8224
  • ollie
    Ez van a FAQ-ban:

"Mire jók a koponyák?
    Semmire, bár egyesek szerint lehetett fegyverként használni... "

Nem semmi, hogy ennyire nem értett a játékhoz a FAQ írója. A koponyákat ugyanúgy be lehet teteni a socketekbe.
  • 1488
    naugye :)
  • Maksi
    köszönöm, megleltem a választ :)
  • 1488
    olyan nincs. le van írva. nyisd meg még1x a linket, nyomd meg a "pg dn" vagy "page down" gombot a billenytűzeteden, és ne kattints semmire csak nézd. ott lesz az :)
  • Maksi
    először itt néztem meg, de nem találtam választ a kérdésemre :(
  • 1488
    http://sacred-hfs.uw.hu/GYIK.htm
  • Maksi
    Ha meghal a karakter, az ját bármilyen negatív dologgal azonkívül, hogy máshol éled újra, mint ahol életét vesztette?
  • TGWH
    hát igen :D csak nagyon nehéz ugyanabba a karikába beletalálni, valamikor csak 10edszerre sikerül :D
    inkább kezd előről az uw-t... az én sima sacredes gladiátorom tulajdonságait kb. több mint felére húzta le, és simán agyonvertek :D
  • ollie
    Igen kipróbáltam, uyganabba a slotba bele kell tenni 2 fegyvert, és úgy működik.
  • The Norberto
    Ha mentésed van akor ja de ha van expotált embered akkor ne. de syerintem keyd újra mert ha uw-s gameba rakod a simá-s karaktert akor a kiegésyítő lehúyya a statjait meg mindent leront benne a lvl 30 nem sok még ujran keydheted:-D
  • ollie
    Szerintem ugyanarra a slot-ra kell tenni mindkét fegyvert.
  • Tiger1111
    Köszi a segítséget,de lenne még egy kérdésem miért nem működik a Dark Elfemnél a két kardal való harc. Pedig már 10 skill pontot raktam a dual wieldere,és van két Dark Elfnek való fegyverem is (Du Blade),az egyik az dupla pengés kard a másik pedig egy karom.
  • 1488
    ha van mentésed azzal a karakterrel akkor nem.
  • Tiger1111
    Hello mindenkinek van egy lv30-as Dark Elfem és most kaptam kölcsön az underworld kieget.A kérdésem az lenne hogy ha fel instalálom akkor újra kell e kezdenem a gamest.
  • 1488
    prögjön már ez a fránya topic :D rajtam kívül van még vkinek törpje?
  • 1488
    nekem tört van és simán meg lehetett csinálni...
  • NeoMaN
    ??
    Már anno sem volt gond, de mostanság már törés sem kell...
  • DirtyGab3sz
    semmi......menj északnak,ott folytatódik a story
  • belcure
    a vizet odaadtam neki,mert kizödült a quest de a ló az a mi bajos...
  • ollie
    Nem vizet kell adni valami katonának? Mert ha igen az gáz, ugyanis ezt a küldit csak eredetivel lehet megcsinálni, a törésekben nem működik.
  • belcure
    hi! Leakadtam az egyik "kveszt"nél...van egy oázis...mellette egy ló! és a lóval nemtudok semmit csinálni...mi a trükk,és a feladat? Gladiatorral nyomom...
  • NeoMaN
    Semmi baj a grafikával, de ha egy Quake 4 maxon megy 100fps-t, akkor egy 2D game ne laggoljon 20-40-el. Miért nem tettek bele 3D gyorsítást?
  • belcure
    bocs a helyesirási hibákért,de valahogy nagyon bénán irtam le...:S
  • belcure
    jo a grafika ahoz képest hogy mikori ,de akkor ne jöjjönek azzal hogy a grafikuskártya miadt nincs az embernek texturája... :D a patch a hibás,és azt kérdeztem tudnak e müködöt,erre kaptam is választ jopár más választ követöen amit nem is kérdeztem...szal a game jo és élbezhetö is csak kár hogy HAMACHI val nembirjuk játszani lanon neten keresztül,mert nemtalálják egymást,pedig a server fut és a hamachi-n is mindent rendben mutat....
