8224
-
#5263 Vazze! surgosen fel kell tennem a + -t nekem is! jol latom, hogy a lada tetejere is tettek kepet? eddig nem volt rajta semmi igaz? az osszes cumodnak igen jol nez ki a kepe! eddig nem voltak ilyen csicsasak a cuccok :) -
#5262 ne húzd fel magad :) nekem is csak a cégben van netem...bár már az otthoni is folyamatban van -
#5261 OFF
Ebbe ne menjunk bele. Aranylag jol keresek, nem igazan jelentene gondot szelessavu net, de EGYELORE NINCS RA LEHETOSEG, nem en miattam, hanem a matav fejlesztesi politikajanak koszonhetoen. En lennek a legboldogabb, ha ez az "elterjedt" kifejezes fedne a valosagot es nem csak egy ures hazugsag lenne. De igy muszaj a modemnel maradnom, ami az en problemam, foleg azert, mert az emberek szeretnek esznelkul kepeket beszurni mindenhova, magasrol sz**va az ertelemre. De ezzel nem csak te vagy igy, sok okos kollegad van meg, aki csak ugy szurkalja a 10-20 kepet a kommentjeiben, mint mas a szmajlikat. De hiaba pofazok en barkinek, magasrol le vagyok en is tojva, de jogomban all emiatt szolnom, ezert szolok. Hogy semmi eredmenye nem lesz? Ez ketsegtelen, magyarok vagyunk, szarunk a masikra es csak az "EN" letezik. (ne ertsd felre, nem rolad van szo, ez altalanos szemlelet a szelessavu netezok 99%nal.)
ON -
#5260 jaja a sacred + al jáccom :)
amúgy ami az invetoryban piros az szinte mind set-es cucc (pl a sera másik kardja, pajzsok,vállvédő)
más: szinte gondoltam,hogy vki lobbizni fog a képekért...de ma már 2004-et írunk a szélessávú internet (mondjuk magyarországon az 512-768-at vicc annak nevezni)az elterjedt.
üdv -
#5259 HUH!! ember!! nagyon ott vannak a cumoid! az a seraphim kard nagyon jol mutatna az en kis sera csajszimon! utosek lettek az 1.7-es kepek! A + -al told mar ugye? -
#5258 ****** ****** ******** ***! Annyi tolerancia lehetne bennetek, hogy tobb szaz kilos kepeket nem b**tok bele a forumba! Csinalj kis kepeket, vagy adj sima linkeket, mert ez igy... -
Noodlee #5257 Csinos kis sötét elf! :P -
#5256 nah pár kép(nem az összes)elvileg új set-es tárgyak amiket találtam gamezolás közben.
üdv -
#5255 Valaki mondjon nekem egy használható trainer-t vagy editort-t 1.02-höz. És mi az h örök élettel levágnak a lóról de szar... -
Zoolesz #5254 Vki meg tudná velem valahogy osztani a fake CD1-et ami 14Mb körül van? Előre is köszi. -
neonx #5253 Valaki irjon le nekem egy brutal mage karakter fejlesztést plz?? -
#5252 HUH! JAM! megint kiraly cuccokat talasz! irigylem a szerencsed! nekem csak sima socketes cuccok jonnek :( -
#5251 Hol vannak ilyenek? Még hasonlót sem láttam, mondjuk én még csak 22-nél járok, szal később lesz? -
#5250 Battle Mage brutál set tárgyak :
-
Braveheart #5249 loál -
haxoror #5248 #5224
Egyszer az életben próbálj már meg visszaolvasni... -
#5247 Lejött a _Sacred+ de inditásnál kiir vmi cd-t mit kell csinálni h induljon? -
#5246 1. http://www.sacred-game.com/
2.
US - United States - Egyesult Allamok, "Amcsi"
UK - United Kingdoms - Egyesult Kiralysag, "Anglia" -
#5245 Hali mindenkinek.
nem tudjátok h honnan lehet leszedni a Sacred+-ot? és h angol verzióhoz melyiket szedjem le az US-t vagy az UK-t? -
Gear #5244 Kapcsolt ki a plusz animációkat és akkor hipp-hopp felugrik. -
Nagyapi #5243 Nem tudja valaki, hogy a lóról le-felszállásnak van-e külön billentyűparancsa, vagy csak az egér?
Mire lekászáládok róla gyakran kilövik alóllam a pacit( a drága nyeregnek is annyi). -
#5242 1.7essel mar nem annyira, de azert meg akad.. ;] -
#5241 202 millió? Akkor mióta megjelent gondolom azóta nyomod, jók a 4 socketes cuccok, én még nem találkoztam velük:) -
#5240 Ez egy teljesen új szett része, nekem megvan belőle az amulett. -
#5239 Nem! 300 óra játékkal... -
#5238 Csalással van ennyi aranyad? -
#5237 Volt ilyen régebben, vagy ez új itemset része?
-
#5236 talán talán pedig nagyon jó kis game tetszenek az "új" ötletek benne jól játszható, a lovat sem tartom baromságnak kár h ilyen bugos... -
#5235 JA!! azt TUDOM!! en kertem meg JAM-ot, hogy irja le, hogy mukodik, azt gondoltam tenyleg valami crack van hozza. -
#5234 Hat nem te vagy az elso aki erre rajon ;]] A motor kabe olyan mint a Morrowind memoriakezelese, vagy a Diablo2ben 110elott a Baal elott az utolso minion csoport megjelenesekor a "gyari lag". Sacrednel sok memoria segithet, de latva a konfigodat, 1gb boven eleg neki, sajnos javulni nalad mar nem fog. Talan az elkovetkezo nagyobb kiegeszito majd javitja a motort is. -
#5233 Ilyet még nem is hallottam, durva elbaszás a programozók részéről mert máshogy meg alig látni valamit, jól el**szták ezt a játékot ezzal meg a rengeteg bug-al. -
#5232 A Sacred minden vason beszaggat madártávlatból, ez engine hiba.
TopGun! Légyszi olvass már vissza picit (#5096). EZ A CRACK. Más megoldás nincs. -
#5231 Akkor patchelve nem szaggatna? -
#5230 Hi! milyen crack van az 1.7-hez? merre? -
Nagyapi #5229 Nem.
Azt reméltem, hogy egy exp. karival indíthatok platinán.
Kár, de kösz. -
#5228 vegigjatszottad a tobbi fokozatot legalabb egyszer? -
#5227 Nem kartya gond a szaggatas. -
Nagyapi #5226 Hogy a túróba lehet platinán nyomni?
A Plus van fent, a Fake CD1-el. Ezüst megy, de tovább nem látok semmit! -
#5225 Akkor nem csak nállam szaggat úgy látom, nekem is főleg a városokban és csak madártávlatból.
Én hiába butítom földig a grafikát akkor is szaggat úgyhogy inkább fullba nyomom. Esetleg van akinek nem szakít? És milyen kártyával? -
#5224 kint van a kieg. a crack és paccs nélküli alapra kell telepíteni. aztán rámehet a magyarítás. #5096-ban leírt módszerrel műxik. nforce2-es lap esetén az nvidiás ide drivert el kell távolítani ....