8224
  • TGWH
    mindkét cd kulcsot be kell írni.
    vagy szedd le a legújabb patchet az underwordhöz.
    más baja még az lehet, hogy letilt a tűzfalad. állítsd be.
    amúgy ezeket itt már mind leírták, én is erről a fórumról tudom ;)
  • Sötét Ségh
    Beírtam az azonosítókat,de nem enged fel.Azt írja le kell tölteni a "lastest abdate"-et.Meg is próbáltam letölteni,de semmi nem történt.Valami ötlet a 'mindenttudótól'?
  • Sötét Ségh
    Lehet, hogy neked érthető, de nem kellene leszólni másokat! Egyébként is van mit javítani a helyesírásodon és a modorodon is!
  • TGWH
    nah má nem azé, de nemár hogy nem tudtok egy kicsit önállóan is gondolkodni... ott a monostor, a hologramm, beszél veled, utána mehetsz felfele a lyukon a sárkányhoz, ami az elemet örzi... tényleg nehéz elolvasni, ott van minden érthetően angolul... vagy olvasson vissza, de hát ahhoz is önállóság kell...
    senkit sem akarok bas*gatni, de nemár hogy ennyire gyámoltalanok legyetek...
  • Rash87
    Szerintem állíts már le magadat,kicsit túl nagy az egód,szállj már le a Földre bazdmeg.
  • TGWH
    nem az.
    ha megölted a sárkányt, bemész a kis házba, és teljesíted a küldetést... nah mi a küldetés? gondolom ész nélkül játszol... a küldetés az, hogy szerezd meg a 4 elemet (vagy nemtomhányat). rákatt, és felveszi, küldi kész... most mi ezen a nehéz? azt gondoltad felrobban a gép ha elveszed a játékban azt az elemet? max mentesz egyet, fél percet vesztesz ha a mentés után elrontasz v.mit. ehelyett ideírsz a fórumba lol!
  • Sötét Ségh
    A szeráfok monostorából jobbra és balra is ki lehet jutni a könyvtárba.
  • Sötét Ségh
    Gyuree! Végignyomtam a Sacred alapváltozatát, és úgy emlékszem, hogy a szeráffal kell beszélni, vagy Shareefával. Nekem akkor jelentkeztek megoldhatatlan vagy teljesített, de teljesítettnek nem elfogadott küldetések, mikor fel volt téve a magyarítás. Magyarítás nélkül gond nélkül futott.
  • Rash87
    Valaki pls segítsen,kicsit elakadtam.
    Szóval vmi könyvtárat kellene megtalálnom,ilyen havas pályán mászkálok.
    Szerintem meg is találtam,de...
    Előtte volt egy nagy sárkány,azt megöltem,aztán találtam egy kis házat,abban meg valami kékes jelekkel állátot valami forog :D Nah itt tartok,valami tipp mit kell itt csinálni?
  • TGWH
    az uw-hoz nincs program, majd írni kell egyet, és utána lehet fordítani... csak sokat kell tesztelni, mert az alapjátékban is pl. egy fejsze kardnak volt elnevezve...
  • kltz
    Hello!
    Pl.: innen http://www.magyaritasok.hu/
  • Axl79
    Sziasztok
    Lenne egy olyan kérdésem,hogy létezik-e karakterszerkesztő az uw-hez,mivel a simához találtam de az csak a kissebb verziokhoz jó, az uw-hez már nem:S
    Ui.:Ha tud valaki uw magyaritást szoljon!!!
  • Neoka01
    bocsi ha hülye kérdés lesz, de honnan tudom leszedni a magyarítást?
    a hivatalos oldalon nem találom. :(
  • kltz
    jah bocsi közben rájöttem h a tűzfalal volt a gond elfelejtem engedélyezni
    :D
  • TGWH
    egyszerű a netes játék. fogod beírod a játék azonosítószámát amit a dobozban találsz, és már lehet is játszani :D amúgy mi a baja?
  • mooo
    Persze hogy lehet vele játszani neten...
  • kltz
    a http://sacred-hfs.uw.hu olvastan h lehet játszani vele neten de nem sehogy sem sikerült valakinek van benne tapasztalata?
  • TGWH
    Rash, nemtom mi azon a fura... egy pajzsot meg egy darab egykezes fegyvert tud fogni. mint a valóságban. vagy két db egykezest, ha van olyan képességed. amúgy olvasd el a manualt, jót fog tenni. szintet is léphetsz már nyugodtan ;)
  • justin
    Viszont egy idő után már csak 1-2 exp-et kapsz értük, akkor már érdemes továbbmenni.
  • Rash87
    Nem tudom neked ebbe mi a fura.....
    Pl. itt egy kép arról a csávóról,aki velem jön.

Neki is így van,egyik kezébe pajzs,másikba meg kard...

