8224
  • stone
    Aha, szal ha egy 2 socket-es kardba 2 pld. 21-24-es gyűrűt kovácsoltatok akkor annyival nő a sebzése? Az úgy már korrekt lenne.
  • bld
    ja socketes cuccok elég jól húzhatók ha talál hozzá az ember amuletteket meg gyűrűket főleg ha többlyukas
  • haxoror
    igen, bronzban. Miért?
  • PiszkosFred
    Ezert is hasznos a trading skill ;]
  • Gear
    A jó cumókat előbb találod meg vmi hullánál mint a kereskedőknél:). Meg átlagos de sockettes tárgyakból kis tuningal a kovácsnál jó dolgokat lehet alkotni.
  • stone
    Az a baj hogy van már kb. 250000 aranyam és a kereskedőkenél meg még mindig csak gagyi cucc.
  • Faterx
    Szerintem idáig végigrohantad a pályákat, van 1-2 küldi amire jobban fel kell készülni, mint pl. ez a "sivatagos"
  • stone
    Nyugi, elolvastam a gyikot szal van teleport vagy miért vagyok ilyen gyengusz?
  • haxoror
    igen
  • Faterx
    Bronzban kezdted?
  • haxoror
    Hi all!
    Most kezdtem a gamét az íjásszal (már van csilli-villi íjjam is ) na az a problémám hogy pillanat alatt a nyakamra másznak a népek és nem tudom a távolságot tartani tőlük, ez később valahogy változni fog? Mert ha nem akkor valami meele karaktert indítok inkább
  • Faterx
    Bocsi ezt kinek válaszoltad?
  • Curtis
    Hali,

A CD- emuláláshoz még egy adalék: Ha nem indul a Sacred, de NForce-os lapod van és feltetted az nVidia IDE drivert, akkor szedd le! Amíg nekem fent volt nem indult a stuff. (Ez is a MegaGames-en olvastam)

Curtis
  • Faterx
    Ja bocs, csak a kéri a vizet-ig olvastam...
  • Faterx
    Amikor kéri a vizet, ctrl+alt+del
  • stone
    Üdv! A sivatagos pályán vagyok odaadtam a haldoklónak a vizet és végig kéne mászni megint visszafele a pályán csakhogy már kevés az életerő italom már megittam vagy 30-at és mindig hazavágnak. Van valami teleport ami van a környéken, vagy hogy lehet ezt megcsinálni? Város nincs, már néztem, le van rombolva:(
  • PiszkosFred
    Ja ertem. Thx az infot.
  • Ridley
    nekem is orig van
    de ha jól vettem ki akkor a patch-et csak a dobozos sacred plus-os cuccra lehet telepíteni.

próbáltam egyébíránt én is de nem sikerült (nekem a plus a netről jött)
  • PiszkosFred
    Ok, ez esetben sorry. Meg nem volt annyi szabadidom hogy ismet belekezdjek a Sacredbe, igy csak leszedettem (modemes leven) a S+ -t, es valamelyik nap lattam hogy mar van valami peccs - amin meg sem lepodtem - probalni meg egyiket sem probaltam ki.

Es miert nem hasznalhato egyebirant? Krekk miatt (mivel eredetim van, ez esetben nem nagyon izgat) vagy offical baltaztak el az egeszet?
  • Ridley
    piszkos fred.

jött patch de ha olvastad volna akkor nem írtad volna :) szal nézz utána mert nem teljesen használható.
  • PiszkosFred
    19en jott ki a plusz, es 21en mar volt hozza peccs. (ha jol emlexem az idopontokra - meg nem nezem most a hiv oldalon..) Hiaba, a nev kotelez... ;]
  • TopGun
    Majd ehhez is jon javito patch mint a tobbi bughoz, csak az a baj, hogy erre is sokat kell majd varni, mint az elozohoz :((
  • Ridley
    tankboy...

