Sacred
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Szokott valaki neten jáccani? Megéri megvenni?
én most tetem fel ezt a játékot és mikor kiválasztom a karaktert és inditom a játékot akkor amikor belép a játékba akkor elsötétül a kép és utánna semmi.
ez miért van?????

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Bocs,hogy nem olvasok visza!
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
Az alvástól megéhezem. Az evéstől elálmosodom. Az élet szép!
A játékom lehet hibás? Vagy valamit felkellett volna szednem elötte ?
Nem nagyon használtam még lovat.
Nem lehet hogy megcsinálták hogy magasabb szintû lovon lássad csak?
A survivalom nekem is 50 felett van. Szépen adogatja a jó kis tárgyakat.

egyébként eccer nekem is elõfordult..
bár nem nagyon használom a lovat..
survivor bonus már 48% 😊
egyre több új kaszt specifikus fegyver és vértet találok..jó ez az új 1,7 apró hiányoságokkal...alakul 😊
AmdPower

Tudom hogy a másolt játékon vizet nem lehet szerezni a szomjazó katonának. Nekem csak annyi a bajom, hogy amikor beirom hogy wasser, nem csinál semmit. Aztán megnéztem hogy a cheat felhasználás le van tiltva. Azt hogy lehet bekapcsolni?
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…