8224
  • SLICK
    majd a sárkányt ne felejtsd el kifingatni :) kpsz egy kis XP-t
  • grebber
    Na megvan már most gyüjtöm a 4 cumot ami kell most kell átverekednem magam jégoriásokon vagy miken van belölük dögivel.

Hihetetlen végre adott egy halott Dualblades fegyvert erre kinyirtak és én vissztöltöttem a mentésem de utánna már nem adtak olyan fegyvert :(
    Viszont egy szar dualblades botot de az nem olyan jó.
    Legjobb amikor a szobor feltölt és átlag 1xx sebzés helyett olyan 1 percen keresztül 3xx-4xx között sebzek.
  • SLICK
    na részletesebben... :)

ahol most vagy... tőled kb észak-nyugatra nem sokkal van egy portál, előtte egy kisebb falu helyzekedik el... nah ahhoz a portálhoz menj el és észak felé indulj el, ha jól emléxem akkor va egy kicsi folyó amin át kell sétálni és ott picivel fentebb van az út onnan már könnyű lesz...
    ennél jobban nem tom elmagyarázni... :) én is vesződtem vele picit azután rájöttem...
  • grebber
    Nemértem sajnos :(
  • SLICK
    leszpikuzsok :o
  • SLICK
    nem nehéz... azon a helyen ahol Wilbur-t megölték, van egy Portál... nah odamész és csak északi irányba kell menned... észre fogod majd vennni az utat kis völgy szerűség... mert ott volt egy csomó szikla és amíg a vizes küldetést csináltad a sivatagban addig az emberek ott dolgoztak hogy az utat járhatóvá tegyék...

remélem érthető :D régen játszottam már vele... kicsit felejtettem azóta... :c
  • grebber
    HELP!!!Ide hogyan lehetne eljutni mert mindenhol csak hegyek ?? :(

