8224
-
#5863 Hát ha neten akarsz játszani biztonsági másolattal,akkor jó lesz ha beszerzel hozzá egy érvényes cd kulcsot.Ha jól tudom van valami landor szerver,de erről többet >itt< tudhatsz meg.De sztem nem túl drága az a 3990 Ft és mindjárt jön a kiegészítő is(már nagyon várjuk),meg ugye pecselheted kedvedre és oda mész fel vele ahova akarsz.Closed neten mindig sokan vannak,kár lenne egy ilyen bulit kihagyni.Remélem majd ott találkozunk! -
Maksi #5862 Tud valaki tippet adni, hogyan lehet cooperative-ban játszani interneten keresztül a haverokkal? Tehát nem helyi hálózatban, hanem online... Persze biztonsági másolattal. :)
A rengeteg bug lett javítva az első kiadás óta?
-
NiGhTM4R3 #5861 Aha, értem..köszi.
Egyébként most kezdtem el 4x-re a játékot, mert mindig elakadok egy adott ponton, sajnos az elején, és mindig úgy felidegesít h uninstall :D
Tehát asszem h azután van, h vízet adok a csávónak, és vmi hercegnőhöz kell mennem, át ilyen vulkános terepen, nahh itt még nem jutottam továb...gőzöm sincs merre menjek, elég nagy a térkép :D
Majd ha újra eljutok odáig csinálok képeket pontosan miről van szó, hátha tud vki tanácsot adni. -
#5860 Egy a lényeg:ne halálozz el.Ugyanis minél tovább élsz,úgy nő a survival bonusod,ami minél nagyobb,annál nagyobb esélyed van ritka tárgyakra,ill. runákra. -
#5859 A runákat a monsztákból vered ki ,kerskedőnél nincs.
Ez nem Diablo,itt nem kell fegyvert javítani,hanem a ruhákba,fegyverekbe rakhatsz runákat,gyűrűket,amuletteket stb... -
NiGhTM4R3 #5858 Akkor nem sok értelme van :D
Tehát rúnákat kell keresnem..azt nem lehet venni? Mert Én sehol sem találom, egyik árusnál sem.
Egyébként az miért van h a kovácsnál egyik fegyveremet sem tudom betenni a "pajzsba"? (tehát elvileg oda kell betenni a kardot h megjavítja) -
#5857 Hát műxik,csak az új területekre nem mehetsz fel,illetve az új tárgyakat nem látod... -
#5856 A varázslatokhoz runákat kell találni.A nem harcimágus runákat becserélheted a compómesternél. -
NiGhTM4R3 #5855 A legújabb patchel is működik a magyarítás? (1.8.26 azthiszem) -
NiGhTM4R3 #5854 Lehet láma kérdés, de Harci Mágusom van, és a varázslataim mindig csak 1. szintűek az Inventory-ban. Pedig a karakterem 10. szintű, és használom is a varázslatokat.
Tehát pl.: a Tűzgömb varázslatot h tudom fejleszteni 2. szintre? -
kukucska #5853 arra azéé kiváncsi vaok mekkorát tudok utni sacc/kb 40 szint mulva (most 1000 fiz dam + némi poison ,fire + valami kék mittoménmi) -
#5852 Ajánlom mindenkinek a dark elfek vackát. Rendkívül kellemes a sűrüség, + a szabadban van egy teleport, továbbá, igen jó kis ellenfelek kószálnak arra tp szempontjából, úgymint olyan
shadar-rimek, és posionos trollok. Csakhát le kell tudni őket verni. -
kukucska #5851 yahhh !!!
