8224
-
#7504 Ez van a FAQ-ban:
"Mire jók a koponyák?
Semmire, bár egyesek szerint lehetett fegyverként használni... "
Nem semmi, hogy ennyire nem értett a játékhoz a FAQ írója. A koponyákat ugyanúgy be lehet teteni a socketekbe. -
1488 #7503 naugye :) -
Maksi #7502 köszönöm, megleltem a választ :) -
1488 #7501 olyan nincs. le van írva. nyisd meg még1x a linket, nyomd meg a "pg dn" vagy "page down" gombot a billenytűzeteden, és ne kattints semmire csak nézd. ott lesz az :) -
Maksi #7500 először itt néztem meg, de nem találtam választ a kérdésemre :( -
1488 #7499 http://sacred-hfs.uw.hu/GYIK.htm -
Maksi #7498 Ha meghal a karakter, az ját bármilyen negatív dologgal azonkívül, hogy máshol éled újra, mint ahol életét vesztette? -
TGWH #7497 hát igen :D csak nagyon nehéz ugyanabba a karikába beletalálni, valamikor csak 10edszerre sikerül :D
inkább kezd előről az uw-t... az én sima sacredes gladiátorom tulajdonságait kb. több mint felére húzta le, és simán agyonvertek :D -
#7496 Igen kipróbáltam, uyganabba a slotba bele kell tenni 2 fegyvert, és úgy működik. -
#7495 Ha mentésed van akor ja de ha van expotált embered akkor ne. de syerintem keyd újra mert ha uw-s gameba rakod a simá-s karaktert akor a kiegésyítő lehúyya a statjait meg mindent leront benne a lvl 30 nem sok még ujran keydheted:-D -
#7494 Szerintem ugyanarra a slot-ra kell tenni mindkét fegyvert. -
Tiger1111 #7493 Köszi a segítséget,de lenne még egy kérdésem miért nem működik a Dark Elfemnél a két kardal való harc. Pedig már 10 skill pontot raktam a dual wieldere,és van két Dark Elfnek való fegyverem is (Du Blade),az egyik az dupla pengés kard a másik pedig egy karom. -
1488 #7492 ha van mentésed azzal a karakterrel akkor nem. -
Tiger1111 #7491 Hello mindenkinek van egy lv30-as Dark Elfem és most kaptam kölcsön az underworld kieget.A kérdésem az lenne hogy ha fel instalálom akkor újra kell e kezdenem a gamest. -
1488 #7490 prögjön már ez a fránya topic :D rajtam kívül van még vkinek törpje? -
1488 #7489 nekem tört van és simán meg lehetett csinálni... -
#7488 ??
Már anno sem volt gond, de mostanság már törés sem kell... -
#7487 semmi......menj északnak,ott folytatódik a story -
belcure #7486 a vizet odaadtam neki,mert kizödült a quest de a ló az a mi bajos... -
#7485 Nem vizet kell adni valami katonának? Mert ha igen az gáz, ugyanis ezt a küldit csak eredetivel lehet megcsinálni, a törésekben nem működik. -
belcure #7484 hi! Leakadtam az egyik "kveszt"nél...van egy oázis...mellette egy ló! és a lóval nemtudok semmit csinálni...mi a trükk,és a feladat? Gladiatorral nyomom... -
#7483 Semmi baj a grafikával, de ha egy Quake 4 maxon megy 100fps-t, akkor egy 2D game ne laggoljon 20-40-el. Miért nem tettek bele 3D gyorsítást? -
belcure #7482 bocs a helyesirási hibákért,de valahogy nagyon bénán irtam le...:S -
belcure #7481 jo a grafika ahoz képest hogy mikori ,de akkor ne jöjjönek azzal hogy a grafikuskártya miadt nincs az embernek texturája... :D a patch a hibás,és azt kérdeztem tudnak e müködöt,erre kaptam is választ jopár más választ követöen amit nem is kérdeztem...szal a game jo és élbezhetö is csak kár hogy HAMACHI val nembirjuk játszani lanon neten keresztül,mert nemtalálják egymást,pedig a server fut és a hamachi-n is mindent rendben mutat.... -
1488 #7480 mi baj van a grafikával? a karaktereké meg egy-két szörnyé tényleg nem a legszebb de sztem minden másnak iszonyat jó grafikája van, pláne ahhoz képest, hogy mindent maxra felvéve megy laggolás nélkül.
