8224
-
#1981 Tankboy ide töltsd fel a képet: http://iaro.srv.hu/
linkelésnél az url-t csak a http-től a .jpg-ig kell bemásolni. Az elején és a végén lévő cuccot nem kell...
a fórumon pedig katt a kép beillesztésére ée oda másold be -
#1980 Köszi MAD,
De ez nálam sehogy sem müködik.
Nincs már fent az Alcohol 120, a néronak nem is volt virtual CD-je, a CD-ROM-ban már nincs CD. A Leírtakat lépésről lépésre végigcsináltam.(Azthiszem az összes verziót).
A Demonnal telepítetted a játékot? -
selwik #1979 Jah sry, megint nem olvasok.
Tankboy: egyértelmű, hogy saját gépről nem tudsz képet beilleszteni, gondolj bele milyen visszaélésekre adhatna lehetőséget, ráadásul nem látná senki ha ki van kapcsolva a géped. Muszáj regisztrálni egy ingyenes oldalt, ha nem tudod a sajátodat szerkeszteni. Aztán pikk-pakk fel tudod rakni a képeidet, nem egy nagy etvasz. -
selwik #1978 Milyen neted van? A szolgáltatók általában biztosítanak az ügyfeleiknek pár mega tárhelyet, kérdezz utána és fel tudod pakolni a cuccaidat.
De egyébként egy csomó ingyenes tárhelyszolgáltató van, regisztrálsz egyet, azt felrakod fél perc alatt, nem kell emailezgetni, és akkor törlöd/szerkeszted amikor akarod, lényegesen egyszerűbb. -
TANKboy #1977 Ehh, nekem nincs saját oldalam, és nem is lesz! Mindenhol kérik az oldalam. Valamit rosszúl csinálok, vagy félreértettem?
Valaki akinek van ilyen tárhelye az felrakná nekem? Elküldeném neki e-mail-ben!
-
TANKboy #1976 Köszke! Megpróbálom megoldani akkor. Elég LOL képem van. :) -
TANKboy #1975 A multi játékról érdeklődnék.
Nekem megvan az eredeti SACRED és próbálkozok egy haverommal a nyitott interneten nyomulni, de nem tudunk kreálni játékot, csak csatlakozni játékokhoz. Nekem mindig csak addig jut a játék kreáláskor hogy Loading... Leellenörzi a kapcsolatomat aztán az OK-ra klikkelve csak ez a Loading felirat fogad. Vártam 10 percet is vele, de nem jutottam a játékig. Mintha megfagyna vagy mi. Lehet kevés a gép neki, de ez se logikus mivel nem az én gépem lesz a server.
Tud valaki segíteni, hogy mi lehet a gond? -
#1974 Barmilyen szolgaltato altal biztositott tarhelyre. Ez lehet az a fajta, amelyet a netkapcsolatodhoz kaptal, vagy valami inegyenes. Utobbi esetben ott az ultraweb, freeweb, tar.hu, srv.hu, es meg kismillio tarsaik.. -
TANKboy #1973 Azt a funkciógombot láttam és meg is próbáltam. Nincs feltöltve sehovase ez a kép, a saját gépemről szeretném felrakni. Nem egészen értem ezt az url dolgot. Elötte fel kell töltenem vhova aztán azt belinkelni? Hova lehet feltölteni a képet? -
pzs #1972 Gladiátorral nyomom , kb 38-39 szintű.
Az 1.5 ezeken a mission bugogon mennyit javít ?
-
Chaos Mad #1971 nincsmit :) -
bycz #1970 kösz a help-et!!!
majd szünet után kiderül, mer nincs meg a cd, csak kölcsönbe volt.
jóccakát -
Chaos Mad #1969 fogalmam sincs sajnos, még csak a 3. elemért megyek majd, hányas szinten jutottál el a 3.hoz? -
pzs #1968 Sziasztok megint
Bocsánat , rosszul iram előbb nem sátán csillag az csak én néztem el.
1 kör és a szélénre kell rakni az 5 elemet , de utána sajnos nem történik semmi.Ha kimegyek a teremből akkor utána a minmap szerint lefelé kell mennem , de amikor kérek a barlangból akkor eltünik a sárga nyil .
Nem értem bug , és akkor ennyi mert ez 1 főküldtés , vagy próbáljam meg az 1.5 felrakni mert eddig nem erőlködtem vele.
