8224
  • killers
    köszi
  • Chaos Mad
  • EOX
    "Lehívod a konzolt(az "ű" lenyomásával) és beírod: wasser, aztán enter"
  • PiszkosFred
    jajanyam... kezdodik...
  • killers
    Hali! Pont nekem is ez a bajom. Ott az öszvér, ott az oázis, ott vagyok én is, de semmi. Mi a hiba?
  • raja
    Fent a GYIK!
  • shaba23 #5137
    A Sacred Pluszban, amikor a sivatagban ott szomjazik a katona, nemtok neki vizet adni:) mit kell csinálni???
  • aiguo
    Akkor az meg csak updater-en keresztul erheto el...
    Info a patchrol:
    SACRED +PLUS+ Patch (retail)
  • Gear
    Ehhez képest az autoupdate és utána a kieg felrakása 1.8.31 es verziót eredményezett.
  • aiguo
    Es azt lattad-e,hogy a patch a dobozos "Sacred Plus"(retailer)verziohoz jott ki nem pedig a letoltheto kieghez?!;)

udv!:)
  • Ferko
    Hi

gondolom mar azt is lattatok h kijott az elso patch a Sacred +hoz, az egyetlen problemam vele az h nem engedui telepiteni :(
    vki talalkozott mar ilyen problemaval?
    international verziot szedtem le a +hoz es a patchhez is de kiprobaltam az US verziot is de egyiket sem engedte :(
    ha vki tudja mit kene csinalni akkor segitsen pls.
  • PiszkosFred
    Uj helyszin, uj targyak, uj ellenfelek. Majd ha befejezodik a krekk kitargyalasa, talan ezekrol is szo lesz...
  • Gear
    Szerintem végig kell tolni újra és kiderül.Én már rajta vagyok:) .
  • jocika
    Akkor mi a bánat van ebben a 130 megában?
  • PiszkosFred
    Talan mert nincs is uj karakter, csak majd a kovetkezo, nagyobb kiegeszitoben... ;]
  • jocika
    Üdv!

Felraktam a Pluszt. Nem kéne tudnom kiválasztani a karakter képernyőn az új karaktereket? Vagy ez csak magasabb szinten lehetséges? Vagy mit csinálok rosszul?
  • Panzerfaust
    Na Emberek. Van az a küldi amikor el kell vinni a Mascareli grófnőt, föl az erdőbe a herceghez. Ott lesz azon a részen egy elágazás északra, egyébként, ha megnézed a világtérképet, akkor legnyugatabbra, majdnem legészakabra ott a vár képe. És ott jelöl barnával egy utat. Na egyikfele megy az erdei várba ahonnan, a máguscsaj elteleportál a sivatagba, a másik meg föl az elfekhez. Remélem világos.
  • repro
    Még ezen az oldalon van.

Jha és kijött a Sacred+
  • Mazsi01
    Jam, merre tudok pontosan eljutni ehhez a két gyönyörüséghez?
  • TopGun
    Olvass vissza!! #5096-ban pontosan leirja JAM, hogy mit kell csinalni!
  • Ridley
    panzerfaust...

merre található pontosan az a hely amit írtál...pontosan :)
  • vytraas
    Sziasztok. Van valami különleges trükkje, hogy miként kell feltelpíteni a Plus-t? Illetve kell valami hozzá, hogy gond nélkül menjen? Nekem a Deviance kiadás van meg. Kell az 1.66c patch is hozzá?
  • repro
    nám. mind1. lehet, h megveszem
  • RangeR
    figy. nekem a sebesség nem lett beállítva alcohol-setup-ban, csak kézileg yomtam át, aztán utána láttam írás közben, hogy 16x. Nem lehet, hogy nálad is ez volt?
  • repro
    de mét mindig nálam nem működik?!
  • jam@
    Mondtam, hogy nem 100%-os megoldás, nem fog mindenkinél müködni! Én is 80'/700MB -osra írtam ki.
  • repro
    kurva TEAC íróval nem megy. Az lehet gáz, h 80 percesre írom? (nem hiszem)

jha és kijött a Sacred+
  • jam@
  • Faterx
    Ok Igazatok van, köszi, fake kiírva és indul a +
  • repro
    kijött a Sacred+
  • RangeR
    Nem tudom, de a plusz 1.8akárhány nekem nem ment
  • Faterx
    Tehát ezek szerint Daemonnal csak 1.66-ig megy?
  • RangeR
    #5096-os beszólásban írja jam@, hogy hogy lehet elindítani a Sacred+-t, szerintem máshogy nem fog menni , cak eredetivel. De ahhoz 1 cd-t meg kell írni. Próbáltam kikerülni, de csak úgy lehet, ahogy leírta.
  • Faterx
    Magyarhoz 1.66
  • Faterx
    Szia bocsi
    Nekem a 2 CD-és Devianceosom van, így a Fake dvd-vel nem műxik. Szüzen újratelepítettem, +fel, innen kezdve mit kéne csinálnom?
    Eddig az 1.66 ment Daemonnnal és most sem szeretném kiírni. Így viszont wrong disc...
  • steweee
    mit csinál a kiegészítő 128 megában ? és melyik a legmagasabb peccs verziószám amivel még lehet telepíteni a magyarítást ?
  • Faterx
    Daemonnal műxik az 1.66-tal a +?
  • Panzerfaust
    Emberek atom brutál a kieg. Fönt megtaláltam az elfek táborát, és belefutok két elf spinébe, akik megkérnek segítsek már rácsapni az jégelfek mocskos kezire. Mondom naná, jopénzért bármit. A feladat 3 jégelfhercegnőt kinyírni, mert gonoszkodnak, az meg nem fain. Na bazz mehyek megfektetni őket,kicsit ledöbbenek, hogy a jégelfek fideszesek, mindenki hozott magával még egy jégelfet.Szóval tömeghent varikat elő. Ledarálom a hullámokat,és eljutok az első spinéig, megfektetem oké. Megyek a másikhoz, megfektetem oké. De! Megyek a harmadikhoz, és csak egy bejárat van. Üsse kavics nekiindulok. A bejáratban meleg, baráti üdvözlettel fogad egy szakasz jégelf, 2 fönökkel + KETTŐ JÉGSÁRKÁNY!!!!!, ISMÉTLEM JÉGSÁRKÁNY!!!!, ISMÉTLEM KETTŐ!!!! Haver kicsit leizzadtam. Mageval nyomom szélalapú varázslatokkal, és kétkezes kardal.A széllökés nagyon baba, mindenkinek ajánlom, viszonylag jól sebez, kábit, és mégsem übertáp mint a darkelfes fog. Mondjuk élőhalottak ellen nem sebez, de azokat is kábítja. Na szóval, még így kábultan is annyiszor megfektettek, ezek a szemét sárkányok, hogy ihaj. Látod, hogy kábult, villog meg minden, de azért a tüzet fujja.
    Emberek nyomás Sacredozni!
  • RangeR
    Ezerszer kösz ezért a kis leírásért, pontosan követem az instrukciókat és bizony, hogy megy rendesen, 1.8 verziószámmal! Igaz 1 cd-t elcsesztem, mert 16x-osan írtam véletlenül, de 4x-esen már tuti lett!
  • jam@
    Az English (International) töltsd le a Deviance féle Sacredhez.