8224
  • Plata
    Goldhoz 2.0.24-es peccs kell
  • Faterx
    Ja a plusszal is ez van.
  • mooo
    megcrackelted az eredetit? grat......
  • SACREDDDD
    Nekem a Gold verzió van, épp ma vettem meg! -,ha sikerült kitalálni mi a megoldás nagyon örülnék ,ha megosztanátok...

Feltettem 8.26-ot 8.46-ra és szereztem hozzá egy 8.26 cracket (megagames.com) magyarosítás is működött, ám amint karaktert választottam valami okból elsötétült a képernyő

ötletek? :()
  • Cairass
    Ja, márhogy ez lenni Skype-s neved?!
    ŐŐŐŐŐ... ...nemi identitászavar?(csak viccelek!!!!!)
  • Faterx
    Fent van!

Privi- ???????
  • Faterx
    "spyware-ek, adware-ek százait szedtem le ma délelőtt a gépről"
    Ha egyszer egy üzlet beindul...
    Ok szólj ha fent van légysz.
  • Cairass
    Hali!

Pár perc és fent lesz a gmail fiókban!
    Nem volt egyszerű( nem otthonról netezek, de áthozattam a játékot, feltelepítettem, leszedtem az exe-t, aztán uninstall)!
    De ez volt a legkönyebb része a napomnak- spyware-ek, adware-ek százait szedtem le ma délelőtt a gépről...
  • Faterx
    Na ez sem jó
    lemezt kér.
    Rakhatom újra kb tizedszer
  • Faterx
    Szia!
    Én a 133 megás fullt töltöttem le reggel ami cd/dvd-t kért és nem volt jó neki az enyém. Most download a másikat majd meglátom:)
    Azért ha felteszed az orig exéget kiderülhet hogy bár azonos verzió de mégis másik kiadás... sosem lehet tudni
  • Cairass
    No, a MMarktban vettem, már több mint 1 éve!
    Mondom, amit tegnap ígértem!
    Elméletileg nálad is kéne működnie: Felraktam a játékot, ráhúztam a magyarosítást, majd letöltöttem a "Sacred PLUS English (International)" 130 megás frissítését.
    Ezt felinstalláltam, amitől ismét angol lett a játék.
    Erre ismét ráhúztam a magyarosítást és kifogástalanul működik a game!

A foltot itt találod meg!
    Ha felrakod előtte a mentéseket spájzold be, hisz ki tudja... Nálam semmi gondot nem okozott, minden mentést betöltöttem!

Az exe-t is szivesen felrakom.
  • Faterx
    Cairass
    A *d *alaxisban vetted?
    Még egy lényeges dolog: ha idő, fáradtság etc fel tudnád rakni a sacred.exe-ét?
    Hátha bibi van a lemezemmel...
  • Cairass
    Hasonló jókat! Jó8!
  • Faterx
    Jóccakát
  • Cairass
    Holapra megmondom az okosságot!
    Addig pedig (sorrendben): &sleep
  • Faterx
    Igen én végigvittem anno angolul, aztán magyarul,amiben az tetszett hogy a sok humoros szöveget is értettem.
  • Cairass
    Találtam 2 foltot a Sacred Official Website-on , felrakom a sajátomra, majd megpróbálom ráhúzni a magyarosítást.

Ha ez sem segít, akkor már tényleg nincs ötletem!

A crack-elést azért nem ajánlom, mert úgy hallottam a végigjátszás egyik küldetésének teljesítését lehetetlenné teszi! Akkor már inkább angolul...
  • Faterx
    Nahát köszönöm sokadszor az eddigi fáradozásodat, de sajnos nem jártam sikerrel.
    Nekem is ugyanezek vannak mégis angol. Észbontó, már csak a sikerélményért küzdök, még sosem adtam fel semmit...
    Visszaraktam a megegyező verziójú cr exét, csak azzal müködik magyarul. Hihhetetlen.
  • Faterx
    Ok
    Megvan
    Most kilépek és újrarakom offline
    Majd szólok az eredményről
  • Cairass
    Mondom hogyan jutsz hozzá az állományokhoz:

1. www.gmail.com
    2. Felhasználói név: "cairass"
    3. Jelszó: "ezajelszo"

Amint beléptél a "Beérkező levelek" mappában olvasatlan levélként "Sacred Faterxnek" néven megtalálod! Írtam pár sort mellé, azt feltétlenül tartsd be!

Letöltés kicsomagolással együtt pedig értelemszerűen...
  • Faterx
    jaja jól van kösz itt vagyok
  • Cairass
    Az Én gmail fiókomba felvarázsolom a cuccost, aztán #7147-es hozzászólás alapján leveszed!
    Szólok ha elkészül, csak közben küzdök az Xp frissítés, Norton virusscan combóval, ami jelentősen lassítja a rendszert, és tépázza az idegeimet...
  • Faterx
    Na végre kösz
    Most értem ide
    Nekem nincs gmailem akkor hogyan?
  • Cairass
    Hali!

