8224
  • Gear
    Mit fejlesztettél?
  • Braveheart
    ful lreisntall ellenére ugyanezt csinálja... vmiko megsérülhetett azÖSSZES save file? elegem van, nem kezdem újra...
  • Braveheart
    elég régóta megvan már a játék, de iylet még ne mcsinált... most fejlesztetem a gépem, win reinstall is volt, lehet ez a baja?
    Amúgy vmiért az sszes játék kifagy a windowsba mostanában, de fogalmam sincs miért, minden driverből a legújabb van...
  • Gear
    Azt kár lenne. Szerintem a reinstall meggyógyítja.Csak a savekat e felejtsed el kimenteni :P.
  • Braveheart
    az összes saveben ugyanez van... most megpróbálok egy reinstallt, de ha így sem megy hagyom a játékot a fenébe...
  • Zsoldos
    hat ez vmi sulyosabb hiba. talan az elmentesben maszott el valami.. probalj visszatolteni egy autosave-t es proba..
  • Braveheart
    Közben megnéztem, a karakterem neve ehlyett jelenik meg az az O betű meg vmi Z meg 2 keveréke. MEgnéztem egy mási kkaraktremeet annak mag elcsúszott a neve balra.
    A karkatrelapon is rosszul van... mia fene lehet?
  • Braveheart
    Hú most nagyon kiakadtam...megyek a sivatagban a haldokló katona felé, és amikor mehlátnám a képernyőn a játék egyszerűen kifagy... mintha egy lthatalan körl lenne körülötte amibe ha belépek annyi... ráadásul ha megnyomom az alt-ot (highlight) akkor a karakterem fejétől balra valamilyen O2 (nemotm lehet oxigén kéne neki) jelenik meg, ami eddig nem volt ott.... 1.66-os verzióm van. Mit lehet ilyenkor csinálni? Nem tudok továbbjutni...
  • ollie
    tört verziód van?
  • Tetsuo
    Az mi a fenéért van h bármilyen portálkapun átmegyek, bármilyen barlangba bemegyek 70% hogy a sivatag melletti szigeten kötök ki, asztán lovagolhatok vissza..???
  • Johnyy
    valahogy csak oda lehet, szal próbálkozz, nézz körül!
  • ollie
    ja bocs
  • PiszkosFred
    jajmar, az ugy tul egyszeru ;]
  • ollie
    odasétálsz?
  • littleNorbi
    Hogy tudok eljutni a feladathoz ???

• Braveheart
    Hogyan lehet a landorral multizni?
  • Braveheart
    up
  • Mike at home
    kilep-belep megjavult, thx
  • Johnyy
    Érdekes, az idő alatt hogy megondja a soldzír hogy víz kell, belöghetné a nevet és a helyet is, najó akkor meg nem kap vizet, kapnánk a karinkra egykis dárk pontot ;)
  • PiszkosFred
    O nem, csak a szerencsetlen katona lesz sz**ban ha nem kap vizet zaros hataridon belul ;]
  • Johnyy
    akkor a sivatagban elveszel báránykám.... ;)
  • Mike at home
    nalam vhogy eltunt a konzol, nem tok beirni semmit, pedig ugye kene ;)
  • Braveheart
    Hali az a gondom hogy meghalt a karim nemrég, vissza akartam tölteni a quicksavet, erre kiafgyott a játék és azóta nemtok semmit vissaztölteni. EWz bug vagy csak simán egy restart kéne?
  • littleNorbi
    Kössz megvan!!!
  • ollie
    Ez melyik küldi? Az egyik ilyennél asszem a folyó mellett jobb oldalt lehetett felfele menni.
  • ollie
    Hányas patch van fent? Nekem még az 1.66-al sem volt semmi ilyen bug, az 1.7 betaval meg aztán pláne nem...
  • littleNorbi
    Hogy tudok eljutni a sárga könyvhöz ?
  • Gear
    Szívesen. Igen ez bittos bug.
  • Zsoldos
    hat nezd meg hova mutat a waypoint nyil es ott kell valamit. ott asszem meg kell elobb szerezni vmi naplot az orknak, de lehet, hogy rosszul emlekszem.
  • Blackman
    Üdv! Kérdésem lenne, az elemeket keresgélem éppen és a 4.-et megtaláltam lent a sivatag jobb oldalán a térkép sarkában, de nem tudom felvenni, pedig már 3 megvan. Nem tudjátok esetleg előtte kell csinálni valamit?
  • Zsoldos
    megvan kosz :) Eleg furcsa, a kapu tetejen bal oldalt volt egy nagyon apro pont ahol bevaltott kezre az ikon. Hat ezt en azert bugkent konyvelem el..
  • Since
    Sziasztok! Egy kérdés...Neten leeht a játékkal játszani? Nem arra gondolok, hogy vagyunk kb 3an és megyünk zúzni, hanem ahol többen is tudunk menni.
  • Gear
    Ha a game nem bugos csak a shot akkor matasd végig a kaput lessz vhol 1 pár pixelnyi terület rajta ahol megjelenik a kéz és odabökve megnyílik a kapu. Zárva biztosan nincs, mert egyik haver is ígyjárt és neki is megtaláltam a területet ahol lehet nyitni. Rég volt de úgy emléxem hogy a kapu bal oldalán a közepefelé.Ha viszont a játéktered ténylegesen így néz ki mint a képen akkor mentsd el és indítsd újra a géped ,. mert akkor a graf bug miatt nem tudod kinyitni!
  • Zsoldos
    Sajnos a keplopasaim nagyon bugosak, ezert par info. Tehat az ostromos kuldi, "the attack". Prince Valor van velem es meg vagy feltucat ember. A varhoz setaltunk, ott a fokapu, Valornak 4-5 embere mar ott all alapbol es orzi. Mindenki lelkes, hogy menjunk be, de a kapu zarva. A kapu tuloldalan latszott egy ember, bar lehet, csak az egyik segitom van, nekik van neha falonatjarasuk.

Nemtom mennyire felismerheto, de ittvan:

Nem kizart, hogy csak en vagyok hulye, mar akadtam el nevetseges dolgon ebben a jatekban :)
  • Gear
    Képet!
  • ollie
    hát én ilyenre nem emléxek
  • Zsoldos
    A var fokapuja zarva van, nem tudok belepni. Egy lovag bent, odajott a kapuhoz es nez ki a fejebol, de nem lehet bemenni. Probakepp koruljartam a helyet hatha mashol kene menni, de sehol semmi.
  • ollie
    hogy hogy bezárta? nálam ilyen nem volt...
  • Zsoldos
    help! sullyed a szuperfontos kerdesem :)
  • Zsoldos
    Most jatszunk ostromlosdit prince valorral. Hogyan kell bejutni? Az imposztor bezarta az ajtot