Sacred

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mooo
Kár hogy csak alapjáték,az Underworldel lenne az igazi.
cSuwwi
Ha hajlandó vagy újkarival nyitni egy closed gémet, akkor bennevagyok, csak sok idõ mire felhúzzuk, amivel most játszom az meg gyenge netre. (igen van eredeti gémem, fel tudok menni, decsak alapjáték) -.-
Röviden, problémás csöppet...

shit happens

Lobsterman
Hát, én csak néhanapján tolom vele, mindenféle karim van. A seraphim a kedvencem, villámmal, celestial lighttal, és lightning of the sereish szettel 😊 Kicsit brutális a drága
A gladiátort, meg a battlemage-et viszont nagyon nem szeretem. Õk olyan semmilyenek.

mooo
Én játszanék,de nincs kivel,pedig olyan jókat lehetne nyomni multiba... 😞
Köszi szépen, ezen agyaltam 2 napja!

Egyébként van itt még aki játszik ezzel?
Milyen karitok van?
Nekem egy Gladiátor, (mindig jobban szerettem a puszta erõt mint a varázslást,,) amin csak az erõt + a kétkezes fegyverforgatást növelem, így elég szép lesz a sebzésem meg Gladiátornak sztem nem is kell több.

mooo
írjátok be a böngészõbe, mennie kellene a képnek.

SZIASZTOK!
Lenne egy nagyon nagy gondom, elakadtam! El kell jutnom valahova de sehogy sem tudom megközelíteni a helyet, esetleg tudtok segíteni.
Még az elején vok, a Bárónõvel megyek, (azt hiszm a grófot keressük) és a küldi címe: Menekülés Mascarellbõl.
Mellékelet egy képet, hátha tudjátok h merrõl közelítsem meg a kastélyt, mert erdõ végi minden felõl!
Még a Porto Draco mellett balra lehetne megközelíteni, ott látok egy ösvényt de nem tudok odaig eljutni!

Valaki tud segíteni?
A kép: itt

mooo
Már hogy ne lenne?Az a fõküldetéshez tartozik.....
6956-ha így csinálod olyan mintha eredeti lenne, lehet neki vizet vinni. de ha szomjandöklik se nagy kunszt, nincs befolyással a játékra, csak nem zöld hanem pirospöttyös küldi lesz belõle

mooo
De rég is volt már... <#szomoru1>
repvez
A gyik-ba le van irva.Ha tört verziod van akkor ez a crackelés miatt van.
hali, a sárkányhágoi küldit csinálom és nemtok vizetvinni annaka a haldoklo valor katonának ... hogy veszem fel a vizet???
már megtaláltam!!!!!
Jupppiiiiiiiiii
te is azt keresed?
1ébként az erdõ északi részén van. nem annyira, inkább a közepe felé.
ahol a törpe árus van, csak alatta.
mooo
😞(
nemtom elküldeni, mert nem tudom melyik volt, a keresõbe dobta ki.
kösszike

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod

akkor jo játszást<#integet2>
ezzel yo lett

nahh most ezt probálom éppen hátha:
Instructions:
Install Sacred - Full Installation.
Install Sacred Underworld Add-On - Full Installation.
Rename the original SACRED.EXE to: SACRED.ORG
Extract the File Archive to the game directory - Overwriting existing files.
Play the Game!

clone 😞

mooo
Az oldal linkjét elküldhetnéd!
sziasztok!
nem találom meg az Embalmed forest-es (UW) teleportot, és tök rossz. 😞
nem tudna valaki küldeni egy linket hogy hol találom meg? Voltam fent egy oldalon, ott jelezték hogy hol van, de nekem nincs ott 😞
Légyszi valaki, ha tud segítsen!!!
szépre sikeredett az elsõ mondatod😊)..én a letöltött underworld elsõ cd-jén találtam crack-et..milyen verziót "szereztél"?
repvez
Nekem a sacred collection nevü torrent van meg, és eben benne volt minden ami kell hogy müködjön csak a sacredet kellet törni a kieget nem.Probáld megkeresni és csak a sügséges részt letölteni belöle.Azt hiszem mininovárol szedtem le.
nahh felraktam andörvörldöt de megent nemjo keresi a cd-t aztán hiba
merre lehet underworld -hez crk-t llelni?

yahh nekem fen van a plus meg 1.826 paccs

hmm anderwörld nemvan fenn van neki yo krekkje?
ha igen merre?

repvez
Nekem a #6990-ben leirtan muxik és sima daemontools-al bemuntolom a kieg elsö cd-jét és kész.Semmi gamejack meg egyebek
nekem ugy müködik(warez), hogy sima sacred, underworld, crack, aztán mehet is
najóóóó
de nekem nemvan eredeti példányom...