hjah nekem mondod..tegnap vagy 10x pusztult meg a 68-as darkelfem (egy ütéstől-6000hp) érdekes ,hogy pont akkor hal meg mikor a skeleton mage..de az is érdekes ,hogy csak egy bizonyos területen lévő skeleton mage-k ilyenek...vmit jól el-q-rtak...
  • TANKboy
    A Sacred Plus-ban van egy új és roppantúl idegesítő BUG! Pár helyen (pl. a főgonosz-hoz vezető pincékben), ha megölöm a Skeleton Mage-ket azonnal meghalok! Más is találkozott ezzel a bug-al?
  • Herkulles
    Már megvan shift+bal egérg.
  • PiszkosFred
    F mint Fine vagy F*cking?
  • repro
    RTFM

readme könyvtárat nézd meg.
  • TopGun
    Ha felteszem a Sacred+ -t es utana a magyaritast, vajon mukodni fog? valaki probalta mar?
  • PiszkosFred
    Na végre egy ember, aki használja is a szemét, nem csak úgy néz ki a fejéből... ;]
  • LSC
    hehe már megis találtam a fenti linken
  • LSC
    helló all kéne egy kis help single-ben nyomom és eljutottam odáig a fő vonalon hogy egy haldoklónak vizet kéne vinnem egy kis tóbol ahol az ember lova is áll. Na most sem a tóval sem a lóval nem lehet kezdeni semmit sem. Arra gondolok hogy ez egy bug lehet esetleg, ha nem akkor valaki help. Thx.
  • Herkulles
    Mintha az 1.7-ben lehetne multiban tradelni.

De hogyan kell? Nem tudok rábökni senkire, mit kell nyomni? (lehet hogy bugos a kari)
  • Seth
    Hey. Nemtudom észrevette e valaki hogy a kezdképernyőn ha rákattint a vizben a törött kardra akkor van ugyebár "klikk" hang. Nemtudja valaki hogy lehet e valamit kezdeni vele? Gondolok elsősorban valami easter egg-re (merhát a játékba éktelen sok baromságot raktak)
  • Mazsi01
    Köszi, de már tudom. Itt a titka a második új helynek:
    NEW REGION: Azzlabragh (spelling?)

Enemies: Undead Goblins, Children of God, Forest God (BOSS), Adders, Poison Trolls, Tarantulas

How to get there: This confuses me a bit. The entrance is in the gloom behind the swamp dragon. There are two guards from the Tomb Raiders Guild. To get past them you have to pay 100.000 gold and win 5 battles in the Gloomor arena (thanks to _NocturnO_ for the info). Then they'll let you past into their camp, and from there, there's a path into the new region.
  • jam@
    Ha megtalálod a mocsársárkányt ami a felszínen van (a beszélő sárkánytól nem messze), akkor a másik terület bejárata sincs messze (szintén küldetéshez kötött) csak úgy nem tudsz besétálni...
  • Mazsi01
    Tudja valaki merre van a másik új hely? A jég elfest meg találtam de a másikat még nem sikerül :o((
  • Nagyapi
    Na, szóval jó is meg nem is.
    Megírtam egy gyári tiszta TDK RW-re az #5096-ost követve, de az RW-vel csak akkor működik, ha teljesen lestrapált 40x LG olvasóba rakom be. Azt eddig 10-ből 10-szer fogadta. Így a verz. 1.8.31. ha jól emlékszem.
    Végre kezdhetem a játékot, talán most kevesebb buggal.

Köszönet a precíz leírásért JAM@.
  • Nagyapi
    Én még csak most kezdtem úgy igazán belemerülni, de szupi. Egyelőre ez a path téma dühít egy kicsit. Bejött az #5096-ban levő nagyon használhatónak tűnő leírás másoknál is? Én még görcsölök vele, de lehet, hogy az írom ( egy LG combo ) nem erre van kitalálva.
  • RangeR
    Én még csak erdei elffel játszottam, de abból volt már legmagasabb szintű és most is azt indítottam, pont ezért, mert arra izgulok. Jó liba lenne egy ilyen elf nekem...
  • Nagyapi
    Hát TDK RW-vel tényleg nem megy, igaz csak többször írt lemezzel proszáltam. Holnap, ill. ma megpróbálom egy friss csomaggal, ha igy se jó ellövök egy sima R-t. Nekem még semmilyen patch nincs fenn, mert most találtam a gamet, de ez így qrva buggos. Azért persze nagyon jó. Szerafint indítottam, jó a kis bugyis.