Sacred
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
4 socket, azért kicsit jó. Persze nem ennyire pöpec, vagyok most 56, a gémet is csak Oblivionig vettem elõ, de elõzõ pár mágusom is mind, egykezes, pálca kombóval ment, és szigoruan lifelich. Critical volt volt, nem nem, nem azon az egy másodpercen múlt a dolog, amíg újratöltödött az IC.😊))
Volt egy olyan mágusom is, kétkezes kard, azt a széllökés, meg villám. Kábitott, hátralökött, vilámolt, a maradékot meg agyonverte😊)))
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
Mostanában csöppet fölnyomta az agyam a sacred underworld.
Föltettem a sacredet, és utána megpróbáltam az undrworldot is.
bármilyen patchkombinációt próbáltam
(patch nélkül, csak sima plus, plus megpatchelve asszem ennyi van), nem közölte velem, hogy nem kompatibilis. namost ez szerintem azért van, mert egyszer már töröltem a géprõl, és most visszaraktam.
Mindkettõ eredeti.
Help plíz
Egy Ice Shards-os BM-nek szerintem alap,de a criticalok miatt nagyon jó a Byleth's.
És amit mutattam staffot abba volt 2 socket ,én azt raktam bele,brutálisan gyilkoltam vele,még fullos szerveren is!Mivel így is 1 sec a megújulási ideje az IS-nek(ami kb160-170-es szintû...) ezért annyira már nincs szükség több reg-re(ezért inkább a critical).
Mondjuk már mindegyik lépett legalább 3-4 szintet azóta(Kivéve a Maget. Õt nem szeretem. Lehet h kezdek egy újat<#bohoc>#bohoc>) És a Seraphinomon már full Lightning szett van. Majd grebbelek
De szerintetek nem éri meg inkább egy ágast fejleszteni?Ha igen akkor melyiket?
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Én anno ezt használtam,bár nem ekkora szintü volt:
Bele még 2 Byleth's amu azt lehet jönni<#vigyor>#vigyor>
A rákokhoz van egy csónak a kalózfalu mellett közvetlenül a parton, csak rá kell futni. A kapuhoz meg ha odaérsz, jönnek a kedves kalózbácsik, akikkel ha beszélsz ki akarnak nyírni. Miután meghalta a fõnök, kinyílik a kapu
Sztem a Magénál nincs olyan konkrétan a legjobb ág , mindegyikbõl érdemes valamit fejleszteni, én a fireball+ice ring (gyilkos😛 )+ 1-2 healing skillt (föld és levegõ varázslatokat hanyagoltam) vittem fel magas szintre és azzal igencsak könnyen (túl könnyen:. )vettem az akadályokat (bronzeon és silveren egyaránt)
Szerintetek melyik a legerõsebb kaszt?
És melyik a legjobb a ág a Battle-Magenek?
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Még egy tippem van, ha elutazol nagyon messzire, és visszajössz talán elmoccan/eltûnk a buxa. De eze kívül tényleg csak a visszatöltést tudom mondani. Talán van autosave(ha nem kapcsoltad ki) kevésbé nagy távolságban...
VAGY... nem tudom, egy hajszálnyi esélye van hogy van egy olyan cheat ami az egérkurzor helyére teleportálja a karaktert. Nem szoktam csalni, úgyhogy nem tudok semmi ilyenrõl, de mintha némely játékokban lenne ilyen.
mit tegyek?
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
"csak próbálkozz" -Hányszor még? Nem megy és kész!
"tölts vissza egy régebbi elmentett állást" -Sajnos igen messze van a legutóbbi mentett állásom...
Ottto: Elméletileg eléggé széles az a feljáró ahhoz h mellette el tudjál osonnai, csak próbálkozz. Ha mégsem megy, akkor nem tudok mást mondani, tölts vissza egy régebbi elmentett állást, és ne mentsd meg a kis k*rvát 😄
Már egy csomó kicsi vércseppem van, de nem tudom, hogy hogyan használjam õket.
Súlyos bugba ütköztem a játékban, és nem jutok tovább.
Szóval, Chapter 3nál járok, a tûz elemért kellene mennem. De az egyik mellékküldetésben megmentett csaj elállja a visszautamat! Épphogy megmentem a szûz seggét, erre a hálátlan most az utamba áll. Próbáltam megkerülni de nem találtam más bejáratot. Próbáltam cheatelni, találtam teleport csalást, de mikor beírtam a "sys chats 963" aktiváló kódot, "cheats disabled" felirattal nemengedett tovább. Nemtom a verzióm CDLabeljén Sacred PLUS felirathoz lehet-e valami köze, hogy a kódok nem mûködnek...
Van esetleg valami más mód hogy a teleportot használni tudjam? Vagy mégjobb lenne ha valaki mondana egy másik utat a vulkánhoz (márha van ilyen)
<#help>#help>
EGYIK KÉP
TÉR KÉP
valami seregbe kell beállni
nem hinném, hogy értettetek belõle egy stzót is na csá
Hogy színesítsem egy kicsit a topicot: A karaktereim
Az alap Sacredeseket töröltem, úgyhogy ezek mind zsír újak(másfél hónaposak max)
hol van a magyarítás hozzá??? 😄
Valaki el tudja mondani hogy hogy lehet neten játszani?<#conf>#conf>
volt az alap gém (bóti), asztán rátette (updételte saját magát) a v1.8.31 verzióra. ha kreálni akarok akkontot, akkor azt írja ki, hogy frissítsem a gémet. jó. irány a www.sacred-game.com hómpédzs, feltesz a sacred plusz (internacionál), kábé 130Mb. felmegy ez az updét is. aztán indítom a játékot, tekeri kábé 1-2 percig a cd-t, aztán kiköpi, hogy 'Disk Verification Error!'
hát: anyád (gondoltam).
most micsinájjak? ha reinstallálni akarom, mit kell lementeni, hogy a profil (exportált karakter) megmaradjon.
vagy egyáltalán mit csináljak, hogy mûködjön onlány?
mien sorrendbe meik frissítés kell...?
vki tudna segíteni, mert megõrülök minnyá... 😞
thx
Csak tudni kell hol jön a sok xp, sok mentor potion, és sima lúd. 60 óra körül járhatok játékidõben btw. Lennék már 100 fölött is ha nem egyengetnék menet közben egy harcos démont meg egy villámos angyalkát
Marha lassan fejlödik a karakter 😞
Next PC upgrade: 2022
Már csak egy problémám van.Na szóval leszedtem a landor servert, amivel elvileg neten keresztül lehetne lanon játszani.Haverom is leszedte.Na mármost elolvastam a fan oldalon hogy hogy kell használni, de nem mûködött.Indítottam a gépemen egy szervert a gameserverrel, megadtam az IP címemet haveromnak de semmi.Nem tudtunk jáccani.Valaki meg tudná mondani mit csináltunk rosszul, illetve nem csináltunk meg?
Elõre is köszi ha válaszoltok.