8224
-
#6784 jó a segge, lál :D -
#6783 1 pont elég,hogy használni tudja. -
#6782 Gyenge nem lesz,de én ló nélkül nyomnám.Sok erős harci képesség nem használható lovon,amire szükség van. -
steweee #6781 nekem szivem szerint a vámpírnő jön be mert jó a segge futás közben meg jó kombókat tud, viszont a kard pajzs kombi már unalmas, és inkább lándzsa + ló-ra szeretném fejleszteni másodszorra. viszont félek hogy az gyenge lesz. fejlesztette már így vki? -
#6780 darkelfnél a kétkezesre is gyúrj rá. asszem 10 pont kell, hogy használni is tudd. aztán két du-blade-et kézbeveszel, vmi normális felszereléssel és jóideig eléglesz. a rúnákat gyűjtögesd, a rosszakat meg cseréltesd be, vagy tedd be a socketes felszerelésekbe -
#6779 Ha egy ellenfélre ráattakolsz,elég lenyomva tartani az egérbillentyűt,nem kell folymatosan kattintgatni.
Ha meg elfutsz az ellenfelek mellett,akkor nem nagyon gyűjtesz XP-t és nem lesznek túl jó cuccaid sem.A rúnákról már nem is beszélve.... -
#6778 Ittvannak a silány adataim.De amugy azért is vagyok gyenge mer legtöbbször elfutok ellenfelek melett.Meg nem akarok koros inhüvelygyulladást kapni a percenkénti 50000000 egérklikktől.
-
#6777 Én amire fejlesztettem eddig az emberem.
Gyógyulás,pengés küzdelem,és erőre keveset fejlesztettem. -
#6776 akkor tápold jobban a karidat mert gyenge lehet.
vmennyire próbálj meg a fő nyomvonalon haladni, mert ha erősebb ellenségek felé tévedsz hamar levernek (nemnagyon kell inni az életmentő löttyöket ha rendesen fejlődsz, csak a nagyobb ellenfeleknél: sárkányok, az a nagy pók, stb)
sok ellenség ellen a többszörös ütés, meg a több elleni támadás hasznos darkelfnél
a kétkezes fegyverforgatásra is gyúrj rá, mondjuk két du-blade-del és könnyebb lesz (mint kard+pajzs kombó sztem) -
#6775 Felszedek én mindent de amiket ad azok is elmennek nagyobb csaták közbe amikor körbeveszek sokan.
Dark Elf vagyok.
-
#6774 Van egy XP oltar pontosan nyugatra a sarkanyodtól északra lévő várostól. Ha a térképet megnézed, akkor van nyugatra egy széles lapos tetejü hegység, annak az alsó felén, a házikó felett van az xp oltár, nézd meg, tán segít vmit, meg amíg eljutsz oda és vissza :P -
#6773 De legyaktad a 2 jégsárkányt is? Ha azokat legyakod az már vmi :) Ráadásul a környékbeli fénykardos-varázslós elf fenyegyerekek bandákba verődve is erősen harpanak. -
#6772 a barlangból elérhető szigetes sárkány sztem nehezebb, mint ami az erdei ösvényen van Mascarelltől északnyugatra. ~3 perc alatt legyaktam darkelffel ami nem is volt tápos (annyira)
-
#6771 Mi az,hogy nincs? Te nem szoktad A betüt használni, hogy felszedjen mindent ami a környező földön van? Én nekem ott már túl sok is volt a pia, nemt'om hogyan játszol... azelött én még legyőztem az egyik kastély mögötti barlangból vezető portálon keresztüli másik sárkány is. Vagy kezd előről, vagy vegyél piát, de biztosan meglehet oldani, ha nagyon nem megy akkor öld le a környező helyeket XP-ért, fejleszd jól a karid, mellesleg mien karid is van? Én "barbárral" mentem neki, viszonylag nagy sebzéssel és technikai tudással, hamar feladta, de mint mondtam, körbetáncolod és királyos, csak ha közelharcban veri le az életed, az már régen rossz... -
#6770 kb fél élete volt a rekord amit letudtam szedni demindig felgyógyul és nekem meg nincs gyógyitalom. :( -
#6769 Lényeg, hogy odamenny a lábához közvetlen és ott csapkodd, nem távolról kell csapkodni. Egyébként ha elkezd fújni, akkor én átmegyek a másik oldalára és ott gyepálom :P
Persze ez a jégsárkányoknál nem volt a legjobb megoldás... ott elcsalogattam vhogy az egyiket, aztán a másikat és kinyírtam őket 1enként. Na ott nem volt elég alap 20-30 hp üveg, ott vagy 60at elittam mire kinyírtam mindenkit a környéken :) -
#6768 A lehelletbe ne menj bele.
Nagyon könnyü elkerülni.
Aztán ha nem fejlesztetted rosszul a karit,akkor pát potion segitségével egész könnyen le lehet gyakni. -
#6767 Most ott vagyok amikor egy ork vezér mondta nyirjam ki az élőhalottakat a táborukban és ott van egy baszottnagy sárkány.