• cSuwwi
    még a nőknek is van feleségük ^^
  • SLICK
    monnyuk ez is igaz... Nem jó olan hamar feltápolni a karektert mert akkor kinyírja a játékélvezhetőséget :c
    Én a gamet szinte minden karakterrel 41-szinten hagytam abba... mármint bronzon
    utánna nemtom nem volt kedvem vele játszani... pedig megnéznék egy full tápso karaktert :D
  • steweee
    modjuk én is a sivatagban fejlesztgettem fel az emberemet és 15 szint felett senki nem állt az útába akárhányan voltak. mikor úgy 20 felé elhagytam a sivatagot mert már felderítettem, akkor a főküldi ellenfelei voltak nevetségesen gyenguszok.
  • grebber
    Háhá hát ahogy ti toljátok lehet hogy végem lenne mivel itt olvasom hogy ti sokan 30 életelixirt is betápoltok én éppen ellenkezöleg van nálam 1-2 néha és kibaszottsok koncentrácios lőtty az a sárga jönnek rám 8-an jöjjenek csak eldobom a ninjafüstöt azt megse moccanak ennyi. :D nincs esélye senkinek a köd mindent visz.
  • SLICK
    adok egy jó tippet... ha eljutsz a 2 portálig (bocs demost nem tom fejből a kis sivatagi város nevét... ahol wilburt felszeded...) ne a fő küldetés felé menj, hanem Khorad-Nurba igen szép kis orkokkal fogsz te jó haveri viszonyba kerülni, ha 8an rádmennek vége van, de legalább hamar fejlődsz... ;)
  • grebber
    LOL kb 17 -es szintnél jöttem rá lehet egyszerre két fegyver is a két kezembe na igy már elég szépen tudok daránli hamár sehol nem találom a dualblades cuccot.
    Goblinok már nevetségesek mint embernek a szúnyog sima orkok is piték már.
    Kurva sárkányt lezuztam amugy ködöt adtam az arcába folyamatosan azt közbe karcolgattam :D
  • steweee
    megoldás, felmenni egy fizetős warezra, 200ftért letöltöd a sacred underwolrd-öt, az alapból felpeccseli 2.11-re és úgy már jó lesz
  • Spirit
    Sziasztok!Please segítsen valaki! Deviance féle Sacred-em van, és képtelenek vagyunk LAN-ben játszani. Single-ben tökéletesen fut a game,de lan-ban 1-5 perc után megakad a host-oló gép,pár mp múlva visszajön a client gép meg azonal timeout-ol. Próbáltuk alapjátékkal, magyarítás nélkül, Plus-al, 1.8-as patch-el, mindig ezt csinálja.Látszólag semmi oka nincsen, minden játék akadás nélkül megy mindkét gépen. Az akadás után a ping parancsra -29000000 ír.
  • steweee
    na megvan hogy hogyan erősödnek az ellenfelek. a szintjük nő és ezzel együtt a statjaik.
  • andriska
    Ez a fegyver szintjétől változó,de amiért igen fontos a Dark Elfnek az az,hogy ha a pengés küzdelmekere sok pontot adsz,akkor sokkal nagyobb találati arány és gyorsabb támadás érhető el,illetve ezeknek a fegyvereknek nagy a méregsebzése(nagyobb,mint általában a többinek) és a DE-nek van egy olyan nagyon hasznos harci képessége,amit úgy hívnak,hogy:Tesztoszteron.Felerősití a méregsebzést,így nagyon jól lehet vele darálni..
  • grebber
    És amugy mennyit sebez ez a sokak által sztárolt dualblades fegyver?
  • steweee
    hát amíg nem próbáltam ki a darkelfet addig folyamatosan volt dualblade és a másik egykezes kardja a boltokban. mihelyst azzal voltam alig találtam . eléggé zavaró
  • grebber
    Dualblades fegyvert hol tudok venni??
    Vagy ez különleges cuccos és csak alig lehet fellelni?
  • steweee
    hát elég überbrutál a sötét elf a mérgezéssel dualblade-el. mondjuk lehet érdekes dolgokat is fejleszteni, mondjuk gladiátort harci kesztyűvel meg disarminggal, legalábbis gondolom azzal jó együtt. kár hogy nincs hozzá combós törés vagy trainer mert a csatamágusnak szivesen megnézném a kombóit de annyiszor azért nem játszok vele hgoy azt is kipróbáljam
  • grebber
    Na megfogadtam a tanácsotokat kétkezes fegyverhasználatra gyúrok már csak az a dualblades fegyver kéne de eddig sehol nem láttam.
  • SLICK
    a Corában is ugyanennyi volt??? mert ha igen akkor inkább beszaladok Debrecenbe és veszek, legalább még gyorsabb is...
  • andriska
    Elképzelhető.Rendeld meg úgyis visszahívnak egyeztetni,akkor majd kiderül,hogy van-e nekik még raktáron,vagy kifogytak...
  • SLICK
    hát néztem a linket még a múltkor akkor volt még vagyis mutatta az infót :)
  • andriska
    Ha a cdgalaxisra gondolsz,ott nem láttam Sacred Goldot....
    Nem én a kórában vettem :)
  • SLICK
    mindegy maradok az előzőnél :D
    amúgy te is rendelted?
  • andriska
    Itt valamivel olcsóbb.
  • SLICK
    hi!
    A DVD verziót még mindíg ugyanannyiért lehet megrendelni mert most sikeresen összegyüjtöttem rá a kesht... :|
  • Hegyirabló #6795
    Ezt a farkasból, medvéből miért esik ki arany és tárgy, Én sem értettem, aztán rájöttem:

megevett egy másik hőst, és valamelyik tárgya nem emésztődött meg. Csak is ez lehet a megoldás. Ebben az esetben egyedüli kakuktojás a lidérc illetve az Orcus életszívó és társai, mert azoknak ugye nincs testük, mégis néha esik ki belőlük szajré.

