8224
-
Zsoldos #4943 tudod az a resz a jatek 3/4 -enel van, menj oda kezdo karival es nezd meg ugy milyen -
Braveheart #4942 A abrbárnak meg túl rövid a lába amikor felfelé fut...
battlemaget hogy lenne érdemes fejleszteni? Mert van vagy 4 mágiaosztály...
asszem kezdek egy vampiresst inkább. Az ahogy a Seraphim kombózott egy lándzsával olyan szarul nézett ki hogy el is ment tőle a kedvem..
A long hadnled weapons amúgy a lándzsát is fejleszti ugye? És a buzogányokat mi fejleszti? -
#4941 ;]
Hasonlóan furcsa érzésem volt nekem is, de aztán felötlött bennem a Divine Divinity és benne a karaktermozgások, és mindjárt nem tűnt annyira szokatlannak. Furcsának furcsa, de nem egyedi ;] -
Braveheart #4940 Szerintetek nem topa az ahogy a dark elf felfelé fut? Mintha lebegne vagy csúszna fúj... -
#4939 Probald ki goldon seraphimmal :) -
#4938 Hát nekem a játék legelején kívűl, amikor még ismerkedtem vele, semmi megerőltető nem volt. Szerintem nagyon könnyű játék, hacsak nem kezd el az ember valami nehezebb fokozatot új karival. -
Zsoldos #4937 Amugy rajottem, veletlenul csaltam, a jatek legelejen 12-13. szintes koromban korul betevedtem a lavas reszre. Neztem is hogyhogy mindenki 10x erosebb lett mint eddig :) De kaptam az xp-t meg a modern fegyverzetet mint az alom. (kb +10-11 szint beficcent) Igy egy rovid nehez idoszak utan a jatek tobbi resze sem volt tul megerolteto.
Jokis segitseg, aki doppingolni akar. Bar ehhez a dark elf bugos/gigantikus ereje kell, mas karakter lehet, hogy nem eli tul. -
#4936 Igyvan, a fokveszthez tartozo npck nem nagyon halnak, max lefekszenek sziesztazni nehanapjan. A mellekkuldik kapcsan hozzankcsapodo nepek viszont hamar megpurcannak, de a legrosszabb amikor veled maradnak, a sikeres kveszt utan is. Igaz utobbi korabbi peccseknel volt, a legujabbal nem volt ilyen gondom. -
Zsoldos #4935 Sikerult, vmi bug volt a gfx-al, miutan ujrainditottam, mar jo volt. Nem latszott a szobaban a lepcso ahova fel kellett menni :) Ugy vettem eszre akinek nem szabad meghalnia az sosem hal meg (felkel egy ido utan) -
#4934 Csajnak nem szabad meghalnia. Ő nem olyan felpattanós, mint az első csávó -
#4933 Nemnem, sokkal harciasabb, es kevesebb esze van ;] -
#4932 amúgy a gumininja olyan mint a gumimaci? -
#4931 Szinten, minimalis a problema vele. Legtobbszor a legnagyobb baj az, hogy nincs ido jatszani ;] -
#4930 Nekem soha nem fagyott, lépett ki, nem bugzott néhány apróságot leszámítva, ja és eredeti van. Persze a legutóbbi beta patch sokat dob rajta. -
#4929 az eredeti mennyire fagyogat?
ez most kitalalta, hogy 2 percenkent kilep (mint anno, peccs nelkul)
ja es a favagoknak van egy kuldetes amikor leall az egesz, persze alt+f4-gyel ki lehet lepni (mindezt XP alatt)
ha az eredeti is ilyen akkor nem adok ki 7k-t azert, hogy 2 percenkent fagyogasson -
[VS]Thomas #4928 közben én is rájötem 1-2 dologra,
1:HA Nforce 3.13 driver Ms Ide driverrel Alap XP no update megy a game. 2: Ha Windows Update megvan a game nem megy.
3:Ha Nforce 4.27 Nforce Ide driverrel még alap XP-vel sem megy a game.Én ráhagyom hátha lessz törés hozzá. -
Jana6 #4927 majd a skillek segítségével több időre is át tudsz változni, legalább is nálam nem csak egy percig szokott vámpír lenni, bár még soha nem mértem le az időt -
Gear #4926 Szerintem találtál egy bugot a pályán. Nekem is volt hasonló 1szer. Lementem egy pincébe és a lépcső amin visszamehettem volna a falon kívülre került és nem bírtam kimenni a pencéből. Egy mentés és visszatöltés megoldotta a gondot. Azóta mindig mielőtt bemegyek valahova (ház,barlang)mentek egyet ("F9"). -
Zsoldos #4925 Itt mit kell csinalni?
