Sacred

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tud valaki cracket az Underworld-höz?
Disk error van😞
Panzerfaust
na baz azért már mikor megjelent. nembaj maholnap már játszom vele.

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

Aha. Ez gáz. Vagy nem is az. Hanem az a gáz, hogy 40 oldalas kézikönyvet több mint két hónap alatt fordítanak le, meg a borító "lokalizálását", ami talán 10 perc Photoshopban😞 Azért én megrendeltem. Nem nagyon izgat a magyar kézikönyv, ha a játék angol😊 Borítót meg kapok le a cdcovers.cc-rõl😊
andriska
Aha,de csak így:

Helló Mindenki! A Galaxisnet-en már lehet rendelni a cuccost. Szerintem 4 rugót megér, hogy ne kelljen sz*rakodni ilyen Gamejack-os hülyeségekkel.
andriska
A mágusnál arra figyelj,hogy egy elementál vonalat fejlessz csak és ott is egy támadó varázslat minél nagyobb szintû legyen.Nálam a 144-es BM-nek 160-as Ice Shards-ja van és 1.4 a megujulási ideje <#nyes> A runákat amiket a tárgyakba raktál mûködniük kellene,legalább is az alapba így volt,de az UW-t még nem bírták itthon kiadni,hogy b...ódnának meg <#mf3>

Sipocz
Helló Népek!
Mizujs?
Igazán a fiaim tolják mert már nagyon unják a papa stratégiai "izéit" és magyon szerettek volna egy csihi-puhit így kénytelen voltam felrakni. Meg kell mondjam (mert azért én is kipróbiztam) a múfajában tényleg naccerû.
Ha már itt vagyok hagy kérdezzek 1-2 dolgot:
Szerintetek a drow, woodelf, mágus kariknak melyek a legcélszerübb skillek (persze külön-külön vizsgálva), illetve Ti melyik 5-5 "combat art"-ot emelnétek ki ezekre a karikra? Meg kell mondjam nyomasztó a bõség és a hosszúkás játékmenet legelején nem érdemes el..szni a kariformázást.
Jó láttem-é->enchantoltattam páncélt-fegyvert a kovácsúrnál és más kasztok néhány rúnáját is varrattam a cucc-ba, nem is figyeltem igazán de úgy tünt, hogy az idegen rúnák effektjei nem halmozhatók úgy mint pl. a kovács saját rúnái? (pl.:drow elf karival túrtam és az egyik páncéldarabba rakattam egy woodelf rúnát ami a kiírás szerint ad 15 fizikális rezisztet, egy másikba rakattam egy hasonló elõnyt adó szeráf rúnát, de mintha csak az egyik enchant érvényesülne)

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Carlos
Te itt? 😊
Amúgy nálam is akadozik.
Amúgy javallom a FATE nevû kis aranyosságot.
Nem olyan komoly alkotás (WildTangent Power), de nekem nagyon bejön.
És a fiatalabb korosztály is nyomhatja (óne vér).

Þór vígi þessi rúnar

andriska
Szard le mit ír az Ascaron.Kell neki az egy giga,még minimumon is...

raziel.
oké már jo lett köszi

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

6.a, Driver configuration menüben : Use Drivert átállítod GameJack 5-re
6.b, ezután újraindítod gamejack-t
6.c, Driver Config menüben : number of drives-t 1-re
6.d, Virtual CD/DVD drives menüben : add new images to list...itt kiválasztod UW 1 CD-t
6.e, a listában lévõ UW 1 CD-n jobb gomb és "insert in drive 1"

ezek után jöhet a 7-s pont

Igen a sacred UW által feltelepített mappa útvonalát kell megadni,ahol a sacred.exe található.

raziel.
1, Telepítsd a Sacredet! (ne crackeld!)
2, Telepítsd a Sacred Plust!
3, Rakd fel ezt a patchet.
4, WinRAR-ral tömörítsd ki az underworld mindkét cd-jét.
5, Telepítsd az Underworld-öt. (mindegy mit használsz, a védelem ilyenkor még nem szól)
6, GameJackben készíts egy virtual drive-ot, de elõtte irtsd ki a Daemon-t és társait.
7, GameJack-ben Detect copy protection. Itt add meg a Sacred elérési útját, majd klikkelj a "start scanning" gombra.
8, Miután megtalálta a Sacred.exe-t klikk jobboldalon alul az "Add to Gamestarter" gombra.
9, Ezután klikk a gamestarter-re (baloldali eszközsáv)
10, Klikk a Sacredre. Az image pathnál, értelemszerûen add meg az Underworld 1CD iso-jának a helyét.
11, A proection settingsnél pipálj ki mindent.
12, Végezetül, klikk a jobb felül található zöld nyílra!

6. pontban hogy készitek virutál drivot? és utána a feltelepitett sacred mappa elérési utját adjam meg?

