8224
-
TANKboy #5223 Radeon 8500 64MB
Nálam is beszaggat, főleg a városokban. -
haxoror #5222 GeForce4Ti4200 128
nekem is szaggat :( -
haxoror #5221 Most próbálgatom a karaktereket és a szeráf a paladin megfelelőjének tűnik de ha jól látom nincs gyógyító spellje. Ti hogyan oldjátok meg? Italokkal vagy regenerációval vagy valami mással? -
haxoror #5220 Akkor adjál linket hozzá légyszi mert a gamecopyworld-ön csak 1.66-hoz találtam -
#5219 Egyébként milyen videokártyákkal nyomjátok? Nekem néha beszaggat madártávlatból. -
#5218 van az 1.7 hez is! -
#5217 -
#5216 és az sem az igazi 1,66... -
haxoror #5215 crack csak 1.66-hoz van :) -
Noodlee #5214 Sziasztok!
Valaki összefoglalná nekem, hogy hogy állnak a dolgok a játék terén?
Valahol ott maradtam le, hogy 1.66-os crack, meg valami mission pack készül
Látom van 1.7 patch.
Van hozzá crack? Még mindig bug gyüjtemény a játék, vagy már élvezhető? Anno a multis része olyan bugos volt, hogy játszani sem lehetett vele.
Mission pack? -
#5213 a Mint a Villám varázslat meg nem működik :(. -
#5212 1.7-es nocd crack létezik a játékhoz? -
TANKboy #5211 Gyerekek, az 1.7 óta a Wood Elf Call of the Ancestors varázslata istenkirály! Főleg mivel már varázslatoknál is működik a critical hit meg a life stolen. Eszméletlen jó tárgyakat lehet találni. Az új ellenfelek közül csak az Ice Elfek tetszenek a Jedi-s fénykardjukkal és fényostorjaikkal, bár teljessen új ellenfelek nincsenek csak átszinezettek, méretalakítottak. A Skeleton Mage-es bug ellenére most újra megtetszett ez a gém. -
#5210 Biza. -
#5209 és csörte lesz!(cigány kifejezés) -
#5208 Aha, ez akkor biztos valami bug:(
Mostmár bejártam pár várost és felfejlesztgettem socketes cuccokkal a karakterem, így már sokkal könyebb:)
Hamarosan visszatérek a sivatagba és... -
#5207 ja ilyen nekem is volt de nem zavart az a lényeg h nem főküldezésnél bár egyszer betojtam mert eltűnt a főküldetést jelző nyíl és egyáltalán nm vágtam h hova, merre kellene mennem...de aztán megtaláltam asszem a lávás vidéken volt ilyen -
#5206 Egyedül a mellékküldetések szarakodnak mostanában, pl. vinni kell egy ácsot a megbízónak és mikor odaviszem akkor nem fogadja el hanem azt mondja hogy pl. menjek a régi romokhoz ott keressem közben ott áll előtte. LoL
Ilyen fordult már elő valakinél? -
#5205 ja nekem dettó ráadásul nm is cds, én nm engedhetem meg magamnak h pénzt adjak ki egy ilyen játékra:(( -
#5204 Így tényleg elindul a plus. Ez lehet az oka a valakinél működik van akinél nem-nek.
Na holnap megnézem a Spellforce: Bow-t is hátha..... -
#5203 Baazz, eddig mindig eladtam a jófajta gyűrűket/amuletteket csak a karakterre raktam őket.
Érdekesség kedvéért: Nekem sem eredeti a game sőt 1.0-ás crack van hozzá és nekem nem volt a sivatagos pályán problémám a vizes küldetéssel, ezekszerint nem mindenkinél fordul elő:) -
#5202 Na ez így kapásból igaz amit írt, mert többféle lemezre írva próbálkoztam, de baxott működni. IDE uninstall után, mindegyik lemezzel megy..... -
#5201 Szia! Leirnad, hogy nyomod emulaltan a pluszt? -
haxoror #5200 Semmi... félreolvastam pár szót -
#5199 hm? -
haxoror #5198 [sértődött] -
haxoror #5197 Magyarán hosszú ideig az alap kameratávolsággal nyomtam és alig láttam 10 méterre mert nem tudtam hogy ki lehet zoomolni a látóteret nagyobbra :) -
haxoror #5196 Hát igen, úgy másztak olyan könnyen a nyakamra hogy a Diablo2 fix képernyőjéből indultam ki és csak tök véletlen vettem később észre hogy itt lehet zoomolni is
Így azért már sokkal könnyebb, főleg azt imádom ahogy futnak utánam én meg elvágtatok a lóval és menet közben lövöldözök vissza honfoglaló stílusban :)
HardHit-en csak 1 pont van egyelőre de így is csak egy lövés szinte mindenki a sebzésem 150 körüli. Viszont valami bug van mert a dark elf companionom egyszercsak eltűnt de amikor beszéltem a várkapitánnyal mégis sikerült a küldetést befelyezni.
