8224
-
belcure #7464 nem eredeti sajnos a sacred,hanem hamachi-val probálkozunk...néztem a "gyakran ismételt kérdésekben" de ott nemtaláltam semmit értelmeset ami segiteni tudott volna...itt lejebb valaki irta hogy játszott a hamachin 001Kálmán001 ötet kellene eréni! amugy én leszedtem a patch-et hozzá a 1.8.... valamit de amikor elinditom akkor eltünnek az emberek :S -
#7463 A GYIK-ben téves a koponya téma....Ha eredetid van, és meg is peccselted, upgradelni tudod a cuccokat velük!
Peccs letölthető: a http://eng.sacred-game.com/downloads.php?s=323b6b8504fb48d751021c35305ec6bb címről!
sry de nem tudom beszúrni valami miatt.... -
#7462 Hali!
Már rég játszom a sacreddel(van egy 88lvl törpém),de interneten még soha nem jött össze,pedig regisztráltam is!De mindíg hibaüzenet jön ha kapcsolódni akarok....hát ez van -
belcure #7461 Hello! haverral szeretnén hamachival játszani de nem akar megjelenni a server amit készitünk...a hamachinál minden zöld...csak server nincs! HELP ME -
Achron #7460 A kódokhoz: tényleg nem érdemes kódokkal játszani, de aki akar kódot:
Itt: cheatingdome talál a Sacred-hez és az UW-höz is. -
TGWH #7459 a gold tudtommal az, amikor a sacred és az underworld kieget egy kockában adják a boltban.
az underworld kieg tartalmazza a plus-t is. -
#7458 Valaki megmondaná, hogy mi az a Sacred Underworld, Plus és Gold? Mert teljesen össze vagyok zavarodva. -
TGWH #7457 nemtom... az underworld kieghez két cd kulcs kell, a sima sacred, meg az underworld dobozban található cd key. -
Zenith #7456 Üdv
Ha Open internetes játékot akarok nyitni egy Error 33-as üzenet fogad, mia fenét kell ilyenkor tenni?? -
Darth981 #7455 de figy ha tudok uw ni sima sacredes cd kulcsal akkor nem kell segitseg mert azzal sokan toljak ugy tom es jo lenne nem ugy hogy van online 3 player osszesen mert ez igy kaki :D -
TGWH #7454 hát bármit lehet... akkor menj fel GameStar fórumra, ott vannak a nagy netesek... -
Darth981 #7453 nekem sima sacred + van nem uw :) az uw nekem irott vagyis nincs hozza cd keyem kulon es ugy tom a sima sacredes cd keyel nem loehet uw ni
ha tevedek akkor javits ki :) -
TGWH #7452 azé többet mondj ennél... egy rakat uw szerver van, ahova felmegy a jónép... esetleg a gs verzióra :D nah milyen verziós gamet indítasz? nézd meg elöbb v.melyiket, biztos nagy ott is a nyüzsgés
-
Darth981 #7451 Csak aktivan emberek csak aktivan :D:D:D:D -
Darth981 #7450 szevasztok ti szoktatok neten jatszani mert egyszer osszehozhatnank egy multiplayer Hentelest :)
vagy vegigvisszuk a gamet :)
akit erdekel
MSN : [email protected] -
TGWH #7449 lengyel is van, és nem tudjuk elérni a gyereket aki csinálta... esetleg megvan v.kinek adolek17 működőképes emilcíme??? -
chitarel #7448 hihihi :-)
Amúgy ez sztem olyan játék, ahol el lehet boldogulni nulla angol tudással is.
A térképen mindig jelzik a küldetések helyét; odamész és hentelsz :-P
Persze az élvezeti értéket befolyásolja...
