Sacred
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
nekem nagyon tetszik!
ui: Lóval nagyon sok gond van. állandoan beleragad épületekbe és onnan ki nem lehet õket szedni.
tipp: az épület elõtt jóval szálj csak le a lóról különben megszivhatod 😞 nekem is 1 fullos lovamba került.
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
War. War never changes.
Bár nem vagyok így se gyenge: 14es gladiátorom rekordsebzése: (fist of the gods) 1200hp!
War. War never changes.
War. War never changes.
Ha battleartot raksz bele akkor az art megkapja a +1 szintet, de a regen time az csak az 1/3adával nö meg. A battle artokra barnaval irt tulajdonsagot is igy lehet hasznalni.
Ja es ezeket mindet ki is lehet venni ingyé, ugyhogy nem veszik el semmi.
nem akarom ujrakezdeni tul sok idõm van már benne.
Amugy nem muszaj 4 runat beletenni, 3ert random kapsz egyet a sajatjaid kozul (turelmesebbek loadolgathatnak), 2 ert meg egy ujabb teljesen random runat kapsz, ami szerintem felesleges.
Brave milyen masik copy protectinos questrol beszelsz?
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
En vegigtoltam a Spellforce-t, nagyon tetszett.
Ez hasonlo stilus? Itt is van epitkezes vagy csak
1 maganyos hossel kell tolni ala Diablo?
Koszi
The Combo Master isn't just good when it comes to creating combos. Have you also found those Combat Art runes for a Wood Elf when you are playing as a Seraphim. They are quite useless for you and they sell for the poor price of 294 gold. This is where the Combo Master comes into play again.
You can use him to create your own Combat Runes in exchange for the useless ones you find.
ezt eddig nem is tudtam és eladtam csomo fölös combat art runát, eheh... 😞
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Kéne 1 kis help. Dark Elffel vagyok és nemtudom megtalálni az esésmûvészet skillt. Segítsetek pls hogy melyik az hiába probáltam elovasni a skill leirásokat nemtudom kitalálni melyik is lenne az. Thx Amugy király a game
Köszi, a konzolos wasser beírás valóban mûxik !!!
Érdekesség :
Az áruló hadúr vára felett, jobbra ( az istálló mögött ) van egy pince, melynek végében egy portál található. Ebbe lépve egy kis szigetre jutunk, ahol egy kb. másfél képernyõt elfoglaló tûzokádó sárlány fogad.... 17. szintû seraphym kb. 1.5 másodpercig állt ellen neki :-) Majd késõbb visszatérek ...
Allj oda a kis tavacska melle ahol a paci van, es ahol a targynak kene megjelennie. Nyisd ki a konzolt a ` gombbal, es ird be hogy " wasser " csak igy siman, es megjelenik a water bottle.