8224
  • TopGun
    Vazze! surgosen fel kell tennem a + -t nekem is! jol latom, hogy a lada tetejere is tettek kepet? eddig nem volt rajta semmi igaz? az osszes cumodnak igen jol nez ki a kepe! eddig nem voltak ilyen csicsasak a cuccok :)
  • Ridley
    ne húzd fel magad :) nekem is csak a cégben van netem...bár már az otthoni is folyamatban van
  • PiszkosFred
    OFF
    Ebbe ne menjunk bele. Aranylag jol keresek, nem igazan jelentene gondot szelessavu net, de EGYELORE NINCS RA LEHETOSEG, nem en miattam, hanem a matav fejlesztesi politikajanak koszonhetoen. En lennek a legboldogabb, ha ez az "elterjedt" kifejezes fedne a valosagot es nem csak egy ures hazugsag lenne. De igy muszaj a modemnel maradnom, ami az en problemam, foleg azert, mert az emberek szeretnek esznelkul kepeket beszurni mindenhova, magasrol sz**va az ertelemre. De ezzel nem csak te vagy igy, sok okos kollegad van meg, aki csak ugy szurkalja a 10-20 kepet a kommentjeiben, mint mas a szmajlikat. De hiaba pofazok en barkinek, magasrol le vagyok en is tojva, de jogomban all emiatt szolnom, ezert szolok. Hogy semmi eredmenye nem lesz? Ez ketsegtelen, magyarok vagyunk, szarunk a masikra es csak az "EN" letezik. (ne ertsd felre, nem rolad van szo, ez altalanos szemlelet a szelessavu netezok 99%nal.)
    ON
  • Ridley
    jaja a sacred + al jáccom :)
    amúgy ami az invetoryban piros az szinte mind set-es cucc (pl a sera másik kardja, pajzsok,vállvédő)

más: szinte gondoltam,hogy vki lobbizni fog a képekért...de ma már 2004-et írunk a szélessávú internet (mondjuk magyarországon az 512-768-at vicc annak nevezni)az elterjedt.

üdv
  • TopGun
    HUH!! ember!! nagyon ott vannak a cumoid! az a seraphim kard nagyon jol mutatna az en kis sera csajszimon! utosek lettek az 1.7-es kepek! A + -al told mar ugye?
  • PiszkosFred
    ****** ****** ******** ***! Annyi tolerancia lehetne bennetek, hogy tobb szaz kilos kepeket nem b**tok bele a forumba! Csinalj kis kepeket, vagy adj sima linkeket, mert ez igy...
  • Noodlee
    Csinos kis sötét elf! :P
  • Ridley
    nah pár kép(nem az összes)elvileg új set-es tárgyak amiket találtam gamezolás közben.

üdv
  • francois
    Valaki mondjon nekem egy használható trainer-t vagy editort-t 1.02-höz. És mi az h örök élettel levágnak a lóról de szar...
  • Zoolesz
    Vki meg tudná velem valahogy osztani a fake CD1-et ami 14Mb körül van? Előre is köszi.
  • neonx
    Valaki irjon le nekem egy brutal mage karakter fejlesztést plz??
  • TopGun
    HUH! JAM! megint kiraly cuccokat talasz! irigylem a szerencsed! nekem csak sima socketes cuccok jonnek :(
  • stone
    Hol vannak ilyenek? Még hasonlót sem láttam, mondjuk én még csak 22-nél járok, szal később lesz?
  • jam@
    Battle Mage brutál set tárgyak :
  • Braveheart
    loál
  • haxoror
    Egyszer az életben próbálj már meg visszaolvasni...
  • vigyori14
    Lejött a _Sacred+ de inditásnál kiir vmi cd-t mit kell csinálni h induljon?
  • PiszkosFred
    1. http://www.sacred-game.com/

2.
    US - United States - Egyesult Allamok, "Amcsi"
    UK - United Kingdoms - Egyesult Kiralysag, "Anglia"
  • vigyori14
    Hali mindenkinek.
    nem tudjátok h honnan lehet leszedni a Sacred+-ot? és h angol verzióhoz melyiket szedjem le az US-t vagy az UK-t?
  • Gear
    Kapcsolt ki a plusz animációkat és akkor hipp-hopp felugrik.
  • Nagyapi
    Nem tudja valaki, hogy a lóról le-felszállásnak van-e külön billentyűparancsa, vagy csak az egér?
    Mire lekászáládok róla gyakran kilövik alóllam a pacit( a drága nyeregnek is annyi).
  • PiszkosFred
    1.7essel mar nem annyira, de azert meg akad.. ;]
  • stone
    202 millió? Akkor mióta megjelent gondolom azóta nyomod, jók a 4 socketes cuccok, én még nem találkoztam velük:)
  • Outlander
    Ez egy teljesen új szett része, nekem megvan belőle az amulett.
  • jam@
    Nem! 300 óra játékkal...
  • stone
    Csalással van ennyi aranyad?
  • jam@
    Volt ilyen régebben, vagy ez új itemset része?

• bld
    talán talán pedig nagyon jó kis game tetszenek az "új" ötletek benne jól játszható, a lovat sem tartom baromságnak kár h ilyen bugos...
  • TopGun
    JA!! azt TUDOM!! en kertem meg JAM-ot, hogy irja le, hogy mukodik, azt gondoltam tenyleg valami crack van hozza.
  • PiszkosFred
    Hat nem te vagy az elso aki erre rajon ;]] A motor kabe olyan mint a Morrowind memoriakezelese, vagy a Diablo2ben 110elott a Baal elott az utolso minion csoport megjelenesekor a "gyari lag". Sacrednel sok memoria segithet, de latva a konfigodat, 1gb boven eleg neki, sajnos javulni nalad mar nem fog. Talan az elkovetkezo nagyobb kiegeszito majd javitja a motort is.
  • stone
    Ilyet még nem is hallottam, durva elbaszás a programozók részéről mert máshogy meg alig látni valamit, jól el**szták ezt a játékot ezzal meg a rengeteg bug-al.
  • NeoMaN
    A Sacred minden vason beszaggat madártávlatból, ez engine hiba.
    TopGun! Légyszi olvass már vissza picit (#5096). EZ A CRACK. Más megoldás nincs.
  • stone
    Akkor patchelve nem szaggatna?
  • TopGun
    Hi! milyen crack van az 1.7-hez? merre?
  • Nagyapi
    Nem.
    Azt reméltem, hogy egy exp. karival indíthatok platinán.
    Kár, de kösz.
  • PiszkosFred
    vegigjatszottad a tobbi fokozatot legalabb egyszer?
  • PiszkosFred
    Nem kartya gond a szaggatas.
  • Nagyapi
    Hogy a túróba lehet platinán nyomni?
    A Plus van fent, a Fake CD1-el. Ezüst megy, de tovább nem látok semmit!
  • stone
    Akkor nem csak nállam szaggat úgy látom, nekem is főleg a városokban és csak madártávlatból.

Én hiába butítom földig a grafikát akkor is szaggat úgyhogy inkább fullba nyomom. Esetleg van akinek nem szakít? És milyen kártyával?
  • NeoMaN
    kint van a kieg. a crack és paccs nélküli alapra kell telepíteni. aztán rámehet a magyarítás. #5096-ban leírt módszerrel műxik. nforce2-es lap esetén az nvidiás ide drivert el kell távolítani ....