Sacred

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Faterx
Szia!
Én a 133 megás fullt töltöttem le reggel ami cd/dvd-t kért és nem volt jó neki az enyém. Most download a másikat majd meglátom:)
Azért ha felteszed az orig exéget kiderülhet hogy bár azonos verzió de mégis másik kiadás... sosem lehet tudni
Cairass
No, a MMarktban vettem, már több mint 1 éve!
Mondom, amit tegnap ígértem!
Elméletileg nálad is kéne mûködnie: Felraktam a játékot, ráhúztam a magyarosítást, majd letöltöttem a "Sacred PLUS English (International)" 130 megás frissítését.
Ezt felinstalláltam, amitõl ismét angol lett a játék.
Erre ismét ráhúztam a magyarosítást és kifogástalanul mûködik a game!

A foltot itt találod meg!
Ha felrakod elõtte a mentéseket spájzold be, hisz ki tudja... Nálam semmi gondot nem okozott, minden mentést betöltöttem!

Az exe-t is szivesen felrakom.

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

Faterx
Cairass
A *d *alaxisban vetted?
Még egy lényeges dolog: ha idõ, fáradtság etc fel tudnád rakni a sacred.exe-ét?
Hátha bibi van a lemezemmel...
Cairass
Hasonló jókat! Jó8!<#hawaii>

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

Faterx
Jóccakát<#ijedt>
Cairass
Holapra megmondom az okosságot!
Addig pedig (sorrendben): <#email><#falbav><#email><#fogmosas><#pias><#puszi><#law>&sleep

Faterx
Igen én végigvittem anno angolul, aztán magyarul,amiben az tetszett hogy a sok humoros szöveget is értettem.
Cairass
Találtam 2 foltot a Sacred Official Website-on , felrakom a sajátomra, majd megpróbálom ráhúzni a magyarosítást.

Ha ez sem segít, akkor már tényleg nincs ötletem!

A crack-elést azért nem ajánlom, mert úgy hallottam a végigjátszás egyik küldetésének teljesítését lehetetlenné teszi! Akkor már inkább angolul...

Faterx
Nahát köszönöm sokadszor az eddigi fáradozásodat, de sajnos nem jártam sikerrel.
Nekem is ugyanezek vannak mégis angol. Észbontó, már csak a sikerélményért küzdök, még sosem adtam fel semmit...
Visszaraktam a megegyezõ verziójú cr exét, csak azzal müködik magyarul. Hihhetetlen.
Faterx
Ok
Megvan
Most kilépek és újrarakom offline
Majd szólok az eredményrõl
Cairass
Mondom hogyan jutsz hozzá az állományokhoz:

1. www.gmail.com
2. Felhasználói név: "cairass"
3. Jelszó: "ezajelszo"

Amint beléptél a "Beérkezõ levelek" mappában olvasatlan levélként "Sacred Faterxnek" néven<#nezze> megtalálod! Írtam pár sort mellé, azt feltétlenül tartsd be!

Letöltés kicsomagolással együtt pedig értelemszerûen...<#email>

Faterx
jaja jól van kösz itt vagyok
Cairass
Az Én gmail fiókomba felvarázsolom a cuccost, aztán #7147-es hozzászólás alapján leveszed!
Szólok ha elkészül, csak közben küzdök az Xp frissítés, Norton virusscan combóval, ami jelentõsen lassítja a rendszert, és tépázza az idegeimet...<#zavart2>

Faterx
Na végre kösz
Most értem ide
Nekem nincs gmailem akkor hogyan?
Cairass
Hali!

Kódot nekem sem kér, de a cd-vel már más a helyzet:

A magyarosítással kapcsolatban csak egy tipp-

Ha gondolod felrakom a font, script könyvtáraimat, a dll fájlokat a gmail fiókomba (hátha segítenek), ahonnan le tudod tölteni õket.
Ezeket én magyarosítottam és nálam mûködnek!
Mielõtt kipróbálnád készíts biztonsági mentést az eredeti fájlokról!
Nyilatkozz, megpróbálod!?!

