8224
  • The Norberto
    Válasz peppino3 nak:ehez aligha van 1 van az örökélet de annak mi értelme???
    Válasz cstomi16 nak: majd a másik fórumon válaszolnak teljesen fölösleges volt bereaknod 2 helyre de ha írsz akor a másikat ajánlom mert az profibb és a profik a profi segítséget keresik???
    Amugy én nem tom mert neten még nem nyomom.
  • peppino3
    cheat kéne a játékhoz elöreis köst
  • cstomi16
    Sziasztok!

Hallottam az egyik haveromtól, hogy a www.sacred-game.com -on be lehet regisztrálni az oldalra, és így mutatni fogja a játékban elért eredményeket a "Highscore" menüben.

Fel is mentem, belépek a "Highscore options" -be, beírom az játékban használt accountomat és jelszavamat, de azt írja ki, hogy az adatok helytelenek...

Ezután belépten a "Support" menübe, majd a "Password forgotten" fület választottam. Alulra beírtam az e-mail címem, és a sima Sacred CD-kulcsát, de itt megint azt írta ki, hogy nem létező adatok...

Hogy lehet ez, hogy az oldalon helytelennek és hibásnak találja az adataimat, de viszont a játékban minden megy rendesen???

Válaszokat előre is Kösz!
  • TGWH
    space. ha barátnak adod, aki a karid képe alatt megjeleni, egy másik piros körben, akkor ,,b''
  • 1488
    köszi
    és még egy kérdés. a gyógyító italnak mi a gyorsbillentyűje? a másik négynek a q, w, e, r. de a gyógyítóét nem tudom, arra azt írja ki hogy az "ejk" ilyen billentyűm meg nincs
  • TGWH
    hát jah... én alig tudtam megsebezni... ha csökken a szörnyekért kapott xp, válts egyel nehezebb szintre, és sokkal több xp-t kapsz.
  • The Norberto
    ja nekem is megint frisült kb 1-2 óra alat megtaláltam mindenböl ami rajtam van a 20-szintel jobbakat és mindent átkovácsoltam.

Ja és elértm a 100as szintet inen lesz nehéz mert mostmár 20 szintenkét csöken a tapasztala amit kapok és nő ami kell.
    A törpe szelemet meg csak stompig jump és elkábol aztám adig vered míg ki nem dől. De amugy fura mert az a dög joban bírja mint a sárkány fürgébb is és jóval erősemm de mégis csak 1 kis ócska meléküldi.
  • TGWH
    hi, újoncoknak nem a vámpír a legjobb sztem, de játszál csak, max nehezebb jössz rá a dolgokra, mert a vámpírnőnél kis keverés van a többi karihoz képest. nos, találsz különböző ca-kat (combat arts). az inventoryban a középső fül a ca-ké, kattints rá, és nézd meg melyik ca-t akarod fejleszteni. ezek után már nincs más dolgod, mint az inventoryban megnézni, hogy milyen ca-kat találtál eddig. a ca-kat mindig az ellenfelek dobják, az elején, amikor porto vallumba kell menned, az úton rengeteget elszórnak az elhalálozott szörnyek. minden városban van egy ca mester, ilyen gandalfszerű, hosszú, fehér szakállal. nála lehet elcserélni azokat a rúnákat, amiket nem használsz. katt a csere gombra, és ha négy rúnát teszel be, cserébe választhatsz egyet, ami neked kell. három rúnáért egy olyat kapsz, amit tudsz használni, de véletlenszerűt. kettőnél bármilyet kaphatsz, olyat is, amit nem tudsz használni. kb. ennyi :D könnyű ám, amit nem tudsz, fordítsd le szótárral, és máris meglesz mit kell csinálni. n
    norberto, az én gladim is frissült, tegnap két szintet léptem, meg a kép is régebbi volt, szal most 74es szinte van a picur, de az uw főküldiben az észak-nyugaton lévő elkerített részen nem tom megölni a démont, piszokerős... meg egy törp szellemet se... szal most fejlődök, mert 82es szinűek a dögök...
  • 1488
    sziasztok

bocsi a láma kérdésért, két órája kezdtem el játszani a játékkal, de nagyon tetszik :)
    csak egy gondom van.
    hogyan lehet azokat a combat artsokat (vagymi) megtanulni? mint pl a farkasidézés, denevéridézés meg egyebek...
    10-es szintű vámpírnőm van, de eddig az egyetlen képessége az hogy vámpírrá tud alakulni, pedig már három hely lenne a vezérlőpulton (izé... azon ahol a fegyverek vannak amiket éppen használ, iránytű meg az italok, stb.) ezeknek a képességeknek.

