Sacred
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
amúgy az alapprogramban igencsak sok apró bug volt (ezért járnak már 1.7-nél a javításokkal)
shit happens
Nemrég kezdtem a játékkal, és lenne egy olyan kérdésem (dark-elf-el vagyok), hogy ha van két egykezes fegyverem és megvan a képességem is hozzá, akkor mért nem engedi berakni a kezébe a két egykezes fegyvert?
Volt, amikor beleraktam egy kardot meg egy duplapengés (darkelf) pengét, de amikor kivettem már nem engedte visszarakni mért van ez?
Meg volt egy küldetés ilyen mellékquest (Marauder), meg kellett ölni vmi csávót egy barlangban egy kereskedõ bérelt fel (11 szintû vagyok), nézem térképen merre kell menni, de amint lemegyek barlangba, már nem látszik a kék nyíl a térképen, feljövök a felszínre ott se már, de a küldetés még ua., majd megnézem a questet és ott már a barlang belsejét mutatja, de nem is hasonlít amilyenbe én bementem, mi ez vmi bug?
Õ kicsoda-micsoda?
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
ha valaki szeretne játszani akkor szoljon jöhet csinálok szervert vagy ha valki bevenne akkor szoljon.Messengerben lehet szolni a cimem [email protected]
már végigvittem ajátékost és szeretném multira kihasználni az idomet és nem arra hogy a megoldást keressem ha tundak segiteni hamár ugyis ien drága ez a ..... amugy isdn másra ninccs még jelenleg lehetoség errrefelé

ha meg nem olvasol akkor marad az eredeti

HI mindenkinek valaki tudna segiteni abba hogy lehet multizni valahjogy mert nincs cdkey-m.Valaki valahogy tudna segiteni??
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
War. War never changes.
a küldetés az amikor egy katonának kell vizet vinnem .
nincs patch a gépemen.
Gladinál meg attól függ, hogy milyen skilt érdemes fejleszteni, hogy milyen fegyverrel nyomod.
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
txh
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Meguntam én is... Van egy gyári Sacredem, esetleg valakinek
ON
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
Nem azt mondtam,hogy gyorsan ki kell játszani. Én próbáltam szépen végigmenni,minden questet megoldani,stb. Szép volt a gamma,jó volt a gamma,de mégsem éreztem azt benne,hogy újra kéne tolnom magasabb fokozaton,mint mondjuk éreztem a Diablonal. Nemtom miért,pedig elvileg szebb/jobb mint az...
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Szép volt jó volt ez a gamma,de eccer végigtoltam,s így elég is. Taláén ha nem lenne ekkora bughalmaz...
van 2 kesztyüm mondjuk 200-250-ig sebeznek
van 2 kardom legyen ugyanennyi 200-250-ig.
Ha a 2 kesztyûvel ütök akkor 500-akat sebzek,ha a 2 karddal akkor 250-eket. MIÉRT?
a sebzés amit kiír az a 2 fegyver együtes sebzése. szal fegyverenként kb a felét sebzi.
N0 TXT TLK PLZ!4!
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!