8224
-
#5103 Haló! Deviance verzsönhöz English(US) kell ugye? -
#5102 Esetleg meg valaki nem akarja bejelenteni, hogy kijott a sacred+? (...) -
neonx #5101 Srácok segítsetek hogyan kell beáálítani a SACRED GAMESERVERT? -
#5100 a hardwired is ír róla -
#5099 Milyen a Sacred megéri beszerezni?Mert nagyon szeretem a Diablo2-t. -
#5098 Kijött volna a Sacred kiegészitője?
Sacred Plus -
#5097 Koszi! ez eleg kimerito es reszletes leiras volt! -
#5096 A Sacred Plus futtatása ha nincs meg az eredeti CD:
Elvileg az 1.7 hez készitett leirás de működik a Sacrewd plus-szal is, sőt valószínű az elkövetkező patchekkel is.
Mega Games fórumból idézve :
TESTED FOR XP & 2003
alcohol 120 v1.9.2.170
*Go to file->options->emulation and tick the RMPS
Click on image burning wizard
browse to the Sacred CD1.mds file you unpacked from this file
http://www.opensacred.nm.ru/sacred CD1.exe (pwd: erased)
*Write method: RAW DAO
*Datatype: VOB ProtectCD v5
*Speed x8
Mivel a cél a védelem emulálása, ha egyszer működik akkor a későbbi patcheknél is működni fog! Nekem működött az 1.7 patch-el, és most működik a Sacred Plus-al is. - akkor most leirom, hogy én hogyan csináltam :
- Deviance féle Sacred feltelepitése (friss telepítés, az előző tört 1.66-ost leszedtem)>> ne indítsuk a játékot
- Sacred Plus telepítése (nem kell telepíteni korábbi patcheket mert ez az összes változást tartalmazza)>> ne inditsuk a játékot
- a védelmet tartalmazó, az eredetiség ellenőrzést átvágó Fake CD1 letöltése és kibontása CD1 image fájl letöltése kb 14 MB. (nem valódi CD1) - kibontáshoz szükséges jelszó : erased
- a kicsomagolt image fájl kiírása az Alcohol 120% 1.9.2 bulid 1705 verzióval, az alábbi módszerrel, beállításokkal :
inditsuk az alcoholt >> képrögzítő varázsló >> válasszuk ki a letöltött és kicsomagolt image fájlt (Sacred CD1.mds) >> az írási sebességet állítsuk be a lehető legkissebre (én 4x sebességel írtam ki, nekem a 8x -an kiírt CD-t már nem fogadta el) >> Alul válasszuk ki az Adattipusnál a VOB ProtectCD V5 opciót, ekkor elvileg mindent beállít, de ellenőrizzük azt, hogy az írási módszer RAW-DAO legyen, valamint az "RMPS" égetése irható adathordozóra opció be legyen pipálva. >> Égessük meg a CD-t.
- A megírt CD-t hagyjuk a CD meghajtóban, indítsuk játékot ikonról, kb. 20-30 mp-ig ellenőrzi a CD-t, ezután DOS ablakban lefut az update magától. Az update után elindul a játék.
FIGYELEM: ez a módszer sem 100%-os, általában csak WinXP és 2003 op.rendszerekkel műxik, de így sem mindenkinél! Ha nem akarsz CD-t fölöslegesen kidobni próbálkozz jó minőségű újraírható CD-vel
Én Verbatim 48x-os és philips 52x alapanyagot használtam egy LG 4082 DVD-iróval 4x sebességgel égettem őket. TDK és Verbatim újraírható CD-re is kiírtam, de nem fogadta el "eredeti" CD-nek, valamint a 8x sebességgel megírt Verbatimot sem szerette.
Bocs mindenkitől! Egy kicsit hosszúra sikeredett, de talán hasznotokra válik. Üdv : Jam@ -
#5095 Leirod a trukkozest? legyszives! -
#5094 Nekem müxik a Deviance verzióval is (egy kis trükközéssel)
-
#5093 Szia JAM! 1000 eve nem lattalak! jol eltuntel? ilyen sok melod volt? -
#5092 ez akkor csak az eredetivel működik, ill. ha felrakom a nem eredetire akkor mi történhet? -
#5091 ... -
#5090 International Sacred PLUS Download 19.10.2004
Hello everyone,
The day has finally arrived. The English, French, and Czech Sacred PLUS downloads are now available for those owning the original versions of Sacred.
Please ensure you download the correct language version for your country.
Sacred Plus letöltés -
#5089 Kettő új vidék van benne amit be lehet járni, új kldetések és új fegyverek, új szörnyek. -
Gear #5088 Feltettem a pluszt de nemveszem észre a változásokat. Mit kéne tapasztalnom? Vagy olyan mint a filmek extra kiadásai? Itt-ott lesznek benne változások elszórva? -
Gear #5087 Ingyenes kiegészítő. -
#5086 MI az a Sacred+ ? -
#5085 Hja, csakhat 130 mb ;] (kezdem unni a modemet, asszem ideje felpofoznom valakit a matavnal, mert unokaimnak sem lesz normalis nete..) -
#5084 Sacred plust lehet tölteni ingyenesen. -
#5083 Az 1.7-esre? -
#5082 Émmegmég mindig csak várok, csak várok arra a rohatt krekkre.. -
#5081 Dehogy veszem, van 50 másik játékom... -
#5080 akkor vedd meg még1X, úgyis annyira szereted támogatni a fejlesztőket:DDD -
#5079 bazz, ma adtam el a Scaredet... -
#5078 Ja, jollatod ;]
-
Gear #5077 Jól látom? Kint a Sacred+ -
#5076 gázos emberek? -
Jack_x #5075 Üdv mindenkinek!
Látom vannak itt azért gázos emberek,de én a többiekhez szólok:)
Én eddig jatszogattam a jatékkal,simán singly-ben és multiban is.Nekem nagyon bejön a jatek...pedig tényleg jó sok a bug benne!Ha minden igaz,ma már meglesz a teljes,és elvileg haverral már este a teljessel fogjuk nyomni :)
Remélem a kieg lemez jó lesz,csak azt sajnálom hogy csak jövőre jön csak ki,dehát legalább lesz idejük,hogy kicsit helyrerázzák a játékot! -
#5074 A fent lévő link, a "régi" címre visz, az uw félére, de az oldal már új tárhelyen van.. -
Gear #5073 Ja értem. Valóban nem a sacred hun fan site-ra visz de aki onnan nem tud a főoldalra lépni az ....hát hogy is mondjam...problemás:P -
#5072 Sajnos a jatek igencsak palyazik a legbugosabb jatek cimre, az ev vegi szavazasokon. Ezert is tartunk mar az 1.7es peccsnel, amit erosen javasolt felrakni, ha esetleg eddig nem tetted volna meg. Rengeteg hibat javitottak, es talan most mar alig maradt benne. -
erdeielf #5071 >koczkás zászló: az adott területhez(város, falu, akármi) kapcsolódó >összes küldetés teljesítve
erre gondoltam én is, csakhogy ezzel az a gond, hogy volt olyan terület ahol megjelent a zászló és még ezután is volt emberke (kettő is) aki adott küldit -
#5070 itt fent a "Gyakran Ism....." alatti link nem az általad említett >> LINK << -re mutat
csak ezért írtam -
Gear #5069 ??? -
#5068 szerintem egy moderátorral irassátok át az itt szereplő "link" -et skacok -
#5067 thx:) -
#5066 ;] -
Gear #5065 Jah...sry -
#5064 Hulyevagy?! Az ugy tul ecceru lenne eheh ;]]