Kép1

Amúgy már lassan rájövök mindenre,csak azt nem értem,hogyha megölök 1-1 területen xy számú ellenséget,miért jelnnek meg mindig ugyan ott,kicsit idegesítő 1 idő után :|
  • justin
    Amit a "körbe" kell rakosgatni: kardok, fejszék, pajzsok, stb, szóval amit a KEZÉBE akarsz tenni. Amúgy javasolnám kezdésnek egy "egyszerűbb" karaktert, mondjuk a gladiátort vagy a törpét.
  • TGWH
    ésszerű??? szted ésszerű az hogy a a kari egyik kezében egy karddal, a másikban meg egy páncéllal mászkál? elég fura a gondolkodásmódod... az inventoryban már jártál? oda kell a páncél. és védeni fog téged. próbáld ki. vedd fel a páncél, és menj oda az ellenehez hogy üssenek. te ne üss. majd vedd le a páncélt, és meglátod mennyit számít.
  • Rash87
    Kössz:)
    Még valami,h a páncél mire jó? Mert ha beteszem az egyik körbe,akkor pl. nem lehet úgy,h egyik kezbe kard,másikba meg páncél,pedig úgy lenne észszerű:P
  • justin
    Varázslatokat rúnákkal lehet fejleszteni, illetve a városokban az egyik fickónál lehet becserélni a nem-saját rúnákat sajátra.
    A fegyvereknél azért van 3 (v több) kör mert annyi féle fegyvert tudsz gyorsan cserélgetni. A felszereléseket az inventoryban pakold magadra.
  • Rash87
    Valaki pls segítsen.
  • gyuree
    Köszi már megoldódótt. F@sz voltam mert nem néztem jól körül volt egy rejtekajtó a könyvtárban.
  • kltz
    Hello! Már régóta Sacredezek ,de most hálóban akkartunk játszani végül sikerült de mikor elmentem abban a modban mikor 2-en viszük a feladatokat.De mikor elmentem és máskor folytatni akkartuk ugyanazokal a karakterekkel akkor be is töltött ahol voltunk ,de a másik gépen voltak olyan ellenfelek amiket én a saját gépemen nem látam.Ez mitől van és h lehet orvosolni ,h jól müködjön.
    Üdv KLtz
  • Rash87
    Még annyi,h a varázslatokat hogyan lehet fejleszteni? Mert majdnem mindegyik Level 1+2-es,vagy azt csak a különböző rúnák felszedésével lehet?
    Másik dolog,h a fegyver helyénél már 3 kör van,az OKÉ,hogy az egyikbe beteszek egy kardot,vagy valamit,de a másik kettőbe mit? :S Próbáltam páncélt tenni,de ott a statisztikában,hogy Védelem,stb... nem változott semmi se :)
  • TGWH
    persze. azokat add el. csak azt tartsd meg, ami a mágusnak jó. vannak fajtól független cuccok is, meg olyanok is, amik majd csak magasabb szinten lesznek használhatóak, vagy pedig a cucc viselése bizonyos skill-hez, vagy attribértékhez van kötve.
    a ca-kkal már más a helyzet, azokat ne add el, inkább cseréld be a kombómesternél, 4 rúnáért kapsz egy olyat amilyet akarsz. sok sikert.
  • Rash87
    Meg a másik dolog,így pár óra játék után,rájöttem h nagy szar az egész...
    Nem értem,hogy mikor megyek egy helyre,megölök mindenkit,aztán visszafelé megint ott vannak,és csak jönnek,akárhányszor ölöm meg őket... Ennek mi értelme?
    Mert vkit meg kell menteni az Ork táborból,de odavezető utat eddig nem igazán találtam... ezért bolyongok fel-le.... Tiszta idegesítő játék.
  • Rash87
    Hellosztok.Lehet h láma kérdés,de most kezdtem el játszani a játékkal.
    Szóval Harci mágusként kezdtem,s néha-néha az inventoryba belekerülnek elf,meg egyéb karaktereknek a cuccai,ezeket simán el lehet adni? Mivel én nemtom használni..
  • TGWH
    hát felejtsed el a magyarítást... az angol uw a legújabb patchel sokkal jobb. lehet v.mi bug, nekem jó volt. nem jelzi hogy hova menj, (ha már beszéltél a hologrammal) de a monostor egyik fala ki van döntve, ott egy rakat kék óriás, öld le őket, és menj el északra, majd a barlangon át észak-nyugat fele.
  • gyuree
    1.66 fent van és az uw is de ha abbol indítom akkor nem lesz magyar,és elvesztem az eddigieket.
  • justin
    Tegyél fel patch-et vagy Underworld-öt.
  • gyuree
    Ha még van itt sacred fan légyszi segítsen ha még emlékszik: A jégszurdok völgyi monostorba kell vinnem Shareefa varázslónőt. A térképen mutatja is a sárga jel de amikor odaérek senkivel nem lehet beszélni. Ott van egy szeráf és 3 papnő is de senki nem áll velem szóba. Egyébként máshol is volt hogy nem lehetett befejezni a küldetést mert nem volt ott a célnál semmi. De azok csak mellék ágak voltak ,de ez most fontos lenne a végkifejlet szempontjából. Köszi a segítséget előre is.
  • Axl79
    Köszi a segitséget,igy már sikerült is!
  • TGWH
    ez egy másolásvédelem... de elárulhatom a megoldást...
    vagy megveszed eredetiben...
    vagy játszol uw-t a legújabb patchel amihez nem kell crack
    vagy fogod és odaállsz a kulacsra, és nyomsz egy ü betüt, vagy vagy ű betüt és beírod hogy wasser. és kész, máris ott a kulacs.
    a kulacs a szomjazó embertől délre van, van ott egy kék négyzetes paci is a térkép szerint, ott villog a kulacs, csak nem lehet felvenni...
  • Axl79
    Kösz ,de megoldodott!!!
    Kihagytam egy dll.file-t:S
    Csakhogy közben elakadtam,mert nem találok egy rühes kulacsot a sivatag kellös közepén:(
    Ha megmondanád hol találom megköszönném!
  • TGWH
    hi, sztem felesleges. vedd meg eredetiben és játsz neten. hamachin már nem játszik senki se ahogy elnéztem/hallottam...
  • gyuree
    Sziasztok! Az a kérdésem hogy van e még az alap sacredhez landor server mert a faq kissé régen íródott és nem vágom hogy tört játékkal lehet e más módon kapcsolódni azóta az internetre. Esetleg működő hamachi cím is jó lenne. Köszi