Sacred
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én a 133 megás fullt töltöttem le reggel ami cd/dvd-t kért és nem volt jó neki az enyém. Most download a másikat majd meglátom:)
Azért ha felteszed az orig exéget kiderülhet hogy bár azonos verzió de mégis másik kiadás... sosem lehet tudni
Mondom, amit tegnap ígértem!
Elméletileg nálad is kéne mûködnie: Felraktam a játékot, ráhúztam a magyarosítást, majd letöltöttem a "Sacred PLUS English (International)" 130 megás frissítését.
Ezt felinstalláltam, amitõl ismét angol lett a játék.
Erre ismét ráhúztam a magyarosítást és kifogástalanul mûködik a game!
A foltot itt találod meg!
Ha felrakod elõtte a mentéseket spájzold be, hisz ki tudja... Nálam semmi gondot nem okozott, minden mentést betöltöttem!
Az exe-t is szivesen felrakom.
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
A *d *alaxisban vetted?
Még egy lényeges dolog: ha idõ, fáradtság etc fel tudnád rakni a sacred.exe-ét?
Hátha bibi van a lemezemmel...
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
Addig pedig (sorrendben): <#email>#email><#falbav>#falbav><#email>#email><#fogmosas>#fogmosas><#pias>#pias><#puszi>#puszi><#law>#law>&sleep
Ha ez sem segít, akkor már tényleg nincs ötletem!
A crack-elést azért nem ajánlom, mert úgy hallottam a végigjátszás egyik küldetésének teljesítését lehetetlenné teszi! Akkor már inkább angolul...
Nekem is ugyanezek vannak mégis angol. Észbontó, már csak a sikerélményért küzdök, még sosem adtam fel semmit...
Visszaraktam a megegyezõ verziójú cr exét, csak azzal müködik magyarul. Hihhetetlen.
1. www.gmail.com
2. Felhasználói név: "cairass"
3. Jelszó: "ezajelszo"
Amint beléptél a "Beérkezõ levelek" mappában olvasatlan levélként "Sacred Faterxnek" néven<#nezze>#nezze> megtalálod! Írtam pár sort mellé, azt feltétlenül tartsd be!
Letöltés kicsomagolással együtt pedig értelemszerûen...<#email>#email>
Szólok ha elkészül, csak közben küzdök az Xp frissítés, Norton virusscan combóval, ami jelentõsen lassítja a rendszert, és tépázza az idegeimet...<#zavart2>#zavart2>
Kódot nekem sem kér, de a cd-vel már más a helyzet:
A magyarosítással kapcsolatban csak egy tipp-
Ha gondolod felrakom a font, script könyvtáraimat, a dll fájlokat a gmail fiókomba (hátha segítenek), ahonnan le tudod tölteni õket.
Ezeket én magyarosítottam és nálam mûködnek!
Mielõtt kipróbálnád készíts biztonsági mentést az eredeti fájlokról!
Nyilatkozz, megpróbálod!?!
nekem is az a verzio van meg(angliabol rendeltem ott ilyen eztveddmegverzio feleseg), nekem sem kert kodot, es nemtudtam felrakni a magyart sem,...
*ugy tudtam csak indulasra birni a magyart, hogy a tort exet(megegyezo a magyaritassal verzioban) inditottam el az eredetim helyett, es akkor magyar lett :DDDDDD (ami nem egeszseges ugye, mert ez a verzio magasabb szamu es ki tudja hol akadna ossze a magyarral blabla, de ment probabol...)
-> #7101 ITT IRTAM ROLA, bar a cdkey miatt :D
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Nálam is kér cd-t, sõt nem hajlandó elindulni emulátorok társaságában(tiszta Gothic2)...
Ugye nincs fent az Underworld!?
Különben most vettem észre hogy nem kér lemezt-ami gyári lemeznél ritkaság.
Underworld mellé is 2 kari jár(ha nem lenne megfelelõ szintû hõsöd), s azok ugyanúgy "idegenek".
Én is vesztettem már el 33. szintû szeráfot, s iszonyatosan nehéz volt rávennem magam arra, hogy megint az elejérõl elkezdjem a játékot, mert már a puszta gondolattól is rosszul lettem.
Végigtoltam Gladiátorral, Szeráffal, Vámpírnõvel (s most a Mágussal majdnem) de már nem kezdeném el semmi pénzért sem újra, pedig mennyire király játék!
A bejáratott karit meg úgyis megszokja az ember.
1. www.gmail.com
2. Felhasználói név: "cairass"
3. Jelszó: "ezajelszo"
4. Winrar-os Jelszó: "cairass" (lásd késöbb)*
Itt a "beérkezõ levelek" mappában megtalálod olvasatlan levélként a mentést.
Innen egyszerûen letöltöd.
Ha letöltötted, akkor izzítasz egy winrar-t, megadod a jelszót* és már ki is csomagolja a fájlt.
Ezt bemásolod a save könyvtárba és már tolhatod is!
Bocs, ha kicsit bonyolult, de mi így szoktuk megoldani a fájlcserét a lassú net miatt!
A többi infót txt-be jegyeztem le és amúgy is rájössz...
Nemsokára megy a mentés, Dolgozok az ügyön!
Cairass legalább ad mentést:)
Ha kell szívesen passzolom a karit. Mondjuk a történetet ezzel a karival még nem toltam végig, ha jól emlékszem megvan a 4 elem...
Jajj tõlem és kértek már annyi mindenrõl mentést.
Nfs,Doom3,Quake4,stb...sorolhatnám és szivesen adtam...
Lenne egy kérésem.
Most lett ujrarakva a gépem és elveszett a mentésem:S
Valaki tudna adni egy mentést???
35-40 lv. közöttit mert én is ott jártam és nem sok kedvem van vele küszködni.
Elõre köszönöm szépen.
Egyszerüen hihetetlen. A settings.cfg ben átírom a language-t US-re, az us rest kitörlöm és a játék megy rendesen (persze angol szöveggel) mintha mi sem történt volna<#csodalk>#csodalk>
Amúgy megjegyzem amikor még nem a bolti volt nekem sem volt gondom vele. De az a vinyó már nincs meg.
Nekem innen van a mûködõképes magyarosításom
Sok sikert! Nekem soha sem volt problémám vele.
Egy kósza gondolat- telepítés stimmel?
Persze könyvtár/fájl másolást is csináltam, (hunfixes)semmi. Két félét találtam: a magy...hu-ról és még valahonnan egy régebbi ver. (amivel nem is kompat.)
Ha Neked megvan küldj légysz. egy linket a jól mûködõ magy. letöltéshez. Neked is plusz van?
Elõre is Kösz.
Bövebben a Sacred HFS-en
Nekem az 1.8.26-os eredeti játékom van, s a magyarosítással nem volt problémám sose.
Installáld más könyvtárba, aztán onnan másold át.
Keress másik verziós hun-t(asszem 2-3 fordítás létezik)!
Telepítés után kell lennie egy "hunfix" nevezetû fájlnak a játék gyökérkönyvtárában. Ez elvileg pont az ilyen hibák kiküszöbölésére figyel ott!