Sacred
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálam is beszaggat, fõleg a városokban.
nekem is szaggat 😞

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Valaki összefoglalná nekem, hogy hogy állnak a dolgok a játék terén?
Valahol ott maradtam le, hogy 1.66-os crack, meg valami mission pack készül
Látom van 1.7 patch.
Van hozzá crack? Még mindig bug gyüjtemény a játék, vagy már élvezhetõ? Anno a multis része olyan bugos volt, hogy játszani sem lehetett vele.
Mission pack?
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Mostmár bejártam pár várost és felfejlesztgettem socketes cuccokkal a karakterem, így már sokkal könyebb😊
Hamarosan visszatérek a sivatagba és...

Ilyen fordult már elõ valakinél?
Na holnap megnézem a Spellforce: Bow-t is hátha.....
Érdekesség kedvéért: Nekem sem eredeti a game sõt 1.0-ás crack van hozzá és nekem nem volt a sivatagos pályán problémám a vizes küldetéssel, ezekszerint nem mindenkinél fordul elõ😊
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Így azért már sokkal könnyebb, fõleg azt imádom ahogy futnak utánam én meg elvágtatok a lóval és menet közben lövöldözök vissza honfoglaló stílusban 😊
HardHit-en csak 1 pont van egyelõre de így is csak egy lövés szinte mindenki a sebzésem 150 körüli. Viszont valami bug van mert a dark elf companionom egyszercsak eltûnt de amikor beszéltem a várkapitánnyal mégis sikerült a küldetést befelyezni.
A vampiress elég LoL de a battlemage nagyon bejön, gondolom ha összeszedek vele pár szintet akkor ez lesz a legerõsebb karakter mint Diablo2-ben.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
akkor okozza ezeket ha 1,7-es save game-t folytatja az ember.
ha újat vagy exportot kezd az ember nincsenek ezek a hibák.
AmdPower
EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
OFF
Egyebirant ezt mar lassan tendencia, hogy a teszterek, akiknek a dolga az ilyen bugok jelentese lenne, magasrol sz*rnak az egeszre, es inkabb csinalnak belole presztizs-kerdest. Mert hogy a fejleszto elnezi, meg hagyjan, de hogy nem veszi ezeket eszre az a jopar arc, akik hetekig tesztelik a jatekokat?! ;] De nem csak Sacred, sims2 kapcsan is felelmetes, hogy egy ennyire beharangozott es a nepek altal varva vart jatekot mennyire bugosan kepesek kiadni... Es ez csak ketto a soksok mas, sietve keszitett, at nem nezett es alkalmatlan teszerek altal vizsgalt jatek kozul...
ON
nem bírnak egy bugmentes patch-et kiadni...
a skeleton mage és az ilyen ellenek kapásból leütik az összes hp-t a karakterrõl mindegy ,hogy 6000 van
a másik nem lehet pár ajtón és átjáron bemenni csak áll ott mint a darab szar a karakter...
(ezek másnál is elõforduló hibák)
szal kérdem én mi a sz@rt csinálnak ezek a sz@r programozók-tesztelõk..nem igaz,hogy nem lehet egy jót jáccani baszki
ha így megy pályázhatnak a legbugosabb év játékára..
AmdPower
"vessetek a mókusok közé" :)