Pls help
thx
-
Chaos Mad #1967 alcohol 120 meg a clone cd az cdiro progi. a mount-plás az pedig az hogy a daemon-ba beszimulálod a cd-t. érted? jobb gomb a taskbar ikonon és ott van hogy virtual cd/dvd rom, utána device 0 és mount image, majd kiválasztod az image fájlt (cd 1). -
Chaos Mad #1966 na figy -
bycz #1965 várjunk csak, mi az az alcohol 120 meg a clone cd meg a mountolás?
Tudom hogy hülye vagyok de én ilyeneket nem tudok! -
Chaos Mad #1964 ja. és persze nekem nem volt fennt semmi alcohol 120 meg clone cd a mount-oláskor. ez nem tom mennyit számit de igy ahogy nézegetem sztem semmit.:) -
Chaos Mad #1963 odamész a vizes kulacs helyére, lehivod a konzolt (nekem "ű" betü) és beirod hogy "wasser" . na ott lesz a viz a helyen. -
Chaos Mad #1962 #1954 -
bycz #1961 lécciléccilécci!!! -
Chaos Mad #1960 a "kis" portálokat csak a portál runákkal használhacc, ha megszerzed a runát akkor automatikusan megnyilik a portál (legalábbis nekem igy volt). respawn-rol sajnos fogalmam sincs mer még nem volt rá példa, pedig már lvl 35-ös vagyok :) pacit én csak gyorsabb haladásra használok, de már arra sem mer szinte már olyan gyors vagyok mint derék hátasom:) harcolni meg érdemesebb a földön. -
bycz #1959 szevasztok!
az ACT II. elején nekem nincs kulacs az oázisnál. pedig 2×is eljutottam oda. az 1.5öt meg nem tudtam használni.
valaki lenne olyan rendi, és elmagyarázná ezt nekem magyarul mer felét nem értem (velemszületett hiányosság):
1) I use Win XP sp1, DX 9, Sacred GER (Angolba is jó)
2) Install Sacred and patch to 1.5
3) Install Daemon 3.46
4) Set number of devices to 1 on
5) Mount the images of the 1st cd
6) Now run the virtual drive of cd 1
7) Click "Official sacred website" when autorun-menu is loaded
8) use ALT+Tab to go to sacred autorun
9) Play WITHOUT ANY CD -
#1958 Igen, ez a terv. Silverben indultam es hat tobbet voltam a foldon mint amennyi sikeres pofont kiosztottam..
Egy kerdes, aztan mara ennyi. Tutorialban nyogott valami waypontokrol az oktatoszoveg. Portalt mar talaltam, de ilyen diablos fele waypontok - ha vannak egyaltalan - vagy iylen respawn pontokat hogy veszem eszre? (mert ha leutnek a pacirol - amire mar volt pelda - akkor gyalogolhatok vissza, es mint olyan, marhalusta a karakterem;]) -
Chaos Mad #1957 ok, nem bánom, csak bátran! :) sajna most egy kicsit leálltam a morro-val, és ez nagy hiba! amugy elöször érdemesebb bronz-ban inditani, és utána átexportálni silver-be a karidat,és ott is végigjáccani, mer a szörnyek szintjét a tiédhez igazitja majd. -
#1956 Akkor ezert szivok.. Kosz.
Adok egy eselyt a jateknak, Diablo es DivDivinity utan nem tunik valami korszakalkotonak, de egyelore tetszik az osszhatasa (foleg a valaszthato vampir miatt). A lovaglas mint lehetoseget mar nagyon hianyoltam a nwnbol is anno, itt vegre megadatott, ez is egy jo pont. Meglatjuk mi lesz a vege. Ha gondban vagyok, majd kerdezlek ha nem banod ;] -
Chaos Mad #1955 nehézségi fokozat, bronz a könnyebb. amugy téged itt is lehet látni? :) -
Chaos Mad #1954 én igy csináltam, ha ez segit:
-uninstall Sacred
-image-be sacred 1-es cd, clone cd-vel
-felinstalláltam, majd az 1.5-ös peccset is
-daemon 3.46-ban: RMPS emul bekapcs, Options-ban minden bekapcs
-aztán mount sacred cd 1
-majd a "regedit" a Futtatás-ban és HKEY_CURRENT_USER -> Software -> Vob, na itt az egész Vob-ot kitöröltem
ezután mindig elindult, ha meg nem akkor megint kitörlöd a Vob-ot,
köszönet sylic-nek -
#1953 Hat felraktam tegnap, de mar latom kar volt eheh.. (megint ra fog menni minden szabadidom;]) Egyelore tetszik, viszont szegeny vampirnenimet mindenki romma veri. Az elejen lehetett valasztani bronz es ezust kozul a karigeneralasnal, az mit jelent? Megjelenes, vagy nehezsegi fokozat, vagy egyeb? De ha valaki ad egy linket a kezikonyvhoz - mindegy milyen nyelven - azt is megkoszonnem. -
#1952 Csessze kutya!