A vampiress elég LoL de a battlemage nagyon bejön, gondolom ha összeszedek vele pár szintet akkor ez lesz a legerősebb karakter mint Diablo2-ben. -
#5195 Mert valószínű hogy az apróbb ellenfelekkel nem áll le harcolni, hanem megpróbálna elfutni mellettük, magasról tojva a fejükre... De ekkor jönnek a sámánok, és megfogják ;] Vagy tényleg nem ismerte még ki a woodelfet. -
#5194 válassz multiple shot, multihit, explosive arrow, hard hit meg ilyeneket, a többivel nem kell annyira foglalkozni, váltogasd be a talált skillpontokat vagy mik azok ilyenekre, növeld meg ezeket addíg, amíg csak tudod, aztán szét lehet lőni mindenkit. Az alapjáték főellenfele amúgy 2 lövés volt, a sárkányoknál meg el kell zoomolni és az ő látótávukon kívűlről olyan 6 lövés kell nekik, aztán fekszenek, és még csak nem is látták, hogy honnan lőttél. Ennyi lenne az erdei elfes játék. Healingpotion hurcolászás helyett még lehet a gyógyító-akármi varázslatra rakni néha 1-1 pontot, meg ló helyett arra a skillre, amikor villámgyorsasággal fut össze-vissza. Akkor meg eleve utól sem ér senki, úgyhogy fogalmam sincs, hogy mázsnak a nyakadra... -
#5193 elvileg a bugokra a megoldás-felelet a köv.:
akkor okozza ezeket ha 1,7-es save game-t folytatja az ember.
ha újat vagy exportot kezd az ember nincsenek ezek a hibák.
-
#5192 Az íjásznak meg ultrabrutál tömegpusztító skilljei vannak és a tápos ellenfelekre meg mégdurvább egyénreszabott gyilkolómegoldásokat tud lőni. Gyakorlatilag meg sem lehet halni bronz fokozaton, később talán, de bronzon nem. Ha neked nem megy, akkor a közelharci karakterekkel úgy fognak szanaszét ba...ni, hogy uninstallálod hamar a játékot. Csak rá kell érezni, oszt megy minden. -
#5191 Na ez így nulla igazságtartalmú beszólás, mert nekem nforce van és driverrel együtt, mégis emulált Sacred+-al nyomom, első nekifutásból ment, azóta is stabilan megy a game -
#5190 Nálam nincs ez a jelenség, platinán nyomom és nem dobok hátast a skeleton mage halálakor. Bár az is igaz, hogy 50K az életerőm. Néhány ajtó nyitása feladathoz kötött, de néhány viszont tényleg nem nyilik ki, habár ezek jórésze az előző verzióknál sem volt nyithatók. -
clio1616v #5189 hello valaki szúrjon be nekem linket ahhoz a leírásban emlegetett CD1.exe-hez mert a lenti link már nem működik. Kösz -
#5188 A cimet meg fogjak kapni... ;]
OFF
Egyebirant ezt mar lassan tendencia, hogy a teszterek, akiknek a dolga az ilyen bugok jelentese lenne, magasrol sz*rnak az egeszre, es inkabb csinalnak belole presztizs-kerdest. Mert hogy a fejleszto elnezi, meg hagyjan, de hogy nem veszi ezeket eszre az a jopar arc, akik hetekig tesztelik a jatekokat?! ;] De nem csak Sacred, sims2 kapcsan is felelmetes, hogy egy ennyire beharangozott es a nepek altal varva vart jatekot mennyire bugosan kepesek kiadni... Es ez csak ketto a soksok mas, sietve keszitett, at nem nezett es alkalmatlan teszerek altal vizsgalt jatek kozul...
ON -
#5187 pontosan nekem pl gyakorlatilag csak soccos cuccaim vannak, minnél többb lyuk van rajta annál jobb ha meg találok jófajta amuletteket vagy gyűrűket azokat mindig félreteszem -
#5186 ...fakken kurva kib@szott német scared programozói!!!!
nem bírnak egy bugmentes patch-et kiadni...
a skeleton mage és az ilyen ellenek kapásból leütik az összes hp-t a karakterről mindegy ,hogy 6000 van
a másik nem lehet pár ajtón és átjáron bemenni csak áll ott mint a darab szar a karakter...
(ezek másnál is előforduló hibák)
szal kérdem én mi a sz@rt csinálnak ezek a sz@r programozók-tesztelők..nem igaz,hogy nem lehet egy jót jáccani baszki
ha így megy pályázhatnak a legbugosabb év játékára.. -
#5185 igyvan. Az amu, gyuru tulajdonsagai hozzaadodnak a targyhoz, pontosabban a karakterhez. Mert tamado erteket lehet a pancel kapcsan is novelni, nem csak karddal, ahogy a vedelmet is lehet egy fegyverrel, stb.. ;] -
#5184 LOLbazz! leszedtem a nforce drivert, és télleg müxik. ez vicc! :)))