köszi aki segít :)
  • The Norberto
    1 kis adatfrisítés
    Damage 4500-7500id De általában 7000-15000 de volt már 20000is
    Hardkit 50000-60000ig
    Dagerstare(lvl120) 5200\sec
    Herotic c +1300%
    Resistance 153000
    Atack 2300
    defense 1800????

• The Norberto
    jaja vágom hát engem nem tudtak lealázni a növények meg a nuk-nukok csak az baszott be amikor uw-ben mentem é meg kell élni 1 méhkirálynőt na akor spuribe megöltem és sputim ki mert kb 200 méh rámjött és mivel repültek nem lehetett leszedni őket 1 könyen.
    Sima sacred campagiba nagyon ütős.
  • TGWH
    hát egyedül még csakcsak elboldogulna gladim, de a kiscsaj mindig megpusztítja magát uw-ben... meg még alacsony szinten is mentem oda, alapból erősebbek vannak, nemhogy még goldon is :D
    és karddal harcolok, a baltát már meguntam. vannak jó kardok, de a balták tényleg jobbak, mivel a jó kard piszokritka...
    64-es gladim:
    attack: 1788
    defense: 1898
    sebzés: 2441-3220
    ellenállás: 6060
    a jó két kezes kardom, amit elég nehezen szereztem meg, szal ritkaság az ilyen jó kard 64es szinten sztem...:
    Falcon förtelmes kétkezese (szabad fordítás)
    Damage: 1282-1773
    level 69
    attack 106
    physical: 252-347
    weapon damage physical: +23% erő
    fire: 22-32
    +7% a támadáshoz
    két gyűrű van bent, a fent leírt sebzése van az inventory jobb oldalán (tehát amennyit a tuldajdonságaim még rádobnak)
    ca 23-30 ezret sebez, az Istenek ökle

azt még megjegyzem, hogy azért gyenge a kard, mert a fizikai, és tűz sebzés a leggyakoribb, a mágikus és a méreg ritkább, és a baltákra alapból több fizikai és tűzsebzést kapsz, mint a kardokra. szal egyedül a jó erős gyűrűk dobhatják fel a kardot, meg az alaptulajdonságia, ha piszok nagy mázlid van...
  • huhuhorgasz
    én most kezdtem húzni egy gladit. Már alakul rendesen. A mage-m pihen most a dwarfommal együtt. Hogy jó-e a gladid? Azt el tudod dönteni húgy hogy megállja-e a helyét picit magasabb szinten is. Gondolok itt arra hogy pl aranyon nyomulsz, full faszának érzed a karidat. Gondolod... nem lesz itt baj uw-ben.
    Elmész pl a bear cave-be és fél percet nem bírsz ki. Akkor önbizalom vissza és folytatni ott ahol abbahagytad. Saját tapasztalat, jártam már így párszor. Lealáztak mint az állat a sok gólem, meg azok az idegesítő növények. A mage-el jobban félek tőlük mint a sárkánytól.
  • The Norberto
    bocs de 4000-6500 ig sebwez hardhitel meg 45-6500
  • The Norberto
    Szerintetek egy 96os gladinak jók ezek a statok:
    Attack 2100
    Defense 1700
    3600- 4500 ig sebez de általában 10000-12000ig
    Hardhitel 45000-55000
    A resistancem 13500
    azéletem meg 14600
  • TGWH
    hát nemtom, de néha jobban szaggat, mint az oblivion... nem igaz, hogy nem tudták normálisan megcsinálni. nekem is akkor, ha gyorsan futok, meg porto vallumba, de ott csak akkor, ha lefele futok, ha felfele, akkor nem szaggat...
  • The Norberto
    nem hiszem mert van haverom akinek olyan a gépe hogy .....
    És szaggat neki szal ez ien.
    Nekem is szaggat ha gyorsn futok. meg van ojan hogy mondjuk 3 másodpercenként 1 et szagat de periodikusn mindig bizonyos idöközöként ienkor ujrainditom és kész. már jó is.
  • TGWH
    nekem meg egy gef 6600-assal szaggat a játék... hogy mitől, azt nemtom... nem kéne neki 1 gb ram meg egy 2,8 ghz-s p4-es mellett...
  • huhuhorgasz
    Nekem 7600GS-em van és megy faszául.
    ForceWare version: 91.37

