Sacred

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Imremagdi
sacred_eng_1.8.2.6_retail.exe miért kell a sima sacred és a plus feltelepítése után felrakni ?

miért nem elég a sacred_eng_1.8.2.6_full.exe feltelepitése ?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

andriska
A szobor egy szett része,a kulcsal ajtót lehet nyitni(még ilyet),a portál runával pedig portált tudsz mûködtetni.Ilyen portál van pl a mocsári sárkánynál,illetve a szeráf monostori sárkánynál.

nekem megy a gamejack és be is tudom állítani, le van írva az .nfo-ban hogy mit kell meg egyébként sem nehéz,viszont érdekesség hogy így sem indul pedig úgy indítom a progiból ahogy kell hogy tiltsa a gyári lemez keresése védelmet. mi lehet a baja?

Titan
Skacok!
Van nálam 1 királyi szobor, 1 cella kulcs és 1 portál rúna. Ezeket mire lehet használni??

XeeN
off-
Szvsz az XP úgy szar ahogy van. Nem (kizárólag) ezért váltottam vissza 2000-re, hanem azért, mert 1 hetet sem bírt az XP. Ráadásul, ha egy oprendszerben matatni kell ahhoz, hogy valami rendeltetésszerûen mûködjön, az már elég ciki. 2000-rel eddig soha semmi gondom nem volt ellentétben az XP-vel (pl BT vezérlõk).

Mi köze lehet A64-hez? (szerintem semmi)
-on

TheSandman
Nah megoldva! A problémának semmi köze nincs az sp2-höz, inkább az A64-hez. A boot.ini-ben kell valamit +b*sztatni, majd megkeresem h pontosan mit és bekopizom. Utánna már menni fog a gamejack. Szal sztem ezért nem érdemes 2000-re váltani SP2-röl.<#hehe>

XeeN
A probléma nálam is jelentkezett SP2-es XP-n. Most 2000 van fent, ezzel semmi gond. (A64)

Akinek problémája van pl:kilép a progiból,az nézze meg a videókártya beállításait.Le kell kapcsolni a különféle szûrõket/AAA,FAASA/.Legalábbis engem azóta nem dobott ki a desktopra.

TheSandman
Ejj loál! Megvan az UW, gamejack, minden oké, tegnap fel akarom rakni másik gépre, Athlon 64-es alaplapra, fel is megy a gamejack, de ahogy beadom neki hogy hozzon létre 1 virtuális meghajtot azonnal kilép a programbol és utánna már el sem lehet inditani mert "hibát észlelt blabla".... Ez milyen már? Nem az elsö szopacs A 64-es alaplappal....

Carlos
Én a szerafinnel nyomtam végig az elsõ küldetést (10 perc) aztán kifagyott a csába...
Ezért is érdekelt volna a pecs...

Amúgy semmit nemtok a játékról, mert most akartam kipróbálni.

Þór vígi þessi rúnar

Titan
Ó! THX! Akkor el kell mennem megvenni azonnal! Gondolom tõrt szerverek nincsenek...
Lehet saját single karakterrel is menni a szervereken vagy újjat kell csinálni? Jah és ami a legfontosabb: Milyen a társaság? Jófejek, segítenek vagy az inkább hagyjuk kategória? Az én favoritom a vámpír csajszi...

Carlos
Dunno, m8.

Þór vígi þessi rúnar

Titan
De akkor már jogosan lehet reklamálni a kiadónál...vagy nem???
Apropó multi: Létezik magyar szerver is?

Carlos
Jó. Csak szétakad, kidob a dextopra.
Ha az eredeti is ezt csinálja, akkor meg kidobtam 3000-et az ablakon...
Érted...

Þór vígi þessi rúnar

cSuwwi
ha orig, és szereted (ha megveszed nyílvánvaló), ott van még a multi is, szóval sztem megéri, pláne ennyiért

shit happens

Carlos
Ehhh... 3000?
Csakmert folyton folyvást szétakad a gépemen...
Asztán ha az eredeti is akkor meg rábaszarintok.

Þór vígi þessi rúnar

Tono34
Vedd meg, annyit bõven megér amennyiért most árulják! 😉

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Carlos
Felinstalláltam a játékot (nem eredeti), ráraktam a 130 MB-s patchet, majd a 10 Mb-set.
Ezekután az 1.8.2.6-os cracket is ráraktam.
Ezután a játék elszáll valami Kernel32 hibával.
Ha nem rakom fel a pecseket, hanem a simát megkrekkelem akkor jó.

Mit tegyek most?

Þór vígi þessi rúnar

cSuwwi
a pcdomenál 2990 az alap sacred, ennél olcsóbban talán nincs is (1 rugóért házhozviszi a futár)
ennyiért kapom meg máshol utánajárással 😊

shit happens

andriska

CD Galaxisnál találtam:
HAMAROSAN!

2005. május

► Empire Earth 2
(magyar nyelven, 9 990 Ft)
Várható: 2005. május 30. !!