Kódot nekem sem kér, de a cd-vel már más a helyzet:

A magyarosítással kapcsolatban csak egy tipp-

Ha gondolod felrakom a font, script könyvtáraimat, a dll fájlokat a gmail fiókomba (hátha segítenek), ahonnan le tudod tölteni őket.
    Ezeket én magyarosítottam és nálam működnek!
    Mielőtt kipróbálnád készíts biztonsági mentést az eredeti fájlokról!
    Nyilatkozz, megpróbálod!?!
  • Faterx
    Igen azzal megy(all ver.)
    Azért igen szomorú vagyok, nem először kinlódom bolti játékkal
  • Faterx
    Ugyanezzel a verzióval
  • Faterx
    Viszont akkor Cairass kollégának hogy-hogy működik?
  • Faterx
    Kösz
    na jól kinézek)
  • Lammer
    jo hat akkor ahhoz a magyaritast felejtsd el*...
    nekem is az a verzio van meg(angliabol rendeltem ott ilyen eztveddmegverzio feleseg), nekem sem kert kodot, es nemtudtam felrakni a magyart sem,...
    *ugy tudtam csak indulasra birni a magyart, hogy a tort exet(megegyezo a magyaritassal verzioban) inditottam el az eredetim helyett, es akkor magyar lett :DDDDDD (ami nem egeszseges ugye, mert ez a verzio magasabb szamu es ki tudja hol akadna ossze a magyarral blabla, de ment probabol...)

-> #7101 ITT IRTAM ROLA, bar a cdkey miatt :D
  • Faterx
    Privi ment
  • Faterx
    Nincs fet és nem kért kódot sem
  • Cairass
    Nem feledkeztem meg rólad, csak még körbejárom a témát Holnapra megadom a választ, ígérem!

Nálam is kér cd-t, sőt nem hajlandó elindulni emulátorok társaságában(tiszta Gothic2)...
    Ugye nincs fent az Underworld!?

• Faterx
    Na akkor hogy van ez?
  • mooo
    Nálam kér lemezt...
  • Faterx
    Úgy látom jól elfelejtkeztél rólam...
    Különben most vettem észre hogy nem kér lemezt-ami gyári lemeznél ritkaság.
  • Cairass
    Jogos, de sokan vannak olyanok, akik nem tudják vagy nem akarják újrakezdeni az adott játékot a 0-ról.
    Underworld mellé is 2 kari jár(ha nem lenne megfelelő szintű hősöd), s azok ugyanúgy "idegenek".

Én is vesztettem már el 33. szintű szeráfot, s iszonyatosan nehéz volt rávennem magam arra, hogy megint az elejéről elkezdjem a játékot, mert már a puszta gondolattól is rosszul lettem.

Végigtoltam Gladiátorral, Szeráffal, Vámpírnővel (s most a Mágussal majdnem) de már nem kezdeném el semmi pénzért sem újra, pedig mennyire király játék!

A bejáratott karit meg úgyis megszokja az ember.
  • Cairass
    Mondom hogyan jutsz hozzá a mentéshez:

1. www.gmail.com
    2. Felhasználói név: "cairass"
    3. Jelszó: "ezajelszo"
    4. Winrar-os Jelszó: "cairass" (lásd késöbb)*

Itt a "beérkező levelek" mappában megtalálod olvasatlan levélként a mentést.
    Innen egyszerűen letöltöd.
    Ha letöltötted, akkor izzítasz egy winrar-t, megadod a jelszót* és már ki is csomagolja a fájlt.
    Ezt bemásolod a save könyvtárba és már tolhatod is!
    Bocs, ha kicsit bonyolult, de mi így szoktuk megoldani a fájlcserét a lassú net miatt!
  • Lobsterman
    Az egy dolog hogy új játékban újra tudod kezdeni, de a karakter akkor sem a tied lesz. Már nekem is veszett el pár karakterem ilyen játékokban, és még sosem fordult meg a fejemben hogy más karakterével játsszak, inkább újrakezdem. Nem találom jó megoldásának, hogy más személyre szabott karakterével játsszak órákon keresztül. De mondjuk ez csak az én véleményem. Ha csak egyszer végigtolja valaki a történetet, és neki csak ez kell, akkor bőven jó más karaktere is. Ha azonban azért játszik hogy fejlessze, és minél jobbá tegye a karakterét, és ezért többször újrakezdi ugyanazzal a karakterrel a játékot, nehezebb fokozaton, mint én is, akkor viszont értelme nincs más karakterét játszani. Rendes papír alapú szerepjátékot sem kezd el az ember más karakterével, hisz nem tudná beleélni magát olyan bőrébe, akit nem ő "álmodott meg".
  • Cairass
    Ja, bocs! Tévedtem a mágusom szintjével kapcsolatban, mivel 37. szintű.
    A többi infót txt-be jegyeztem le és amúgy is rájössz...

Nemsokára megy a mentés, Dolgozok az ügyön!