Sacred

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

XeeN

XeeN
Ne a saját gépedrõl akarj képet linkelni. 😊

Megfrissítettem a GameJack5-öt....szerintetek melyiket válasszam?<#conf>

Ja, értem! Azért köszi a segítséget!!
Én nem használom csak próbáltam segíteni.De ez a sima 5-ös volt.

Megnéztem, de a GameJack 5.0.3.1-es nem fogadja el....ill. még mindíg 14 napom van...<#rinya>
Te honnan szedted és hanyas van Neked?
Ezt nézd meg<#wave>5A07NE-0EXA0M-V8FANE-F6AZS4-U7Y86G

Ja, és valakinek nincs véletlenül egy serial-ja vagy patch-e a GameJack5-höz?? mert már csak 13 napig jó...😞
Hi!

Tehát az azt jelenti, hogy ha Alcohollal kiírom VOB CDProtect V5-el akkor sem fog menni CD-rõl???

Üdv.:KeZso
május 2x-én került gyártásra az angol változat, de elõrendelni magyar üzletekben sajnos még nem lehet...

http://gaborszantai.co.uk/

Hali. Tudtok már valami megjelenésrõl? Meg boltról ahol kapható? Én azt az infót kaptam, hogy májusban jelenik meg. Az meg már csak pár nap...
Na, hajnalban nem tudtam aludni, felkeltem és kezdtem egy új wood elf-et, mert a démon aranyos, meg kedves, de nem jött be...😞

XeeN
Persze, de kicsit macerásabb a krekkelése.

szio!
az alap sacreddel van játszva arra is fellehet tenni a plust?

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

TopGun
Hi! itt vagy most? Tegnap ujra kiprobaltam. Ujra installaltam az alap Sacred-et daemonnal,(nem crackeltem) feltettem a plust, majd a patchet, aminek a linkjet tegnap ide tetted, utana elkezdtem az UW telepitest szinten daemonnal. Nem irattam felul a fileket, egy masik konyvtarba, sot egy masik vinyora kezdtem telepiteni egy darabig szepen fut is, de amikor a models.pak filet extract-olna kifagy. Akar mit csinalok, barmilyen telepitest valasztok es ha GameJack-al telepitem akkor is csak idaig jut el 😞(( Mi lehet a gaz? Eddig siman ment a Sacred a plus-al egyutt is. XP Pro van a gepemen de nincs SP2.
A filek hossza:Underworld_CD1.mdf 840 528 144
Underworld_CD1.mds 3 250

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

XeeN
Nekem pedig MSI K8N Neo 2 Platinum (NForce 3 s939). Én inkább OP rendszerre gyanakszom, mint ahogyan az már írtam is. Már csak azért is, mert itthon 2 gépen volt ua az XP és egyiken sem mûködött.

magus755
alaplapjával bocsika az elirásért!

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

magus755
lehet az a baja hogy nem kompatibilis az alaolaojával?Abit kv8-van neki 64 bites!

XeeN
Elképzelhetõ, mert amíg a gépemen xp sp2 volt csonttá fagyta magát a gamejack. Most 2000 van fent, ezzel tökéletesen mûködik.

magus755
Neked már ki van tömöritve az iso te láma!

nekem már nemazt irja ki.hogy hibás error

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

magus755
Addig szarakodsz mig valami gondod lesz a windowsal és akkor rakhatod ujra!

magus755
Ne is probálkoz mert neked a gamejack virtual drive-al lesznek gondjaid mert nem rakja fel mert a hétvégén már megprobáltuk!

ezt a tömöritõ dolgot nemértem<#nemtudom>

XeeN
Winrarral tömörítetted ki az iso-t?

Nálam 840.528.144 byte a file mérete. Ha ettõl eltérõ, gond lehet vele.

Ui: Csak és kizárólag GameJackbõl lehet indítani a játékot, nem elég, hogy virtualcdben bent van az iso (mdf).

mindent ugy csinálok ahogy levan irva de a végén ezt irja ki mikor a zöld nyilra kattintok..

yeehaaaaa..
húzom underworldot lefelé 😄
naahhh végre!!<#taps><#email><#banplz>

Gyúrunk vazzee? Gyúrjunk vazzeee!!

egyikkel sem kb 5 percet játszottam...sajna vizsgaidõszak van😞

Szegény Sacred, ma el lesz hanyagolva: BL döntõt kell néznem😊))

XeeN
87, Goldon. Az Underworld már okozott kellemetlen meglepetéseket. Szerintem sokkal keményebb, mint a síma Sacred. Van néhány durva szörny.

TopGun
Aham es hanyadik szintu? milyen fokozaton? bronz? vagy gold?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

XeeN
WoodElf. A kezdetek óta ezzel játszom. 😊

TopGun
Nagyon, nagyon remelem, mar alig varom a hetveget, asszem sokat fogom tolni a gamet, Neked milyen karid van most? melyikkel zuzol?

XeeN
Mûködni fog. <#eljen><#nyes>

XeeN
Egye fene! <#eplus2>

TopGun
Nagyon remelem, mert mar rettentoen szeretnem tolni az uw-t. Te melyik uj karival nyomulsz?

nekem is az egyik bin a másik cd meg mdf...ez nem probléma

TopGun
Azert nem csak egy terkep reszlet volt lezarva, ket uj helyszin van es egy csomo uj cucc amiknek raadasul a kinezete is sokkal szebb, nem utolso sorban a ket jegsarkany, meg a tobbi uj ellenfel..

TopGun
Viszont van egy apro bokkeno: nekem az UW 1Cd-je nem ISO hanem .mdf es .mds ez nem problema?

TopGun
Ha ez igy mukodni fog imaba foglalom a neved! <#vigyor>

andriska
Azért az a 2 jégsárkány aranyos ott északon <#vigyor>

szerintem azt a UW is megteszi, mert már az elején is találtam új mezõket😊

XeeN
Errõl lenne szó.

A Sacred világában megnyit egy eddig lezárt térképrészletet. Nem nagy durranás.

vki adna infót a Sacred Plus-ról?
bevallom eddig nem hallottam róla...

XeeN
1, Telepítsd a Sacredet! (ne crackeld!)
2, Telepítsd a Sacred Plust!
3, Rakd fel ezt a patchet.
4, WinRAR-ral tömörítsd ki az underworld mindkét cd-jét.
5, Telepítsd az Underworld-öt. (mindegy mit használsz, a védelem ilyenkor még nem szól)
6, GameJackben készíts egy virtual drive-ot, de elõtte irtsd ki a Daemon-t és társait.
7, GameJack-ben Detect copy protection. Itt add meg a Sacred elérési útját, majd klikkelj a "start scanning" gombra.
8, Miután megtalálta a Sacred.exe-t klikk jobboldalon alul az "Add to Gamestarter" gombra.
9, Ezután klikk a gamestarter-re (baloldali eszközsáv)
10, Klikk a Sacredre. Az image pathnál, értelemszerûen add meg az Underworld 1CD iso-jának a helyét.
11, A proection settingsnél pipálj ki mindent.
12, Végezetül, klikk a jobb felül található zöld nyílra!

Ui: Bocs, ha túl szájbarárósra sikeredett volna, de szvsz így a legegyszerûbb. <#eplus2><#kacsint>

XeeN
igen

TopGun
Hi! van itt most valaki akinek nem gyari az alap Sacred es mukodik neki az UW?

XeeN
Dehogy! Nem vagyok <#idiota><#eplus2>

mármint egy új UW-ös karival? szóltak már, hogy aludj néha?😛

XeeN
Sajna még csak 85 körül járok, tehát csak reménykedni tudok benne.