Lobsterman
hát én pl azt sem tudom mi az, úgyhogy csak azt tudom mondani: simán 😄

sziasztok
tudja valaki méért írja mindíg ki a gamejack ,hogy hibát észlelt és ezért leáll?!!
eddig szépen ment a játék mosmeg szívat ez a szar
esetleg van valakinek otlete hogy gamejack nélkül hogy a manoban lehetne jáccani??

áááh..az lehet , megnézem ilyen verzio a plus amit leszedtem, köszi szépen
repvez
Azt olvastam és le is szedtem a szügséges magyaritást,de azt nem találtam meg hogy olyankor hogyan müküdik ha feltelepitettem a kieget, de csak az alapkampányt játszom.Egyébként azt hol tudom megnézni hogy hányas verzioszáma van a játéknak.Mert a magyaritás csak 1.8 alattival muxik.Az én telepitésem a köv volt:sacred->1.66+crack->underworld és igy müxik creck nélkül csak cd mount kell neki.
mooo
A magyarításba le van írva,hogy milyen verziókkal mûxik.
repvez
Valaki a magyaritás gondomra tud valami infot mondani?
mooo
Én szívesen játszanék,csak nincs kivel(meg cuccolni sem tudok).Egy cd-keyre meg egy account :\
vigyori14
üdv. játszik még mostanában valaki ezzel a játékkal nete? mert azt szeretném kérdezni h: én régen játszottam vele de elfelejtettem az account nevemet és jelszomat, azt szeretném tudni h lehet e több account 1 cd-key vel mint a diabloban? és h vannak e még magyar játékosok neten? vagy visszamentek dialozni?

malefic
Valószínû a plus nyelve nem stimmel.
Nem mindegy, hogy us vagy uk...

Silkroad: Eldorado (Maleficius); Pacific (Maleficia); Sparta (Malefic_HUN) Tibia: Orrgyilkos Papirzsepi(Knight); Gala Gonya (Druid)

sziasztok,
pár hozzászólással korábban olvasatam a feltelepítés helyes sorrendjét:
sacred
sacred +
sacred underworld, crack, mehet a game

letöltöttem minden hozzávalót, de sajnos a plus telepitõjére kattintva azt irja hogy az én verzióm nem egyezik a plussal???..valamit rosszul csinálok?
RIZLA
jah....van uj szavazás 😛

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

RIZLA
😄DDDD

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

mooo
mekkora noob 😄 aranymaszkos hosszúhajú bábú loál bazmeg 😄
RIZLA
sziasztok.én csak azt szeretném tudni(bocs más is biztos kérdezte más is), hogy amikor az aranymaszkos hosszúhajú bábuval bemegyek a pálmafák közé, és ott ügye ott lapul a bokorban a fõellenség....szoval akkor nem tudom a hármas kiemelt szintû varázslattal teljesen hatástalanítani.Csak annyi történik, hogy kicsit elszédül, ugye akkor gyorsan kotorászok a szatyromban, de nem találok semmit... 😞
Na akkor mi van....?

szasz putta 😛

repvez
Siasztok az lenne a kérdésem, hogy mivel állitolag nincs a kieghez magyaritás,de ha az alap kampányt választom ott müködni fog az 1.11-es magyaritás?Mert feltettem de nem változott semmi.De a kieget meg muszály feltelepitenem az alap mellé mivel nélküle a mentéseket nem lehet visszatölteni.
szoval megoldhato valahogy igy is hogy legalább az alapküldik magyarul legyenek?
le tudnád pontosabban írni hol van slaters grave? nem találom ez alapján. nekem az act 1 utolsó küldije a sivatagban volt, mert azt csináltam utoljára

Lobsterman
bekékül-bezöldül az, csak arányaiban sokkal nagyobbnak kell lennie az adott ellenállásnak mint a többinek. slaters grave az azon az ösvényen van amin az elsõ act uccsó küldije(asszem shakua a neve) irányába mész. Eléggé északon van. a faeries crossinghoz képest viszonylag messze van.
nem tudom hogy mi van ezzel a gépigény mizériával, nálam tökéletesen megy kieggel meg a nélkül, 2400as cerka prockóval 512 rammal meg FX5200al. még swappolni is ritkán áll meg

van vkinek olyan mentése vagy letöltési helye ahonnét kimaxolt karikat lehetne felrakni magamhoz? mert szeretném látni mindegyik kari kombóit de nincs rá idõm fejlesztgetni. vámpírnõvel vagyok, azzal nemsokára végigviszem

mooo
Nem szokta valaki nyomni closed neten?