Sacred
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Röviden, problémás csöppet...
shit happens
A gladiátort, meg a battlemage-et viszont nagyon nem szeretem. Õk olyan semmilyenek.
Egyébként van itt még aki játszik ezzel?
Milyen karitok van?
Nekem egy Gladiátor, (mindig jobban szerettem a puszta erõt mint a varázslást,,) amin csak az erõt + a kétkezes fegyverforgatást növelem, így elég szép lesz a sebzésem meg Gladiátornak sztem nem is kell több.
Lenne egy nagyon nagy gondom, elakadtam! El kell jutnom valahova de sehogy sem tudom megközelíteni a helyet, esetleg tudtok segíteni.
Még az elején vok, a Bárónõvel megyek, (azt hiszm a grófot keressük) és a küldi címe: Menekülés Mascarellbõl.
Mellékelet egy képet, hátha tudjátok h merrõl közelítsem meg a kastélyt, mert erdõ végi minden felõl!
Még a Porto Draco mellett balra lehetne megközelíteni, ott látok egy ösvényt de nem tudok odaig eljutni!
Valaki tud segíteni?
A kép: itt
Jupppiiiiiiiiii
te is azt keresed?
1ébként az erdõ északi részén van. nem annyira, inkább a közepe felé.
ahol a törpe árus van, csak alatta.

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod
Instructions:
Install Sacred - Full Installation.
Install Sacred Underworld Add-On - Full Installation.
Rename the original SACRED.EXE to: SACRED.ORG
Extract the File Archive to the game directory - Overwriting existing files.
Play the Game!
nem találom meg az Embalmed forest-es (UW) teleportot, és tök rossz. 😞
nem tudna valaki küldeni egy linket hogy hol találom meg? Voltam fent egy oldalon, ott jelezték hogy hol van, de nekem nincs ott 😞
Légyszi valaki, ha tud segítsen!!!
merre lehet underworld -hez crk-t llelni?
ha igen merre?
de nekem nemvan eredeti példányom...
tudja valaki méért írja mindíg ki a gamejack ,hogy hibát észlelt és ezért leáll?!!
eddig szépen ment a játék mosmeg szívat ez a szar
esetleg van valakinek otlete hogy gamejack nélkül hogy a manoban lehetne jáccani??
Nem mindegy, hogy us vagy uk...
Silkroad: Eldorado (Maleficius); Pacific (Maleficia); Sparta (Malefic_HUN) Tibia: Orrgyilkos Papirzsepi(Knight); Gala Gonya (Druid)
pár hozzászólással korábban olvasatam a feltelepítés helyes sorrendjét:
sacred
sacred +
sacred underworld, crack, mehet a game
letöltöttem minden hozzávalót, de sajnos a plus telepitõjére kattintva azt irja hogy az én verzióm nem egyezik a plussal???..valamit rosszul csinálok?
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Na akkor mi van....?
szasz putta 😛
szoval megoldhato valahogy igy is hogy legalább az alapküldik magyarul legyenek?
nem tudom hogy mi van ezzel a gépigény mizériával, nálam tökéletesen megy kieggel meg a nélkül, 2400as cerka prockóval 512 rammal meg FX5200al. még swappolni is ritkán áll meg