadni, amíg megerősödik. A többi karakter is elég csábító, talán a gladiátort kivéve.
    Azért tolom tovább a sötét elfet. Most kezdtem a 3. fejezetet és 26-os a karakterem. Hátha becsúszik még 1-2 unique tárgy. Bár amilyen mázlim lesz úgysem egyforma szethez fognak tartozni.
  • ollie
    Hát valszeg az első végigjátszás alatt nem fogsz komplett szettet találni. Én amikor befejeztem, kb a 40. szinten lehettem, és a szetből asszem 4 volt meg. Érdemes ugyanazzal a karoval tovább tolni egyel nehezebb fokozaton. Csak az a baj, hogy ugyanaz a kari már uncsi egy idő után...
  • Axon
    24-es szintű volt a karakterem amikor az első unique tárgyat találtam. Ez egy öv volt és pont passzolt a sötét elfemhez.
    Aztán a méreg majd megölt, amikor a következő - és ez idáig utolsó - unique tárgyat megtaláltam. Pontosan ugyan olyan öv volt mint az előző. 2 unique tárgyat találtam összesen ezidáig és az is egyforma. Ha ilyen tempóban csordogálnak ezek az extra cuccok akkor lesz vagy 2 ezres szintű a karim mire kigyüjt egy teljes szettet.
  • Ridley
    a koncentráció választható tulajdonság..minél magasabb annál hamarabb ütsz újra és újra.
    a 20-as multi soknak tűnik..mennyi a reg.time-ja? (szerintem sok lehet) úgy próbáld belőni,hogy 2-3 sec legyen!
  • TopGun
    A concentrationt is ott kell valahol megnezni, hogy fullos-e ugye? multi hitem kb 20. szint korul jar.
  • ollie
    HUÁ!