Sacred

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
és ez singleben is van?

Ridley
jah nem csak meghalni nem szabad hanem kellõ mennyiségû monstert is le kell ütni azaz túlélni(survive)a küzdelmet,hogy nõljön a pont

AmdPower

Ridley
jaja pontosan.

ha megmurdelsz akkor ismét 0 lesz...ezt egy "próba" karakterrel kipróbáltam.

amivel rendesen játszom nem mertem kockáztatni mert már 30%-os :)

AmdPower

Panzerfaust
És akkor ezt a survival bónuszt mire adja? Arra, ha sokáig nem halsz meg?

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

Ridley
jah a survival bonus nyomja a sebzést + az att.ratingot is

AmdPower

vaz,kb zúztam 1.7-tel,39es gladim van most,1.7 legjobb újítása a survival bonus(ami dropok minõségét is növeli!)
kb 50-en volt,15 perc alatt 4 setes item,aztán server belagolt,megöltek,és most 0 van :<

psnid HaTeBeKa

Én hülye a kék a magic, el is felejtettem.
A 2. tul így helyes:
-chance to bind flying opponent/bimd helyett/
Na úgy néz ki végre sikerült egy normális patcht kiadni a játékhoz.
Kezdtem egy új karit 1.7 alatt, bár eddig nem játszottam sokat, most 16-os a gladi, megcsináltam eddig 4 oldalnyi küldetést.
Egyelõre az egész játékban semmi hibával nem találkoztam, az összes küldetés jó volt minden a helyén volt. Mindegyikért kaptam jutalmat, pénzt, xp-t, ca-t, stb....

A tárgyak tulajdonságai sokkal jobban áttekinthetõbbek, eddig van alap fehér név, narancs a junik, citrom a rare, kék/nem tudom milyen típus lehet/, gondolom zöld a set ilyet még nem találtam. Nincsen külön az összes kasztnak színe, a tárgyak jobb tulajdonságai szépen kékkel vannak jelõlve, a komolyabbak meg ahogy eddig is narancsal.

A tárgyesés is változott valszeg, a gladimmal eddig 8 junikot találtam/némelyik kasztspec, némelyik nem/
A rejtett helyekrõl is esett már junik meg ládából is, még koporsóbol is. Nem pedig mindenféle szir-szar meg csak pénz.
Szóval érdemes figyelni és mindent kinyitogatni.

Vannak új tárgytulajdonságok is, pl.:

-far sight +x
-chance to bimd flying opponent
-chance for open wounds
-wounds increase damage dealt
-19 kill on sight: enemy below level: +8/ezek persze változó értékek, az biztos hogy az enemy lower level die on sight erre változott, de nem nagyon tudom értelmezni/

Persze késõbbiekben még lehet hiba, de én nagyon bizakodom.
A multi része felöl nem tudok nyilatkozni, nem próbáltam még.

Aki üzemeltet valamilyen oldalt sacreddal kapcsolatban és van junik listája sztem frissités kell majd neki, mert úgy néz ki teljesen új junikok vannak a játékban, legalábbis amikkel eddig találkoztam nem hallotam még róluk.
Azt nem tudom hogy a régik megmaradtak e.

Szóval akinek meg van eredetibe az mindenképpen tegye fel.
Hali!
Sikerult-e valakinek kigyujtenie egy pancelszettet?
Ha igen mi tortent?

Asus A7N8-EDelux Barton2800+(2300Mh) 2x512MbDDR Geil Leadtek G-Force6600GT

mikor jön hozzá a kieg-küldi lemez?

ollie
LoL

az nfo egy text file, olvasd el

Tetsuo
Kérdés: 1.5ös UK patchel többször lefagy a videókari, másnak is volt ilyen probl v a hardverem szórakozik?

Kérdés: Különbözõ progik mellett néha szerepel agy .nfo file, pl crack mellett. Mi a halálnak mikor anélkül is elindul?

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

"Kösz a segitséget"[#wink, de megoldottam a problémát egyedül is innen http://www.sacred-map.de.vu/ levettem a térképet azon megtaláltam amit kerestem.
Az Auto update még naem rakja fel, mivel béta.

Állítólag a multison még dolgoznak, mert diablo2-es színvonalt akarnak. :)

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak&#8230;

aham :D
Panzerfaust
Boltosná van mindig. Tehát fossa. :)

hogyan fossa? :)
Panzerfaust
Nem tudom énse, viszont tudjátok mit kaptam? Foglalatos gameboxot. Mondjuk a neve is artifact. De van gamebox nevû gameboxom is. És csak fossa a 4 és 3 socetes tárgyakat a mostmár 14es gladimnak

Ridley
az 1,7 feltétele után megjelenik egy új tulajdonság...survival bonus...most ez pontosan mit is takar?

AmdPower

Panzerfaust
Már írta lent valaki, és a azon az oldalon is fenn van amelyiknek a GY.I.K.jára mutat fönt a link. (bocsi nem jut eszembe a neve)

ollie
honnan lehet leszedni a beta patch-et (a uk verzióhoz)?

Úgy látom itt van egy-két szakértõ. A következö helyen akadtam el a játékban: Nem tudok eljutni a "air" elemhez Ice Palace of Frostgrad -ba. Már probáltam minden irányból, de mindenhol megáll jóval elötte a karakter. Remélem ti tudjátok a megoldást és legyetek szívesek velem is megosztani a " titkot". Kösz elõre is.
Shongi
Hmm, ez érdekes majd megpróbálom, bár már 47-es a gladiatorom:)

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Panzerfaust
Csak azt tudom mondani, hogy próbáld silverren is, és lehetõleg magasabb szinten. Nekem sem adta meg még a 20 gladimnak, de a 40 darkelfemnek már igen. Freak a koponyásat a többieknek írtam, és aneked azt, hogy igen le tud kötni hosszú távra is. Engem.

