Sacred
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen az 1.11 hun-t töltöttem le, a megfelelõ könyvtárba. Nem írja felül.
A configban is rendben a hu. Miután az angol szöveg maradt, kitöröltem elõbb az angol majd a magyar global.res-t és semmi változás, a játék megy mintha misem történt volna a scriptek nélkül!
Érzésem szerint rossz helyre telepítetted a magyarítást,mivel ha jól emlékszem pont a global.res-t írja felül..
A readme-ben 1.8.26 van, ezzel kellene mûködnie, a lemezen meg 1.8.46 amilyen a hivatalos honlapon nincs is.
Szétrobbanok
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Feltettem a gyári Sacred+-t, magyarítást installáltam, könyvtárban megvan, elindítom de csak az angol szöveg megy. Kitörlöm az angol global.res-t, akkor is az angol szöveg megy(!!!)
Megoldás?
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
viszont a kerdesem all!!! mindig igazitja a szintedhez az ellent a jatek? vagy ez nalam ilyen bug?
majd updatelem vele az infomat enis ^^
az normalis, hogy szinglibe barhova megyek, mindig kb par szinttel folottem levo Mobokat kapok? tehat most vagyok lvl29 es csak lvl30-32ig jon velem szembe?
mert most meglett a kodom felleptem open netre, es ott azert rendesen vannak lvl akarhanyas szornyek...(1essel nekikezdtem ugye es lattam van lvl7 lvl20 stb...)

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
en megvettem eredetibe(en bontottam ki, uj volt a gamez, celofanos stb) a gamet katt...
de most en vagyok bena, de ebben nincs egy deka cd key sem... 😞
ez elofordulhat? mondjatok valami biztatot... namind1 irtam a gsp supportra, hatha valaszolnak... amugy egesz erdekes, mert nincs SEMMI vedelme ennek a verzionak, nem ker keyt a jatek telepiteskor, frankon fut, deha ugye ramennek a multira ott ugye kene a key...
franko 😞
De a Megdermesztés(Petrification) és a Meteorzápor páros se rossz.
Bár a fire ágon ott van még a fire spirál amivel még lehet tömeget írtani,én még sem favorizálom,mivel szûk folysókon,barlangokban elakad a falba...
Nem is tudom. A tûzgolyó szerintem az egyik legerõsebb 1 célpontra irányuló támadás a játékban. Most kb. ott tartok, hogy 7 lövés egy sárkány kivégzése úgy, hogy hozzám sem tud szagolni. Ha kombinálom fáziseltolódással, akkor hiába vesznek körbe...
Miért, szerinted mi hatásos fegyver???
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

Fordulatos volt a vége.Nagyon tetszett a game.várom a 2. részt nagyon!
Next PC upgrade: 2022
4. fejezetben vagyok és azt a csajt Shaddar-t vagy ki képtelen vagyok bármivel is megsebezni 😞
Mi a trükkje a megölésének?
Potion nincs nálam mivel árussal nemtalálkoztam már jó ideje 😞
Bannerban 2 link ott kell nézelödni.
Mert elég sûrûn kell nyomkodnom a load gamet! 😞
Szóval 15-ös szintû 1316-os szebzésû tûzgolyó, ami 3,2 másodperc alatt töltödik fel...
Van egy 31. szintû mágusom, hozzá egy majdnem teljes Dagovith szett. A szett egyik darabjánál az a megjegyzés áll, hogy azonnal meghal minden alacsonyabb szintû ellenfél. A problémám abból áll, hogy a nálam gyengébb ellenek valóban hullanak úgy, hogy a közelükbe sem érek! Ilyet tapasztal már más is rajtam kívûl? Azért zavar, mert rengeteg Xp-tõl esem el így.
Az 1.8.2.6-os verzióval játszom, eredeti a game...
Kinek milyen a legerõsebb támadása? Nekem (mármint a harci mágusomnak) ez figyel: legbrutálisabb támadásom
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Ha egy szettet kigyûjtesz azért természetesen jár plusz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
4 elemet kell felkutatnom 2 megvan.
Most nemértem mi van mert azon a részen bolyongok ahol ilyen lávás rész van és volt a sárkányölös küldi meg a szûz kimenekitése.Naszóval ha itt vagyok bent akkor mutatja a térkép hogy ZHURAG-NAR-hoz kéne mennem de amit innen kiérek már nem ZHURAG-NAR-hoz mutat a nyil hanem vissza a barlangba most akkor mi a tököm van?