Faterx
Igen azzal megy(all ver.)
Azért igen szomorú vagyok, nem elõször kinlódom bolti játékkal
Faterx
Ugyanezzel a verzióval
Faterx
Viszont akkor Cairass kollégának hogy-hogy mûködik?
Faterx
Kösz
na jól kinézek)
Lammer
jo hat akkor ahhoz a magyaritast felejtsd el*...
nekem is az a verzio van meg(angliabol rendeltem ott ilyen eztveddmegverzio feleseg), nekem sem kert kodot, es nemtudtam felrakni a magyart sem,...
*ugy tudtam csak indulasra birni a magyart, hogy a tort exet(megegyezo a magyaritassal verzioban) inditottam el az eredetim helyett, es akkor magyar lett :DDDDDD (ami nem egeszseges ugye, mert ez a verzio magasabb szamu es ki tudja hol akadna ossze a magyarral blabla, de ment probabol...)

-> #7101 ITT IRTAM ROLA, bar a cdkey miatt :D

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Faterx
Privi ment
Faterx
Nincs fet és nem kért kódot sem
Cairass
Nem feledkeztem meg rólad, csak még körbejárom a témát<#ijedt> Holnapra megadom a választ, ígérem!

Nálam is kér cd-t, sõt nem hajlandó elindulni emulátorok társaságában(tiszta Gothic2)...
Ugye nincs fent az Underworld!?

Faterx
Na akkor hogy van ez?
mooo
Nálam kér lemezt...
Faterx
Úgy látom jól elfelejtkeztél rólam...<#wilting>
Különben most vettem észre hogy nem kér lemezt-ami gyári lemeznél ritkaság.
Cairass
Jogos, de sokan vannak olyanok, akik nem tudják vagy nem akarják újrakezdeni az adott játékot a 0-ról.
Underworld mellé is 2 kari jár(ha nem lenne megfelelõ szintû hõsöd), s azok ugyanúgy "idegenek".

Én is vesztettem már el 33. szintû szeráfot, s iszonyatosan nehéz volt rávennem magam arra, hogy megint az elejérõl elkezdjem a játékot, mert már a puszta gondolattól is rosszul lettem.

Végigtoltam Gladiátorral, Szeráffal, Vámpírnõvel (s most a Mágussal majdnem) de már nem kezdeném el semmi pénzért sem újra, pedig mennyire király játék!

A bejáratott karit meg úgyis megszokja az ember.

Cairass
Mondom hogyan jutsz hozzá a mentéshez:

1. www.gmail.com
2. Felhasználói név: "cairass"
3. Jelszó: "ezajelszo"
4. Winrar-os Jelszó: "cairass" (lásd késöbb)*

Itt a "beérkezõ levelek" mappában megtalálod olvasatlan levélként a mentést.
Innen egyszerûen letöltöd.
Ha letöltötted, akkor izzítasz egy winrar-t, megadod a jelszót* és már ki is csomagolja a fájlt.
Ezt bemásolod a save könyvtárba és már tolhatod is!
Bocs, ha kicsit bonyolult, de mi így szoktuk megoldani a fájlcserét a lassú net miatt!

Lobsterman
Az egy dolog hogy új játékban újra tudod kezdeni, de a karakter akkor sem a tied lesz. Már nekem is veszett el pár karakterem ilyen játékokban, és még sosem fordult meg a fejemben hogy más karakterével játsszak, inkább újrakezdem. Nem találom jó megoldásának, hogy más személyre szabott karakterével játsszak órákon keresztül. De mondjuk ez csak az én véleményem. Ha csak egyszer végigtolja valaki a történetet, és neki csak ez kell, akkor bõven jó más karaktere is. Ha azonban azért játszik hogy fejlessze, és minél jobbá tegye a karakterét, és ezért többször újrakezdi ugyanazzal a karakterrel a játékot, nehezebb fokozaton, mint én is, akkor viszont értelme nincs más karakterét játszani. Rendes papír alapú szerepjátékot sem kezd el az ember más karakterével, hisz nem tudná beleélni magát olyan bõrébe, akit nem õ "álmodott meg".

Cairass
Ja, bocs! Tévedtem a mágusom szintjével kapcsolatban, mivel 37. szintû.
A többi infót txt-be jegyeztem le és amúgy is rájössz...

Nemsokára megy a mentés, Dolgozok az ügyön!