pedig csak egy nvidia geforce 6200SE-m van. -
belcure #7479 figy...mértem és a 46-55 fps között mozog...3D efektekkel...lekaksi hogy mijen a grafkarim,nincs mindenre pénzem hogy cseréljem ,de ha a carbon-t birtam játszani 40fps-el,akkor ez nagyonnemgond...de nem én jöttem azzal hogy grafikuskártya driver hiba meg ilyesmi,mert a sima sacred megy,csak ha patch-t felteszem akkor nemmegy... -
#7478 Hááát, meg is van a stabil 20FPS...
:( -
#7477 Miről beszélsz? A Sacred grafikája - karakterek/szörnyek kivételével - kézzel rajzolt. Érted, kézzel rajzolt. Mi köze van egy 3D-s kártyához? -
belcure #7476 Megvan az UW, de a grafkarit illetöen lehet hogy régi,de viszont eddig minden játékot birtam vele játszani és nem is minimum grafikán,valamint a SACRED grafikája jÓSZAR ahozképest hogy mire képes a grafkari...erröl enyi -
TGWH #7475 ...
nah 1024esnél nincs nagyobb felbontás, az underworld kieg magyarítása készül, a simáé készen van, csak nem mindennel műxik, asszem goldon is csak úgy, hogy külön kell leszedni a plus-t.
egy régi vga kártyához minek rakod fel a legújabb drivert? teljesen felesleges... gondolom mincs underworld kieged... sztem jobban jársz ha megveszed eredetiben, ez special egy olyan játék, ami megérdemli... crack-ügyekben nem vagyok járatos, de sztem nem fogsz találni olyat ami működni is fog...
a legújabb underworld patchel pedig nem kell dvd a játékhoz, szal a dvd-t sem fogod szétjátszani ;) -
belcure #7474 uj nvidia patch em van fent!96.85 ös griver van fent ... és geforce fx5500 as grafkari...szal azzal nemlenne gond! patchmeg van! csak crack-ot nem találtam... :S -
#7473 Nincs semmilyen virtuális meghajtó, és nem is volt. Egyébként megoldódott a legújabb patchel. Lehet ezt más felbontásban is játszani, mint 1024x768? -
#7472 A sacred alapjátékhoz VAN magyarítás!!A http://www.magyaritasok.hu/index.php?func=dlinfo&mit=217 -en van..csak van egy kis bibi.... -
TGWH #7471 huh... nah akkor, ha eltűnik az emberek textúrája, akkor ott lehet a gond, hogy nincs normális driver fent... ezt egyik patch sem fogja megoldani... eredeti sacred gold... hmm... talán a deamon tools lőheti le... vagy nemtom...
a magyarítás meg készül
ui.: és ne legyetek lusták, googli a barátotok ;) -
#7470 Van daemon tools-od? mert azt nem szeresse.....Semmi virtuális meghajtót nem tűr az eredeti! -
#7469 Hali, volt olyan valakinek, hogy az eredeti Sacred Gold nem akar elindulni, mondván, hogy nem eredeti a CD? Röhej, mert minden eredeti... -
belcure #7468 Tudnál adni egy cimet ahonnan olyan patchet birok levenni a magyarositáshoz ami crackelt müködö képes? mert amikor felteszem ami nekem van akkor eltünik az emberek texturája! -
#7467 Csak a peccselt verzióhoz jó, és a www.magyaritasok.hu -n találod!És csak a sacredhez...sem uw,sem plus...... -
belcure #7466 Amugy tud valaki müködö magyarositást adni a sima sacred-hez? -
belcure #7465 az alap játékom van... 1.02 vagy mi a fene....tud valaki olyan patchet masnem amihez van crack? mert amit én leszedtem az ugye nemmegy...lehet hogy azért nemmegy mert régia game...pedig havernak is ugyanaz van mint nekem...ugyanarrol a cd-röl lett feltéve...