Sacred

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kiserik
Szerinted az reális, hogy 1 ember (elf,stb.) egyedül leöl több millió szörnyet, 1 ütésbõl kivégez vagy 5 óriást, gyorsabban fut, mint egy ló, stb.
Ha realitást akarsz, mennj ki az utcára, és sétálj egy fél órát. Nem fog megtámadni 5384575 goblin/farkas. (a tolvaj már nem biztos)
Ezután térj vissza hõn szeretett géped elé, és henteld tovább a 'jónépet'.

piSTUKA
A sivatagban nekem is voltak problémáim, mert én is olyan 23-as szint körül mentem oda (gladiátor). Aztán szépen feltápoltam ott, voltam vagy 30-as szintü mire eljöttem - sok feladat van ott, meg sokat kell kóricálni.

A skill runákkal a köv a helyzet:
- ha kettöt cserélsz be, akkor kapsz egy rúnát, de nem biztos, hogy a kasztodhoz tartozót
- ha hármat cserélsz, akkor kapsz egy saját rúnát
- ha négyet, akkor ki is választhatod a rúnát

piSTUKA
Azér' a pap hadd mennyen má be a városba... mégha csúnya gonosz, akkó is...

RangeR
Hát ez pont azt jelenti, amit írsz😊 Hogy az a skill csak távolsági fegyverrel fog mûködni, azaz nyíllal vagy szászeríjjal, stb. Tehát karddal ne erõltessük. A másik piros duma meg azt fogja jelenteni, hogy csak gyalogosan mûködik az a skill, lóhátról nem. (de lehet, hogy azt nem írja ki, csak nem emlékszem😊)

RangeR
Az a kép amit beszúrtál, az a vége. Nincs tovább. Ott a fõvarázsló, le kell nyírni, de csak akkor sebzõdik, ha beleállsz abba az erõtérbe vagy miaz a közepén és a fejeden megjelenik valami jel. Az animáció utána jönne, de szerintem a config-ben kikapcsoltad, hogy ne legyen movie és azért nem láttad. De az egyik könyvtárban ott van az összes filmbetét, külön is meg lehet nézni mediaplayerrel.

Wood elf-el vagyok,sajnos az angolom szinte 0,tudnátok segiteni mit jelent ez a mondat amit pirossal ir li pár skill alá?
Only usable with ranged weapons.szotárbol forditva elégé érthetetlen nekem
only(egyedüli,egyetlen)usable(használható)with)ellenére,miatt)rangedweapons(távolsági fegyver)

RangeR
Van animáció a végén, de nem túl hosszú

BlackShadow
amúgy a game eleje naon diablos nem? felélesztik a démont 😄 kb uugy néz is ki 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

SecMan
Legalább annyit áruljatok már el nekem, hogy van-e a végén befejezõ animáció(outro😊)?

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

Bandew
Ja, pont így érzek én is.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Van valami abban amit mondasz. Tényleg elég gagyi, hogy a települések környéke tele van szörnyekkel.Az a szörnyû hogy Braverockban ahol most járok az utcán rohangálnak a Sakkara Priest-ek.Na errõl ennyit.Mindenesetre már kezdenek idegesíteni.Mindig megidéznek valami lényt utána meg elfutnak.Ez(eke)t leszámítva jó játék.
maggi
ahh mino jo hir! igy mar mas ! koszi
SecMan
A más karakterhez tartozó skilleket be lehet váltani a combo masternél. 4db-ért választhatsz egy sajátot.

maggi
sziasztok, normalis az hogy az act iii-ban 22-es szintu vagyok vagy gyors voltam ? mert az a helyzet hogy eleg konnyen kinyirnak. battlemage-el vagyok. ja s combat skill-t lehet venni vhol, vagy csak miket kapok, mert eleg keveset ad, mind mas karaktertol ad.
Bandew
Komolyan mondom, hogy azt jobban élvezném. De nem mondom, hogy semmi ne történjen, de azért találják meg a készítõk az egyensúlyt. Legyenek kis goblin települések, de ne legyen velük tele az EGÉSZ erdõ.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

SecMan
Az én problémámra(#1795) nem tud senki semmit?

shaba23
hát igen..ha reálisabb lenne...
lakott vidékrõl lévén szó, már évekkel ezelõtt kiirtották az orkokat/goblinokat és így orákat bolyonghatunk, hallgatva a madárcsicsergést 😊
malefic
A Port Runához keresd meg teleportot (valahol a közelben lesz).
A Skullokat el lehet adni, másra nem jó...

Silkroad: Eldorado (Maleficius); Pacific (Maleficia); Sparta (Malefic_HUN) Tibia: Orrgyilkos Papirzsepi(Knight); Gala Gonya (Druid)

Hi.Valaki mondja már meg mire lehet használni a: Port Runa-t és a Skull-okat.Segítsetek!!!!
Bandew
Ecsém de tele van a tököm!
Semmi realitás nincs ebben a játékban (még ha azt is figyelembe vesszük, hogy fantasy).
Egy lépést teszek ki a falu/város kapujából és máris 5384575 goblin/tolvaj/farkas rám támad.
Ezzel az erõvel simán lemészárolhatnák az összes falut és várost.

duracell89
nem jön le a konzol, kell valamit csínálni hogy legyen?nem jön le a konzol, kell valamit csínálni hogy legyen?nem jön le a konzol, kell valamit csínálni hogy legyen?nem jön le a konzol, kell valamit csínálni hogy legyen?nem jön le a konzol, kell valamit csínálni hogy legyen?
KÉRLEK SEGÍTSETEK

[ ECS P4S5A/DX+ ]-[ P4 2800B ]-[ Hynix 512DDR ]-[ Tyan Tachon Radeon 9800pro@xt + Arctic Cooling_VGA Silencer]-[ Samsung 80GB 7200rpm ]-[ Samsung CD-RW 52*24*52 ]

duracell89
nem jön le a konzol, kell valamit csínálni hogy legyen?