Esetleg német. francia, spanyol, sőt asszem lengyel is van :-D -
TGWH #7447 nah akkor az a baj. gs verzióval nem műxik rendesen a magyarítás. megoldás: játsz angolul. -
#7446 aha -
TGWH #7445 de gs verzió??? -
#7444 nemtudom de még nem patchhltem fel -
TGWH #7443 a gs verzióhoz és az underworld kieghez nem jó a magyarítás...
nem mindegyik plushoz sem jó... asszem a goldhoz nem... külön töltsd le a plus-t, és jó lesz... milyen verziód van? -
#7442 hello
nem tudom de nem működik a magyarosítás.felteszem nem működik elindítom a hun nemtommilyen fájlt a játék mappájában de azután sem jó.jó lenne ha segítenétek. -
Zoba #7441 a gamestarosok irták hogy adnak cd kulcsot az oldalon nézz körül -
TGWH #7440 hát akkor meg így jártál... keress cracket, azzal talán megy... a kodecek amúgy ingyenesek... -
chitarel #7439 Bah, de az pénzbe kerül, ez meg melléklet volt :)
-
chitarel #7438 Bah, de az pénzbe kerül, ez meg melléklet volt :)
-
TGWH #7437 akkor mindegy, ez egy gs verzió, ha jobbat akarsz, akkor vegyél underworld kieget :D annál jobb nincs is :D -
chitarel #7436 Ehm, akkor megnézem a fícsöröket és eldöntöm, de a verziószám alapján nem ez rémlik...
köszi. -
TGWH #7435 hi
eredeti a játék?
próbálkozz a kártyához illő friss, vagy régebbi driverrel, directx 9c, divx és xvid lejátszók és kodecek, és sztem tuti hogy rendbe fog jönni. -
cartman05 #7434 hello'
nekem az a problémám hogy amiko megnyitom a játékot akkor csak egy fakete kétpernyő jelenik meg, és utána kifagy a játék
nem tom mit tegyek
-
TGWH #7433 ? én úgy hallottam, hogy az gs verzió alapból plus-os... vagy nem? -
chitarel #7432 Brühühühü
A Gamestaros játékot update-eltem Sacred Plusra és azóta nem fut a rohadék, ellenben követeli az eredeti CD-t. A mocsok. A Gamestaros DVD-t körberöhögi. Nyugodjak bele és játsszam a fapados változattal (persze nem online, mert ugye CD kulcs nincs, anélkül meg bejelentkezni se lehet), avagy van vlami 5let..? -
TGWH #7431 a tűzfal levágja a gémet. engedélyezd a sacredet a tűzfal beállításainál, ha így sem megy, akkor ahova telepítetted a játékot, van egy olyan, hogy gameserver.exe. indítsd el, állítsd be. ha így sem megy, akkor nincs más, mint vagy keresel egy jobb tűzfalat, vagy pedig kikapcsolod a régit... de ez elég veszélyes tud lenni... -
cstomi16 #7430 Mi okozhatja azt, hogy amikor szeretnék kapcsolódni OPEN vagy CLOSED netre, akkor mindig azt írja ki, hogy: "IP: Cannot connect! CODE-10021: Socket: The attempt to connect was forcefully rejected..()"
Már a gépet is újraindítottam, a netet is reseteltem, de ugyan az a hiba.
Egyik percben még játszottam, de most, hogy be akarok lépni, ezt írja ki... -
#7429 vissza kell még menned az iskolába néhány évre nyelvtanozni.... -
001Kálmán001 #7428 De a Hamachiba kell írni a szerver nevét meg a kódját vagy mit nem?Nem tudtok ilyeneket? -
TGWH #7427 nemtom, biztos van a hamachihoz v.mi opció.
a cheathez nem értek, mondtam. vagy egy fájlt kell letölteni, vagy consoleba beírod ami kell... -
001Kálmán001 #7426 TGWH
Tudom én is a Hamachival nyomom a haverommal.De hogy lehet több szervert keresni benne vagy felmenni másokra is? -
peppino3 #7425 kérem valahogy értelmesen
valamt lekel hozá tölteni vagy mi
bocs hogy ijen buta vak hozá