Cairass
Valamilyen szinten igazad van a mentés ügyben, de ebben a király játékban példanélküli módon megoldották ezeket a dolgokat: karakter exportálás/importálás. Ha ez megvan, akkor már bele is lehet kezdeni egy új játékba egy tapasztalt hõssel...

DeathJr
Jah adtam már Oblivion mentést is.És az nagyobb cucc mint ez...De ebbõl nem nyitok vitát.
Cairass legalább ad mentést:)

Lobsterman
nfs meg quake mentés az egy dolog, de ez egy olyan játék amiben az ember személyre szabott karakterrel játszik. ezért van bajom a megértéssel

Faterx
Köszi!
DeathJr
nem otthon vagy???

Cairass
Holnap tudom átküldeni!

DeathJr
Megköszönném ha elküldenéd.
Itt az msn címem:
[email protected]

Cairass
Utána fogok nézni annak a global.txt -nek, csak most nincs fent a game!

Cairass
Nekem egy 25-30. szintü mágus karakterem van, 1500-as tûzsebzéssel(2,4mp alatt töltõdik újra), amivel egy sárkányt 6-7 támadással kivégzek.
Ha kell szívesen passzolom a karit. Mondjuk a történetet ezzel a karival még nem toltam végig, ha jól emlékszem megvan a 4 elem...

DeathJr
Elad mindent fegyvert páncélt elveszti az összes pénzt és már úgy jó:)

Jajj tõlem és kértek már annyi mindenrõl mentést.
Nfs,Doom3,Quake4,stb...sorolhatnám és szivesen adtam...

Lobsterman
Most komolyan más karakterével akarod tolni???
Hát szép...

DeathJr
Sziasztok!
Lenne egy kérésem.
Most lett ujrarakva a gépem és elveszett a mentésem:S
Valaki tudna adni egy mentést???
35-40 lv. közöttit mert én is ott jártam és nem sok kedvem van vele küszködni.
Elõre köszönöm szépen.

Faterx
Cairass Neked a játék fõkönyvtárában van olyan hogy global.txt ami mindíg 0 bájtos (a játék indításakor hoz létre a dátumot figyelve)? alt-tabbal sincs benne semmi.

Egyszerüen hihetetlen. A settings.cfg ben átírom a language-t US-re, az us rest kitörlöm és a játék megy rendesen (persze angol szöveggel) mintha mi sem történt volna<#csodalk>
Faterx
Nagyon kösz a segítõkészségedet, de sajnos nem jutottam elõbbre.
Amúgy megjegyzem amikor még nem a bolti volt nekem sem volt gondom vele. De az a vinyó már nincs meg.
Cairass
Nekem is a plusszos van(fehér borítós) meg.

Nekem innen van a mûködõképes magyarosításom
Sok sikert! Nekem soha sem volt problémám vele.
Egy kósza gondolat- telepítés stimmel?

Még lenne 2 kérdésem: a vámpír alak sebzését éehet- e valamivel még külön növelni, és az Underworldhoz van már a magyarosítás?És ha van akkor honnan lehet leszedni?

Faterx
Helló!
Persze könyvtár/fájl másolást is csináltam, (hunfixes)semmi. Két félét találtam: a magy...hu-ról és még valahonnan egy régebbi ver. (amivel nem is kompat.)
Ha Neked megvan küldj légysz. egy linket a jól mûködõ magy. letöltéshez. Neked is plusz van?
Elõre is Kösz.
mooo
A concentration és a physical regeneration csökkenti a regtimet!
Cairass
Elsõként a vámpír csajjal vittem végig a játékot, s ez nem most volt. Ha jól emlékszem (ami azért nem valószínû így 25 fele+ keveredik a Tudás//cc.// a 2 másik kariéval) a "Turn into Vampire/Knight" képesség turbozása csökkenti a regtime-ot!

Bövebben a Sacred HFS-en

Cairass
Helló!

Nekem az 1.8.26-os eredeti játékom van, s a magyarosítással nem volt problémám sose.
Installáld más könyvtárba, aztán onnan másold át.
Keress másik verziós hun-t(asszem 2-3 fordítás létezik)!
Telepítés után kell lennie egy "hunfix" nevezetû fájlnak a játék gyökérkönyvtárában. Ez elvileg pont az ilyen hibák kiküszöbölésére figyel ott!