8224
  • TGWH
    írd bele azt a cheat=1 sort, vagy mittomén... minden le van gondolom írva ott, ahol leszedted a kódokat, vagy a fáljban, amit letöltöttél...
    biztos leírják, mert sztem nem kockáztatják meg, hogy a csalók, akik leszedik, elárasszák őket egy rakat levéllel... biztos gondoltak rá, akik felrakták v.hova a kódokat... (érdts: azért írják le, nehogy a nagyon intelligens emberkék, akik letöltik, kérdezgessenek...)
  • peppino3
    mit irjak át rajta
  • TGWH
    sztem a settings.cfg-t írd át... ha nincs bent, próbáld beleírni, lehet h működni fog... de nem biztos, mert sztem felesleges csalni, úgysem ér sokat...
    a karakterek kezdő szintjét meg lehet adni ha lusta vagy felfejleszteni egyet... de ez is hülyeség, de gondolom neked mindegy...
    ha nem megy, akkor tanulj meg magyarul, utána meg angolul, és érteni fogod, mert gondolom leírták a kódokhoz, hogyan kell megcsinálni h működjenek.
  • peppino3
    mitkel tenem ehet a cheat=1 hezhogy a kodok mükögyenek
  • TGWH
    van uw-s szerver is, anno még én csináltam egyet, bár lehet már megtöltötték, majd megnézem...
  • huhuhorgasz
    De figyelj! Ha lanban nyomod akkor nem kell kulcs meg semmi. Olyan mintha otthon játszanál tesóddal, akinek van egy gépe a tieden kívül. A külömbség az hogy csuinálsz egy servert és csak te leszel bent. Ennyi. A hamachi is erre jó. Az meg hogy nem eredeti a kutyát nem érdekli, nincs jelentősége. Most látom hogy valaki csinált hamachi servert. Egy Gamestar fórumos srác. De nem tudok csatlakozni mert nem egyforma a verzió. Nyilván a gamestaros játékkal tolja. Azért én is csatlakoznék ha lehetne. Nem lenne rossz :)
  • 001Kálmán001
    Kösz a segítséget!
  • The Norberto
    ha végigvitted a silvert mehetsz goldon ésha végigvited goldo akor jön a platinum és így tovább. Én gladival meg csak 3 szor haltam meg és mindet 10-es szint alatt. Mágual vagy 6-7szer 20-szintalatt.
  • 001Kálmán001
    Ja és az én Sacred Underworld-öm nem eredeti.
  • 001Kálmán001
    De nekem nincs csak Bronz és Silver nehézségi fok.Nem tudom mi van akkor.
  • huhuhorgasz
    ja, kiegészítve. A platinumon és a niobium szinten adja az igazán fullos cuccokat, amik még az akkori karira fel senm rakhatók.
  • huhuhorgasz
    Kálmán!

Ha LAN-ban nyomod otthon egyedül a játékot, kb 1 napi játék után már megnézheted a magasabb szinteket. Ha a gold elég magas neked :)
    El lehet érni simán. Nem singleben kell tolni hanem LAN-ban. Amikor kezdtem a játékot én is csak simán játszottam. Nem tudom hány meghalás után és silver szinten ráuntam mert állandóan kinyírtak. Most már kicsit másképpen látom a dolgokat. A 68-as Gladim csak most kezd beindulni rendesen.

Játszatok-játszatok-játszatok!!!!!!!!!

