Sacred

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

raziel.
karim

na itt van

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

raziel.
hi! plz vki mondja meg h a karim a szintjéhez képest jó e?thx!

http://www.sg.hu/galeria/10886645021088678948.jpg

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

:(

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…

TopGun
Ulrik: megtortent tegnap! progi uninstall, reinstall, minden nelkul, majd az "uj" update+crack bemasolasa, izgatottan inditom a progit es a ledobbenes! ez is ugyan az!! csak mas volt a neve!! ugyanugy 1.66-ot ir ki! :(( Neztem Ascaron honlapon 06.26-an azt irtak az 1.7-et mar nem adjak ki juniusban, mert tesztelik vannak-e bugok benne! talan majd e honap elejen valamikor! :(((((

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Az csak két vastag fa karó :)

Outlander
eltûntesem a "felhõkarcolókat" onnan?

\"Van e élet a halál elõtt?\" -egy nekromanta

Okés, mert elég bosszantó, ha bármilyen földalatti küldetést kapok az majdnem mind bugos elég gáz.
TopGun
Egen! eleg erdekesen nez ki! :)

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Hehe azt hittem hogy a baneer bal felsõ sarkában az a 2 torony egy felhõkarcoló

War. War never changes.

TopGun
En ma fogok kiprobalni egy "uj" 1.66 patch+crack-ot ha mukodik szolok holnap ok?

aha értem köszi:)
TopGun
Azert mert az NEM az a patch! mar mondtam tegnap is! csak akkor lenne az ha a tolto kepernyon 1.621 valamit irna ki! de ezt csak akkor teszi meg ha GYARI gamed van! sajnos! :((

Az 1.6.6-hoz is van krekk bár ugyanúgy vannak bugos küldetések eddig semmit nem vettem észre, ami javult volna a game-ben:(
TopGun
Az Exp. shrinek-rol van valakinek jol nagyithato (esetleg sajat gyartasu)terkepe? amit talaltam a neten az eleg karcsu! :(

TopGun
Azt olvastam egy masik forumban, hogy ezen az oldalon:
http://www.sacred-junkies.com/ fent van az 1.7-es patch! megneztem, de sehol nem talalom! tud valaki rola valamit?

Hali!

Gondom van! Gladiátorral nyomom, kb. 19-es szintû vagyok. Tápolok az Axe meg a Dual képzettségre, éppen ezért két baltával irtom az ellent. Meghaltam a sivatagban, és amikor újraéledtem nem tudtam használni a kezemben lévõ fegyvereket!! Sebaj, eladom...de azt sem engedi!! Mintha nem is létezne a "kezem"! Mi lehet a baj?
Shaman
biztos jobb lesz,xcsak ehhez még nincs krekk...
Szal elindulni nem tom el fog-e.
Már leírtuk párszor,hogy 1.5-ös peccset szedd le,mert ahhoz van krekk.
Ez az 1.6.6 amit te leszedtél egy szar.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

nekem 1.5 se volt, úgyhogy ez a kezdõ versio-hoz képest biztosan jobb lesz:)
TopGun
Akkor ez nem jo verzio! mar parszor leirtak, hogy az igazi 1.66-os 1.621 stb-t ir ki! :(( ezert nem jo nekem sem! nem igazan fogsz valtozast latni az 1.5-hoz kepest! :(

1.6.6 bocsi:)
Hát semmi extrát alul látni, hogy 1,66 versio azt annyi, kíváncsi vagyok mennyivel jobb mint az eredeti este ki is próbálom.
TopGun
Es mit ir ki az elejen a fokepernyon, ahol a toltes, kilepes stb van?

Bakutyin
Nics vmi megoldás arra h a játékot interneten játszuk, (persze eredeti cdkulcs nélkül)???
ja és az ork csataménrõl nem tud vmi képet adni vki?

elég okos kis progik:)
2,5 óra alatt sikerült leírtani õket
Na végre sikerült feltenni az 1,66 patchet bár míg keresgéltem a jó kis oldalakon bejött egy sasser pár trojan meg egy backdorr hijackers
TopGun
Hi! kuldtem privit neked!

PiszkosFred
Vagy csak egyszeruen: nem kell mindig az igen/yes-re klikkelni ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

cSuwwi
Hát bakker, használj tûzfalat + vírusírtót.
Vagy ne játszál másolt játékokkal, és nem kell félned a "szeméttõl"...

shit happens

cSuwwi
Lehet ezt "szebben" is mondani... :)

shit happens

az szar annyi ilyen foss oldal jön fel tele rakja szeméttel a gépem, thx
repro
www.gamecopyworld.com

amúgy ilyenkor szoktam írni, h Használdakibszottgoogletazértvancsezdmeg!
de most visszafogom magam

N0 TXT TLK PLZ!4!

El tudnád nekem küldeni vagy a linket a crackhez?
TopGun
Anelkul csak az eredeti jatek fog mukodni, 1.5-hoz van crack

Kell hozzá crack is, és nem árt a legújabb Daemon Toolsot is felrakni.

abból van egys csomo
de akkor sem tom használni õket.
irja már le valaki hogyan kell, de ha az hosszan tartana keressen meg msnen

Crack az nincs azt nem találtam
LOL
Igen arra gondol.

azokra a csillagokra gondolsz/darkelf esetén/?

TopGun
Nem muszaly mindent elcserelni, mert nemelyiknek egesz jo tulajdonsagai vannak socketekbe pakolva, nem szamit milyen kaszte eredetileg!

repro
találsz. ami meg neked nem jó azt cseréled a "Gandalfnál"

N0 TXT TLK PLZ!4!

helo mindenkinek!!!

az lenne a kérdésem hogy hogyan kaphatok új combat artsokat?

TopGun
DE CRACK nincs hozza!?

Elindítom a sacredet, és akkor ellenörzi a cd-t és verification error és ennyi
Most szedem a 1.66
1.6.1.26 felraktam miután felinstall game azt nem indult hiába nyomtam rá a deviance-t
TopGun
Melyik patchet rakod fel? crackelve is van?

Felrakom a patchet, akkor meg nem indul el van vmi trükk netán vagy csak eredetit lehet patchelni?
TopGun
Frissitettem! es irtam is! :)

Frissítsél gyakran, mert én is írtam vissza neked.

TopGun
En is irtam ujat.