Sacred

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki nyomta már neten? Kíváncsi lennék mert ha olyan mint a Diablo vagy ahhoz hasonló akkor meg venném. Hátha összejönne egy magyar társaság 😛

Diablo

musha
olvasd el az alcímet!

musha
Need for Speed-hez

grebber
Mihez hasonló ez a game??

Next PC upgrade: 2022

Sajnos nem ért ide a mail... Elküldenéd a másik címemre esetleg? Vagy nekem az is tökéletes lenne ha feltöltenéd valami tárhelyre és lekapom onnan. Thx.

Tombi
tegnap kezdtem ujra vámpirral. nos 8-as szinten járok, de olyan zsir cuccokal hogy alig sebeznek az ellenek. 😊 ja és van feles 15-20 db beváltásra váró skillek 😊 mire nyomjam el õket ?😊))

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

musha
az ezt azért még tudtam 😊
dual wielding-em 8.szinten van. más fegyverekkel mûködik, csak ezzel nem (pedig mondom csak a fél kör kell neki, tehát egykezes).

Jonny87
Sérül, amikor ilyen baszott világos a képernyö 😊 Azt jelenti egyre pirosabb szvsz(nemtuti), hogy gyorsabban üt. Legalábbis igy vettem észre. Érdemes vele conditiont nyomni, most 500hpval full vampire cuccban annyi a dolgom, hogy lóháton összeterelek ~40 szörnyet -> vámpírráváltozás -> hent 😊

\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

Kell dual wielding 2 fegyver használatához.
Ja és van vki vampiressel? Most elkezdtem egyet (a gladiátor is jó, de a runákat nem cseréltem be) Ami idegesít hogy nagyon rövid ideig lehet csak átváltozni vámpírrá 😞 10es szinten is vmi 70 mp csak... pedig nagyon jó skillek vannak... Ja és ha átváltozok akkor az jelent vmit hogy egyre pirosabb lesz a kezem az ütések után? Meg nappal tényleg sérül?

War. War never changes.

Én nem nagyon használtam még. Föleg fireball, flameskin, ring of ice, meteor storm(a legjobb :o) ) ezekkel nyomulok. az a baj, hogy az elején nem tudtam, hogy a battle artokat be lehet váltani :o( így túl alacsonyak a szintjei :o( De azért csak sikerül eddig kinyirnom mindenkit.
A sárkány az tényleg jól nézet ki de ahogy mászkát az szörnyüvolt. Azon mlég lehetett volna javítani...
musha
DarkElf kollégák!

Akinek van ilyen kétoldali Du`Blade-je (ami a betöltõ képen is van a srác kezében) az írja meg legyen oly kedves, hogy lehet ezt más fegyverrel együtt használni (kétkezesen)? Mert nekem azt mutatja, hogy egykezes, viszont nem tudok mást a kezembe venni mellette. Mi ez???
Esetleg lehet, hogy csak még egy ugyanilyennel tudom együtt forgatni?

u.i.: jól rákjúrtam ezzel a silver fokozattal.

Beszarás, a varazslo Chain lightingja nem ad XP-t, hogyha pattanva oli meg az ellent,csak akkor ha az elso talalat öl. Kezdhetem ujra.
A multis karaktereket ugye le lehet törölni?

War. War never changes.

A Silver nehezsegi fokozatot azt 30as koruli kariknak szantak, tehat kb. akkor kezdd el a silver-t miutan a Bronzet kijaccottad.(Mert ugye ki lehet exportalni a karaktert, de ezt remelem azer mindenki eszrevette)
Mail elvileg elment.
Majd ha lesz idõm regelek és belinkelek 1-2 képet 😊

War. War never changes.

JustIce
regelsz egyet az uw-n vagy freeweben, vagy akarhol, s oda feltoltod a kepeket. azutan itt belinkeled

Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000

Ha a freemailes postafiók nem bírná el akkor az [email protected] címre el tudnád küldeni? ADSL-el én lekapom gyorsan ha neked nem gond elküldeni.

elküldeném de több mint 5.5 mb

War. War never changes.

Vki mondja meg hogyan lehet belinkelni képeket (hova lehet feltenni õket) mert olyan cumókat mutatok (22es gladiátor) hogy kettéáll a ......-ok 😊 *spolier* A sivatagban tök jól néz ki a sárkány, meg az a kb 30 élõhalott, akik védi 😊
Rekordsebzésem: Fist of the gods, 2kezes balta: 1510 😊

War. War never changes.

