8224
  • kuolla
    Hell!
    Hogyan tom előhívni a konzolt? kipróbáltam már a /cheat és a /cheats=1 -et is de nemtörténik semmi... 1.66c tört verzióm van... tudom h vhogy előlehet hívni, mer régen sikerült... de most nem megy... a segtséget előre is köszi
  • SLICK
    Na mind1 köszi azért.. csak meglepett :)
  • Indigo
    Az egy Point&Click kalandjáték :P
  • NeoMaN
    LOL
    semmi köze ehez a gamehez....
    :))
  • SLICK
    Egy warez oldalon találtam Sacred Rings című kiegészítőt.
    Ebben mi az újítás? :o Nem is tudtam h lesz új kieg.
  • TGWH
    ... crackelt játékoknál szokott ez előfordulni...
    nah jó, segítek... másold be azt a dll-t amit a crackhez töltöttél le...
  • haxoror
    Az számít?

Már csak azért mert a legújabb patch óta nem kell krekkelni szal a warez és az eredeti között nincs különbség...
  • TGWH
    enyi infó elsőre kevés a megoldáshoz... eredeti a játék?
  • raulrm
    Üdv mindenkinek!
    Az a gondom, hogy mikor elindítom a játékot: megjelenik a karakterem és utána folyamatosan elsötétül a kép.........a végén meg teljes sötétség....és kész.
    Előre is kössz a segítséget!!!
  • TGWH
    nekem mindig ugyan ott, Porto vallum-ban szaggat. lehet máshol nem, de ott tuti beszaggat... az az érdekes, hogy csak akkor, ha délre megyek, a sivatag fele... ha a sivatag felöl jövök, sose szaggat :D érdekes...
  • steweee
    semmi baja a proginak, csak nagy a memóriaéhsége. nálam 1.5 giga mellett néha megröccen ha sok ellenfél van mert szaladgáltam és jönnek utánam. ua titan quest, ha sokan vannak beszaggat hang, belassul, nem lehet irányítani néha, majd utána őrült gyorsasággal bepótolja saját magát és a közben adott utasításokat

nekem 6600gt 2800+athlon 1.5giga rammal tökéletesen futott a NÉHA belassulás mellett
  • TGWH
    hi.
    csak az alapjáték, meg a pluss nevű kiegészítő ha jól emlékszem. az underword tuti nincs lefordítva.
    tényleg szarul van optimizálva, hol szaggat, hol nem... nemtom miért csinálja, de egyes gépeket simán fut (gef 5700+2ghz celeron + 512 400 mhz ram), míg nálam szaggat (2,8ghz p4, gef 6600, 1 gb 400 mhz-s ram)
  • Tiger1111
    Hello azt szeretném megkérdezni hogy csak az alap játek van magyarosítva vagy a kieg is.
  • NeoMaN
    Üdv!
    Régen játszottam vele, most kedvet kaptam és újra elővettem.
    Az optimalizációja valami elképesztő!! Régen sem száguldott (Barton, 6800GS), de most is szar (3800+, 7900GS). Átlag 25-30 FPS de mégis olyan mintha rángatna. Mit lehet ezzel kezdeni hogy jobban fusson? Mert így ez azért elég vicces, miközben a Doom3 és társai mennek 100fps-t...
  • TGWH
    mivan? ahova a sacredet, ez logikus. nem? leírja a readmebe is sztem.
  • medvelepke
    Sziasztok volna egy olyan kérdésem hogy a sacred hun-t hova telepítsem?

segítség plíz!!!
  • TGWH
    ? az nemrossz :D igaz az Sacred csak akkor az igazi, ha megvan az Underword kieg is... szal jó játékot kapnak a Gs-esek, (én is :D ) csak v.hogy mégsem az igazit, egy teljesen más hangulatot nem tudnak majd átélni, mivel nincs kiegjük...
  • EmThor
    hát gamestar fórumán azt írta a szerkesztő, hogy a sacred lesz a kövi játék (április 14?)
  • TGWH
    a GameStar jelenik meg holnap. máshol is olvastam, csak a gs onlineon nem... az uw + az alap sacred= sacred gold
  • steweee
    mi jelenik meg holnap? korábban én is kérdeztem, vmi sacred goldról hallottam, de nem az a sacred gold ami már megjelent és tartalmazza a kieget hanem lesz benne újdonság ha jó írta egy hardwiredes cikk
  • TGWH
    ? holnap jelenik csak meg. és a CDS lesz a teljes. vagy a még azután következőben? télleg? irtózatosan jó játék, ennél jobb nincs is a műfajban, talán csak a Titan Quest, ami azé modernebb. de a Sacred piszokjó :D
  • EmThor
    úgy néz ki kövi Gamestarhoz ez lesz a teljes... jó game?
  • huhuhorgasz
    Ja és nyugodtan kérdezz
    Ha tudom a választ akkor szívesen válaszolok.
    Itt az msn-em: [email protected]
    így talán gyorsabb mint a fórumon. Ha felveszel akkor írd üzibe, hogy sacred és tudni fogom, hogy te vagy :)
  • huhuhorgasz
    Én sajna sehol még. De már érik egy eredeti játék megvétele. Csak érvényes kulccsal tudnék felmenni a netre. Addig meg itthon LAN-ban, sajna. Már én is kipróbálnám több játékossal a játékot. Most kezdtem a játékot egy dwarf-fal.18-as szintű. fel szeretném fejleszteni addig a szintig, hogy tudja a forge lore-t. Akkor ugyanis a törpémmel tudok a magemnek olyan dolgot kovácsolni, hogy szinttől függően akár 50%-ot rak a deffencehez és akár 20%-kal megnöveli a különleges tárgyak találati esélyét.
  • Scrylah
    Köszi szépen a segítséget huhuhorgasz!
    Biztos lesz még kérdésem mert sajnos a körülöttem levő nagy gamerek senki nem sacredezik hanem wowozik persze:) Igy kénytelen voltam saját magam rájönni dolgokra, elsőre nem is olyan rossz ez a mage de tuti ezen a szinten már keményebbnek kell lennie:)
    akkor már csak magyar szerverek kellenek, Ti hol nyomjátok?
  • TGWH
    hi,
    sztem 3 skill van, amivel jó mágust lehet csinálni: meditation, magic lore, water(vagyfire/earth/air)magic ízlés szerint. én 70es szinten sebeztem 17*2014-et, azaz varázslatonként 34000-et durván. a jégcsapok 2,3 sec-enként termelődtek újra, ghost meadow-al kb. 1,7 lett a reg time :D
  • huhuhorgasz
    helló Scrylah!

