Sacred
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000
Ha nem lesz, talán nem is baj a lényeg, hogy hosszabb távon is le tudjon kötni. Lassan játszom majd, és akkor tovább tart😊 Örülök neki, hogy végre akkor van egy program ami felveszi a kesztyût a Diabloval és jó is.
Még annyi kérdésem lenne: Olvastam itt, hogy van néhány bug másolás védelmem miatt. Ez ugye nem akkora gond, hogy emiatt játszhatatlan lenne a progi? Mint anno Settlersben, amikor a kovács disznót gyártott kard helyett, ha jól emlékszem, és emiatt ugye annyi volt a játéknak.😊
\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"
De a Potion of concentration egyszerûbb, elffel inkább dexterity-re gyúrj. Legurítasz egy üveggel, és egybõl feltölti a kombókat meg a combat artokat. Nekem ezzel van tele szinte a fél hátizsákom😊)
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
valaki meg tudná mondani, hogy a wood elfnél mire kell tenni hogy a varázslat regenerácioja kevesebb legyen?(szal gyorsabban töltödjön fel) thx
tök kira! lvl 11-es a dark elf-em és 500-as sebzésü hard hit-eket nyomok a kétkezesemmel 😊
War. War never changes.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
War. War never changes.
War. War never changes.
Lesz még ilyen "németes" butaság?

http://gaborszantai.co.uk/
A sivatag déli részén fekszik egy haldokló katona, aki vizet kér, hogy elmesélhesse a történetet, a víz kicsit délebre egy rom mellett van, mellette valami kék mozgó "izé" - semmit nem tudok itt csinálni, és ha valahogy nem viszek vizet, nem tudom a történetet folytatni...
Elõre is köszi!

http://gaborszantai.co.uk/
ilyenkor mit tudok csinálni?
Találkoztatok már olyanal hogy elválaltok egy questet de a térképen nemjelenik meg? Ha igen akkor ilyenkor mi a teendõ. Thx a helpet