Dark Elf rulez!!!!! -
kukucska #5850 arrol bíza!
kurva lassan megy :(
most tartok 42 -es szinten és gold nehézségi fokozaton vaok
kurva kevesek voltak eddig az ellenek :P -
#5849 Pedig nem.Én volt,hogy öt perc alatt léptem 3 szintet és akkor voltam 72-es szintű.Habár nem tudom,lehet singliről beszélsz. -
kukucska #5848 hmmm.....yo a gém.....
de..
kurva sokáig kell várni egy lup-ra
csóró dark elfem még csak 43-as és hol a vége???!!! -
#5847 Tényleg ez eszembe se jutott. Valszeg valami hasonló lesz. Bár félhangon megjegyzem, nem sok szerám volt, de ez a képesség ritka ergyának találtatott. Javítsatok ki ha tévedek. -
#5846 Az energy bolts az varazslat nem? ez meg tuzfegyver, de mindegy nem ragozom. -
#5845 Én sem értettem az aggodalmat a puskákkal szemben. Senki nem játszott még Energy Bolts-os szeráffal? :) -
#5844 Jaja.Mint a Warcaft 3-ban. -
#5843 Szerintem ugyanaz, mint mondjuk egy íj, csak, nem nyilat, hanem golyót lő, és nagyot durran. Ak47-es tényleg gáz lenne, de ilyen kis pöpec elöltöltős mordályok szerintem remekül illenek, a technikailag magasabb szintet elérő piciny emberekhez. A vállán az ágyut meg fel lehet fogni úgy is, hogy nem erős a törpi, nem tud varázsolni, vagy alakot váltani, de legalább nagyot pukkantgat:)) -
#5842 Ha lesz benne tuzfegyver, szerintem elveszi a jatek eddigi hangulatat es az elleneknek is lesz akkor mordalyuk. -
#5841 Láttátok a törpének a speckó mordályait? Na az lesz a tuti. -
#5840 Érzem,hogy nagyon jó lesz. -
#5839 Ha azt vesszük az alap amikor megjelent, volt 7000, és ez egy kieg, akkor 4000 5000re tippelek, ami abszolút nem sok. A magyarosítás meg max néhány sírköves poénhoz kell szerintem. A portál runákat meg olyankor adja, ha a közelben van is egy portál, és a közelébe menve, már aktiválódik is. -
#5838 Mennyi lesz a kieg? -
#5837 én is tükön ülök már, de hiába fog megjelenni, nemtudok majd játszani vele, csak akkor ha lesz hozzá magyarítás, az ugy legalább 7-8 hónap lesz ha nem több
A portál rúnákat mire és hogyan lehet használni ? -
#5836 Hé gyerekek, még senki sem látta sz új shotokat, vagy mi? Hogy birok ki még egy hónapot? Ti meg itten krekkeltek. Nahát.:) -
#5835 Köszi -
#5834 Az alap gamera telepíted a plust, aztán peccseled krekkeled ami van. -
#5833 Utoljára az 1.66-os patch-crack-et használtam.
Most látom, hogy már van 1.8.2.6 patch, a megagamesen meg találtam 1.8.2.126 crack-et. Működik a crack a patch-el, vagy van újabb crack is?
A másik kérdésem, hogy mi az Sacred (Plus 1.8.2.6) 127.5 MB? Mihez kell ez a "plus" és működik-e ez a fentebbi 1.8.2.126-os crack-el? -
#5832 Az nem az uccsó... -
netuddki #5831 hmmm én az uccsóra gondoltam (1.7b) -
#5830 Igen, attól függ milyen peccs-t nyomatsz fel -
netuddki #5829 skacok felmegy a paccs a "nem hivatalos" gémre is? -
#5828 De nagy a pangás... -
#5827 Kuldtem privit! olvasd el kerlek! -
#5826 Mi a gond? -
#5825 Hi Jam! tudnal nekem segiteni? Kerlek! nagy bajban vagyok! :(( -
#5824 Ez a tárgy csak az 1.8.26-os patch telepítése után szerezhető meg, az előző patchekben nincs (ha jól tudom). A bejelölt ponton van egy gázló a patakon, de minden kari át tud jutni bármelyik patakon, akinek van combat jump képessége. Combat Jump kiválasztása után CTRL lenyomvatart és jobb klikk a túlpartra és átugrik ellenfél nélkül is. Batlle Mage-nek meg ottvan a teleport képesség.