Sacred
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Disk error van😞
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
Mizujs?
Igazán a fiaim tolják mert már nagyon unják a papa stratégiai "izéit" és magyon szerettek volna egy csihi-puhit így kénytelen voltam felrakni. Meg kell mondjam (mert azért én is kipróbiztam) a múfajában tényleg naccerû.
Ha már itt vagyok hagy kérdezzek 1-2 dolgot:
Szerintetek a drow, woodelf, mágus kariknak melyek a legcélszerübb skillek (persze külön-külön vizsgálva), illetve Ti melyik 5-5 "combat art"-ot emelnétek ki ezekre a karikra? Meg kell mondjam nyomasztó a bõség és a hosszúkás játékmenet legelején nem érdemes el..szni a kariformázást.
Jó láttem-é->enchantoltattam páncélt-fegyvert a kovácsúrnál és más kasztok néhány rúnáját is varrattam a cucc-ba, nem is figyeltem igazán de úgy tünt, hogy az idegen rúnák effektjei nem halmozhatók úgy mint pl. a kovács saját rúnái? (pl.:drow elf karival túrtam és az egyik páncéldarabba rakattam egy woodelf rúnát ami a kiírás szerint ad 15 fizikális rezisztet, egy másikba rakattam egy hasonló elõnyt adó szeráf rúnát, de mintha csak az egyik enchant érvényesülne)
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Amúgy nálam is akadozik.
Amúgy javallom a FATE nevû kis aranyosságot.
Nem olyan komoly alkotás (WildTangent Power), de nekem nagyon bejön.
És a fiatalabb korosztály is nyomhatja (óne vér).
Þór vígi þessi rúnar
6.b, ezután újraindítod gamejack-t
6.c, Driver Config menüben : number of drives-t 1-re
6.d, Virtual CD/DVD drives menüben : add new images to list...itt kiválasztod UW 1 CD-t
6.e, a listában lévõ UW 1 CD-n jobb gomb és "insert in drive 1"
ezek után jöhet a 7-s pont
Igen a sacred UW által feltelepített mappa útvonalát kell megadni,ahol a sacred.exe található.
2, Telepítsd a Sacred Plust!
3, Rakd fel ezt a patchet.
4, WinRAR-ral tömörítsd ki az underworld mindkét cd-jét.
5, Telepítsd az Underworld-öt. (mindegy mit használsz, a védelem ilyenkor még nem szól)
6, GameJackben készíts egy virtual drive-ot, de elõtte irtsd ki a Daemon-t és társait.
7, GameJack-ben Detect copy protection. Itt add meg a Sacred elérési útját, majd klikkelj a "start scanning" gombra.
8, Miután megtalálta a Sacred.exe-t klikk jobboldalon alul az "Add to Gamestarter" gombra.
9, Ezután klikk a gamestarter-re (baloldali eszközsáv)
10, Klikk a Sacredre. Az image pathnál, értelemszerûen add meg az Underworld 1CD iso-jának a helyét.
11, A proection settingsnél pipálj ki mindent.
12, Végezetül, klikk a jobb felül található zöld nyílra!
6. pontban hogy készitek virutál drivot? és utána a feltelepitett sacred mappa elérési utját adjam meg?
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
Mizujs?
Miért van az, hogy a gama különbozõ teljesíményü CPU-k és videokártyák esetében is mindig ugyanazt a (nagyon szerény) FPS-t produkálja. Nálam ez (kb.) a legnagyobb játéktér esetén 10 fps, közepesben 20 fps, totálzoomban 25 fps. Létezik hogy a játék korlátoz?
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Egy fijatalembert kellett (volna) Fiorentina-ba kisérnem, de utközben beugrottam egy barlangba, ahol meg kellett ölnöm egy tagot.
Namost a kisérõs mission abandoned lett, amikor kijöttem, a másik viszont completed.
Fel lehet venni mégegyszer a küldetést, vagy azt buktam?
Þór vígi þessi rúnar
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Szeráfnál a dupla fénykard lehet menõ. Olyat lehet csinálni valahogy? Single-s duplázáson kívül..
Azt szeretném megtudni hogy, hol találom a Seraphin robot cuccát???
Ha vkinek nem világos hogy mirõl beszélek a képet megtaláljátok a galériámban...
Ha jól tudom Mo-n még nem lehet kapni az UW-t. Akinek megvan honnan szerezte meg? Ha van belõle crackelt változat az milyen és mennyire megbízható. Eredetivel is volt sok szenvedés emléxem, jól le volt védve....
Köcc a válaszokat!
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
Nem szaggat a játék. Erõs vas van alatta. 😊