8224
  • repvez
    ez a törthöz is jo vagy várni kell megint hozzá "kiegészitést"
  • mooo
    Új patch!!!
  • mooo
    Nekem egy 4 oldalas általános tájékozató volt benne,a játékról külön semmi...A DVD mellé még volt egy cd a játék zenéjével.
  • balee4
    Megvettem ma a Sacred Gold-ot, azt szeretném kérdezni, hogy csak 1db DVD van benne, semmi más? Nem kellett volna még 1db discnek lenni benne?
    Az szerepel a tokon, hogy jár hozzá 1 magyar nyelvű kézikönyv, de a DVD-n csak angol nyelvű van, külön meg nem adtak hozzá, ezért kérdezném attól akinek megvan, hogy ti kaptatok hozzá?

• doncsabi
    mage nél milyen reg kell hogy gyorsan töltödjön vissza a ice shodos?
    azt irják rá hogy 1.2 reg az mi?
  • Hydroceph
    paff, megvetted eredetiben? kaptal hozza kis konyvecskét? ha nem; ovlasstad faq? btw fingom sincs :D
  • doncsabi
    hogy lehet kreálni játék fajtát?
  • Plata
    Bakker.Mikor a multiplayer game-re katintassz a fömenüben akkor ott van olyan opció hogy login vagy new accunt.katt a new accuntra.na ennyi remélem elég,jaa,2.0.24 peccs kell az uw-hez,.
  • doncsabi
    hol kel regisztrálni mert lehet hogy rosz helyen regisztráltam?
  • doncsabi
    regisztráltam a patch felrakása után és igy se megy a neten játszás mit lehetne tenni?/a patch az hozzávalo/
  • Hydroceph
    Wohooo, ujra feltettem:D im back :D
  • Cairass
    Igen, azt közben sajnálattal olvastam
  • mooo
    a magyarítás nem megoldható
  • Cairass
    Mekkora király az Underworld!!!
    A törp kari nagyon ott van!!! Még az apróbb, bár elég zavaró hibák ellenére is!
    Gondolok itt arra, hogy a puska lövést nem hallják meg a közeli ellenségek, vagy harc közben az ellen mögé tüzelgetek! De király amúgy!
    Magyarosítás nem van hozzá? Feladták a próbálkozást?
  • Plata
    Ja ha a patchelés elött regelsz akkor lehet odalessz a regelésed.De nem biztos,de az eggyik srác ígyjárt.
  • Plata
    2.0.24
    De nem mindeggy melyikettöltöd le.Ha angol a játékod akkor angol amerikai patch kel,ha más akkor a hozzá illö patch
  • doncsabi
    de ugy se megy a neten játszás ,milyen patch kel hozzá,
  • Plata
    EWlöször regelj te östulok.
  • doncsabi
    hali felraktam sacred underworld sacred_retail_patch_2.0.2.4_eng et és még se tudok neten játszani miért
  • Plata
    Nekem küldtek,és az eggyik barátomnak is,mert ö is ugy járt mint én meg te.Mondtam neki hogy irjon erre a címre,pénteken írt ö is mert aznap vette meg,és kedden már eggyütt sacredeztünk.
  • la1ce
    Okés, köszi szépen!! Megnézem magamnak.
  • Plata
    énis igyjártam,de a seven m-töl kaptam új cd kulcsokat,
    írj nekik [email protected]
    2 nap mulva kapod a kódokat,ha ma irsz nekik akkor kedden jön meg.
  • la1ce
    Sziasztok! Figyi, ha elrontottam a reget a multihoz, mit a jó kurva annyát csináljak? :S :S :S ?? SEGITSETEK LÉCCI, mert már nagyon idegesit! előre is köszi!
  • [dvd]
    Azt próbáltam de már megoldódott. Azért kösz. Azért nemment mert azért teleportáld a ledélebbi szigetre mert ez vmi bug. Csomószor ha bemegyek vagy kijövök egy barlangból oda tesz, olyankor mehet a visszatöltés... :(
  • Plata
    egyszerü menj fel a hajóra.
  • [dvd]
    Sziasztok!

Valaki pls mondja meg hogy hogy kella hajót használni?
    Ott vagyok hogy a csávó aki az orkok elől elbújt egy barlangba rámbízott egy missont, hogy vigyem vissza Porto Vallum közepébe, de amikor kijöttünk a barlangból egy szigeten vagyunk, és ott áll egy hajó, körös körül meg víz.
  • SACREDDDD
    ..csak teszteltem ,hogy figyelsz e hack&slashpajti, egyebkent eddig kb 10 percet játszottam vele... azert egy új divine divinity-nek jobban örültem volna ,de ez is jó lesz (remélem)

Ha kitapasztaltam már eléggé a játékot biztosan multizok ,de az meg messze van
  • mooo
    A Sacred nem rpg...
  • Plata
    Én minndennap multizok,vagyis már csak a neten játszom a sacreddel,vannak haverok akkikkel nyomulunk eggyütt.
  • SACREDDDD
    jól van na :) és én ezt honnan tudjam?...elvégre egy rpg :)..majd nyomhatunk egy multi party-t ,ha valakinek van kedve.. igaz inkább okt vegen, most nagyon nem erek ra
  • doncsabi
    mi a crack a sacredunderworld ön:??
  • Plata
    az hogy keresd meg a birkámat vagy keresd meg a fegyverem hol bonyolult szöveg.
  • Plata
    lol,én nemtok angolul mégis megértem mit akarnak,tök egszerü a sacred.a magyarosítás csak bugokat tesz be,
  • SACREDDDD
    ...mert magyarul mégis csak jobb lenne () és utálok bonyolultabb angol szöveget fordítani -nem azért játszom ,hogy tanuljak :)
  • Plata
    Vedd meg eredetiben.
  • Plata
    Mi a francnak magyarosítás?Fgadok attól rossz.
  • SACREDDDD
    :) A helyzet fokozódik. Én csak a sacred plus-t raktam fel. Most kipróbáltam, hogy felrakom az Underworld-ot is, felrakom az általad javasolt patch-t és így próbálom majd ki a magyarosítást, hátha fut. Erre kiderül, hogy az underworld sehogy se akar futni :( Checking current CD-ROM Please wait" "Disk verification error" pff ez kééésszzz

Na mind1 én már annak örülnék, ha a kiegészítő nélkül futna magyarul, de jelenleg ez is esélytelen. –esetleg valaki szólhatna a magyarosítás készítőjének... hmm esetleg szólok neki! :) (írtam mail-t, hogy nézzen el ide)

„A fordítás a Sacred (Plus) 1.8.26 és kisebb verziószámú
    változataival kompatibilis.”

--) konkrétan ez a problémánk ,mert 1.8.46-al adják ki és visszafelé lehetetlen megoldani

• doncsabi
    hali
    valaki tud e segiteni ?
    mindig el sötétül a kép az uj játék betöltésekor.
    mit lehet csinálni ?
    1.66c patch et is felraktam akor az egész nem indult el.
    elöre is köszi
  • Plata

látod az alsó sarokban a verzió számot?
    2.24

de mikor letöltöttem a peccset akkor 2.0.24-nek volt irva.
  • Plata
    méghozzá uw 2.0.24-es peccs.