2005. június

► Juiced
(angol nyelven, 9 990 Ft)

► Sacred Underworld
(kiegészítõ, angol, 3 990 Ft)

Most már nagyon remélem,hogy tényleg meg is jelen...

Sacred Hunonor és Magyar verzió!
CalebJoe
Ne hülyéskedjél már ,hogy nincs 3000 ezer forintod megvenni ugyanis én annyiért vettem.
Még mindig nem tudtam mûködõképessé tenni az Sacred Patch-et.
Sehogy nem akarja feltenni, néha addig sikerült eljutnom hogy nem ezt írja ki:
This Update is not compatible with your installed Version,
hanem belemegy a telepítõbe, de ahogy elkezdené telepíteni, egybõl azt írj, hogy kész, és nem történik semmi.
Nem eredeti Sacred-em van.
A segítséget elõre is köszönöm!
TopGun
Kiraly! varjuk a screenshot-ot, esetleg ha van valakinek utos kis cucca amit UW-ben talalt, jo lenne rola is kepet beszurni ha megoldhato?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

az ok, de nem emlékszem rá, hogy csillagok szikráztak körülõtte és a goblinok azonnal összestek...

http://gaborszantai.co.uk/

XeeN
A ló a sima Sacredben is támadhatott. 😊

wood-elf...
holnapra felteszek egy screenshot-ot...
én is csak véletlenül jöttem rá, de arra jó, hogy a 20-120 xp-t érõ nyamvadt goblink között átgázoljak vele...

TopGun
Nem kitalalni kell, hanem majd G_ArchAngel megmondja konkretan, igy a legegyszerubb nem? 😊

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

avan
a torpevel biztos nem mert az nem tud lovagolni 😊 a barbarral orultseg lovagolni, mert pl a fist of god hasznalhatatlan, pedig az eleg utos. maradt 5 karakter 😊 talaljuk ki

TopGun
?? ezt nem ertem, melyik karakterrel?

amikor jobb klikket nyomok és skillek között a ló van aktívra állítva

TopGun
Na igen 😊 es mikor csinalja ezt az aurat?

akkor ez most egy kellemes meglepetés...

TopGun
Alapban semmi ilyen nem volt a lo csak passzivan volt jelen.

én furcsáltam, hogy a lovam az UW-ben támadóvarázslatot (aurát) nyom maga köré, és a velem azonos színtû ellenfeleket pillanatok alatt lenyomja...
ez ugye az alapban nem volt?

andriska
<#nyes>

avan
majd ha az uw-t felteszed te is fogsz birkozni a gamejackkel. a lovazas az elejen jo poen, de par honap jatek utan majd te is latod, hogy mennyire tre is az. eheh

Titan
Hali Skacok!

Örömmel jelentem, hogy 4 napi kitartó töltögetés után végre a gépen figyel a Sacred! Rárakva a Plus és az 1.8.2.6-os pecs is megfejelve a magyarosítással!!
Alantabb olvasgatom, hogy ezzel a game jack-kel bírkóztok. Szal nem értem, mert nekem nincs fent és kiválóan megy a game....<#idiota>

Az UW még nincs fent, egyenlõre most ezzel élvezkedem. Nagyon király, mikor a lóról folyamatosan lehet körbenyilazni az ellent. Tisztára, mint az indiánok vagy a hunok...LoL

avan
nezd meg milyen a te verziod es ahhoz szedd le a patch-et.

nekem is nehezen indult el, a gamehjackkel de vegul elindult csak nem tudom hogyan 😊

Van egy kis gondom, végre megszereztem UW.
de már az elején gondom akadt, mégpedig:
felraktam az alap Sacredet, de már nem sikerült feltelepítenem a patch-et (1.8.2.6), sõt a Sacred plus-t sem, mert mindeig ezt írja ki:
This Update is not compatible with your installed Version

Mit tudnék csinálni hogy végre sikerüljön feltenni?
Fiuk kellene 1 kis segítség a Sacredhez!!
Nem akar elindúlni sem Jack-el se semmivel ilyenkor mitt kell csinálni??
avan
eleg jo ez a sacred. de megsem adja azt az erzest amit a diablo adott. most eppen ujra kezdtem a dwarffal. tetszik a karakter.

andriska
Ez nem a gumiszoba...

hahó valaki elagatdam a sacredbe nem tudom hogy ha odaviszem a lovat a sivatagos pályán vizet kell vinni akatonának de nem tudom hogy hogyan valaki légy szives segitsen de részletesen irják le
TopGun
Szerintem az meg fel ev is lehet, vagy meg tobb

TopGun
Ja ertem 😞

andriska
Nekem csak akkor lesz UW-m ha megjelenik Magyarországon.Az meg ki tudja mikor lesz.. 😞((

Nagyon köszi a segítséget! <#worship>
TopGun
Hol tartasz UW-ban? kivel nyomulsz?

andriska
loál