Shongi
Hmm ez érdekes, mert én sehol sem találom a tárgyakat csak a Jason feliriratot, esetleg csak multyban vannak ott???

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

FREAK
ezt most nem értettem, de kösz, ha tecc a demo, valahogy megszerzem a fullt

Riszpekk

Panzerfaust
Jó hosszútávra rendkívül. És a az 1.7ben a koponyák sírnak, és könyörögnek, hogy rakják õket foglalatba.

FREAK
most töltöm a demót, hosszú távra jó ez a game?

Riszpekk

Panzerfaust
Emberek ez egész jó. Bekerült pár új fegyver, mindenféle dolgok adnak extrákat, és 4 es szinten kaptam 4 socettes tárgyat. Viszont a CA.k nem találnak autómatikusan, hanem csak extra attacot nyomatnak, és lassabban regenerálódnak, szerintem 2x annyi ideig, de ez nem biztos. Kezdtem egy gladiátort, és kaptam olyan botot amit eddig, csak a mágus használt, de már én is kézbe vehettem. Aztán, tudjátok, hogy a gladi eddig nem hordhatott kesztyût, most már kaptam azt is. Szerintem eddig jó. Ja és az élet töltõ, most az a kicsi van csak, de az is maxra tölt.

Na kérem! Fél évig tûrtõzdtettem magam! Azóza nincs is fenn eme nagyon jó gamma, ami szar. Most! Egy 1.7-es béta? Szopjanak le. És még finom voltam és nõies. Suxx. :(

Hi,

A hivatalos fórumot olvasgatva sok embernek problémája van a régi karaktereivel, ill. a tárgyakkal a patchelés után. Szóval én új karaktert kezdtem, biztos ami biztos. Talán elkerülöm a 'meglepetéseket':)

Curtis

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerûbb TeamSpeak szervere

kell valami tekercs nem? még nagyon teleportot se találtam

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

na én leszedtem, felraktam

nem sokat játszottam vele, de ami elsõre feltûnt:

a tárgyak tulajdonságainál minden olyan szép színes lett, mint a szivárvány, minden tulajdonság jól kivehetõ és más színû, valamint a standard nevek helyett tök érdekes nevûek lettek a fegyverek, páncélok, sokkal informatívabb az egész

a kardom hangja is megváltozott ütésnél, igen jó :)

multiba még nem próbáltam :)
Hali,

Azért csak óvatosan:) A netes részével sokaknak gond lehet. Na csá.

Hi,

Sát sajnos a patch-el kapcsolatban el kell mondanom, hogy MEGJELENT!!!! :) Itt:

http://www.ascaron.org/sacred/sacred_eng_1.7beta23.exe

Curtis

Hi!
Lenne 1 kérdésem. Tegnap felinstaláltam a 98se-t, meg a Sacredet. Crak+ dll bemásolva. Az indítás elöt beálli´tom az ablakmódot mégis kiírja, hogy a játék csak winfos 98se,me 2000... alatt indul el.
most akkor mi van?

Yang: Skandi- senior shao wari

TopGun
Ugy lehet aktivalni, ha rajuk lepsz. akar a Diabloban!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

hi lehet hogy hülyét kérdezek, rég játszok 24-es szintû vagyok de nem jöttem rá hogy kell a teleportokat aktiválni, elvileg lehet járkálni ide oda mint a diablo 2-õben nem? de 1 teleportom van csak meg...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Megvan, nehéz szülés volt. Fogadd meg tanácsom, te térj le a sárga útról! :D

Hát nagyon nem megy, azért még keresem az utat.

ollie
Olvass vissza, megtudod.

TopGun
A FENE! :(( akkor minek jar a szajuk, hogy kiadjak a multheten a publikus betat, ha mostmeg az is kesik!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

ollie
De, az, hogy késik.

TopGun
Meg mindig semmi hir a betarol?

Panzerfaust
Figyelj lemész a sivatagba, ahol a napszemüveg van. Ott elindulsz jobbra a fal mentén, és elfogsz érni egy lépcsõlejáróhoz(legalábbis asszem). van barlang is, de az ahoz a teleporthoz visz amivel Mystdale kastélyhoz lehet jutni. A másik helyen Ogrék, orkok, és Shaddar Rimek lesznek. Aztán kijutsz egy helyre ami valószinüleg már ismerõs lesz. Remélem érthetõ voltam.

,,Te Herkulles, ha Glubba Jart elvitted valahova az azt jelenti, hogy voltál, Shaddar Nurban"

Ja voltam, de nem emlékszem hogy mentem oda. Nem aktivátam ott a teleportot, szal nehéz lenne. :(

Itt egy kép (itt nincs nyil):
http://jofejek.uw.hu/shot0095.jpg

Outlander
ott vannak a jason tárgyak, de van még a pacman dungeon és a lézer kard is...

\"Van e élet a halál elõtt?\" -egy nekromanta

Shongi
Hmm, itt vagyok egy érdekes helyen, Jason felirattal a földön, itt mi kéne történjen???

Shongi
Te Herkulles, ha Glubba Jart elvitted valahova az azt jelenti, hogy voltál, Shaddar Nurban, akkor most hogy nem tudsz odajutni, amúgy meg ott van teleport is kicsit északra a kastélytól.