8224
-
HentmaN #6704 aham azokra -
#6703 Hi! a koponyakra gondolsz?
-
HentmaN #6702 Megtudna mondani valaki hogy mire valo a kis csontvazfelyek? Hogíy hogyan lehet oket használni? -
HentmaN #6701 LOL -
#6700 Aztakurva:D
-
#6699 Szted mer votak az elozo szmájlik?:D
Rohattul jol muxik ezer koszike:) -
HentmaN #6698 valaki majd szoljon hogy mukszik-e mert sok mindent telepitgettem fel es lehet hogy vmi nem mukszik! -
#6697 -
HentmaN #6696 -Elöszőr is tedd fel a sacredet!
-Crackeld meg!
-Töltsd le innen a sacred plust és telepítsd fel!
-Azután innen töltsd le a követketőt a listából "Sacred v1.8.26 [ALL] No-CD/Fixed EXE"!
-Tömörítsd ki, és ami benne van a .txt fájlon kivül másold be a játék mappájába! (ne ijedj meg attól hogy az eredeti fájl pár kb-t az amit rámásolsz 19 mb )
-Indítsd el az .exe fájlt és várd meg míg végigcsinálja a folyamatot az ablakban.
-Utánna töltsd le a magyarítást
innen és telepítsd fel!
-Ezután indítsd el a játékot!
-Enjoy -
HentmaN #6695 zsír zsír zsír tudom magyarul kenni a sacred-t!!!! :D :D Ha más is szeretne vel gamelni magyarul es hasznalni akarja a plus-t is akkor az tegye a következőket!!! -
#6694 itt nézz körül -
HentmaN #6693 Hali tudna nekem valaki segíteni leakarnám tölteni a sacred magyarítását a www.magyaritasok.hu oldalról de ott az van írva hogy sacred plus 1.8.46 vagy ennél régeb verzióval mukszik. Letoltottem hat a http://pcdome.gyaloglo.hu/download.php?id=1860
oldalrol a sacred plus 1.8.2.6-os patchet es az mikor felteszem es inditanam a game-t akkor kiir egy ellenorzo ablakot utanna meg azt azt hogy "Disk verification error" nem tud valaki valami megoldást vagy cracket valahonnan? -
#6692 Google, ha ott nincs, nincs. -
#6691 lenne egy fontos kérdésem
Tudja-e valaki hogy az underworld -hoz létezik -e akármilyen küldföldi forditás !! pl: német, francia, orosz stb..
Ha igen el tudná nekem küldeni valahogy ? a magyaritás készitésében létfontosságú lenne -
steweee #6690 mire jók az ikonok és hogyan lehet őket felszerelni? illetve a kombókat hogyan lehet törölni? és miért nem fejlődik automatikusan, mondjuk hard hit 1-es marad a kombóban mikor egyébknént már hármas -
steweee #6689 silver creek mellett/alatt van egy kis tó. bár a látótávolság miatt az a rész fekete, mégis a térkép jelzi hogy ott lenne kovács/kereskedő. de az egy sziget lenne, mert körbejártam. hogy lehet oda átjutni? van a parton két csónak, de nem lehet őket használni
a tuningolható fegyvereknél mit jelentenek a piros és fehér foglalatok? -
#6688 jaja, stop
az underworld -hoz van rendes crack, nem kell már a gamejack -el szenvedni ! keress rá a neten, ha nincsm eg, akkor elküldhetem -
#6687 10, Klikk a Sacredre. Az image pathnál, értelemszerűen add meg az Underworld 1CD iso-jának a helyét.
Ezt nemvágom!
Bemegyek a cue fáljhoz és nem ismeri meg!Most itt ennek mit kell megadni? -
#6686 egyszer nekem is volt ilyen, Settings.cfg letörlése, és a config.exe lefutatása segitett -
#6685 Aham vágom!
Remélem ha megcsinálom a pecselést nem csinálja majd ezt az elsötétülés baromságot... -
#6684 ezt nem értem
1.8.26 verziószámú 127Mb méretü patch - ez a legutlsó patch, ami tartalmazza a plust-is
ezen kivül mit kellene még felrakni? szeritnem semmit -
#6683 Ja egyébként eddig azt csináltam hogy feltelepítettem,megcrackeltem és mikor elindítottam a menuben sehang sesemmi!
Mikor megcsinálok egy karaktert és elkezdem a játékot akkormeg annyit látok hogy 3 ember áll az erdőben és akár mit csinálok szinte majdnem azonnal folyamatosan,egyenletesen elsötétül a kép,és semmit nemtok azután csinálni!
Nemtudja vki miér van ez? -
#6682 Szasztok!
"1, Telepítsd a Sacredet! (ne crackeld!)
2, Telepítsd a Sacred Plust!
3, Rakd fel ezt a patchet.