Most oltem meg a jegsarkanyt, hogy megszerezzem az elemeket. A szobaba navigal el a nyil, de ott semmi nem tortenik. Volt velem egy varazslono, az a csata heveben szoren szalan eltunt.. Mi a teendo itt? -
Zsoldos #4924 Kesobb ezzel nem nagyon lesz mar problema mert magasabb szinten mar nagyon sokaig marad ugy. A denevereid meg megmaradnak neked ember alakban is arra a kis idore. -
Braveheart #4923 Na ez előbbi két kérdésem már elévült, viszont van egy új:
Ha Vampiressel avgyok akkor este is csak korlátozott ideig tudok átváltozni? Mert ez elég kiábrándító hogy alig 1percre tudok most átváltzoni, és akkor kezdhetek midnent előlről... -
Braveheart #4922 FElraktam az 1.66c-t és a cracket, béta patcehket inkább nem szedek le... a landorral hogyan tudok csatlakozni a multiplayer játékokhoz, hol vagytok a legtöbben? -
Braveheart #4921 NA fejlesztettem a gépem, újra felrakom a játékot. Melyik a legújabb patch amihez crack is van? -
Zsoldos #4920 map -
Zsoldos #4919 Koszi megnezem. Tudna vki segiteni, elakadtam kicsit. Icecreek Passhoz kene felvinnem a varazslo csajt, de sehogysem megy. Crow's Rock kastelybol probalkoztam, de hiaba. Akarmennyit maszkalok a varban nem tudok tole eszakabbra jutni. Es wolfdale felol is zsakutca van. Az a fura, hogy regebben a terkep szerint jartam shakura fele, de hogy hogy jutottam oda az rejtely, mivel most egy hegygerinc utban van ott.. (Sajnos a shakurai portalt elfelejtettem akkor bekapcsolni) Ha vki tud segiteni, vagy van par perce es megnezne egy save-t, megkoszonnem. -
#4918 A sacred.try.hu oldal foruman keresd meg "LAN game Interneten is" cimu topikot, es benne Flex baratunkat. O tud majd szerintem a legpontosabb infokkal szolgalni. -
Zsoldos #4917 Ezt hogy tudom kiprobalni, le van valahol irva a cim+egyeb infok? Vagy csak ha lesz tort 1.7 akkor megy? -
#4916 Egyre jobb a multija. Ha vegre elerheto lesz az 1.7es teljes, akkor szerintem probald ki biztonsagi masolattal Flex serveren a Landoron, es ha tetszik, erdemes megvenni. -
Curtis #4915 Hi,
[VS]Thomas! Nekem Pio 107 van és tökéletesen működik a CloneCD. DaemonTools+DaemonScript és megy mint a szél. (OpenBeta 3)
Curtis -
Zsoldos #4914 Igazabol fontolora vennem, ha jo lenne az online multija. De nem hallottam jokat rola. Egyelore legalabbis.
Fura, ti nem talaljatok ugy, hogy 1-2 karakter durvan tulzottan eros lett? Pl a dark elf 'battle fog'ja mindenkit kiiktat szinttol fejlettsegtol fuggetlenul, nagysagrendekkel tobbet tud es hatekonyabb mint barki mas osszes benito, paralizalo, vedo skillje egyuttveve. Ugyesen hasznalva szinte serulesmentesek a durvabb csatak is.
(meg csak 26. szint, szoval nem tudom a vegefele, vagy magas szinten mi a helyzet, de az elejetol egesz eddig a tokeletes skillnek tunik) -
#4913 Ezért is nem mindegy, hogy milyen szinű a socket színe... -
#4912 hoppá, nem is tudtam, hogy szét lehet szedni a socketes cuccokat... -
Gear #4911 1. bármikor ha van mit. Nem minden socket ből lehet kivenni a cuccot.
2. bármelyik kombót újracsinálhatod másképp a mesternél
3. Ha van socket-es ahogyan másba is , bár én nem lovagolok,tehát nem is próbáltam
4. Úgy emléxem hogy be kell menni az erdőbe egy ösvényen és a temető melett lessz egy lyuk amibe lelehet mászni...
pls -
#4910 kut -
#4909 par kerdes:
1. a kovacsok csak 1x hasznalhatoak, mint a Diabloban? vagy barmikor szetszednek osszeraknak?
2. a combo magusok detto, ha rajovok hogy egy combo helyett inkabb masik kellene, lehet azt, vagy van 4 lehetoseg es annyi?
3. hogyan lehet a loszerszamba vmit betenni, van socketes (vagy itt ahogy hivjak) a kovacs nem volt hajlando
4. Faries Crossingnal vn egy mergezett ku
oda hogy lehet eljutni? 1xuen nem tok odajutni
thx
-
Gear #4908 -
#4907 Es a nagy elonye, hogy a peccsek utan 1-2 honap mulva jonnek csak a krekkek, ugy pedig nemcsoda ha elmegy a kedve az embernek. Igy pedig eredetivel nem kell csak peccselnie, es go. ;] -
Gear #4906 Magyarországi viszonyok között nemrossz az ára .Aki szereti a diabló féle gamékat annak szerintem megéri mert nagyon sokat lehet vele jáccani.Én nem bántam meg a megvásárlását mert nagyon sok órát szórakoztam vele(és még fogok is sokat) de még abszolut nem unom. -
Zsoldos #4905 Nem jon be annyira, s meg az ara is sok. -
#4904 vedd meg az eredetit