Nekem van egy 117-es mage-m.ha jó karaktert akarsz akkor:
    -skills: meditation-ra rakni nagyon sokat
    constitution (nekem 24, de már a healt-em 8817)
    -attributes: mental regenerationra rakni amennyit tudsz. nekem 575 most. A többit meg nyomják a cuccok fölfelé.
    -Combat arts-ok: fireball 115-ös és 21516-ot sebez. Ezt kombinálod egy felfejlesztett Ghost meadow-val, ami nekem 255 fölött van. Ez azért jó, mert a ghost meadow meggyorsítja a mentális regenerációt sok sok %-kal. Ezáltal az alapban 1,3mp alatt újratöltődő fireball-om a ghost meadow aktiválása után lemegy 0,5mp-re. Tehát fél mp-enként sebzek 21516-ot. Nem rossz azért, de platinumon ez is kevés.
    A spiritual healing is jól jön. Ingyen healt töltés. Nekem kb 24-es szinten van.ez elég mert 2 utántöltéssel föltöltöm magam. A reiki sem utolsó dolog mert a healt visszatöltést gyorsítja egy ideig.
    Ja és egy nagyon minimális szinten jól jön a teleport is(phase shift).jól jön amikor pl a szigeten lévő sárkányt kell kinyírni.

Remélem tudtam segíteni, ha van valami kérdésed akkor nyugodtan írj. Azt hiszem jó irányba indultam el, goldon nagyon jó most a karim, de platinumra gyúrnom kell még :)
    Na minden jót
  • Scrylah
    Hello Mindenkinek!
    Segítséget szeretnék kérni, Sacred Uwhöz magyar szerver listára lenne szükségem mert már nagyon unom a lengyel,cseh,szlovák arcokat angolul meg tudok hogy beszélni tudjak velük. Szeretnék magyarokkal yátszani mert még elég amatőr vok és segítségek kellenének ha vmit nem értek.
    Eddig van 2karim az egyik egy 73as Mage meg egy 63as Dark elf. de sztem gyengék, főleg a Mage-hez kellenének nekem tippek hogy mit érdemes fejleszgetni. Előre is köszönöm a segítséget!!!

Ancaria erői legyen velünk:))
  • laikuss
    Majd keresgélek, köszi.
  • TGWH
    huh.. sztem nem teleportál vissza... max egy teleport van a közelben, de azt már énsem tudom, hogy odateleportál-e a barlangokhoz, vagy a barlangokból teleportál vissza az öreghez közel...
  • laikuss
    Oké, megkeresem az öreget, remélem megtalálom.
  • Cairass
    Bár homályba vész, de mintha beszélni kéne a tónál egy öregemberrel, s csak azután tudod leereszteni a tavat!
    Ha meghúzod a kart és működik, akkor visszateleportálja a karakteredet oda, ahol a pasas elmondta a frankót!

Előfordulhat, hogy keverem a dolgokat...
    ...rég játszottam a gáméval + már öregszem!
  • laikuss
    Köszi h segítesz, szóval rámegyek de nem látom h valami történne miből látom h ahogy írod leereszti a tavat vagy ha nem mükszik mi lehet a gond?
  • TGWH
    a víz eleménél kell azt meghúzni, és ,,leereszti'' a tavat :D és le tudsz menni a víz eleméhez. asszem oda...
  • laikuss
    Valaki? A sacredben a 3. element keresésekor a földalatt találtam egy gátkapcsolót de ha rámegyek nem történik semmi. Gondolom ez kell h tovább haladjak a játékban.
  • TGWH
    ... szted mit írtam? egyik verzióhoz sem kell crack, megy az magától mindenféle verzióval...
  • kltz
    Vagy a gamecopyworld.com onnan leszeded a patchez tartozo cracket
  • TGWH
    hi. a legújabb hivatalos patchet próbáld. azzal még az eredeti játék is cd nélkül fut. :D
  • faragO
    Hali!
    Tud vki tört verzióhoz patchet?
  • Sötét Ségh
    Végignyomtam a uw-t.De a végt nem értem. Megöltem a főgonosz és villog egy sárga nyíl és lefelé mutat.Odamegyek és semmi.Tudja valaki, hogy ilyenkor mi van?Ha így van vége, nekem elég nagy csalódás!