Sacred
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha realitást akarsz, mennj ki az utcára, és sétálj egy fél órát. Nem fog megtámadni 5384575 goblin/farkas. (a tolvaj már nem biztos
)
Ezután térj vissza hõn szeretett géped elé, és henteld tovább a 'jónépet'.
A skill runákkal a köv a helyzet:
- ha kettöt cserélsz be, akkor kapsz egy rúnát, de nem biztos, hogy a kasztodhoz tartozót
- ha hármat cserélsz, akkor kapsz egy saját rúnát
- ha négyet, akkor ki is választhatod a rúnát
Only usable with ranged weapons.szotárbol forditva elégé érthetetlen nekem
only(egyedüli,egyetlen)usable(használható)with)ellenére,miatt)rangedweapons(távolsági fegyver)
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
lakott vidékrõl lévén szó, már évekkel ezelõtt kiirtották az orkokat/goblinokat és így orákat bolyonghatunk, hallgatva a madárcsicsergést 😊
A Skullokat el lehet adni, másra nem jó...
Silkroad: Eldorado (Maleficius); Pacific (Maleficia); Sparta (Malefic_HUN) Tibia: Orrgyilkos Papirzsepi(Knight); Gala Gonya (Druid)
Semmi realitás nincs ebben a játékban (még ha azt is figyelembe vesszük, hogy fantasy).
Egy lépést teszek ki a falu/város kapujából és máris 5384575 goblin/tolvaj/farkas rám támad.
Ezzel az erõvel simán lemészárolhatnák az összes falut és várost.
KÉRLEK SEGÍTSETEK
[ ECS P4S5A/DX+ ]-[ P4 2800B ]-[ Hynix 512DDR ]-[ Tyan Tachon Radeon 9800pro@xt + Arctic Cooling_VGA Silencer]-[ Samsung 80GB 7200rpm ]-[ Samsung CD-RW 52*24*52 ]

[ ECS P4S5A/DX+ ]-[ P4 2800B ]-[ Hynix 512DDR ]-[ Tyan Tachon Radeon 9800pro@xt + Arctic Cooling_VGA Silencer]-[ Samsung 80GB 7200rpm ]-[ Samsung CD-RW 52*24*52 ]
Ja és ez nem bug hanem copy protection
War. War never changes.
elõre is köszi a segítséget.
SZAVAZÁS ITT! ! ! ! ! ! (ha még valaki nem látta volna)
A választ elõre is köszi!

A képet inkább linkelem, mer hátha zavarna valakit a mérete:
KÉP

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
141-rol leesik 80-ra. 22-es szintu.
M.
Hát az anyukájukat, egy bughalmaz a programjuk, és még ilyeneket vág a fejemhez, mintha miattam lenne. Eddig észre sem vettem olyan gyorsan végigfutott a csík, de ezen most röhögtem egy jót. (bár az is lehet, hogy vmi másolásvédelmi szívatás ez a duma😊)
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
Battle Mage-el nekem is bebugzott egy küldi. Kimentettem a fószert a temetõbõl a goblinoktól, visszamentem a csókához aki a küldit adta és asszongya kezdjem el. 😊
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
War. War never changes.
miért lehet, hogy kb. 5-ös szinten szembe jöt elem egy nagy kétszarvú szörny és 140et sebzett, alig tudtam elmenekülni! !
!
!
bugok!