8224
  • TopGun
    Sziasztok! mitol fugg, hogy minimum-ot, vagy maximum-ot sebez a combat art es a combo?
  • alcsapalcsa
    én fejlesztettem a 2kezest + vmi nagy támadást (erősíti a damaget) és van felhasználható 1000000millió pontom:) a másik 2 10/10azthiszem:)
  • greco
    Nekem is 1.5-ös crackelt patch-em van felrakva és állandóan kirak arra a szigetre.Már ott tartok,hogy mindig menteni kell mielőtt lemegyek egy barlangba v. teleportálok.Ehh...
  • shaba23 #3100
    Beszart az ICQ-m...VGQ ha jáccunk, ide írj
  • dolfy #3099
    Sziasztok!
    Szeretném elkezdeni a játékot előről a sötét elfel és ehhez a tanácsotokat kérném! Eddig a gladiátorral nyomtam és már 40-es szintig jutottam, de nagyon eltoltam a fejlesztését. Nem szeretnék mégegyszer ebbe a hibába esni. Kérdés: miket érdemes fejleszteni a sötét elfnél? fegyverhasználat, tulajdonságok, combo-k stb... Aki már játszott többet evvel a karakterrel légyszi írjon!
    Előre is köszi.
  • VGQ
    ja és rá kell nyomni ott az 5. elementre ,aztán megfujni a kürtöt és jöhet a láma fögonosz:)
  • Foglaltnick
    ja igen, és mint már számtalanszor szó volt róla, kell a türés mellé a .dll is
  • Foglaltnick
    A pentagrammanál azt hiszem beszélni kell a varázslónővel, mire az leteszi a földre azt a kürtöt vagy mit, és elkezdi az idézést.
    Feltételezem, hogy crackelt játékod van. Az 1.5-ös pecshez leszedted a cracket? Tudomásom szerint 1.6 hoz még nincs crack, így az nem meglepő ha nem megy. Ha meg eredeti, akkor meg 1.66

MADár
  • Lord Zax
    akkor most kezdhetem előrről az egészet. :((
    Kivagyok már ezekkel a bugokkal.
    Jah megprobáltam patchelni is közbe.
    felraktam az 1.5-öset, azzal az van, hogyha teleportba, megyek, akkor mindig levisz egy kis szigetre, ahonnan nem lehet elmenni.
    1.6-os meg kifagy egyfolytában.
    van működő pecs egyáltalán?
  • shaba23 #3094
    ide nem kell semmi...ez vmi bug lesz...
  • Lord Zax
    meglestem mindkét oldalt, lehet bennem van a hiba, de egyik forumán se találtam megoldást a kérdésemre.
    Nem válaszolna valaki?
    Ehhez is olyan szo kell mint a vizesnél a wasser?
    vagy patchelni kell, és csak ugy éehet folytatni?
  • shaba23 #3092
    www.sacred-game.com
    www.sacred-junkies.com
  • Lord Zax
    Szevasztok.
    Az a problémám lenne, hogy már a vége felé járok a gaménak, és megakadtam. Már megvan minden element, jön velem a varázslónő is, de a nagy pentagrammánál, ahol a főszörnyet megidézték nem tudok továbbmenni sehogy se, és a nyil is eltűnik ha kimegyek.
    Lécci segitsen valaki.
    Lehet hogy már irtátok, de nem találtam sehol.
    Németül meg nem tudok, és ha rákerestem csak német oldalakat adott ki.
    Köszi
  • Bandew
    Áááá csak a Seraphim használhatja. :-(
    Amúgy az milyen karakter? Játszik valaki vele?
  • shaba23 #3089
    lájtszébör itt :)
  • Bandew
    FÉNYKARD???
    HOL-HOL-HOL???
  • faszláma
    1.6-os peccshez tudna valaki adni krekket?elore is köszi
  • PiszkosFred
    Fénykard, napszemüveg és társaik után szerintem is kizárt hogy bug legyen. Valamelyik fejlesztőnek agymenése volt, és valami céllal szándeékosan belerakta. Hogy mi lesz a poén, majd kiderül egyszer talán..
  • Foglaltnick
    Gameboxból többféle is van. Találtam focisat, meg egy rózsaszínt. Én nem hinném hogy bug lenne, inkább a könyveket kell összegyűjteni hozzá. Az 1.66-ban is benne van, 1.7 pedig nem lesz májusban.
    Tuti hogy nem bug.
  • Foglaltnick
    Próbáltatok már számszeríjat felvenni páncélnak? Most ha modernebb korban járnánk, géppuskalábú lennék? Azt kell mondjam, hogy az 1.66-os is elb****** bugos.
  • VGQ
    add el öket:)
  • shaba23 #3082
    De azon kívül találtam még 2x gameboxot
  • VGQ
    Az egy quest item.Fenn északon az erdei kis faluban kapod meg a küldetést hogy vidd el neki ez a suotyi gameboxot,meg utána még valami ilyen baromságot,de semmi értéke nincs az egésznek.Valami 400xp az érte járo jutalom.
  • shaba23 #3080
    jogos
  • PiszkosFred
    Igen, sok nemet oldalon fenn van szinte minden. De ennek ellenere maradok a mar bevalt "sajat anyagbol mindent" elvemnel. Igy lehet hogy sokkal lassabban gyulik ossze, de inkabb megvarom amig valaki elkuldi a kepeket vagy mi talaljuk meg, es nem toltom le onnan.
  • M.A.D.
    A legújabb patch mellet is van ez a bug?

