Sacred

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ridley
hu baszki ezt a sera-t nézzétek...asszem kezdek egy ilyet is 😊

AmdPower

TopGun
Aham, de ez csak a plusszal jott ki igaz? es singleben is megy?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Ridley
van platina felett is
niobium
asszem 140 leveltõl lehet itt nyomni + végigvinni platinum-on

AmdPower

TopGun
En 1.6-al kaptam az aranyat, honnan veszed, hogy van meg a platina szint felett is? es az single-ben megy? vagy csak multi?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Ridley
végig kell vinni mindig a gyengébb fokozaton + egy minimum szintet mindig el kell érni.

vhol vki már leírta..de hol? 😊 nem emléxem

AmdPower

Hogy kaptátok az aranyat?
Én végigvittem ezüstön, 51-es szintel zártam, és csak akkor kaptam meg az aranyat a listába.
Mikor lessz ebbõl platina, vagy pláne afeletti (neobium vagy mi a szösszenet) ?

TopGun
Pontosan! ez a velemenyem nekem is! megha igy nem is nyomom vegig a cuccot ket nap alatt! Mondjuk nekem soha nem az volt a celom!

Ridley
mindenképp kalandozgatni kell a cucc és a szint végett is...

AmdPower

TopGun
En is goldon nyomom!! nekem eddig a max. az 4 socketes cumo volt, de azt eleg nagy gyakorisaggal szorta! Rendszeresen kalandozok a fo kuldi mellett, szerintem muszaly! kulonben nem lehet szintet lepni.

Ridley
jah így goldon 92%-os survivor bonus mellett igen jó cuccokat szór(és van jópár új is a +nak köszönhetõen)fõleg ha egy kicsit elkalandozok a fõküldetés mellett.

szerintem már érdemes megvenni orig-ba a gémet én még 6990-ért vettem, a mostani ár 4990.
ez már jobb egy magyar átlagfizetéshez viszonyítva.

AmdPower

TopGun
Vazze! surgosen fel kell tennem a + -t nekem is! jol latom, hogy a lada tetejere is tettek kepet? eddig nem volt rajta semmi igaz? az osszes cumodnak igen jol nez ki a kepe! eddig nem voltak ilyen csicsasak a cuccok 😊

Ridley
ne húzd fel magad 😊 nekem is csak a cégben van netem...bár már az otthoni is folyamatban van

AmdPower

PiszkosFred
OFF
Ebbe ne menjunk bele. Aranylag jol keresek, nem igazan jelentene gondot szelessavu net, de EGYELORE NINCS RA LEHETOSEG, nem en miattam, hanem a matav fejlesztesi politikajanak koszonhetoen. En lennek a legboldogabb, ha ez az "elterjedt" kifejezes fedne a valosagot es nem csak egy ures hazugsag lenne. De igy muszaj a modemnel maradnom, ami az en problemam, foleg azert, mert az emberek szeretnek esznelkul kepeket beszurni mindenhova, magasrol sz**va az ertelemre. De ezzel nem csak te vagy igy, sok okos kollegad van meg, aki csak ugy szurkalja a 10-20 kepet a kommentjeiben, mint mas a szmajlikat. De hiaba pofazok en barkinek, magasrol le vagyok en is tojva, de jogomban all emiatt szolnom, ezert szolok. Hogy semmi eredmenye nem lesz? Ez ketsegtelen, magyarok vagyunk, szarunk a masikra es csak az "EN" letezik. (ne ertsd felre, nem rolad van szo, ez altalanos szemlelet a szelessavu netezok 99%nal.)
ON

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Ridley
jaja a sacred + al jáccom 😊
amúgy ami az invetoryban piros az szinte mind set-es cucc (pl a sera másik kardja, pajzsok,vállvédõ)

más: szinte gondoltam,hogy vki lobbizni fog a képekért...de ma már 2004-et írunk a szélessávú internet (mondjuk magyarországon az 512-768-at vicc annak nevezni)az elterjedt.

üdv

AmdPower

TopGun
HUH!! ember!! nagyon ott vannak a cumoid! az a seraphim kard nagyon jol mutatna az en kis sera csajszimon! utosek lettek az 1.7-es kepek! A + -al told mar ugye?

PiszkosFred
****** ****** ******** ***! Annyi tolerancia lehetne bennetek, hogy tobb szaz kilos kepeket nem b**tok bele a forumba! Csinalj kis kepeket, vagy adj sima linkeket, mert ez igy...

Csinos kis sötét elf! 😛

Ridley
nah pár kép(nem az összes)elvileg új set-es tárgyak amiket találtam gamezolás közben.