Amúgy a játék NVidia kártyákat támogat leginkább. Volt olyan problémám amikor bajom volt a codec-pack-jeimmel, hogy nem töltött be a játék mert nem tudta lejátszani a vieókat az elején. De ekkor hibaüzenetett adott a játék hogy mi a baj.
    Próbálj meg új forceware-t feltenni, hátha sikerül. Veszteni valód nincs
  • huhuhorgasz
    The Norberto-> az a 30% csak asszem niobium szinten lesz 30. Szintenként nő különben a % . Úgy nyilvánul meg hogy időnként lőssz majd tűzlabdát, mint a Battle mage.

Különben egész jó szett a Fadalmar.
  • The Norberto
    Nem tom mi lehet a baj nekem gefoce-om van és nekem is eredeti de ha iet csinált akor egyszerüen kezdtem 1 ujat és ott már jo volt. nekem campagin gezdéskor szart be.
  • TGWH
    és eredeti a játék?
    ha nem, akkor ez van... vedd meg :D - vagy szedj le normális cracket... -
    ha eredeti, akkor valszeg a videokodekkal lesz a gond. szedd le a legfrissebb divx-et meg xvid-et, azok általában tökéletesek mindenre. ha sehogy sem akar megjavulni, szedj le cracket, hátha jó lesz :P
  • RUDKO
    Sziasztok,

Van egy kis problémám. Most kezdeném a játékot,de amikor kiválasztom a karaktert és elkezdödne a játék egy pillanatra megjelenik majd elsötétül az egész. Mi lehet a gond? A video kártyám jo! 7600 GT
  • The Norberto
    Üdv mindeninek
    Lenne 1 kérdésem hogy ugyebár van a balta szet(fadalmar's ...)naszoval ebböl nekem már csak 1 hiányzik és elöre megnéztem hogy ad majd 1 olya bonuszt hogy 30% firball és azt szeretném tudni hogy ez hogy fog megnyilvánulni a gladiátoromnál.
  • Panzerfaust
    Ezt már az első peccsel si ki lehetett verni a kezéből. Sőt az egyik gladimmal, kivertem a bfg-s lándzsát, az egyik jégelf varázslónő kezéből. Mondjuk azt csak szeráfnak engedte használni. megnézem, hátha van róla képem, emrt régen nem játszottam már.
  • bepe79
    Sziasztok! A HWSW Sacred topicjaba jarok ugyan, de ezt nektek is latnotok kell, amit tegnap csinaltam:

lvl51 Dark Elf-em az Elements of Ancaris 3.-nal a nagy gyiksarkany kezebol harc kozben mar az elejen kikapta azt a hatalmas nagy bardot az lvl26-os Disarming Skilljevel, igy az kenytelen volt engem puszta kezzel cspelni, ami persze nem sokat ert. Ez meg mind semmi, harc kozben nyomtam egy collect all-t, begyujtottem a bardjat, es az Elfem `Staff` weapon neven tudja hasznalni a tovabbiakban!!!