Már 1000x uninstall, install, beállítás kiállítás...
Mindent megcsináltam de ez szarik müködni!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! -
#1951 Én is csak betévedtem hozzá... Azután meghalt... -
Rollhun541 #1950 Könyi valaki segitsen a multis ügyben!
Egyébként multizik neten valaki közületek?
-
pzs #1949 Sziasztok!!!
Kéne 1 kis help.
Ott vagyok amikor vissza kell foglalni a várat és utána az 5 elemmel ki kéne valakit szabadítani , de miután leérek a barlangba és az 5 elemet kirakja a sátáncsillag széleire , utána semmi.
2 db melléküldtésen be van ragadva , és 5letem sincs hogyan tudnék továbbjutni .
Előre is köszönöm a helpet
-
Rollhun541 #1948 hali!
Van valakinek boti verzioja vagy egy CD-key-e valakinek multihoz?
Vagy valami server valahol amihez lehetne kapcsolodni neten keresztül tud valaki ilyet?
Könyi segitsetek!
Ugy multiznék a haverjaimmal neten! -
Chaos Mad #1947 na hali mindenkinek! 4 nap után ujra itt vagyok, volt egy kis lan party:) -
Mihail #1946 1. U must have the original dev-saca.bin (or cue)
dev-sacb.bin (or cue)
2. Uninstall Sacred from your computer
3. Download the Virtual cd V5.04 (or latest)
4. Install virtual cd !!!IMPORTANT!!! apply only 1(one) virtual drive, not more
5. Download Deamon Tools v3.46
6. Install Deamon Tools v3.46 , after installing Deamon Tools v3.46 reboot the computer.... after reboot u will have Deamon Tools v3.46 in your tray incon (where the clock is) . Right click on Deamon Tools v3.46 and go to virtual cd/dvd and select number of drives : 2. Then mount dev-saca.bin (or cue) to the first drive or to the second and mount dev-sacb.bin (or cue) to.
(the order doen't mather)
7. Install Sacred (after the installation is completed do not crack the game , do not copy the fmod.dll and the sacred.exe from the deviance dir to the sacred dir)
8. Download the latest patch and apply it from enc.sacred-game.com
9. Now, again Right click on Deamon Tools v3.46 and go to emulation and select RPMS emulation.
10. Run the game. it will say checking curent cd-rom or something like this,
at the first atempt u will have the disk verification error, try more.... 4 times , if u still have the disk verification error reboot the computer and try again.
11. U must uninstall Alcohool 120% from the computer and other programs that create virtual cd's. If u have nero installed , remove the image ready (the virtual drive that nero creates). As virtual drives u must have only the drive that virtual cd and deamon tools are creating.
10. here are the links where u can download Deamon Tool v3.46 and Virtual cd.
Deamon Tools V3.46 : http://my.so-net.net.tw/martinx/dtools/dt346.exe
Virtual cd : http://www.virtualcd-online.com/vcddemoe.exe (i'm not sure for this link.)
-
#1945 Kéretik válaszolni a #1875-re
köszi -
#1944 Te is a NOD32-t használod? :-) Nem vírusos a crack csak a nod32 hiszi azt. Kapcsold ki a rezidens víruskeresést (vedd ki a pipát előle) és nyugodtan másolhatod a .dll -t és a sacred.exe-t a játék FŐKÖNYVTÁRÁBA! Amíg ezzel a game-val játszol addig NE kapcsold be a rezidens víruskeresést, vagya játék indítása előtt kapcsold ki. Ennyi!
Más. A deviance-os verzióval is megy az 1.5-ös crack a lent leírtak szerint. Én már kb. ötféle leírás szerint próbáltam de az Istennek sem akar elindulni. Ti a clonecd-s verzióval használjátok? Honnan lehet ezt a verziót (clonecd) letölteni? -
Mihail #1943 Melyik hozzászólásban keressem a devianceos verzióhoz patch+crack telepítését? egyébként van értelme feltenni az 1.5-ös patchet? -
balukaa #1942 Közbe sikerült de nem indul a game a virusirtom meg jelez virusos a sacred exe Mi lehet a baj? Hova kell másolni a crackot meg a dll-t? A játék mappába vagy azon belül valamelyxik mappába?