4, WinRAR-ral tömörítsd ki az underworld mindkét cd-jét.
5, Telepítsd az Underworld-öt. (mindegy mit használsz, a védelem ilyenkor még nem szól)
6, GameJackben készíts egy virtual drive-ot, de előtte irtsd ki a Daemon-t és társait.
7, GameJack-ben Detect copy protection. Itt add meg a Sacred elérési útját, majd klikkelj a "start scanning" gombra.
8, Miután megtalálta a Sacred.exe-t klikk jobboldalon alul az "Add to Gamestarter" gombra.
9, Ezután klikk a gamestarter-re (baloldali eszközsáv)
10, Klikk a Sacredre. Az image pathnál, értelemszerűen add meg az Underworld 1CD iso-jának a helyét.
11, A proection settingsnél pipálj ki mindent.
12, Végezetül, klikk a jobb felül található zöld nyílra!"
a 3. pontban a 1.8.26-os ról van szó
Ilyen leírás szerint csinálnám meg de valaki elárulná hogy mijaza sacred plus? -
#6681 lenne egy fontos kérdésem
Tudja-e valaki hogy az underworld -hoz létezik -e akármilyen küldföldi forditás !! pl: német, francia, orosz stb..
Ha igen el tudná nekem küldeni valahogy ? a magyaritás készitésében létfontosságú lenne -
#6680 ez igaz, de az underword-hoz nincs még magyarítás, én meg tök hülye vagyok az angolhoz :( -
#6679 Tökéletesen működik vele.
Egyébként érdemes beszerezned hozzá az underworld-öt. Ehhez már van tökéletes crack is és használhatod vele az alap sacredet is. -
#6678 lene egy problémán
az alap sacred -hez val legutolsó patch verziószáma a 1.8.26
Ez ugye tartamazza a plust is ? (127Mb a mérete)
Ehhez viszont nincs crack ! amit találtam az mind az 1.8.2.126 verzióhoz való volt ! Találtam valahol egy 1.8.26 crack-et de abba is a 126-os crack volt !!
-
Szid #6677 kiváncsian várom, hogy miképpen jelenik majd ez meg egy stratégiában????? -
#6676 Sacred II - AGEIA PhysX-szel
[2005-09-20 @ 09:23 - ZeroCool]
Az AGEIA boldogan jelentette, hogy újabb játékba sikerült licenszelni egészen professzionális fizikai motorjukat. Az AEGIA PhysX képes bármilyen folyékony anyag élethű hatását kelteni, legyen az víz, higany, vagy akár láva. Úgy fest, hogy az Ascaron készülő Sacred folytatásában is benne lesz - kiváncsian várom, hogy miképpen jelenik majd ez meg egy stratégiában.
info: Gamestar -
#6675 Az a lényeg, hogy tisztáztuk. Nincs harag. -
#6674 Most akkor ideje tisztázni a dolgokat.Én azért mondtam,hogy ne beszélj hülyeségeket,mert ajánlottad neki a törtet,hogy abba nincs hiba.Én erre hittem azt,hogy neki eredeti(ezt valóban jobban el kellett volna olvasni:"Mi lehet a baj (nincs a cd-n se carck se patch - ha crack vagy patch a baj akkor mondjon már valaki egy linket ahonnan le lehet tölteni"Ennyi... De te meg úgy meglovagoltad,ahogy nem kellett volna...
Ráadásul azt sem tudtam,hogy a másik verzió nem tört és te ezért ajánlottad a törtet.(Mivel az enyém eredeti....)
Ajánlom mindkettőtöknek az eredetit,igaz abban is vannak hibák (sajnos disk verification error is),de ez lehet gépfüggő is.
Úgyhogy písz!
-
#6673 -
#6672 Csak nem fáj az igazság? -
#6671 Befejezted?htx -
#6670 Ebből is látszik mennyire figyelmetlenül olvasol és milyen könnyelműen dobálózól a szavakkal. Ugyanis írta, hogy kiírta a letöltött cd kép fileokat, márpedig eredeti játéknál nincsenek ilyen problémák. -
#6669 Egy rakás warez oldalon fent van, de tölthető torentről is. -
#6668 jah meg sztem a Winfosom szaraxik mert mostanában már más cd-szinte fel sem ismer... :( eddig meg semmi baja nem volt... -
#6667 na tisztázzunk vmit... haveromnak ment a game ő demon tools-al rakta fel én először alkohollal majd próbáltam demonnal is de ugyanaz... amúgy tört vrzió
meg kétféle képpen van meg a game egyik otársamtól másik a haveromtól... de mindkettőnél ugyanez és ugyanott ál meg... szal nemtom :C -
HentmaN #6666 most töltök egy patchet aminek ez a neve : sacred (plus 1.8.2.6 127mb) sztem ez kell hozzá -
HentmaN #6665 ami most fenn van az a plushoz van