8224
-
#6744 axe lore -
#6743 üdv.
gladiátornál mire fejlesszek? tennék a szekerceforgatásra csak annak nemtom az angol nevét mer underworld el játszok.
megtudjátok mondani angolul h mi az? -
jozzy #6742 hello meg lehetvalahogy oldani hogy a serafod ne üsse ki a special movet?köszi -
#6741 Köszönöm a linket remélem decemberben megtom rendelni :) -
Moonsahdow #6740 Pedig a démon nagyon fasza főleg röpködve v. másodlagos képességekkel. A törpe nekem túl lassú. Ami més tetszik az a rázoommolás a vámpírrá vámpíralakban -
#6739 Köszi szépen! De azthiszem kihagyom
Nem indul el a gépemen -
#6738 A Sacred Gold 5990.-
A dvd tartalma:
-Sacred
-Sacre Plus
-Sacred Underworld
-a játék zenéi mp3-ba külön cd-n
Itt meg lehet rendelni.
-
#6737 Most mennyi a Sacred boltban?? -
#6736 Én boltból szereztem :) -
#6735 ehh, nekem több helyen is megállt, nem csak ott, ugyhogy inkább letöröltem, és ujrakezdtem szedni... Valamikor csak lejön..csak már nagyon várom bazz! -
#6734 Télleg te a DVD-s változatot honnan szerezted meg??? lelehet tölteni vhol??? -
#6733 Próbáld valahogy felrakni,mert a törpe nagyon jó lett!
Nekem a daemon annyira nem jön be,de hát ízlések és pofonok... -
#6732 azért erősebb gép kell ehhez a gamehez...
nekem egy haveromtól van meg és szerencsére nem kell gamejack hozzá... csak simán fel kell rakni... de én mivel híres vagyok ilyen téren a balszerencséről
persze hogy az UW-t nem tom felrakni
pedig kezdenék már egy törpöt benne...
ha visszább olvasol akkor meglátod hogy mit ír ki nekem.
Viszont most jut eszembe hogy a Sacred 1-es CD.jén van egy hibás mp3 fájl vagy mi... kb 25%-nál megáll a telepítés és azt írja ki hogy ezt a fájlt nem sikerült felrakni és alul van 3 gomb: kihagyás, újra, mégse.
Ekkor a kihagyásra kattintottam és ment tovább a telepítés... a játékba így hangilag nem vettem észre hibát... ment rendesen... -
#6731 Miért, mi a baja? Letöltötted és nem teszi fel?
Nekem a sima Sacredet sem teszi fel...
Milyen a gépigénye min.? Ha a diablo2 futott normálisan, ez is fog? -
#6730 Na én már végképp nemtom, hogy mi baja van az Underworld-nek, hogy miért ne mtom felrakni... Letöröltem az Alcohol 120-at és csak a Daemon van fent deuyganazt írja ki...
megpróbálom ezt a patchelős dolgot.
Sacred 1.8.2.6_full-t hol tom letölteni???
-
#6729 Rájöttél -
Moonsahdow #6728 Megvan hogy mire jók az ikonok...
Ha megvan az összes akkor vmi burning feetet kapsz. még nem próbáltam de a képeken kifejezetten brutálnak tűnik...
mellesleg az előbbi nem tőlem származó hozzászólás linkjén találtam -
Moonsahdow #6727 Mér hivatalos honlapról se megy... de azért megpróbálom aztán már tényleg ascaron lesz... -
#6726 Ha innen töltöd,akkor szerintem menni fog.
Ha nem akkor más probléma. -
Moonsahdow #6725 Ja és ezt elfelejtettem: nem európai hanem internacional kell.
Az európaival nem megy nálunk. Plusból az australian/internacional kell pa patchből meg a sima internacional -
Moonsahdow #6724 Mintha írtam volna a sok észosztásban is hogy nekem eredeti.
csak azért írtam külön hogy átláthatóbb legyen -
#6723 Ha az ascaronhoz akart fordulni nem hiszem,hogy tört verziója van. -
#6722 Sacred telepit nem crackel
Sacred 1.8.2.6_full
Sacred underworld telepit, crackel, csodatlat. -
#6721 Ja és vigyázz,mert többféle letölthetö plus van.Gondolom europai verziójú a Sacreded,ezért nyílván az európai patch kell hozzá.. -
#6720 Ezt a sok 'észosztást' ha lehet legközelebb egy hozzászólásba írd..
