8224
-
TGWH #7264 hi. van két megoldás
vagy megveszed eredetibe
vagy letöltöd a legújabb uw patchet és azzal crack nélkül is megy... -
#7263 Tudsz rá megoldást???
Légyszi válaszolj!
Előre is kösz -
#7262 rosszul crackeled -
#7261 Sziasztok!
Van egy olyan gondom,hogy bár betölt a Sacred,de mikor elkezdődne eltünik a kép!!!!:((
Ha valaki tudja ennek az okát,létszi segitsen és irjon vissza!!!!
Előre is Kössz -
TGWH #7260 nah szetm az a standart meg a overwrite az elvileg a karik megmentéséért volt, így működnek a karik uw-n, de harmatgyengék lettek... sajna...
barbá nincs. max gladiátor. el kell döntened hogy fejszékkel vagy kardal mész-e. weapon lore, axw/sword lore, concentration, armor, constitution, parryng, meg a másik ami nyomja a defense-t. nagyjából ennyi, de úgyis látod hogy mit kell fejleszteni. -
#7259 Éppen most tettem fel az elöbb ugyhogy tényleg müxik igy bár lehet hogy valamiben nem vagyok biztos mert most az UW feltelepitése elött megkérdezte hogy melyiket választom hogy standalon install vagy overide.Én az utobbit választottam ennél azt irta hogy kevesebb helyet foglal és felülirja az azonos fájlokat.De ezt mintha az elözö telepitésemnél nem kérdezte.Akkor a sacred után 1.66-os patch és ugy ment rá az UW.És akkor mintha két ikonom lett volna az asztalon egy sacred és egy UW. most csak UW van.
Na hogy egy kicsit témába illöt is kérdezzek barbárt hogy érdemes fejleszteni már egy kicsit elfelejtettem, tehát a pontokat hogyan osszam el és milyen képességekre tegyek?ÉS a kovácsnál mit érdemes beletetetni a cuccokba a 3 lehetöség közül?Milyen jo kombok vannak? -
TGWH #7258 sacred plus nem kell, mivel az benne van az underworld-ben is. legalábbis én így emlékszek. tehát sacred, uw, 2.28-as patch. ezzel lesz egy dvd/cd-k nélkül is működő legfrissebb sacred játékod :D gratulálunk :D -
#7257 Ez a Sacred plus?
Letöltöttem a Sacredet és az Uw-t is hozzá. Akkor itt megtaláltam za 1.8.26-os patchet ami a goldban is benne van, és le szeretném tölteni a plust is...
ha így mindennel megvagyok akkor a telepítés hogy menyjen tovább?
-Sacred
-Sacred Plus
-Sacred 1.8.26 patch
-Sacred Underworld
plz segítsetek, nagyon hálás lennék! Előre is THX! -
TGWH #7256 HIVATALOS SACRED OLDAL
asszem... de a 2.28as patch mindenhez jó, még másolt játékhoz is... a patch után nem fogja kérni a játék a dvd-t/cd-t, szal ezzel a patchel csak nyerni lehet! lol -
#7255 ez az a patch ami a gold editionben is van: v1.6.26
vagy ha nem ez akkor adnátok egy linket ahonnan leszedhetem?
THX előre is! -
Darth981 #7254 köszi szépen a HELPET
-
#7253 délnyugati kapun ki a városból, onnan az út egy darabig nyugat felé megy, de van egy út valahol menet közben észak fele is, csak ilyen köve-mohás, nem olyan jól látható. azt kell követni. -
Darth981 #7252 figyu lenne egy kérdésem a missionnal kapcs ban. szal addig a városig eljutok ahol hátul egy barlang van ami egy szigetre vezet es ott egy sárkányt találok. és elvileg a mission azt irja folotte van egy hely ahova el kell jutnom de az a baj hogy korbe nem lehet menni es sehogy sem tudok oda menni hogy kell nem tudja valaki?:)[IMG][/IMG] -
#7251 Amúgy a Gold melyik patchet is tartalmazza?