  • 1488
    mi baj van a grafikával? a karaktereké meg egy-két szörnyé tényleg nem a legszebb de sztem minden másnak iszonyat jó grafikája van, pláne ahhoz képest, hogy mindent maxra felvéve megy laggolás nélkül.
    pedig csak egy nvidia geforce 6200SE-m van.
  • belcure
    figy...mértem és a 46-55 fps között mozog...3D efektekkel...lekaksi hogy mijen a grafkarim,nincs mindenre pénzem hogy cseréljem ,de ha a carbon-t birtam játszani 40fps-el,akkor ez nagyonnemgond...de nem én jöttem azzal hogy grafikuskártya driver hiba meg ilyesmi,mert a sima sacred megy,csak ha patch-t felteszem akkor nemmegy...
  • NeoMaN
    Hááát, meg is van a stabil 20FPS...
    :(
  • ollie
    Miről beszélsz? A Sacred grafikája - karakterek/szörnyek kivételével - kézzel rajzolt. Érted, kézzel rajzolt. Mi köze van egy 3D-s kártyához?
  • belcure
    Megvan az UW, de a grafkarit illetöen lehet hogy régi,de viszont eddig minden játékot birtam vele játszani és nem is minimum grafikán,valamint a SACRED grafikája jÓSZAR ahozképest hogy mire képes a grafkari...erröl enyi
  • TGWH
    ...
    nah 1024esnél nincs nagyobb felbontás, az underworld kieg magyarítása készül, a simáé készen van, csak nem mindennel műxik, asszem goldon is csak úgy, hogy külön kell leszedni a plus-t.
    egy régi vga kártyához minek rakod fel a legújabb drivert? teljesen felesleges... gondolom mincs underworld kieged... sztem jobban jársz ha megveszed eredetiben, ez special egy olyan játék, ami megérdemli... crack-ügyekben nem vagyok járatos, de sztem nem fogsz találni olyat ami működni is fog...
    a legújabb underworld patchel pedig nem kell dvd a játékhoz, szal a dvd-t sem fogod szétjátszani ;)
  • belcure
    uj nvidia patch em van fent!96.85 ös griver van fent ... és geforce fx5500 as grafkari...szal azzal nemlenne gond! patchmeg van! csak crack-ot nem találtam... :S
  • ollie
    Nincs semmilyen virtuális meghajtó, és nem is volt. Egyébként megoldódott a legújabb patchel. Lehet ezt más felbontásban is játszani, mint 1024x768?
  • DirtyGab3sz
    A sacred alapjátékhoz VAN magyarítás!!A http://www.magyaritasok.hu/index.php?func=dlinfo&mit=217 -en van..csak van egy kis bibi....
  • TGWH
    huh... nah akkor, ha eltűnik az emberek textúrája, akkor ott lehet a gond, hogy nincs normális driver fent... ezt egyik patch sem fogja megoldani... eredeti sacred gold... hmm... talán a deamon tools lőheti le... vagy nemtom...
    a magyarítás meg készül
    ui.: és ne legyetek lusták, googli a barátotok ;)
  • DirtyGab3sz
    Van daemon tools-od? mert azt nem szeresse.....Semmi virtuális meghajtót nem tűr az eredeti!
  • ollie
    Hali, volt olyan valakinek, hogy az eredeti Sacred Gold nem akar elindulni, mondván, hogy nem eredeti a CD? Röhej, mert minden eredeti...
  • belcure
    Tudnál adni egy cimet ahonnan olyan patchet birok levenni a magyarositáshoz ami crackelt müködö képes? mert amikor felteszem ami nekem van akkor eltünik az emberek texturája!
  • DirtyGab3sz
    Csak a peccselt verzióhoz jó, és a www.magyaritasok.hu -n találod!És csak a sacredhez...sem uw,sem plus......
  • belcure
    Amugy tud valaki müködö magyarositást adni a sima sacred-hez?
  • belcure
    az alap játékom van... 1.02 vagy mi a fene....tud valaki olyan patchet masnem amihez van crack? mert amit én leszedtem az ugye nemmegy...lehet hogy azért nemmegy mert régia game...pedig havernak is ugyanaz van mint nekem...ugyanarrol a cd-röl lett feltéve...