Egyébként sztem:
-sacred telepít
-sacred +
-sacred underworld
Szerintem így mennie kellene,de nem mondom biztosra,mert nekem a dvd-s változat van,azt meg csak beraktam és feltelepült
-
Moonsahdow #6719 Na miután osztottam az észt eltéptem help plít!
Előre is köszi -
Moonsahdow #6718 Ja nem progi kell a magyarosításhoz bocsesz akkor nem tudok. Vedd meg franciaországbóv v. ausztriából osztán lesz. nem fog működni a te verzióddal, tehát sacred is kell hozzá. -
Moonsahdow #6717 Ja és használj underworldban démont úgy átjutsz repüléssel(to stewee) -
Moonsahdow #6716 Ó és magyarításkészítéshez:
www.honositoműhely.hu
(próbálkozzatok a hosszú rövid betűkkel ha nem mükszik) innen lehet progit tölteni -
Moonsahdow #6715 A koponyákat fegyverbe lehet rakni, de nekem se mindig sikerül -
Moonsahdow #6714 Ó igen és ha vki tud erre a részre vmi hatós trükköt azt én is köszönném szépeón ugyanis ez eredeti game nekem... -
Moonsahdow #6713 Na te még jól jártál, de én ilyet kaptam (hosszú lesz készítsetek kvt):
Fölnyomom régi sacred
Megpatchel
sacred plust is neki
fel sacred underworld regel multira közli:nem megy patch nélkül
megpatchel visszalép nem megy mondván this account has locked
kurvaanyázik
kilép
gép újraindít
megint
ír egy tonna segélykérőlevelet
töröl sacred underworld
telepít
nem megfelelő verziő
megnézni sacred legújabb patch
az van
töröl sacred
telepít
megpatchel
sacred plus
1fájl nem megy fel
telepít sacred underworld nem jó verzió
nem baj
telepít
could not start xdelta.exe
ok
could not patch file ......
emmeg miafaszom?
Ha nembaj nem írtam hozzá kisregényt helpplíz nemnagyonakarok ascaronhoz írogatni -
#6712 Beszereztem a Sacred Goldot,de 10-15 percenként vagy lefagy,vagy sacred.exe hibát észlet ezért leáll... :| -
#6711 Fogalmam sincs.
Egyébként ha dark elffel vagy, akkor miért nem dubladekkel nyomulsz? -
Romeo1986 #6710 Akkor van ott vmi trükk amit meg kell csinálni? meg kell ölni vkit mielőtt beszélhetnék a csajjal? v mit a teendő? -
#6709 Nem gondolom, hogy ez is védelem, nekem sem eredeti a game, és ezt a részt gondtalanul megcsináltam. -
Romeo1986 #6708 Üdv!
Egy kis help kéne nekem is, a 3.fejezetnél akadtam el, amikor a varázslónőt kell elfuvarozni a seráf monostorba és elvileg ott beszélgetni kéne a seráf csajjal, csak a gond az, hogy nem lehet. Mint hogy a gém tele van bugokkal meg másolásvédelemmel (nem eredeti a game, bár már dolgozom az ügyön:) gondolom ez is vmi ilyesmi. Tudtok rá megoldást vagy marad a vételezés? Kösz előre is -
HentmaN #6707 Hali nem tudja valaki miert van az hogy most egy olyan kuldetesnel vagyok hogy meg kell olni egy varazslot , megolom de nincs ott a szemely ahol lennie kene!
képek lejebb! -
HentmaN #6706 Nah itt vannak a kepek!
-
HentmaN #6705 Hali nem tudja valaki miert van az hogy most egy olyan kuldetesnel vagyok hogy meg kell olni egy varazslot , megolom de nincs ott a szemely ahol lennie kene!
http://www.kepfeltoltes.hu/051006/sacred.JPG
http://www.kepfeltoltes.hu/051006/sacred2.JPG