üdv

AmdPower

francois
Valaki mondjon nekem egy használható trainer-t vagy editort-t 1.02-höz. És mi az h örök élettel levágnak a lóról de szar...

Vki meg tudná velem valahogy osztani a fake CD1-et ami 14Mb körül van? Elõre is köszi.

Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!

Valaki irjon le nekem egy brutal mage karakter fejlesztést plz??

TopGun
HUH! JAM! megint kiraly cuccokat talasz! irigylem a szerencsed! nekem csak sima socketes cuccok jonnek 😞

stone
<#wow1>Hol vannak ilyenek? Még hasonlót sem láttam, mondjuk én még csak 22-nél járok, szal késõbb lesz?

jam@
Battle Mage brutál set tárgyak :

EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros

loál

War. War never changes.

Egyszer az életben próbálj már meg visszaolvasni...

vigyori14
Lejött a _Sacred+ de inditásnál kiir vmi cd-t mit kell csinálni h induljon?

PiszkosFred
1. http://www.sacred-game.com/

2.
US - United States - Egyesult Allamok, "Amcsi"
UK - United Kingdoms - Egyesult Kiralysag, "Anglia"

vigyori14
Hali mindenkinek.
nem tudjátok h honnan lehet leszedni a Sacred+-ot? és h angol verzióhoz melyiket szedjem le az US-t vagy az UK-t?

Kapcsolt ki a plusz animációkat és akkor hipp-hopp felugrik.

"vessetek a mókusok közé" :)

Nem tudja valaki, hogy a lóról le-felszállásnak van-e külön billentyûparancsa, vagy csak az egér?
Mire lekászáládok róla gyakran kilövik alóllam a pacit( a drága nyeregnek is annyi).

PiszkosFred
1.7essel mar nem annyira, de azert meg akad.. ;]

stone
202 millió? Akkor mióta megjelent gondolom azóta nyomod, jók a 4 socketes cuccok, én még nem találkoztam velük😊

Outlander
Ez egy teljesen új szett része, nekem megvan belõle az amulett.

\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta

jam@
Nem! 300 óra játékkal...

EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros

stone
Csalással van ennyi aranyad?

jam@
Volt ilyen régebben, vagy ez új itemset része?

bld
talán talán pedig nagyon jó kis game tetszenek az "új" ötletek benne jól játszható, a lovat sem tartom baromságnak kár h ilyen bugos...

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

TopGun
JA!! azt TUDOM!! en kertem meg JAM-ot, hogy irja le, hogy mukodik, azt gondoltam tenyleg valami crack van hozza.

PiszkosFred
Hat nem te vagy az elso aki erre rajon ;]] A motor kabe olyan mint a Morrowind memoriakezelese, vagy a Diablo2ben 110elott a Baal elott az utolso minion csoport megjelenesekor a "gyari lag". Sacrednel sok memoria segithet, de latva a konfigodat, 1gb boven eleg neki, sajnos javulni nalad mar nem fog. Talan az elkovetkezo nagyobb kiegeszito majd javitja a motort is.

stone
Ilyet még nem is hallottam, durva elbaszás a programozók részérõl mert máshogy meg alig látni valamit, jól el**szták ezt a játékot ezzal meg a rengeteg bug-al.

NeoMaN
A Sacred minden vason beszaggat madártávlatból, ez engine hiba.
TopGun! Légyszi olvass már vissza picit (#5096). EZ A CRACK. Más megoldás nincs.

stone
Akkor patchelve nem szaggatna?

TopGun
Hi! milyen crack van az 1.7-hez? merre?

Nem.
Azt reméltem, hogy egy exp. karival indíthatok platinán.
Kár, de kösz.

PiszkosFred
vegigjatszottad a tobbi fokozatot legalabb egyszer?

PiszkosFred
Nem kartya gond a szaggatas.

Hogy a túróba lehet platinán nyomni?
A Plus van fent, a Fake CD1-el. Ezüst megy, de tovább nem látok semmit!

stone
Akkor nem csak nállam szaggat úgy látom, nekem is fõleg a városokban és csak madártávlatból.

Én hiába butítom földig a grafikát akkor is szaggat úgyhogy inkább fullba nyomom. Esetleg van akinek nem szakít? És milyen kártyával?

NeoMaN
kint van a kieg. a crack és paccs nélküli alapra kell telepíteni. aztán rámehet a magyarítás. #5096-ban leírt módszerrel mûxik. nforce2-es lap esetén az nvidiás ide drivert el kell távolítani ....