Sacred
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AmdPower
ha megmurdelsz akkor ismét 0 lesz...ezt egy "próba" karakterrel kipróbáltam.
amivel rendesen játszom nem mertem kockáztatni mert már 30%-os :)
AmdPower
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
kb 50-en volt,15 perc alatt 4 setes item,aztán server belagolt,megöltek,és most 0 van :<
psnid HaTeBeKa

-chance to bind flying opponent/bimd helyett/
Kezdtem egy új karit 1.7 alatt, bár eddig nem játszottam sokat, most 16-os a gladi, megcsináltam eddig 4 oldalnyi küldetést.
Egyelõre az egész játékban semmi hibával nem találkoztam, az összes küldetés jó volt minden a helyén volt. Mindegyikért kaptam jutalmat, pénzt, xp-t, ca-t, stb....
A tárgyak tulajdonságai sokkal jobban áttekinthetõbbek, eddig van alap fehér név, narancs a junik, citrom a rare, kék/nem tudom milyen típus lehet/, gondolom zöld a set ilyet még nem találtam. Nincsen külön az összes kasztnak színe, a tárgyak jobb tulajdonságai szépen kékkel vannak jelõlve, a komolyabbak meg ahogy eddig is narancsal.
A tárgyesés is változott valszeg, a gladimmal eddig 8 junikot találtam/némelyik kasztspec, némelyik nem/
A rejtett helyekrõl is esett már junik meg ládából is, még koporsóbol is. Nem pedig mindenféle szir-szar meg csak pénz.
Szóval érdemes figyelni és mindent kinyitogatni.
Vannak új tárgytulajdonságok is, pl.:
-far sight +x
-chance to bimd flying opponent
-chance for open wounds
-wounds increase damage dealt
-19 kill on sight: enemy below level: +8/ezek persze változó értékek, az biztos hogy az enemy lower level die on sight erre változott, de nem nagyon tudom értelmezni/
Persze késõbbiekben még lehet hiba, de én nagyon bizakodom.
A multi része felöl nem tudok nyilatkozni, nem próbáltam még.
Aki üzemeltet valamilyen oldalt sacreddal kapcsolatban és van junik listája sztem frissités kell majd neki, mert úgy néz ki teljesen új junikok vannak a játékban, legalábbis amikkel eddig találkoztam nem hallotam még róluk.
Azt nem tudom hogy a régik megmaradtak e.
Szóval akinek meg van eredetibe az mindenképpen tegye fel.
Sikerult-e valakinek kigyujtenie egy pancelszettet?
Ha igen mi tortent?
Asus A7N8-EDelux Barton2800+(2300Mh) 2x512MbDDR Geil Leadtek G-Force6600GT
Kérdés: Különbözõ progik mellett néha szerepel agy .nfo file, pl crack mellett. Mi a halálnak mikor anélkül is elindul?
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Állítólag a multison még dolgoznak, mert diablo2-es színvonalt akarnak. :)
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
AmdPower
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
A hivatalos fórumot olvasgatva sok embernek problémája van a régi karaktereivel, ill. a tárgyakkal a patchelés után. Szóval én új karaktert kezdtem, biztos ami biztos. Talán elkerülöm a 'meglepetéseket':)
Curtis
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerûbb TeamSpeak szervere
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
nem sokat játszottam vele, de ami elsõre feltûnt:
a tárgyak tulajdonságainál minden olyan szép színes lett, mint a szivárvány, minden tulajdonság jól kivehetõ és más színû, valamint a standard nevek helyett tök érdekes nevûek lettek a fegyverek, páncélok, sokkal informatívabb az egész
a kardom hangja is megváltozott ütésnél, igen jó :)
multiba még nem próbáltam :)
Azért csak óvatosan:) A netes részével sokaknak gond lehet. Na csá.
Sát sajnos a patch-el kapcsolatban el kell mondanom, hogy MEGJELENT!!!! :) Itt:
http://www.ascaron.org/sacred/sacred_eng_1.7beta23.exe
Curtis
Lenne 1 kérdésem. Tegnap felinstaláltam a 98se-t, meg a Sacredet. Crak+ dll bemásolva. Az indítás elöt beálli´tom az ablakmódot mégis kiírja, hogy a játék csak winfos 98se,me 2000... alatt indul el.
most akkor mi van?
Yang: Skandi- senior shao wari
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Ja voltam, de nem emlékszem hogy mentem oda. Nem aktivátam ott a teleportot, szal nehéz lenne. :(
Itt egy kép (itt nincs nyil):
http://jofejek.uw.hu/shot0095.jpg
\"Van e élet a halál elõtt?\" -egy nekromanta