Hi! Van egy nagy gondom: nem tudom leszedni a krekket a lemezrõl, úgy tûnik hibás az image... 😞
Ráadásul a NOD32 azt mondja rá hogy vírusos. Pedig a SFV ellenõrzõ szerint hibátlan volt az összes file.
Szóval pretty please küldje el nekem valaki a mûködõképes krekket az [email protected], este már játszani szeretnék. Örök hála.

Nekem meg olyat csinál hogy egy csúnya windows hang megáll a game visual c++ runtime error és utána 1 órája persze nem mentettem kilép,de a mentésem az jó elõtte

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

SkunkliX
jah a dobozban van szabálykönyv.😊 ill. a dvd tokban .2cd és 1 térkép

Hali!
Elég láma kérdés de azért megkérdem. Mi az alap támadás az amit alapból megkap kap a kari? Kösz a helpet
Hol van ez a szabálykönyv? A dobozban?

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Sziasztok!

Nekem az a problémám hogy kilép a játék windowsba, és ugyanigy kilép ha visszaakarom tölteni a mentésemet.
Ha valaki tud valami tippet pls. segítsen😊

(Semmiféle hibaüzenetet nem ad )

Elõre is köszönöm!
Sztem kicsit elcseszték a nehézségi szinteket. Bronzon nagyon könnyû, szinte még gyógyitalt se kellett használnom, szórják a jobbnál jobb cuccokat az ellenfelek, boltba csak eladni járok. Aztán kipróbáltam silveren, ott meg aránytalanul nehéz, a fõellenségek egykét ütéssel szétkapnak, hangulatromboló az állandó save/load. Kellett volna a kettõ közé még egy szint.

De a diablo hangulat megvan, bele lehet merülni rendesen a tápolásba, mást ugyanis nem nagyon lehet csinálni. A párbeszédek kimerülnek abban, hogy elfogadod-e a küldetést, vagy nem.

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

musha
na szép, én meg persze silveren kezdtem és nem értettem, hogy a haverom miért csak ilyen 5-10-eket sebzõdik az elsõ szintû vámpírcsajával (én meg 50 körül 11.szinten ugyanattól az ellenféltõl).

JustIce
en miota kiadtak dio 1et azota jaccom, szal nehez lenne ravenni, hogy azt mondjam van jobb game tole😊

Én battle mage-el nyomulok de a sivatagi rész kicsit nehéz volt. :o( szerintem kicsit nehéz vele boldogulni. Nekem nagyon bejött a játék. Jobban tetszik mind a diablo
Magasan veri a diablot, minden tekintetben. 25. szintû seraphym, és élvezet a játék. A sárkánynak nem volt az :-)
SkunkliX
1ébként elég mutatós térkép(ecske) és szabálykönyv van a progihoz , hogy mennyire hasznos.....hmmmm

SkunkliX
nem csinál valaki 1 mirc szobát ?

a bronz a normál

I.C.ram
Melyik számít a normál fokozatnak? Tehár a bronze az egy nagyon könnyû fokozat, és a silver a normál, vagy a silver egy hard fokozat, és a bronze a normál?
a páncéloknál nem adja össze a protection-t? az a védelem nem? //meg a resistancok de ezekkel már tistában vagyok//

ja, az joval több attackkal bir, de számit eu valamit?

szerintem meg a kettes bár lehet nincs igazam 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

azzal megyek, de kevesebb lesz az attack. az nem problema?

😊

az 1.es a jobb

JustIce
fene en voltam lassu😊

JustIce
nehezsegi szin

puff lasu votlam 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

nehézségi szint

nehézségi szint, a bronz a könnyebb egyértelmüen

I.C.ram
Karakter generálásnál mi az a SILVER/BRONZE dolog?
na most melik a jobb? még nem igazán jöttem rá mindenre a játék világában, ugyhogy lécci ne szoljatok le:

és még csak 8-9 es vagyok, jobbat meg még nem találtam

JustIce
diablo-t nem fogja megkozeliteni game. jo ez a jatek, de mas. azert jo lenne multiban is kiprobalni

szerintem nem jobb a diablo, habár mibe?
mer maga a játék szerintem sok hibát kijavított ami a diablo-ba volt, mármint nem bugot, hanem játémenetbeki hibát, hát a hangulat, azt szerintem nem lehet pótolni, esetleg diablo 3...