Sacred
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az szerepel a tokon, hogy jár hozzá 1 magyar nyelvû kézikönyv, de a DVD-n csak angol nyelvû van, külön meg nem adtak hozzá, ezért kérdezném attól akinek megvan, hogy ti kaptatok hozzá?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
azt irják rá hogy 1.2 reg az mi?
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
A törp kari nagyon ott van!!! Még az apróbb, bár elég zavaró hibák ellenére is!
Gondolok itt arra, hogy a puska lövést nem hallják meg a közeli ellenségek, vagy harc közben az ellen mögé tüzelgetek! De király amúgy!
Magyarosítás nem van hozzá? <#hehe>#hehe> Feladták a próbálkozást?
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
De nem mindeggy melyikettöltöd le.Ha angol a játékod akkor angol amerikai patch kel,ha más akkor a hozzá illö patch
Sacred & Diablo 2 fan ;)
írj nekik [email protected]
2 nap mulva kapod a kódokat,ha ma irsz nekik akkor kedden jön meg.
Sacred & Diablo 2 fan ;)
Valaki pls mondja meg hogy hogy kella hajót használni?
Ott vagyok hogy a csávó aki az orkok elõl elbújt egy barlangba rámbízott egy missont, hogy vigyem vissza Porto Vallum közepébe, de amikor kijöttünk a barlangból egy szigeten vagyunk, és ott áll egy hajó, körös körül meg víz.
Ha kitapasztaltam már eléggé a játékot biztosan multizok ,de az meg messze van
Na mind1 én már annak örülnék, ha a kiegészítõ nélkül futna magyarul, de jelenleg ez is esélytelen. –esetleg valaki szólhatna a magyarosítás készítõjének... hmm esetleg szólok neki! 😊 (írtam mail-t, hogy nézzen el ide)
„A fordítás a Sacred (Plus) 1.8.26 és kisebb verziószámú
változataival kompatibilis.”
--) konkrétan ez a problémánk ,mert 1.8.46-al adják ki és visszafelé lehetetlen megoldani
valaki tud e segiteni ?
mindig el sötétül a kép az uj játék betöltésekor.
mit lehet csinálni ?
1.66c patch et is felraktam akor az egész nem indult el.
elöre is köszi
látod az alsó sarokban a verzió számot?
2.24
de mikor letöltöttem a peccset akkor 2.0.24-nek volt irva.
Feltettem 8.26-ot 8.46-ra és szereztem hozzá egy 8.26 cracket (megagames.com) magyarosítás is mûködött, ám amint karaktert választottam valami okból elsötétült a képernyõ
ötletek? 😞)
ÕÕÕÕÕ... ...nemi identitászavar?(csak viccelek!!!!!)<#vigyor0>#vigyor0>
Privi- ???????<#fejvakaras>#fejvakaras>
Ha egyszer egy üzlet beindul...
Ok szólj ha fent van légysz.
Pár perc és fent lesz a gmail fiókban!
Nem volt egyszerû( nem otthonról netezek, de áthozattam a játékot, feltelepítettem, leszedtem az exe-t, aztán uninstall)!
De ez volt a legkönyebb része a napomnak- spyware-ek, adware-ek százait szedtem le ma délelõtt a géprõl...