Sacred
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
niobium
asszem 140 leveltõl lehet itt nyomni + végigvinni platinum-on
AmdPower
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
vhol vki már leírta..de hol? 😊 nem emléxem
AmdPower
Én végigvittem ezüstön, 51-es szintel zártam, és csak akkor kaptam meg az aranyat a listába.
Mikor lessz ebbõl platina, vagy pláne afeletti (neobium vagy mi a szösszenet) ?
szerintem már érdemes megvenni orig-ba a gémet én még 6990-ért vettem, a mostani ár 4990.
ez már jobb egy magyar átlagfizetéshez viszonyítva.
AmdPower
AmdPower
Ebbe ne menjunk bele. Aranylag jol keresek, nem igazan jelentene gondot szelessavu net, de EGYELORE NINCS RA LEHETOSEG, nem en miattam, hanem a matav fejlesztesi politikajanak koszonhetoen. En lennek a legboldogabb, ha ez az "elterjedt" kifejezes fedne a valosagot es nem csak egy ures hazugsag lenne. De igy muszaj a modemnel maradnom, ami az en problemam, foleg azert, mert az emberek szeretnek esznelkul kepeket beszurni mindenhova, magasrol sz**va az ertelemre. De ezzel nem csak te vagy igy, sok okos kollegad van meg, aki csak ugy szurkalja a 10-20 kepet a kommentjeiben, mint mas a szmajlikat. De hiaba pofazok en barkinek, magasrol le vagyok en is tojva, de jogomban all emiatt szolnom, ezert szolok. Hogy semmi eredmenye nem lesz? Ez ketsegtelen, magyarok vagyunk, szarunk a masikra es csak az "EN" letezik. (ne ertsd felre, nem rolad van szo, ez altalanos szemlelet a szelessavu netezok 99%nal.)
ON
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
amúgy ami az invetoryban piros az szinte mind set-es cucc (pl a sera másik kardja, pajzsok,vállvédõ)
más: szinte gondoltam,hogy vki lobbizni fog a képekért...de ma már 2004-et írunk a szélessávú internet (mondjuk magyarországon az 512-768-at vicc annak nevezni)az elterjedt.
üdv
AmdPower
üdv
AmdPower
Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!
EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros
War. War never changes.
Egyszer az életben próbálj már meg visszaolvasni...
2.
US - United States - Egyesult Allamok, "Amcsi"
UK - United Kingdoms - Egyesult Kiralysag, "Anglia"
nem tudjátok h honnan lehet leszedni a Sacred+-ot? és h angol verzióhoz melyiket szedjem le az US-t vagy az UK-t?
"vessetek a mókusok közé" :)
Mire lekászáládok róla gyakran kilövik alóllam a pacit( a drága nyeregnek is annyi).
\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta
EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
TopGun! Légyszi olvass már vissza picit (#5096). EZ A CRACK. Más megoldás nincs.
Azt reméltem, hogy egy exp. karival indíthatok platinán.
Kár, de kösz.
A Plus van fent, a Fake CD1-el. Ezüst megy, de tovább nem látok semmit!
Én hiába butítom földig a grafikát akkor is szaggat úgyhogy inkább fullba nyomom. Esetleg van akinek nem szakít? És milyen kártyával?