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Sipocz
Mindkét gép az Ascaron által "melegen ajánlott" felett van (a giga is stimmel😊) és ezzel párhuzamosan fullos 3D-gamák mennek 15-20 fps-val, de a Sacred nem akar a 10 fps felett menni. A kipróbált elf és máge karikkal így egy picit .....😞(, a "close combat" népek még csak-csak a közepes felbontásban.

andriska
Mert RAM kell neki 1 giga,vagy több

Sipocz
Hello Népek!
Mizujs?
Miért van az, hogy a gama különbozõ teljesíményü CPU-k és videokártyák esetében is mindig ugyanazt a (nagyon szerény) FPS-t produkálja. Nálam ez (kb.) a legnagyobb játéktér esetén 10 fps, közepesben 20 fps, totálzoomban 25 fps. Létezik hogy a játék korlátoz?

andriska
<#hehe>

NeoMaN
hehe
ezt hányszor láttam itt az elmúlt hónapok - év??? alatt..
:ÐÐÐ

Carlos
Thx.

Þór vígi þessi rúnar

Hali srácok! Most látom, hogy jött ki új Alcohol. Abban sem oldották meg szerintetek ezt a Blacklist dolgot? Amúgy kezd nevetséges lenni, hogy nálunk nem bírják kiadni...máshol már lecsúszik budget-be, meg újságmellékletnek😊
TopGun
Szerintem az mar bukta 😞

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

TopGun
Nem nagyon kell varialgatni es mire kijon, en addigra a "varialgatossal" vegig jatszom.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

andriska
Én a Dio-t nyúzom addíg

Carlos
Lenne egy kérdésem.
Egy fijatalembert kellett (volna) Fiorentina-ba kisérnem, de utközben beugrottam egy barlangba, ahol meg kellett ölnöm egy tagot.
Namost a kisérõs mission abandoned lett, amikor kijöttem, a másik viszont completed.
Fel lehet venni mégegyszer a küldetést, vagy azt buktam?

Þór vígi þessi rúnar

Panzerfaust
Francnak van kedve összevissza variálni. Morrowindezgetek, azt majd csak kijön.

TopGun
Kb. ugy ahogy en tolom GameJack-el, mivel egyenlore nincs mas lehetoseg 😞

ok el van felejtve
Bocsánat.
Falconer
Egész pontosan "evil 007", hogy a félreértéseket elkerüljük.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Most az Evil nick is a tiéd? Mert ezt Evilnek írtam nem neked.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

És ha rákattintanék, valószínüleg bejönne egy oldal. De persze semmi sem biztos...
Ez régebben volt. Azóta a magyar oldalon megtaláltam az utat. És a sima sacred sem érdekelne már, csak az ud nem indul el..
Falconer
Mi lenne, ha rákattintanál a GYIK linkre a banner alatt?

Én a Sárkánytojáshoz vezetõ utón tévedtem el. Pedig borzasztóan kiváncsi vagyok mi jót fog nekem belerakni a fegyver-páncélba utána a kovács.
Szeráfnál a dupla fénykard lehet menõ. Olyat lehet csinálni valahogy? Single-s duplázáson kívül..
sirály a game!!!!!
tudtok mondani nekem pontos webcímet ahonnan elérném a sacred végigjátszását???
most rakom fel ezt a játékot milyen??? képetek van róla??
3 napja van újra net hozzáférésem :-). msn címem a régi, jelentkezz majd andris.
andriska
Te még élsz? xDD

SLICK
Hi all!
Azt szeretném megtudni hogy, hol találom a Seraphin robot cuccát???
Ha vkinek nem világos hogy mirõl beszélek a képet megtaláljátok a galériámban...

Felinstalláltam a programot de nem akar elindulni. Game Jack 5-el próbálkozom, ahol PAth-nál sacred.exe míg Image Path-nál ud. cd könyvtár helye van megadva. Daemon és Alcohol nincs fent a gépen és mégse indul. Nem tudjátok mi lehet a baj?
Nem csak torrent oldakon hanem smsweb szervereken is.
Torrent oldalakon megtalálod,de sztem dc++-l is le tudod szedni. Van "crackelt" változat kicsit macerás beüzemelni,de nekem nem volt vele még gond. Ha letöltöd NFO fájlban úgyis le van írva,hogy kell telepíteni.

dougO
Hali!

Ha jól tudom Mo-n még nem lehet kapni az UW-t. Akinek megvan honnan szerezte meg? Ha van belõle crackelt változat az milyen és mennyire megbízható. Eredetivel is volt sok szenvedés emléxem, jól le volt védve....

Köcc a válaszokat!

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Panzerfaust
Hát bazz, ha állandóan tologassák elfele, akkor hogy játszon vele az ember?

TopGun
Hi! Tenyleg nem tolja senki torpevel, vagy demonnal?? senkinek nem tetszenek az uj karakterek? 😞( Egyaltalan nem jatszik senki a jatekkal?

XeeN
gf6800gt.

TopGun
nekem a regi Sacred "siman" futott, de miota az UW-vel nyomulok mintha allokepeket neznek! 😞 milyen a vga-d?

XeeN
Eddig még nincsen másik verzió és szvsz nem is lesz.

XeeN
Azt hiszem 76-on már goldon játszottam. Az Underworld alatt léptem 28 szintet, bár van még néhány hely, ahol nem jártam.

Nem szaggat a játék. Erõs vas van alatta. 😊

TopGun
bocsi, ezt a #6421-re irtam meg plusz 😊