Sacred

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na végre egyszerü a gama.
Én is mint minden értelmes okos játékos nekiáltam silver-ben kezdeni,és most hogy visszaolvastam az akkori 390 szolást rájöttem,hogy azért ilyen baromi nehéz a játék😊)
Szal 9-es szintröl gyorsan exportáltam magamat bronze modba és igy iszonyat könnyü😞
Eddig egyetlen egyszer lötték ki alolam a lovat,de azt nem tudom,hogy sikerült.Viszont ami rosz,hogy 3-10xp jár egy szörnyért és ugye már 20k kell egy szintlépéshez😞(
A feladatok meg elég keveset adnak😞(
És amit megfigyeltem,hogy silverben is ugyan annyi xp jár az adott küldetésért mint bronzban!!Tehát ez is igencsak elhuzodo fejlödés lesz😞(

Egyébként szerintem sehol sincs a dio-hoz képest.Még az elsö rész is fejlettebb mint ez.De azért jo gamer modjára végigtolom egészen Gold végéig.

Ja és ahogy néztem attol függ milyen cuccokat vehetsz ,hogy mennyi a pénzed.Én most tarok 100k-nál és olyan cuccokat árulnak hogy ihaj.Silver-ben egy ilyen sem volt!!

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Hmm....ezt már régebben hallottam ,csak nem nagyon hittem. Majd megnézem.Kiváncsi lettem rá😊

"vessetek a mókusok közé" :)

abban van különbség hogy a clonecd-s verzio hoz nem kell crack > valszinû ez a midnenféle bugvédelmet is kijátsza

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Több játékot is igy csinálnak meg, szerintem csak az image méretben lehet különbség.

Bocs mégsem.

De mi a külömbség? van annak értelme?

Nekem a clone cd-s van, tökéletesen mûködik.

Lehet hogy láma kérdés de ennek mi értelme? "...Sacred (c) Encore Software Inc *CLONECD* ". Jobb ez mint a korábbi nem Clonecd-s verzió?

Jó lenne hozzá magyarositás!

Köszi

Amikkel meg tudod tanulni a képességeidet pl. multi hit

War. War never changes.

Mi az a rúna, én még egyett se találtam pedig 10 szintû a gladiátorom?

Köszi rájöttem.

jaj Chaos Mad de hüle vagy! 😄D

Lehet is 😊

na, mármint azokkal jáccok, középsö, legtávolabbi meg map 😊

ezt nem értem, csak 3 van nem? középsö meg legtávolabbi, meg map. 😊

Ööööö, hogy van ezekkel a nézetekkel???

\"... Ha mindig kék az ég, ha mindig zöld a fű, ha nincsenek problémák, de mindenki tetű! ...

ilyen nekem is volt bazz! tök szivás!

A pálya minden szakaszát és questet megcsinálok, sokar vásárolgatok, olvasok... a gladiátorommal volt hogy 1 óra alatt vagy 5-6 szintet léptem (most 24es, de pihentetem a rúnák miatt)

War. War never changes.

Skunklix: en first person😊
De , Skinklix enis azt irtam.
Yency a kovacsnal jobboldalt van 3 ilyen kör jobboldalt haromszog alakba ,azokat bele lehet tenni a jukakba, ha raviszed, mint barmi mast.
SkunkliX
ki milyen nézetben játszik ?

Szerintem a legjobb a gladiátor két kezest fejlesztve.

SkunkliX
tényleg nem arról volt szó hogy socketbe gyûrût és rúnát is lehet tenni ?

Smith upgradehez, hogy lehet hozzájutni? Már vagy 150000 goldom van de nincs mire elkölteni.

Köszi. Sikerült már valakinek valamilyen szettet öszegyûjteni?

