Sacred

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TopGun
neked nem szaggat a jatek? milyen VGA-d van?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

TopGun
Aham, ertem, most itt vagy? mit jelent az, hogy 76->104 szintu lett? hanyadik szint utan valtottal bronz-rol goldra?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

SLICK
Hi all!
Elég sokáig nem voltam itt és azt szeretném megkérdezni hogy Az Underworld kijött már olyan verzióban h nem kell hozzá deamon tools, alcohol 120% meg ilyenek?

XeeN
Természetesen az UW-vel. :) Woodelffel. Uwben 76->104 szintû lett. :) Mindezt Goldon... Most kezdem Platinumon... :)

TopGun
Hi! Van itt esetleg most valaki, aki aktivan tolja az UW-t? es esetleg torpevel, vagy demonnal nyomja? ha igen rakhatna be kepeket, hogy milyen tulajdonsagokat fejlesztett? esetleg ha vannak jo cuccai, azokrol is tehetne be par kepet :) mivel jelenleg MN vagyok, csak neha jutok netkozelbe :( de megnezem a hozzaszolasokat amikor csak tudom!

TopGun
Mivel ertel vegig? az UW-vel? milyen karid volt?

Csátok a sacred underworld sztorija végig olyan mint az elején vagy késõbb több minden fog történni.
Különben király a játék.
XeeN
Nah, végigértem... :) A legvégén, el sem találtak.. :D

Ok, este próbálkozom. Viszont nem azzal a cddriverrel írtam fel, amelyikkel olvastam, és mégis ugyanazt a hibát jelezte. Azért köszi az ötleteket.

Si vis pacem, para bellum.

cSuwwi
ha nincs DT-d, akkor a netest is felírtad gondolom.
akkor lehet hogy a cd/dvd driveval van vmi. meg kéne nézni egy másik gépen, kizárva a cd hibáját

shit happens

Tono34
Esetleg a drive a hibás?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

:)))
Nincs is DT a gépemen. És a Sacred télleg eredeti. Ajándékba kaptam.

cSuwwi
lehet hogy a daemon-tools is megkarcolódott <#idiota>
jó kérdés...

shit happens

Ok, de akkor miért csinálja a netrõl letöltöttel is ugyanezt?

Törölt felhasználó
lehet a cd megkarcolódot
Sziasztok. Lenne egy kis gondom, ha valaki tudna segíteni, a hálám a sírig üldözné. Egyszer már fenn volt a játék, játszogattam is vele. (Eredeti gyári).
Aztán egy system reinstall miatt lekerült. Mikor raktam volna vissza a játékot, a második CD-nél hibát jelzett, aszongya sound.pak corrupted. Gondoltam, megsérült a CD, DCC-rõl lekaptam, erre az is ugyanezt a hibát jelzi.
WinMe, DirectX 9c, Geforce4 MX, a gépben semmi nem változott, oprencer ugyanaz mint elõtte.
Ötlet?

XeeN
nem. :) Most vagyok itt.

Falconer
Jah, kösz :DD
Amúgy néztem a faqt még régebben, láttam is a vizet, meg emlékeztem is rá, de nem tudtam, hogy az erre vonatkozik.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

cSuwwi
ha orig a gémed, akkor nincs ilyen probléma
ha másolt, akkor konzol -> wasser és ott a víz

bár 3 rugóért már érdemes megvenni (én is bespájzoltam)

shit happens

andriska
FAQ

Falconer
Amúgy itt a kép, hogy hol akadtam el. Ott a víznél van egy ló, és az iránytû is arra mutat, de sajna nem tudom meglovagolni

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Már elég rég eljutottam odáig, hogy egy haldokló katona vizet kér a térkép déli sivatagos részén, és el kell menni egy oázishoz. Az oázis megvan, kiirtottam egy hadsereg zombit és miegymást, odamegyek a vízhez, ott egy ló, amivel nem tudok mit kezdeni és kész... Ilyenkor mi a bánatot kell csinálni????