Hogy lehetne azt kinyirni? Mert egyet "rámlehel" azt hali? -
#6766 Kéééppet!!! Aztán segítünk
PrintScreen, Kepfeltoltes.hu-ra feltölt, ide belinkel -
spedman #6765 hy a hely ahova kellene mennem magyar fordításban (bátorszirt-kastély-bátorfal-tól észak-keletre a folyón túli terület) remélem világosan irtam le???? ha tudsz segítsss!!!!!!!!!!! -
#6764 Talán kicsit bővebben képet estleg hova kéne jutnod. -
spedman #6763 Hy emberek kellene egy kis segítséggg!!!!Sacred-el nyomulok de van egy apró problémám egy küldit nem tok megcsinázni me nem tudok felmenni a helyszinre egy oan felderített térképet kellene amin látni az irányt az észak-keleti részre mán körbe jártam a világot de akkorse megy sajna nagyon megköszönöm annak ki segí[email protected] -
#6762 Starforce-s játékoknál az alcohol eléggé bekavart, szóval lehet lekellene törölnöd, feltéve ha ér ennyit az underworld :) De ez mivel nem starforce-os, majd meglátod -
Spiderman #6761 Azt a verziót, ami a GameCopyWorld-ről való, még nem próbáltam, de úgy hallottam, hogy azzal nem megy, de lehet, hogy azért, mert Alcohollal lett próbálva. Nekem van Daemon 4-em is. Megpróbálom majd Daemon Tools-al. Remélem müxik majd így. -
#6760 Miért? Ami a GameCopyWorld-don van az nem jó?
Mellesleg Daemon 4-et használsz? -
Spiderman #6759 Tudom, hogy már több ezerszer kérdezték, de megtudhatom, hogy honnan lehet leszedni egy működő crack-et az Underworld-höz? Nekem még a régebben letölthető Sacred.Underworld.Clone-Carbon verzió van meg. Ha ezt abszolut nem lehet crackelni az is jó, ha valaki belinkel egyet, amit lehte.
Köszi -
#6758 Én is 11 órája zúzom és a 3. fejezetnél tartok, most jön a 3. része az elemeknek. Utálok rohangálni Ancaria 4 sarka közt... (2864 nmy legyilkolászva :)) -
#6757 11 órája zuzom és még a 2. fejezetnél vok csak nagyon jó a game csak lassú a fejlődés,és garantált az inhüvelygyulladás :D -
#6756 Olyan jó nézni az Isteni Öklét a srácnak :P
-
#6755 Anno végignyomtam, de most úgy érzem picit erősebb karaktert sikerült összehoznom ugyan abban a kasztban-verziószámban, szerintetek ezzel még underworld-ben is überelhetek? :)
-
#6754 a piros hátterűek az invertoryban többnyire eladhatók (mert más kaszté)
a rúnákat (vagy mi a nevük) érdemes gyűjtögetni, és belekovácsolni a fegyverekbe vagy a kombomastánál vmi hasznosat (4 ilyennel) összetákolni, amit meg felhasználhatsz, azt használd is fel (csillag rúnák, ebből látom én hogy darkelf vagy, meg az első slotos kardból) :] -
#6753 Oda van írva... -
#6752 Oké azért kérdeztem mert nem vágom ezeket legalább lenne kiirva kihez mihez van.Akkor adom el a gennybe.
LOL semmi überláma vagyok Szeráf az is egy faj ezt nemtudtam :( -
#6751 Talán azért,mert Dark Elf vagy :DD -
#6750 Ezen a képen amin a kurzor van az a Szeráf az miért nemtudom használni??
Szükséges szint 7 és én 13-as vagyok. -
haxoror #6749 Köszi, addig mentem a fő vonalon amíg vmi testőrök scriptelve ki nem nyírták -
#6748 elbattyogsz vele a varjúsziklához (abba a nagy városba), ott lepasszolod a királynak (vagy kinek) és ottmarad. ha a fő storylineon játszol, akkor a nagy nyíl alul oda mutat, ahova vinned kéne... -
haxoror #6747 Valami Wilbur nevű hülyegyereket akasztottak a nyakamba hogy majd jól elkísér rohatt idegesítő, már a fél világon átmentem de még mindig nem akar lekopni, a játék végéig marad vagy mi lesz?
Hiába öletem meg egyfolytában feltámad :(
Ez csak ilyen egyszeri alkalom vagy mostantól készüljek rá hogy egy egész vándorcirkuszt kell magammal cipelnem mindenhova? -
#6746 Hi! Ha tud valaki letoltesi helyet a Sacred gold DVD-hez, az kuldje el nekem priviben, koszi! -
haxoror #6745 Ugyan ez a hiba volt nálam is.
Az eredeti exe-ket általában a helyükön hagyom csak a végükre írom hogy .org hogy patchelésnél meglegyenek, nálam sacred.exe.org volt és szar lett a graf, átírtam sima sacred.org-ra és így jó.
Mondjuk rohattul nem értem hogy miért de ez kellett neki hogy működjön