A 0/1 az a socket rajta, a bal also sarkaba vannak ilyenkor kis kockak, amibe a kovaccsal Combatartot, Smith Upgradet vagy ekszert tuddsz belerakni. Ingyen ki is lehet aztan venni, kivetel ha 2-t raktal egy targyba ,mert akkor a masik elveszik.
SkunkliX
mágikus tárgyban még én sem találtam normálisat

A vilagossarga cucc Magic, citromsarga a "Rare", a narancssarga pedig a Unique.
Kb annyit kell tudni roluk ,hogy mind egytol egyig ugyanolyan sz@r. Neha kapnak barna szinu modot, +1%Pain, +5% Exp, Longer Day\Night +10% meg ilyen marhasagokat,amit az eletbe nem fogsz hasznalni. Sima targyak kozt ugyanugy talalhatsz jo, vagy sokkal jobb tagyakat, nem talaltam eddig benne semmi logikat.
a Hack kardba amit a kovács ad az elején.

aha, köszi. Ezt kiprobáltam, betettem egy combot de a hatását nem látom.

Jonny87
0/1 az, hogy kovácsnál tehetsz bele különbözö cuccokat, vagy ilyen kovácsizéket😊, vagy ringeket, ezzel erösítve amolyan diablo styleban 😊

\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

A világos sárga cuccok mik? meg van egy szám is melletük pl: 0/1

SkunkliX
este m1ek mircre 😊)

SkunkliX
nekem az eredetivel semmi bug gondom nincsen .iaz 1x úgy beszorultam a fák közé hogy nem tudtam továbbmenni.Tehát várom hogy mikor alapítjuk meg az elsõ magyar klánt.a progi áprilisban jön és akkor....ja és játsz6unk neten az offline karijainkkal is.

Amugy IRCneten talaltam egy #sacred.hu szobat rengeteg bottal, aki akar jojjon oda.
1 ora alatt lv6? Nem sieted el😊
Amugy ctrl-z quicksave, ctrl-x meg quickload csakhogy legkozelebb ne kelljen a menube turkalni. Allitolag F8-F9 is ugyanez , en azt meg nem probaltam.
Baz nekem meg 1 órás játékidõm veszett oda, kezdtem egy vámpírt, már 6os voltam erre lefagyott amikor megnyomtam az escet hogy elmentsem.

War. War never changes.

marha jo, 2 du blade-el akarok menni erre tessék.

Darkelf Du'bladet es lila Broadswordot darkelfnek nem lehet berakni dual wieldre, bug.
A heten jon az 1.5os patch allitolag, abba ezt is javitjak meg a chain lightingot is peldaul ,meg biztos meg sok minden mast.
A goblinok beszelnek nemetul, mar hogy ha azt a 2 mondat kvartyogast beszednek lehet nevezni. De szerintem találo goblin-nyelv utanzatnak a nemet nyelv😊
Amugy nem tudom milyen verziod van ,de a deviance-os az a jo.
na minden ok. megoldodott. egy bug volt, nem tudtam tovább menni semerre, de most hogy visszatöltöttem az állást, már ott volt a barlang. iszonyu jo ez a játék, csak sok benne a bug! pl mi az a GAMEBOX?? ilyen focilabdás akármi.😊 lol😊

Msot akkor be lehet fejezni crackel verzióval a játékot, avgy van még ilyen "wasser"-es küldetés?

War. War never changes.

2 simával megy nekem, de 2 dark elfes már nem! 2 db dark elfest nem lehet berakni! akármilyen legyel is.

bocsánat. lusta voltam. meg ideges😊 de azért köszi, hogy legalább reagáltatok rá. Amúgy észrevettétek, hogy néhány szörny németül beszél?😊 Véltlen ez nem a német verzió, lecserélve benne a szöveg? Mert elvileg terjed egy ilyen verzió is. Félek, nehogy az legyen.
Kb. a thread feleig scrollozz mar le lecci, de szerintem azota mar meg is tetted.
Helloka, tudom, hogy iszonyat le lehetek tõletek maradva, de lenne egy kérdésem. az Act II elején van egy küldetés, valami "The battlefield at Wyvern Pass" ahol vizet kéne hozni egy katonának. Nos ez nekem nem megy. leballagok az oázisféleséghez ahogy mondja, de semmi sincs ott. az iránytû meg mutatja, hogy ott a kulacs. Megõrjít ez az izé. Van rá megoldás?
musha
volt olyan is, hogy 2 sima, volt olyan is, hogy egy DE és egy sima. 2 darkelfes fegyvert még nem is próbáltam.