cSuwwi
szóval kéne gyûjtögetni a késõbbiekre...
de aranyon meg platinán gondolom nem 400 aranyakat szórnak el ellenfelek, hamarabb összejön

shit happens

cSuwwi
én 20-as vagyok. egyedül a 2 du'blade-et vettem meg, minden más elszórt tárgy volt. nem tudom, hogy a patch érdeme-e, de régen az 1.66-ossal néha összejött 1-2 combat skill, most meg 1.8.26-ossal (+ orig game) amíg eljutok egy másik városba simán összejön 8-10 is, aztán a kombómesternél erõs csere-bere :]

shit happens

Falconer
Én is kb ott tartok, 16os szintû vagyok. A cuccaim meg semmi sem eldobott, mert ott nekem szarok vannak(relatíve), aztán azokat csak eladom és veszek jobb cuccokat. De ha elnézem a kereskedõnél helyenként milyen árban vannak a 40akárhanyas szintû dolgok...

andriska
Vannak olyan cuccok,amik bizonyos százalékban az aranyat fogyasztják az életerõ helyett,illetve aranyon meg platinán van,hogy fél milka 1! kovácsolás...

cSuwwi
a pénz gyûjtögetésnek van valami hosszabb távú érdeme? (vásárlás persze, de a cuccaim 95%-át eldobott dolgokból szedem össze)
még az elején vagyok (10% körüli map), igaz nincs sok pénzem (~1 milla), de semmi olyat nem láttam eddig, ami miatt érdemes lenne gyûjtögetni (vagy lesz késõbb többszázezres du'blade?) :]

shit happens

TopGun
Hi Xeen! itt vagy most?

Panzerfaust
én nem szórakozom mindenféle gamejackel, meg megrendeléssel. Megjelenik játszom, addig gta, dungeon lords, morrowind.

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

XeeN
Van.

TopGun
Attol meg lehet vele jatszani nem?

Panzerfaust
Hát amíg nálunk nem kapni.

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

TopGun
Sehol senki? :((

TopGun
Hi! van itt most valaki, aki aktivan tolja az UW-t?

XeeN
Az Underworld 1.cd-t kéri. Ha így sem jó, akkor pasz. :(

Hali! XeeN lépésröl lépésre megcsináltam mindent amit írtál de mikor elakarom indítani a játékot akkor kéri a Sacred cd1-et ami ráadásul eredtiben van meg de nem fogadja el. Kérlek segítsetek!
repvez
Köszi szépen!<#eljen>
Tono34
Azt hiszem ott elõrendelhetõ.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

andriska
Szokot náluk lenni,de most úgy látszik kifogytak belõle.
>>itt<< is megrendelheted!

repvez
Ez a game jackes dolog ez csak a tört verziohoz kell?tulajdon képpen mi az?
Egyébként nem tudjátok hol lehet megvenni az alap játékot mert a cdgalaxisnál nincs fent a tartalom jegyzékben?
köszi
catwoman
szia!
ne aggodj nekem sem megy, pedig én is mindent ugy vsináltam ahogy levan irva]<#rinya><#szomoru2>

\"Javulni látom a dolgokat. Lehet, hogy valami fölött átsiklottam? \" \"A pesszimista olyan ember, akinek mindig igaza van, de sosincs öröme benne\"

Megpróbáltam úgy ahogy 2 oldallal ezelõtt le van írva de nem mûködik.
Hello !

Tudna valaki segíteni ?
Megvan az UW és a game jack 5 de nem tudom hogy kell elintítani please help
Anno a játék FAQ-jában láttam hogy nem.

War. War never changes.

repvez
Szerintetek lehet használni a demoban használt karaktert a teljes játékban?
Falconer
Sry, GYIKban már látom :(

Falconer
Ja, meg van csomó koponyám (skull), azokat mire lehet használni?

Falconer
Nemrég jutottam hozzá a játékhoz, nagyon tetszik, csak az a baja, hogy nem tudja a textúrákat rendesen betölteni amikor valamerre nagyobb távra megyek. Ideiglenes megoldásnak jó, hogy kilépek, és betöltöm a mentést, akkor tökéletes, de nem egy öröm...
Valaki találkozott már ilyen problémával, vmi patch ezen nem segit?
thx

Imremagdi
készül már a magyarítás a kiegészítöhöz ?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

cSuwwi
Csak nekem van olyan "bugom", hogy az elején amikor Széphalomból Ezüstvölgybe kell vinni vmi grófnõ üzenetét, akkor az Ezüstvölgyben a kocsmában lévõ csóka akinek vinnem kéne az üzit, csak bólogat, de nem veszi át :o

A Plussal még ment, az 1826-ossal már nem. (Egy idõ után kiírja hogy sikertelen) :|
Nem a crack a hibás, mert eredeti gammám van, de krekkel is ugyanaz volt...

shit happens