http://imagenerd.com/uploads/bepesacredplusdarkelflvl51date070407picture24EY9.jpg
  • TGWH
    ha megvan az összes ikon, és berakod a hátizsákodba, akkor tudsz magad után húzni ilyen szép kis tüzes csíkot, ami megégeti az ellent.
  • laikuss
    és szerintem unalmas lenne gyenge ellenfelekkel találkozni, így is a seráfom pár suhintással mindenkit elintéz, közben az életereje szinte semmit nem veszt a lenagyobb tumultusban is.
  • laikuss
    Aki tudja biztos azt mondja le vagyok maradva, de az ikonok mire valók?
  • TGWH
    oks, de az akkor is hülyeség amikor visszamész, és egyes szintű dögök vannak... 1 xp. sacred. tehát olyan mint a diabloban. jó dolog sztem hogy erősödnek a szörnyek, különben ki kéne nyírnod 5-6 millió!!! szörnyet hogy szintetlépj... valahol erősödnek a sacredben, valahol nem. én úgy vettem észre, hogy a főküldi útvonala mentén erősödnek.
  • Lammer
    TOTALISAN tisztaban vagyok mindennel...
    csak meg mindig hulyesegnek tartom ezt a szintkovetos baromsagot... hadd berzenkedjek rajt :P
    pelda, hogy megertsel: dio2ben elkezded a jatekot, zombik lvl1 szintuek kb... vegigmesz szepen a gamezon es ugye diablo lesz x erossegu... namost ha visszamesz az elso chapterbe es bemesz az elso teruletre, akkor ott ugyanugy az elso szintu zombikkal fogsz pogozni mint a jatek elejen :D (gyengulesre ertettem)
    viszont ha hczni akakrsz akkor teleportalsz a vegere es elmojolsz a durvabb monsztakkal is...
    erre sacredben mivan? elersz egesz magas szintet es ugyanugy "felhuzza" a nyamiag kis lenyeket az elejen...
    kapis?
    eleg regota ismerem a jatekot, igen totalisan tisztaban vagyok mindennel a jatekot illetoen(patch stb) de ez egy gyenge pontja lesz NALAM mindig is, akkoris :P
    csak gondoltam(sokat kihagytam, regen toltam a gamezt) hatha moddoltak (azota) esetleg hasonloan gondolkozok mint en...
    de azota beleolvastam az offisöl forumba es ott irtak, hogy ugye nem hajlandoak a keszitok, hogy megmoddoljak a jatekot(szal nem tamogatjak)... IJ nekem... :D
  • TGWH
    nah most már végleg nem értelek... milyen gyengülő/erősödő szörnyek lennének jók, amik nem követik a szintet? ez a kettő sztem tök ugyan az.
    amúgy válts erősséget, és goldon már kb. 10 szintel minimum erősebbek lesznek a dögök, a főmonszták meg még annál is erősebbek minden szinten.
    a legfrissebb patch megtalálható a hivatalos oldalon, de gyengébbek lejjebb is görgethetnek, csupán kb. 66szor hangzott el 3 oldalon belül :D
  • Lammer
    nemtom nekem a dio1-2ben a szisztema nagyon tetszett... jobb lenne itt is gyengulo/erosodo monszterekkel nyomni...
  • dizzy
    melyik a legfrissebb patch a sacredhez?
  • TGWH
    hogyan lenne az... amikor meg tök bénák, akkor meg már unod őket kinyírni. sztem jó az ahogy van.
    a táborosat még mindig nem értem, én akárhányszor vettem fel, mindig megpusztultak amikor a tábor felé mentünk. és ott már csak én voltam egyedül, és segítettem a goblin sámánnak, és kész. volt v.mi kincs is... nemtom, nem emlékszem pontosan, nem v.mi mocsár volt?
  • Lammer
    skacok nincsen valami mod vagy akarmi, hogy a monszterek ne "kovessek" a szintemet??? tehat adottak a szornyek es teruletenkent erosodnek vagy mittomen, dehogy mindig kovetik a szintemet az tok hangulatrombolo... :(
  • laikuss
    Akkor mi ebben lényeg, te érted? Egyébként nekem a táborban megvannak mert vigyáztam rájuk. ja és tulajdonképpen mit akarnak?
  • TGWH
    ? ott megpusztul az összes, ha nincs már ellenfél, akkor egy bizonyos ponton a tábor felé egyszerűen összesenek és meghalnak :D
  • laikuss
    Egy kültetésben kérem segítségetek. A Sacred Gold-on kezdtem el gondoltam minden küldetést megcsinálok. A The Forgotten Swamp of Azschabray ahol ahol sok nációt viszek el a goblinok helyére 4 oszlop közé legalábbis ez van a képen de nem akarnak leszakadni rólam vagy hurcolnom kell őket tovább de akkor biztos elpusztulnak vagy ez nem baj? Ha valaki járt ott ossza meg velem.
  • kuolla
    nah megtaláltam nagynehezen.. az "ű" betű hívja elő a konzolt