8224
-
Gear #4983 Mit fejlesztettél?
-
Braveheart #4982 ful lreisntall ellenére ugyanezt csinálja... vmiko megsérülhetett azÖSSZES save file? elegem van, nem kezdem újra... -
Braveheart #4981 elég régóta megvan már a játék, de iylet még ne mcsinált... most fejlesztetem a gépem, win reinstall is volt, lehet ez a baja?
Amúgy vmiért az sszes játék kifagy a windowsba mostanában, de fogalmam sincs miért, minden driverből a legújabb van... -
Gear #4980 Azt kár lenne. Szerintem a reinstall meggyógyítja.Csak a savekat e felejtsed el kimenteni :P. -
Braveheart #4979 az összes saveben ugyanez van... most megpróbálok egy reinstallt, de ha így sem megy hagyom a játékot a fenébe... -
Zsoldos #4978 hat ez vmi sulyosabb hiba. talan az elmentesben maszott el valami.. probalj visszatolteni egy autosave-t es proba.. -
Braveheart #4977 Közben megnéztem, a karakterem neve ehlyett jelenik meg az az O betű meg vmi Z meg 2 keveréke. MEgnéztem egy mási kkaraktremeet annak mag elcsúszott a neve balra.
A karkatrelapon is rosszul van... mia fene lehet? -
Braveheart #4976 Hú most nagyon kiakadtam...megyek a sivatagban a haldokló katona felé, és amikor mehlátnám a képernyőn a játék egyszerűen kifagy... mintha egy lthatalan körl lenne körülötte amibe ha belépek annyi... ráadásul ha megnyomom az alt-ot (highlight) akkor a karakterem fejétől balra valamilyen O2 (nemotm lehet oxigén kéne neki) jelenik meg, ami eddig nem volt ott.... 1.66-os verzióm van. Mit lehet ilyenkor csinálni? Nem tudok továbbjutni... -
#4975 tört verziód van? -
#4974 Az mi a fenéért van h bármilyen portálkapun átmegyek, bármilyen barlangba bemegyek 70% hogy a sivatag melletti szigeten kötök ki, asztán lovagolhatok vissza..??? -
#4973 valahogy csak oda lehet, szal próbálkozz, nézz körül! -
#4972 ja bocs -
#4971 jajmar, az ugy tul egyszeru ;] -
#4970 odasétálsz? -
#4969 Hogy tudok eljutni a feladathoz ???
-
Braveheart #4968 Hogyan lehet a landorral multizni? -
Braveheart #4967 up -
#4966 kilep-belep megjavult, thx -
#4965 Érdekes, az idő alatt hogy megondja a soldzír hogy víz kell, belöghetné a nevet és a helyet is, najó akkor meg nem kap vizet, kapnánk a karinkra egykis dárk pontot ;) -
#4964 O nem, csak a szerencsetlen katona lesz sz**ban ha nem kap vizet zaros hataridon belul ;] -
#4963 akkor a sivatagban elveszel báránykám.... ;) -
#4962 nalam vhogy eltunt a konzol, nem tok beirni semmit, pedig ugye kene ;) -
Braveheart #4961 Hali az a gondom hogy meghalt a karim nemrég, vissza akartam tölteni a quicksavet, erre kiafgyott a játék és azóta nemtok semmit vissaztölteni. EWz bug vagy csak simán egy restart kéne? -
#4960 Kössz megvan!!! -
#4959 Ez melyik küldi? Az egyik ilyennél asszem a folyó mellett jobb oldalt lehetett felfele menni. -
#4958 Hányas patch van fent? Nekem még az 1.66-al sem volt semmi ilyen bug, az 1.7 betaval meg aztán pláne nem... -
#4957 Hogy tudok eljutni a sárga könyvhöz ?
-
Gear #4956 Szívesen. Igen ez bittos bug. -
Zsoldos #4955 hat nezd meg hova mutat a waypoint nyil es ott kell valamit. ott asszem meg kell elobb szerezni vmi naplot az orknak, de lehet, hogy rosszul emlekszem. -
#4954 Üdv! Kérdésem lenne, az elemeket keresgélem éppen és a 4.-et megtaláltam lent a sivatag jobb oldalán a térkép sarkában, de nem tudom felvenni, pedig már 3 megvan. Nem tudjátok esetleg előtte kell csinálni valamit? -
Zsoldos #4953 megvan kosz :) Eleg furcsa, a kapu tetejen bal oldalt volt egy nagyon apro pont ahol bevaltott kezre az ikon. Hat ezt en azert bugkent konyvelem el.. -
Since #4952 Sziasztok! Egy kérdés...Neten leeht a játékkal játszani? Nem arra gondolok, hogy vagyunk kb 3an és megyünk zúzni, hanem ahol többen is tudunk menni. -
Gear #4951 Ha a game nem bugos csak a shot akkor matasd végig a kaput lessz vhol 1 pár pixelnyi terület rajta ahol megjelenik a kéz és odabökve megnyílik a kapu. Zárva biztosan nincs, mert egyik haver is ígyjárt és neki is megtaláltam a területet ahol lehet nyitni. Rég volt de úgy emléxem hogy a kapu bal oldalán a közepefelé.Ha viszont a játéktered ténylegesen így néz ki mint a képen akkor mentsd el és indítsd újra a géped ,. mert akkor a graf bug miatt nem tudod kinyitni! -
Zsoldos #4950 Sajnos a keplopasaim nagyon bugosak, ezert par info. Tehat az ostromos kuldi, "the attack". Prince Valor van velem es meg vagy feltucat ember. A varhoz setaltunk, ott a fokapu, Valornak 4-5 embere mar ott all alapbol es orzi. Mindenki lelkes, hogy menjunk be, de a kapu zarva. A kapu tuloldalan latszott egy ember, bar lehet, csak az egyik segitom van, nekik van neha falonatjarasuk.
Nemtom mennyire felismerheto, de ittvan:
Nem kizart, hogy csak en vagyok hulye, mar akadtam el nevetseges dolgon ebben a jatekban :) -
Gear #4949 Képet! -
#4948 hát én ilyenre nem emléxek -
Zsoldos #4947 A var fokapuja zarva van, nem tudok belepni. Egy lovag bent, odajott a kapuhoz es nez ki a fejebol, de nem lehet bemenni. Probakepp koruljartam a helyet hatha mashol kene menni, de sehol semmi. -
#4946 hogy hogy bezárta? nálam ilyen nem volt... -
Zsoldos #4945 help! sullyed a szuperfontos kerdesem :) -
Zsoldos #4944 Most jatszunk ostromlosdit prince valorral. Hogyan kell bejutni? Az imposztor bezarta az ajtot