Sacred
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
dual wielding-em 8.szinten van. más fegyverekkel mûködik, csak ezzel nem (pedig mondom csak a fél kör kell neki, tehát egykezes).
\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"
Ja és van vki vampiressel? Most elkezdtem egyet (a gladiátor is jó, de a runákat nem cseréltem be) Ami idegesít hogy nagyon rövid ideig lehet csak átváltozni vámpírrá 😞 10es szinten is vmi 70 mp csak... pedig nagyon jó skillek vannak... Ja és ha átváltozok akkor az jelent vmit hogy egyre pirosabb lesz a kezem az ütések után? Meg nappal tényleg sérül?
War. War never changes.
A sárkány az tényleg jól nézet ki de ahogy mászkát az szörnyüvolt. Azon mlég lehetett volna javítani...
Akinek van ilyen kétoldali Du`Blade-je (ami a betöltõ képen is van a srác kezében) az írja meg legyen oly kedves, hogy lehet ezt más fegyverrel együtt használni (kétkezesen)? Mert nekem azt mutatja, hogy egykezes, viszont nem tudok mást a kezembe venni mellette. Mi ez???
Esetleg lehet, hogy csak még egy ugyanilyennel tudom együtt forgatni?
u.i.: jól rákjúrtam ezzel a silver fokozattal.
War. War never changes.
Majd ha lesz idõm regelek és belinkelek 1-2 képet 😊
War. War never changes.
Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000
War. War never changes.
Rekordsebzésem: Fist of the gods, 2kezes balta: 1510 😊
War. War never changes.
Ráadásul a NOD32 azt mondja rá hogy vírusos. Pedig a SFV ellenõrzõ szerint hibátlan volt az összes file.
Szóval pretty please küldje el nekem valaki a mûködõképes krekket az [email protected], este már játszani szeretnék. Örök hála.
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Elég láma kérdés de azért megkérdem. Mi az alap támadás az amit alapból megkap kap a kari? Kösz a helpet
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Nekem az a problémám hogy kilép a játék windowsba, és ugyanigy kilép ha visszaakarom tölteni a mentésemet.
Ha valaki tud valami tippet pls. segítsen😊
(Semmiféle hibaüzenetet nem ad )
Elõre is köszönöm!
De a diablo hangulat megvan, bele lehet merülni rendesen a tápolásba, mást ugyanis nem nagyon lehet csinálni. A párbeszédek kimerülnek abban, hogy elfogadod-e a küldetést, vagy nem.
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
és még csak 8-9 es vagyok, jobbat meg még nem találtam
mer maga a játék szerintem sok hibát kijavított ami a diablo-ba volt, mármint nem bugot, hanem játémenetbeki hibát, hát a hangulat, azt szerintem nem lehet pótolni, esetleg diablo 3...