Amúgy ez a jelenség megfigyelhető, hogy komolyabb dungeonokban van a nagyobb kincs, ráadásul nekem a játék elején mindig úgy kell kutatnom pénz után. Mondjuk Én sokat fejlesztek a kezdetektől fogva, a pénz csakmost, 55. szinten nem jelent gondot, ugyanis 3 millió aranyam van.
  • steweee
    a kombó mastereknél már nincs exchange lehetőség ha felrakom az underwoldöt? nem látom sehol mikor "rámegyek" a km-ra

egyébként az ellenfelek erőssége állandó, vagy olyan mint a diabloban volt hogy velünk erősödtek?mondjuk meg lehet nézni a statjaikat, de nekem néha úgy tűnik mintha erősebbek lennének mint félórával előtte.
  • andriska
    A cuccdobás és kinézet sok más játéknál is így van,engem annyira nem zavar.
    Az aranyról meg annyit,hogy nagyobb szinteken,akár többszázezer is lehet egy kovácsolás....
  • steweee
    azért maradt benne néhány nagyon idegesítő hiba a 2.11-es peccselés ellenére. pl eléggé zavaró hogy ha akkor találod meg az emberkét aki csoportos kinyírós küldit ad modjuk 10 thiefet kell eltenni láb alól, amikor már adott térképrészelten sok küldit megcsináltál, akkor van hogy nincs is elég lemészárolnivaló az adott banditatípusból

vagy legalábbis számomra érthetetlen, hogy egy farkas legyilkolásával hogyan lehet pénzhez vagy fegyerhez jutni, nem jobb lett volna ha felszerelési tárgyakat csak humanoidoktól lehet szerezni így?

ami még nagyon nem tetszik az hogy egy überszuper fegyver is lehet gagyi kinézetű, és egy vacak is kaphatja a varázscuccos kinézetet. azért azt meg lehetett volna oldani hogy jó tulajdonságokhoz járjon a jó kinézet is

a pénznek abszolút nincs jelentősége, ha az elején gyűjtögeti a vacakokat az ember és hurcolja magával eladni milliomos lehet már az elején. inkább úgy kellett volna megoldani hogy nagyobb kincseket csak a jelentősebb helyszíneken, mondjuk banditák tanyája stb lehetne találni és a boltosoknak sem ilyen szedett vedett árukészletük lenne

na mindegy. van vkinek olyan trainerje amivel a harci és varázsképességeket lehet feltornászni? mert inkább csak a spec mozgásokra vagyok kíváncsi mindegyik karakternél
  • steweee
    aha, így már nem annyira relytéjes. köszi megnyugodtam

a szeráfnak mit érdemes fejlesztenie? elég gyenge varázslatai vannak, inkább harcolok
  • Hegyirabló #6790
    Íme, a rejtélyes sziget!
  • steweee
    igen, légyszi szúrd már be ide, hátha mást is érdekel
  • andriska
    Amikor multiban belépsz egy szerverre,azon a szigeten kezded a játékot.
  • Hegyirabló #6787
    Én Dark Elf monguzával is át tudtam ugrani. Valóban nincs ott semmi érdekes, bár a lehetőség megvan, hogy ott legyen egy Gandalf és egy árus, de ha jól tom az csak multiban műkszik.
    Éppen tegnap voltam ott, küldök screenshotot, ha kell róla.
  • Synella
    Oda sajnos semmi nem megy. A csatamágus "phase shift"-jével át tudsz teleportálni (1-es szint elég) széphalom alsó részén levő szigetekről, a szigeten levő portál visszatesz a ládád mellé. Én ezzel a megoldással néztem meg.
  • steweee
    silver creek mellett/alatt van egy kis tó. bár a látótávolság miatt az a rész fekete, mégis a térkép jelzi hogy ott lenne kovács/kereskedő. de az egy sziget lenne, mert körbejártam. hogy lehet oda átjutni? van a parton két csónak, de nem lehet őket használni