Ha elakadtok akkor írjatok.
  • 001Kálmán001
    Hellósztok.Nem tudna nekem valaki adni egy mentés az Underworld-höz mert meg szeretném nézni hogy magasabb szinten milyen is az.Kösz.
  • The Norberto
    ja szerintem is jobbak a mostani képek.Tehát az amit adtak az csak a simasacred plus nélkül??
  • TGWH
    chat: keress google-n.
    magyarítás: nincs
    koponyák: bele lehet kovácsoltatni a fegyverekbe/páncélkokba, de ehhez asszem vagy Underworld kieg kell, vagy plus verzió, a legújabb patchel ami lehet.
    kép: azé néz ki úgy, mert eredetileg úgy nézett ki. sztem szebb a végleges verzióban... más verzió, más képek :D
  • peppino3
    baszki valami cheat kéne kérlek titeket
  • peppino3
    mit lehet csinálni a koponyákal
  • The Norberto
    Uram isten most vette meg haverom a gamestart és nem tom de a gamestros képeken egészen més az egész mármint a fegyvergyürübe lévö fegyver extrém-en néz-ki a varázslatok jelei meg huh nagyon.Ha valaki megvett ez tudja miröl beszélek. De remélem csak a gamestaros fiuk szerekeszteték át a képet. Ja és cdkulcs nincs benne.Ja nem tudjátok hogy a gamestarhoz magyar a sacred???
  • TGWH
    ... de mi lenne ha értelmes dolgokat írnál le? egyszer elég leírni hogy tudsz segíteni... és a másik játékot sztem keresd másik topicban...
    amúgy a gs-es sacredhez nincs cd-kulcs, mert nem akarják, h összeszarják magukat a magyar szerverek a sok új sacredes játékos miatt. elég lett volna ennyit leírni, nem pedig 5ször azt, hogy ,,segiccsek??''
  • UTE1
    vegyél fel msnre!
  • UTE1
    van msn cimem:[email protected]!vegyél fel!
  • Bandeeka
    akkor segics kérlek:)
  • UTE1
    sziasztok tudtok nekem segiteni egy mási játék véget? elöre köszike
  • UTE1
    tudok segiteni
  • UTE1
    segitsek?
  • UTE1
    én tudok segiteni ha kell!
  • Bandeeka
    Sziasztok!
    Amit gamestarhoz adtak Sacred-et ahhoz vki megtalálta a cd kulcsot? mert én sehol se találom. Aki tud az segitsen pls. Köszönöm
  • cstomi16
    Én is úgy tudom, hogy az EXE fájlban vannak lekódolva a szövegfájlok.
  • TGWH
    meg lehet csinálni, csak egy vérprofi kéne hozzá... aki tényleg vágja a programozást... elméletileg az exe fájlban vannak a szövegfáljok... csak kéne egy program, ami ki és be tudja csomagolni... de ez piszok nehéz, minimum 2-3szor van lekódolva az exe azon része... szal ha be is tudsz jutni az exe fájlba, még ott is +1-3 féle kodolást kéne megfejteni... szal nehéz ügy... de lehet hogy nem az exeben vannak... kéne egy profi...
  • The Norberto
    Hát van bene 1 kis elentmondás de értem mire gondolsz.
  • cstomi16
    Az UW-hoz állítólag nem lehet magyarosítást csinálni, mert más módszerrel van kódolva mint a sima Sacred, ezért nem lehet kiszedni a nyelvi fájlokat.
    Azt is mondják, hogy valahogy meg lehet csinálni, mert már lefordították valami külföldi nyelvre, csak azt nem lehet tudni, hogy hogyan... :)
  • The Norberto
    És egyáltalán nincs senki aki tudna segíteni benne??? hú most de jól jönne 1-2 telefonszám a régi haverjaim közül azok voltak ienbe jok de hát már 2-2és fél éve nem halotam felőlük.
  • TGWH
    hát az a magyarítás nem amiatt hibás. már az angol verzió is sapkának hívja a vállvédőt... az uw-t lefordítanám, mert ilyen fasza játékot nem lehet angolul hagyni :D
  • The Norberto
    Az enne csak a nagyon király!!! Magyarításal tolni az uw de olyan igazi jófajtával nem mint a mi a simáhozkészült mert az kevert a sapkát a vállvédővel meg négányfegyvrt is öszekever nameg csak a pluszhoz jo és abbol is csak a 2 cd-s verziohoz a dvd-s plushoz már nem jo. De mondjuk én így is el vagyok minden info megvan ami kell ha meg nemértek valamit felmegyek a kedvenc sacred lapomra (Wolfe's Lair-ra)és ott minden quest képekel együtt le van documentálva mit hogy kell megcsinálni.de minden ott van ezen kívül.Nm tudnék olyat mondani amit még nem találtam meg rajt. olyan mint a wowosoknak a tottbot.
  • TGWH
    nah akkor.
    tipp:
    olvasd el a kézikönyvet, minden le van írva. barnás-lilás löttytől nem támadnak fel többet a zombik. magyarosítás asszem cask a plus-szal megy, uwhoz nincs magyarítás... sajna... pedig ha segítene egy hacker, megcsinálnám...
  • peppino3
    van két kérdésem 1hol tom letölteni a magyarositást 2 hogykel ki nyifatani elsöre a zombikat vagy csontvázakat vagy nemtom
  • The Norberto
    ja én se haltam meg de ha valakinek cheat kell hozzá akor egyszerően nem ért a játékhoz!!!
    Ha kell cheat akor nézd meg valami cheatos helyenmert mi profik iet még csak nem is gondolunk hogy cheatoli kell mert minek!!
  • peppino3
    nem érdekel csak kel és hogyan
  • TGWH
    nemtom, sztem legkönnyebb szinten meg sem lehet halni...
  • The Norberto
    Ja és ha cheatolsz akor a karaktered feje nyúlfej lsz a kezei meg ábai is nyulkő
    éz meg nyúl láb lesz.