mooo: köszi, de már elkezdtem szedni külön külön a sacred részeket.. talán most nem lesz olyan bug h nem tudtam felrakni az Underworldot :| -
#7250 Itt még van -
#7249 és ezt a gold edition vhonnan letölthető? :S bocs a warezért de semelyik áruházban nem találtam ahol voltam... 576-ban azt mondták ünnepek után vmikor rendelnek megint, de hát én arra nem várok inkább letölteném
tudtok olyan oldalt mondani aho lfent van a Gold? Csak ne torrentet modnjatok mert az túl lassú, fizetős oldal is lehet
thx előre is! -
TGWH #7248 jó lesz. amikor az alap sacredre feltettem az uw-t, a gladiátorom ereje kb. negyedére csökkent, és bronzon sem volt semmi esélyem... a patchben asszem a törpét erősítették fel, méghozzá elég jól. ha az oldalhoz majd kell kariinfo, térkép, vagy v.mi ilyesmi, akkor majd szóljatok ide :D vagy az oldal fórumán :D ha lesz -
#7247 köszi a megnyugtato választ márcsak egy kérdésem lenne a játékmentések müködni fognak ezután is?Vagy kezdhetem elöröl mert nem kompatibilis.Csak azért kérdezem mert igy jártam akkor is amikor az alapra feltetem az UW-t és beakartam a mentést tolteni de nem jött össze. -
szunyika #7246 jaja, azért mondom -
TGWH #7245 sztem jó ötlet lenne egy élő oldal, ahol tényleg mindent összeszednek a tapasztalt játékosok. karik, játékosok karija, ésatöbbi, és persze egy rakat kép.
repvez, csináld csak, jó lesz -
szunyika #7244 áh dehogy, a honlap "technikai" részét rámlehet bízni, viszont a többibek elkellene majd a segítség -
#7243 Akkor most ha jol értem akkor a mostani telepitési sorrend az igy néz ki sacred+ Underworld+2.28Patch és nem kell semmi ugyeskedés a törthoz sem csak igy telepiteni és megy. -
#7242 Szvsz felesleges,mert az alapok fenn vannak a sacred.try.hu-n,aki meg a többre kíváncsi annak ott a Wolfe's Lair...
Ha annyira akarod csináld,de ha egy normálisat akarsz nem lesz egyszerű dolgod! -
TGWH #7241 én? simán :D persze h segítek. csak ne html szerkesztést várjatok. -
szunyika #7240 aha, ha csinálok egy Sacred oldalt, akkor volnának innen segítőim ? -
TGWH #7239 sacred.try.hu, de elég halott, és tényleg csak az alapdolgok vannak fent. -
szunyika #7238 mi a legnagyobb magyar sacred oldal címe ?? -
TGWH #7237 sztem nincs benne sok bug... sőt, alig láttam néhányat. tölts vissza egy régebbi mentést, hátha megjavul. de sztem nem fog... -
#7236 Van benne egy rakás bug,de ilyennel még nem találkoztam. -
#7235 :) de mi a hejzet a barlangokkal? bugos a gamma, a gold miatt nem tudok kijönni vagy mi a szösz? van egy küldetésem, ahol a minotauroszos barlangban van egy forma, kikell vhova vinni de nem tudok kimenni a barlangból ... Mit tegyek? Lécci segitsetek ! -
TGWH #7234 a 2.28as patch használatával felesleges a dvd... ugyan úgy kiütötték a másolásvédelmet, mint anno az underwordnél (ott pl. a vizespalack ott várt a helyén, ha tört játék akkor is :D ) -
#7233 Most nézem,hogy nekem sincs benn a dvd és úgy játszom egy hete -
#7232 Nincs benne a dvd?Megcrackelted,vagy hogy? -
#7231 Hali all! új vagyok még a Sacred Fanok táborában de nagyon élvezem a gammát... legalább is addig mig le nem megyek egy barlangba ... :( egyre töbször akadok ugyan is el a barlangokban... lemegyek egy barlangba, és nem tudok kijönni ... :( ott ahol bementem ... járkálok körbe körbe, de semmi. sehol nem találok kijáratott ... ez valami bugja a játéknak? azért van mert nincs benne a dvd? Mielött valaki kérdezné... EREDETI GOLD Sacredom van felpeccselve 2.28ra ... Segitségeteket elöre is köccönöm! üdv Mindenkinek! Gaga -
#7230 A bannerba beraktam a Pevils Place helyére a Wolfe's Lair címét.Szinte minden fenn van szettek,unique cuccok,questek,skillek,stb...Tessék nyugodtan böngészni :) -
steweee #7229 ez nem az, a hardwireden olvastam vagy egy hónapja hogy jön egy új még a kettő előtt -
Indigo #7228 Már egy éve kint van :)
Itt meg is veheted -
steweee #7227 állítólag jön vmi gold edition, az alap és a kieg egyben peccselve. arról vmi hír esetleg? -
TGWH #7226 az új patch jó a törthöz is, sőt, ha eredeti dvd-d vagy cd-d van, akkor már nem is kell dvd vagy cd a játékhoz :D szal ismét kiütötték a másolásvédelmüket :D a vizaspalack-underword-módra után már másodszor :P -
#7225 Nem tudom.Nézd meg,hogy van-e már hozzá crack.