8224
-
#7224 ez a törthöz is jo vagy várni kell megint hozzá "kiegészitést" -
#7223 Új patch!!! -
#7222 Nekem egy 4 oldalas általános tájékozató volt benne,a játékról külön semmi...A DVD mellé még volt egy cd a játék zenéjével. -
#7221 Megvettem ma a Sacred Gold-ot, azt szeretném kérdezni, hogy csak 1db DVD van benne, semmi más? Nem kellett volna még 1db discnek lenni benne?
Az szerepel a tokon, hogy jár hozzá 1 magyar nyelvű kézikönyv, de a DVD-n csak angol nyelvű van, külön meg nem adtak hozzá, ezért kérdezném attól akinek megvan, hogy ti kaptatok hozzá?
-
doncsabi #7220 mage nél milyen reg kell hogy gyorsan töltödjön vissza a ice shodos?
azt irják rá hogy 1.2 reg az mi?
-
Hydroceph #7219 paff, megvetted eredetiben? kaptal hozza kis konyvecskét? ha nem; ovlasstad faq? btw fingom sincs :D -
doncsabi #7218 hogy lehet kreálni játék fajtát?
-
Plata #7217 Bakker.Mikor a multiplayer game-re katintassz a fömenüben akkor ott van olyan opció hogy login vagy new accunt.katt a new accuntra.na ennyi remélem elég,jaa,2.0.24 peccs kell az uw-hez,. -
doncsabi #7216 hol kel regisztrálni mert lehet hogy rosz helyen regisztráltam? -
doncsabi #7215 regisztráltam a patch felrakása után és igy se megy a neten játszás mit lehetne tenni?/a patch az hozzávalo/ -
Hydroceph #7214 Wohooo, ujra feltettem:D im back :D -
#7213 Igen, azt közben sajnálattal olvastam -
#7212 a magyarítás nem megoldható -
#7211 Mekkora király az Underworld!!!
A törp kari nagyon ott van!!! Még az apróbb, bár elég zavaró hibák ellenére is!
Gondolok itt arra, hogy a puska lövést nem hallják meg a közeli ellenségek, vagy harc közben az ellen mögé tüzelgetek! De király amúgy!
Magyarosítás nem van hozzá? Feladták a próbálkozást? -
Plata #7210 Ja ha a patchelés elött regelsz akkor lehet odalessz a regelésed.De nem biztos,de az eggyik srác ígyjárt. -
Plata #7209 2.0.24
De nem mindeggy melyikettöltöd le.Ha angol a játékod akkor angol amerikai patch kel,ha más akkor a hozzá illö patch
-
doncsabi #7208 de ugy se megy a neten játszás ,milyen patch kel hozzá,
-
Plata #7207 EWlöször regelj te östulok. -
doncsabi #7206 hali felraktam sacred underworld sacred_retail_patch_2.0.2.4_eng et és még se tudok neten játszani miért
-
Plata #7205 Nekem küldtek,és az eggyik barátomnak is,mert ö is ugy járt mint én meg te.Mondtam neki hogy irjon erre a címre,pénteken írt ö is mert aznap vette meg,és kedden már eggyütt sacredeztünk. -
la1ce #7204 Okés, köszi szépen!! Megnézem magamnak. -
Plata #7203 énis igyjártam,de a seven m-töl kaptam új cd kulcsokat,
írj nekik [email protected]
2 nap mulva kapod a kódokat,ha ma irsz nekik akkor kedden jön meg. -
la1ce #7202 Sziasztok! Figyi, ha elrontottam a reget a multihoz, mit a jó kurva annyát csináljak? :S :S :S ?? SEGITSETEK LÉCCI, mert már nagyon idegesit! előre is köszi! -
[dvd] #7201 Azt próbáltam de már megoldódott. Azért kösz. Azért nemment mert azért teleportáld a ledélebbi szigetre mert ez vmi bug. Csomószor ha bemegyek vagy kijövök egy barlangból oda tesz, olyankor mehet a visszatöltés... :( -
Plata #7200 egyszerü menj fel a hajóra. -
[dvd] #7199 Sziasztok!
Valaki pls mondja meg hogy hogy kella hajót használni?
Ott vagyok hogy a csávó aki az orkok elől elbújt egy barlangba rámbízott egy missont, hogy vigyem vissza Porto Vallum közepébe, de amikor kijöttünk a barlangból egy szigeten vagyunk, és ott áll egy hajó, körös körül meg víz.
-
SACREDDDD #7198 ..csak teszteltem ,hogy figyelsz e hack&slashpajti, egyebkent eddig kb 10 percet játszottam vele... azert egy új divine divinity-nek jobban örültem volna ,de ez is jó lesz (remélem)
Ha kitapasztaltam már eléggé a játékot biztosan multizok ,de az meg messze van -
#7197 A Sacred nem rpg... -
Plata #7196 Én minndennap multizok,vagyis már csak a neten játszom a sacreddel,vannak haverok akkikkel nyomulunk eggyütt. -
SACREDDDD #7195 jól van na :) és én ezt honnan tudjam?...elvégre egy rpg :)..majd nyomhatunk egy multi party-t ,ha valakinek van kedve.. igaz inkább okt vegen, most nagyon nem erek ra -
doncsabi #7194 mi a crack a sacredunderworld ön:??
-
Plata #7193 az hogy keresd meg a birkámat vagy keresd meg a fegyverem hol bonyolult szöveg. -
Plata #7192 lol,én nemtok angolul mégis megértem mit akarnak,tök egszerü a sacred.a magyarosítás csak bugokat tesz be, -
SACREDDDD #7191 ...mert magyarul mégis csak jobb lenne () és utálok bonyolultabb angol szöveget fordítani -nem azért játszom ,hogy tanuljak :) -
Plata #7190 Vedd meg eredetiben. -
Plata #7189 Mi a francnak magyarosítás?Fgadok attól rossz. -
SACREDDDD #7188 :) A helyzet fokozódik. Én csak a sacred plus-t raktam fel. Most kipróbáltam, hogy felrakom az Underworld-ot is, felrakom az általad javasolt patch-t és így próbálom majd ki a magyarosítást, hátha fut. Erre kiderül, hogy az underworld sehogy se akar futni :( Checking current CD-ROM Please wait" "Disk verification error" pff ez kééésszzz
Na mind1 én már annak örülnék, ha a kiegészítő nélkül futna magyarul, de jelenleg ez is esélytelen. –esetleg valaki szólhatna a magyarosítás készítőjének... hmm esetleg szólok neki! :) (írtam mail-t, hogy nézzen el ide)
„A fordítás a Sacred (Plus) 1.8.26 és kisebb verziószámú
változataival kompatibilis.”
--) konkrétan ez a problémánk ,mert 1.8.46-al adják ki és visszafelé lehetetlen megoldani
-
doncsabi #7187 hali
valaki tud e segiteni ?
mindig el sötétül a kép az uj játék betöltésekor.
mit lehet csinálni ?
1.66c patch et is felraktam akor az egész nem indult el.
elöre is köszi
-
Plata #7186
látod az alsó sarokban a verzió számot?
2.24
de mikor letöltöttem a peccset akkor 2.0.24-nek volt irva. -
Plata #7185 méghozzá uw 2.0.24-es peccs.