Sacred

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elolvastam, írtam is rá.

Bobber
siman tudsz jatszani te is ha szervert inditassz nem kell hozza semi extra mindeen ismerosod akivel nyomatod benyomja a blan-ba az ip cimet mindenkinek valaki elinditja a gameserver.exe-t ami amugy ugyan azt csinalja mint ha a jatekban krealnal egyet es ennyi lehet is nyomulni ezerrel

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

TopGun
Irtam neked privit most! olvasd el legyszives!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

cSuwwi
a legújabb peccs sem baj, ha fennvan.
amúgy az alapprogramban igencsak sok apró bug volt (ezért járnak már 1.7-nél a javításokkal)

shit happens

Sziasztok!

Nemrég kezdtem a játékkal, és lenne egy olyan kérdésem (dark-elf-el vagyok), hogy ha van két egykezes fegyverem és megvan a képességem is hozzá, akkor mért nem engedi berakni a kezébe a két egykezes fegyvert?
Volt, amikor beleraktam egy kardot meg egy duplapengés (darkelf) pengét, de amikor kivettem már nem engedte visszarakni mért van ez?

Meg volt egy küldetés ilyen mellékquest (Marauder), meg kellett ölni vmi csávót egy barlangban egy kereskedõ bérelt fel (11 szintû vagyok), nézem térképen merre kell menni, de amint lemegyek barlangba, már nem látszik a kék nyíl a térképen, feljövök a felszínre ott se már, de a küldetés még ua., majd megnézem a questet és ott már a barlang belsejét mutatja, de nem is hasonlít amilyenbe én bementem, mi ez vmi bug?
Torrente?
Õ kicsoda-micsoda?

TopGun
A torrente-rol tud valaki? van itt valaki aki jatszik meg a gameval? :(

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

TopGun
Jam nem nezted meg amit kuldtem a mailboxon? nem csinaltad meg amit kertem? :(((

bocsi hogy ijen sok kinom van de kellene mé 1 kis segitség abban hogy ha most a szervert elinditom akkor én nemtudok játszani?Tehát ha ez igy van akkor valki tudna 1 szervert inditani vagy van valami iesmi?
koszi a segitséget bobber

ha valaki szeretne játszani akkor szoljon jöhet csinálok szervert vagy ha valki bevenne akkor szoljon.Messengerben lehet szolni a cimem [email protected]
Bobber
na akkor nezd meg a 3854 es hozzaszolast es meg egy kicsit viszabb ott azon a reszen targyaljak eppen hogy mi kell meg hogy kell

bocsi de nemnagyon találom a kérdésemre a választ talán azért nem mert hogy egész gyorsan kell néznem mert ez aszer net kurv@ drága és kevés idom van rá.Szóval bocs hogy ienbanba vagyoke de tundnátok akkor segiteni igen vagy nem
már végigvittem ajátékost és szeretném multira kihasználni az idomet és nem arra hogy a megoldást keressem ha tundak segiteni hamár ugyis ien drága ez a ..... amugy isdn másra ninccs még jelenleg lehetoség errrefelé
Bobber
ha visza olvasol vagy 100 hozzaszolast akkor ott valahol le van irva shaba es meg egy masik srac pont errol targyalt szal olvasni olvasni olvasni
ha meg nem olvasol akkor marad az eredeti

cSuwwi
ja, megveszed a boltban, akkor fog menni a multi :)

shit happens

na végre tudok irni
HI mindenkinek valaki tudna segiteni abba hogy lehet multizni valahjogy mert nincs cdkey-m.Valaki valahogy tudna segiteni??
?
A zászló égetõ... :D

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…

milyen zászlót?

raziel.
Én meg rusholok a pala ladderra:)

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

raziel.
Fred:) Norrnak kell ja meg kérdi hogy sword v. axe a jobb:D

Kedves Realtibi. Legyél szíves elolvasni azt a K**** bannert, ok?

War. War never changes.

nem akar menni a játékban egy küldetés
a küldetés az amikor egy katonának kell vizet vinnem .
nincs patch a gépemen.

Panzerfaust
Magyarítást még csak igérték, végigjátszás pedig nem nagyon kell sztm. Mármint jelzi meg minden. Elég egyértelmû.

