8224
-
zsotesz #1941 Az fmod.dll-t ugyanoda kell másolni ahova a crack file-t. Miért nem tudod átmásolni a cd-ről a hdd-re a crack file-t. Van valami hiba üzenet? -
Fro5t #1940 hány act-ből áll a gém? -
balukaa #1939 Senki nem tud segiteni? :( -
Fro5t #1938 már mint 1 vagy 2 qvest -
Fro5t #1937 re all. Az nagybaj hogyha a qvesteket fail-d re csinalom meg? vagy az nemfontos? -
balukaa #1936 Sziasztok most szedtem le a játékot fel is települ szépen de a 2cd-én lévö deviance mappába lévö dll hova másoljam? A crack meg nem akar kimásolodni a cd-éröl! :(( Aki tud segiteni please irja mielöbb!! -
#1935 Kéretik válaszolni a #1875-re
köszi -
#1934 Ha nem mukodik olvass vissza, vannak más megoldások is, nekem igy megy!
2) Install Sacred and patch to 1.5
3) Install Daemon 3.46
4) Set number of devices to 2 on
5) Mount the images of both cds (if u dont have the images - create them with Winiso)
6) Now run the virtual drive of cd 1
7) Click "Official sacred website" when autorun-menu is loaded
8) use ALT+Tab to go to sacred autorun
-
#1933 Na emberek kellene 1 crack 1.5 pach-hez tud-e valaki linket vagy valmi tanácsot??? :))) -
#1932 Lanon jó,nem tudjátok? -
#1931 bóti verzió :) -
Rollhun541 #1930 Helloztok!
Valaki nem tudja megmondani hogy hogyan lehetne neten multizni a secreddel? Nekem mindig azt a xar CD-key-t kéri!
Nincs valamilyen kerülő út vagy nem tud valaki egy CD-keyt?
Remeélem tud valaki segiteni!
Elöre is köszike!
Roll -
#1929 Devianceos változattal is münködik
az 1.5 ös changelogja:
http://eng.sacred-game.com/changelog.php?s= -
bny #1928 Sracok! Hogyan lehet Icecreek Dale-be jutni? (ott fenn eszakon az a jeges "kastely") Mar itt bolyongunk haverral orak ota, de eredmenytelenul :( -
#1927 ALVÁS! -
#1926 amúgy itt van a szövegbox allatt a törlés gomb jobb alsó sarkánál egy iyen h [kép] arra ráklikkelsz azt látod mit kell csinálni :) -
#1925 [ url ]kep url-je[ /url ]
szünetek nelkül -
TANKboy #1924 Gyerekek, hogy a rákba kell ide feltölteni képet?
Mutisztanék egy elég LOL képet, csak nemtom hogy a rákba. -
TANKboy #1923 Egy barátom próbálta a lefegyverzést és szerinte elég 1 pont rá. Ő felnyomta 10-esig de semmi sem változott szerinte. A varázslóknak szinte mindig kiüti a kezéből a fegyvert, a harcosoktól meg nagyon ritkán. Viszont azt az 1 pontot megéri.
Kiütütte a Sötét elfeknél lévő Medúza Őr kezéből is azt a hosszó nyeles fegyvert is. Ami kézbe véve, hát mit mondjak igen humorosan nézett ki. :)) -
#1922 azért kösz az infot jó tudni :) -
#1921 socketes itemekbe lehet skillt tenni? :D nomeg be lehet váltani a skilleket? uristen én akkor jol elbaltáztam :D vagy 40es szinten lenne az összes :D -
maxius #1920 A skilleket még a socketes itemekben is jól lehet alkalmazni. (pl. vampir cuccokkal életszívás van) -
#1919 Használd s combo masternél az EXCHANGE-t! más kasztok skilljeit válthatod át sajátra, az átváltási arányokat is ott találod! én 11. szinten kaptam az infot:D! -
#1918 az 1.5 ös paccs miben más mint az eredeti? (sry a noob kérdésért lehet h már 1000x leírtátok :) ) -
#1917 Ezt nem értem!
Én 15x megpróbálom, és 15x "Disc verification error".
Lehet telepítenem kellene a CD-röl azt a MediaPlayer-es gebaszt is? -
#1916 még az is gáz dolog h a saját karimnak skillet sose találok csak mindig másnak...gladiátornak kb fél óránként találok 3at.. -
#1915 ja meg ossz vissz az nem teccik a gameban ha kiirtok egy teruletet és bemegyek egy barlangba majd onnan kijovok ujra ott az osszes :( -
#1914 h lehet gyorsan xp t szerezni? nekem 1 ora kb 1 szint :) -
Gear #1913 Elég érdekes még a BFG . Energia fegyver ;) loál. -
Gear #1912 NEM! eddig meló:).
Hmm.. a legjobb? Jó az mind valamire , amit kedvelek az az ellenfél bekábítása(irritation),vagy áttérítése.Ha sok az ellen akkor a legerősebbet megtéríted(conversion),és 1ütt leveritek a társait és a végén őt is .Az irritation például tök jó a sárkányok ellen , amíg hat addig csak néz bután te meg szétkombózod.Harcközben legtöbbet az attackot használom,gyorsan visszatöltődik,vagy a whirling hit (vagy hogy kell írni), aminél felreppen a csaj és pörög .Ez az ellent eltaszítja meg egy időre kábítja. -
#1911 töltsd be a korabbi allast, és kész. amugy egy kepet en is megneznek... mennyit sebzel vele? -
#1910 izmos a fiú... -
#1909 ezek sztem csak silver felett vannak. bronzon csak a nagy van. -
#1908 LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
KÉPET!!!KÉPET!!!KÉPET!!!
könyörgöm KÉPEEEET! -
Fro5t #1907 re all. hány act-s a sacred. előre is thx. -
olcsi #1906 hi!
tudna vki segíteni? A gladiátorral nyomulok, lemegyek egy barlangba, gyakom a sok múmiacsávót az egyik combo-m végén felkapom a manust és zamek bele a betonba. Na most az van, hogy éppen amikor felkaptam, a másik múmesz gyerek rámküldött vmi "lökést", a kezemben lévő múmia nálam maradt, nem tudom letenni. 13-as szintű a mukim, 3 féle fegyvert tudnék használni, de így egyiket sem érem el. Nem lehet kicserélni sem másikra, el sem vehetem tőle az invettoríban sem. Most pi 'csát csinázzak vele? Segíthet ezen a bugon egy patch? Ha igen honnan szedhetném le? Köszi előre is... -
selwik #1905 Érdekes, ilyen kis kék löttyöt se láttam, az összes potionból csak strong-ot láttam, még boltban is. -
#1904 Nem vagy egyedül a névválasztással :
-
G_ArchAngel #1903 Healin Potion - normál adag... -
#1902 sokat gondolkodtam rajta!