Sacred

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Az elso verziojat a valasznak inkabb toroltem, mert nem er annyit az egesz. Lehet hogy en vagyok picit turelmetlenebb az elmult idoben, de mar k**ra elegem van az idiota emberek idiota kerdeseibol. Akinek nem inge, nem veszi magara termeszetesen ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

ollie
nem erre a válaszra számítottam...

PiszkosFred
Akkor add el az alairasban szereplo konfigot par ezerert, es vegyel a penzen kifestokonyvet vagy gumicukrot, mert az jobban illik hozzad...

littleNorbi
fogalmam sincs !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PiszkosFred
Na vajon mire...hmhm...

littleNorbi
MIre jó ez a patch ???

PsychoStarfish
Ok köszi. Majd megteszem.

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

PiszkosFred
Talan a HFS foruman kerdezd meg magatol a serveradmintol, Flextol. Gyorsabb es biztosabb a valasz, mint itt talalgatni.

ollie
nemtom, nem multizok

PsychoStarfish
Landor amúgy megy? Vagy csak nekem nem akarja elérni a szervert:

ollie
nincs

Johnyy
Ha van 1.7 creck akor semi akadálya,csak kérdés hogy van e é?

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

CalebJoe
Mûködik az 1.7 kalóz verzióval és ha igen mi a trükkje?
thanx
PsychoStarfish
Csak azért, mert nekem nem találja a szervert...

ollie
miért? lemaradtam valamirõl?

PsychoStarfish
Umm. Landoron már 1.7-van?

Johnyy
mi?

PiszkosFred
Bator dolog erre igy nyiltan rakerdezni...

ollie
öööö de hol és minek?

Láttam hogy valakinek sárga színû volt a neve hogy csinálta arra vagyok kíváncsi meg láttam lilát is

PiszkosFred
Felek a valasztol, de azert megkerdezem...

..miert kell a te karaktered nevet szinesen leirni?!

szinesen hogy irom le a karim nevét???

Hogy szivtal az elffel? A battle fog miatt sebezhetetlen :) (kiveve a lovasok, de arra ott a cobra es szinten ugyanott tartunk)

Es mire kell a lo?
ollie
Rengeteg javítás, változtatás van benne, a readme-jéhez is kell vagy egy óra elolvasni...

\"Muszáj mindig megoldást találni? Nem élvezhetnénk egy kicsit a problémát?\"

TopGun
Hi! honnan lehet letolteni a vegleges 1.7-est? es ez az "f" verzio csak a multiban javit? vagy a szoloban is javit valamit?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Johnyy
SZólj 77 es szinten akkor már brutal leszel, akármit felylesztessz!! TApasztalat: el ne felejts a lovakatskillt bérakni, én elfelejtettem 60 asszint után aztán meg szívtam,,, nekem is volt Brutal77 es vagy mitomén hagyas battlemagém de már nemtom mi toott! Csak arra emléxem hogy az elõzõ sötételfemmel mexívtam :(

Srácok segitsetek egy Brutal HARCI MAGUST akarok csinálni de nem tudom mit kell ( skill,stat ponokat)felraknik segitsetek??? Köszi

PiszkosFred
Vegre mar. Tegnap mar felmentem bnetre hentelni, mert hianyzott egy kis apritas, de igy valtozott a helyzet. Reszemrol koszi a hirt.

ollie
végre...
bár én már befejeztem a játékot, de úgyis majd megint nekiülök...

Patch 1.7 Final 16.09.2004

Hello Sacred Fans

The moment you have all been waiting for is finally upon us. Sacred 1.7 Final is now officially released.

The Lobby is now updated to version 1.7f. To play Sacred multiplayer online you will need to download and install the 1.7 patch first.

\"Muszáj mindig megoldást találni? Nem élvezhetnénk egy kicsit a problémát?\"

kinek hanyas karaktere van, természetesen aki még játékban van, ahhoz szól a kérdés..

ollie
Már nem emléxem mi volt ott, kb 1 hónapja befejeztem a játékot.

littleNorbi
Ott ahol meghalt Wilbur ????

Tetsuo
Másnak nem volt ilyen problémája??

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

ollie
A bal oldalon levõ teleporttól tudsz felfelé menni.

littleNorbi
Valaki betudná jelölni a feladathoz vezetõ utat ?!

PiszkosFred
Akkor adja magat a dolog - probalgasd mas detonatorokkal. Vannak esetek es konfigok, amelyeknel egyes detonatorok gondot okoznak.

már leteszteltem mindent... az új proci sincs húzva. Sztem vmi driver gond lehet. Érdekes azóta fagy néhány játék mióta az új 61.77-es detonátor van fent. a WinXPHome-ot pedig lecserétlem Pro-ra.

War. War never changes.

Mert ha az összes játék kifagy akkor van vmi gond a new hardwerral! Tesztelgess le szépen mindent, nézd át a beállításokat.Ez alapján HW gondod van.

"vessetek a mókusok közé" :)

Mit fejlesztettél?

ful lreisntall ellenére ugyanezt csinálja... vmiko megsérülhetett azÖSSZES save file? elegem van, nem kezdem újra...

War. War never changes.

elég régóta megvan már a játék, de iylet még ne mcsinált... most fejlesztetem a gépem, win reinstall is volt, lehet ez a baja?
Amúgy vmiért az sszes játék kifagy a windowsba mostanában, de fogalmam sincs miért, minden driverbõl a legújabb van...

War. War never changes.

Azt kár lenne. Szerintem a reinstall meggyógyítja.Csak a savekat e felejtsed el kimenteni :P.

az összes saveben ugyanez van... most megpróbálok egy reinstallt, de ha így sem megy hagyom a játékot a fenébe...

War. War never changes.

hat ez vmi sulyosabb hiba. talan az elmentesben maszott el valami.. probalj visszatolteni egy autosave-t es proba..
Közben megnéztem, a karakterem neve ehlyett jelenik meg az az O betû meg vmi Z meg 2 keveréke. MEgnéztem egy mási kkaraktremeet annak mag elcsúszott a neve balra.
A karkatrelapon is rosszul van... mia fene lehet?

War. War never changes.

Hú most nagyon kiakadtam...megyek a sivatagban a haldokló katona felé, és amikor mehlátnám a képernyõn a játék egyszerûen kifagy... mintha egy lthatalan körl lenne körülötte amibe ha belépek annyi... ráadásul ha megnyomom az alt-ot (highlight) akkor a karakterem fejétõl balra valamilyen O2 (nemotm lehet oxigén kéne neki) jelenik meg, ami eddig nem volt ott.... 1.66-os verzióm van. Mit lehet ilyenkor csinálni? Nem tudok továbbjutni...

War. War never changes.

ollie
tört verziód van?

Tetsuo
Az mi a fenéért van h bármilyen portálkapun átmegyek, bármilyen barlangba bemegyek 70% hogy a sivatag melletti szigeten kötök ki, asztán lovagolhatok vissza..???

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8