Gladinál meg attól függ, hogy milyen skilt érdemes fejleszteni, hogy milyen fegyverrel nyomod.

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

bocs hogy nem olvasok vissza csak arra lennek kivancsi van e eme jatekhoz magyaul vegigjatszas esetleg magyarositas mer haverom ezzel zargat mar vagy 1hete

PiszkosFred
Eleg volt a baalrunokbol? ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

raziel.
Hali, valaki lécci mondja el milyen skilleket érdemes a gladiátornak nyomni..

txh

TopGun
Sajnos nalunk tiltott a hivatalos oldal! egyebkent tudom, hogy mikorra igerik a kijovetelt!

Tono34
1.7 patch-rõl van info a hivatalos oldalon.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

TopGun
A kiegeszito sem villanyoz fel senkit, a kozeledo 1.7-es patch? :((

NeoMaN
Nembaj, csak úgy mint a haverom: csak hogy meglegyen... :)

monnyuk má vagy 2 hónapja nem is tolom a gamét...

hogyé adja kilóját a sacred cédének ?

OFF
Meguntam én is... Van egy gyári Sacredem, esetleg valakinek
ON

NeoMaN
Magyarul -ha kész lesz- biztos nekiállok újra...

NeoMaN
Én is pont így vagyok vele. 1x nagyon jó volt, de nem visz rá a lélek egyenlõre, hogy újra nekiálljak, vagy továbbfejlesszem a karit...

TopGun
JAM! remelem Te jatszol meg a jatekkal es elolvastad a mailboxon amit kuldtem neked?

TopGun
Kinek a velemenyet osztod?

Osztom a véleményt.

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…

TopGun
Hat nem tudom, en tuti megcsinalom silveren es goldon is es ha megjon a kiegeszito meg az 1.7 patch akkor meginkabb tolni fogom.

tokeletesen egyetertek! egyszer jo volt az ujrajatszasba belefogtam de nem....nem ereztem azt a keztetest mint a diablonal, pedig olyan jo lett volna. tulajdonkeppen tokre bosszant hogy mostanaban igy keszitenek ilyen jatekokat. a lionheart is bizonyos szempontbol szerintem olyan jo volt masreszt ugy elb...k hogy csak na!

Shaman
Félreértettél.

Nem azt mondtam,hogy gyorsan ki kell játszani. Én próbáltam szépen végigmenni,minden questet megoldani,stb. Szép volt a gamma,jó volt a gamma,de mégsem éreztem azt benne,hogy újra kéne tolnom magasabb fokozaton,mint mondjuk éreztem a Diablonal. Nemtom miért,pedig elvileg szebb/jobb mint az...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

TopGun
AHA! ertem, mondjuk en meg nem jatszottam ki es rajtam kivul gondolom meg sokan szinten nem es nemsokara jon akiegeszito is hozza, gondolom bronzon jatszottad vegig? kezdd el ujra gold-on es mindjart gondban leszel a gyors kijatszassal.

Shaman
Mindenki kijácotta a sacredet,s annyi.

Szép volt jó volt ez a gamma,de eccer végigtoltam,s így elég is. Taláén ha nem lenne ekkora bughalmaz...

TopGun
Nagyon leult a topic! mindenki jatszik? vagy dolgozik? meg ejjel is? :((

TopGun
Jam! irtam neked privit es E-mailt! olvasd el legyszives!

Shaman
igen ez ugyanaz,mint gladiátornál.
van 2 kesztyüm mondjuk 200-250-ig sebeznek
van 2 kardom legyen ugyanennyi 200-250-ig.

Ha a 2 kesztyûvel ütök akkor 500-akat sebzek,ha a 2 karddal akkor 250-eket. MIÉRT?

Panzerfaust
De kis karmokkal nem.

repro
vazzeg.
a sebzés amit kiír az a 2 fegyver együtes sebzése. szal fegyverenként kb a felét sebzi.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Panzerfaust
Nem az hanem mért sebzi a felét minden fegyverrel annak amit kiír, kivéve a kicsi karmokat.

Darkelf? Me nakam gond nélkül kézbevette a 2 fegyvert, csak egy kicsit nehéz betenni.