Én jókat röhögök itt már hetek óta. Én nem sietek. Megvárom, míg kijön pár patch, azt újra kezdem a gammát (4.5 órát nyomtam a kiadott patch nélkülivel, aztán uninstall). Ennyit megér.
  • shaba23 #3077
    A legtöbb set item mondjuk ott van a sacred-junkies oldalán, tehát sok értelme nincs mélezni, elég onnan lementeni :)
  • shaba23 #3076
    Erről mit tudtok?

Hi everyone. During the game I found items named GAMEBOX but I don't have any pictures because I sold them :( Few levels later I found o­ne orc who told me that colecting full set of GAMEBOXES will give me some bonuses... So if anyone found anythig with this name then don't throw it away... I'm sorry for my english but I'm not from an english speaking country... By and god leveling :)
    [sacred-junkies]
  • Ferko
    Ha "ip alapu" jatekot jatszunk ott at tudod adni, en pedig ebbol a szetbol tudok adni meg asszem 2 dbot de vampir szet targybol van kb 12 :) ugyhogy szivesen cserelek barkivel ha megbeszeljuk, icq szamom lejjebb
  • Laza
    egyebkent azert halt meg, mert hozza akartam szolni meg a kuldi felvetelnel, es 'veletlen' meglovodott, innen meg mar nem kellett sok a halalahoz :)
    persze a kuldit meg fekve is atadta :)
  • Laza
    eszrevettem vmit ebben a csodas bugban...
    nem eleg, hogy a kovacs itt maradt az erdoben, es szorja a Hackokat, de ugyanebben a pillanatban a kovacsmuhely elott is ottvan.. :)))) beszaras... megduplazta magat :D

• Laza
    Micsida kepessegei vannak az NPC-knek is...
    pl halott allapotban tudnak kommunikalni :)))))

• Outlander
    Én ma egész délután nyomni fogom closeden, szerintem egész jól lehet játszani, nem sok bug van, vagy legalábbis nem észrevehetőek..
  • PiszkosFred
    Hat azok mar jol jonnenek es nagyon szepen megkoszonnenk, tga helyett persze jpgben.

Neten egyelore csak kiprobalas szinten jatszottunk - en legalabbis - de mivel annyira bugos a zart serveres jatek hogy az mar fajo, igy egyelore maradok a singlenel. IP alapu open jatekokat elvbol nem jatszok semmi hasonlo jateknal, az okokat kar is kifejtenem, ugyis tudja mindenki aki mar legalabb egyszer diablozott az openbnetnek nevezett szornyesegen (es hasonlo elvu es mukodesu tarsain)...
  • Outlander
    A többé kevésbé egész screenshotok megvannak, azokat elküldhem, persze, és is a magam tapasztalataiból szeretek és szoktam írni amit csak lehet, állandóan tesztelek és mindent kipróbálok, feljegyzek, ami publikálásra kerül.
    Tehát OK, majd szóljatok.

Gyakran szoktatok neten játszogatni?
  • PiszkosFred
    Megneztem a kincstarat, de sajnos nekunk egeszalakos kepek kellenének, így azok a képek sajnos nem lesznek jok. Infokat és egyéb irásokat nem akarunk felhasználni, mert minden oldal kapcsán arra törekedtünk - és tartjuk magunkat továbbra is ehhez az elvhez - hogy mindent saját tapasztalatból írjunk le (lehet saját tapasztalat, vagy akár mások által beküldött, de mindenképpen saját írás), így köszönjük a felajánlást, de nem élünk a lehetőséggel. Ha esetleg megis lesznek fenn olyan szettek vagy junikok amelyek kepeit tudnank mi is hasznalni a kincseskamraban, akkor szolok elotte mindenkeppen, es rakerdezek.
  • Outlander
    A cipő megvan még de használom, a többi tárgy nincs meg, vagy hogy gondoltad?
  • Ferko
    Outlander: ha 1 lan partiba megoldhato lenne ezt a targyat szivesen vennem: Thorwyn's Blood-Shade Shoes
    Vampiress ill Annouk sisak-jat es pajzsat is. abbol ugy ossze is jonne a szet
  • faszláma
    Lathander.Nem elég hogy krekkelsz install után hanem van 1 dll fájl amival felül kell irnod az eredetit
  • Outlander
    Természetesen segítek és külök képeket ha kell, nyugodtan szedheted rólam az infókat, képeket, részemről ok