[ ECS P4S5A/DX+ ]-[ P4 2800B ]-[ Hynix 512DDR ]-[ Tyan Tachon Radeon 9800pro@xt + Arctic Cooling_VGA Silencer]-[ Samsung 80GB 7200rpm ]-[ Samsung CD-RW 52*24*52 ]

konzolt hívd le (nálam nem a 0-val hanem az ü-vel lehetett) és írd be: wasser
Ja és ez nem bug hanem copy protection

War. War never changes.

duracell89
nem akar valaki segíteni egy sacredes oldal készítésében?????? (html?,php?)

duracell89
hello valaki meg tudná mondani mit kell csinálni annál a küldetésnél, ahol egy nagy csata után egy életbenmaradt(egyébként haldokló) csávótól kapunk, arról szól hogy valanmilyen varázslatos vizet kell neki vinni egy tóból.Edigg rendben is ment, csak nem tudom hogy a tónál mit kell csinálni (a tó mellet valami kék körök mennek a levegõbe), sajnos fõküldi.
elõre is köszi a segítséget.
SZAVAZÁS ITT! ! ! ! ! ! (ha még valaki nem látta volna)
A választ elõre is köszi!

SecMan
Kérlek segítsetek! Chapter IV-ben vagyok, már mondta, hogy unlockoltam a Gold fokozatot, de még mehetek tovább, meghát még befejezõ animáció se volt még. A küldetésem, hogy megmentsem a princess-t, aki ezen a helyen volt, ami a képen látható. ÁM errõl a helyrõl egyszerûen nem tudok kimenni! Tudja valaki, hogy itt mi a szitu?? Erre a helyre, amúgy a fekete torony pincéjében lévõ portál vezetett. PLS HELP!

A képet inkább linkelem, mer hátha zavarna valakit a mérete:
KÉP

töltsd fel egy tárhelyre utánna linkeld be !

Na mindegy
Na még egyszer:
Ime egy kép a szituról:
Nekem is volt egy hasonló bug Shires Pen-ben. A kapitány rohant felém, hogy kinyírjon mire én két ütésbõl kinyírtam(olyan karddal ami ráadásul mérgez is).A pali holtan rogy össze, de a kérdõ-és felkiáltójel még mindig ott van a feje felett.Miközben a mérgezéstõl zöld füst szállt fel belõle adott egy küldetést, amit teljesítettem is és kaptam jó sok xp-t.Érdekes.
Hi.Valaki megtudja nekem mondani mire jó a "portal" tekercs.
Sajna elutazom,ugyhogy ne irjatok sokat,mert akkor sokat kell olvassak ha visszajöttem,és azt nem szeretem

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

piSTUKA
Magasabb szintü a fegyver mint 22.

Magnetic
Tud valaki megoldast arra, hogy a wood elf ha ijat kap a kezebe, miert esik le az attack speed-je durvan a felere?
141-rol leesik 80-ra. 22-es szintu.

M.

Rofl, az egyik mentésem közben vmiért belassult egy pillanatra a gépem, és mit ír ki a kis lenti csíkban miközben ment? "User stupidity"

Hát az anyukájukat, egy bughalmaz a programjuk, és még ilyeneket vág a fejemhez, mintha miattam lenne. Eddig észre sem vettem olyan gyorsan végigfutott a csík, de ezen most röhögtem egy jót. (bár az is lehet, hogy vmi másolásvédelmi szívatás ez a duma😊)

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

50? Huhh az biztos jó. Eddig volt egy Battle Mage-em, 12 szintû de abba hagytam mert nem tetszett. Sokszor meghaltam vele. Ez a Dark Elf most bejön.
Battle Mage-el nekem is bebugzott egy küldi. Kimentettem a fószert a temetõbõl a goblinoktól, visszamentem a csókához aki a küldit adta és asszongya kezdjem el. 😊

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Jó de ott áll közvetlen mellettem 😊

NeoMaN
Azért, mert hard hit-nél be kell állnia egy távolságra, és csak úgy tudja megütni természetessen, ha az ellen ráadásul még a jobb keze mellé esik. Ezért prószál a ló beállni megfelelõ pozícióba...

RangeR
A bugok engem nem zavartak, kb.3 küldetés bugzódott be nálam, kihagytam õket, volt helyettük 100 másik. Így is elértem a level 50-et a legvégére pont.A lovas harc wood elffel sem volt egyszerû,ezért aztán hanyagoltam inkább. quick of a flash vagy mi a neve, azzal a varázslattal mentem, az 2x lefutja bármelyik lovat.

TopGun
Koszi!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Amellett még rettentõ bugos is. Lovon ülök, Dark Elf, és van az a nagy csapás jobb gombal, nem jut eszembe a neve. Azt rányomnám az ellenre, és a ló össze vissza mászkál. Ez még csak egy a sok bug közül..

RangeR
Öcsém, azért akármennyire is tetszett a játék, az durva volt, hogy jön a fõdémon a végén, és még csak arrébb sem léptem, és 2db, azaz KETTÕ DARAB KLIKKELÉSSEL kinyírtam. Azért ennyire nem kellene erõsödniük a karaktereknek. level 38 multi-hit, 2 lövés a fõszörnyre wood elffel. vicces volt.

RangeR
Növeli a gyilkolászásért kapott XP-t

TopGun
Hali! valaki elmondana pontosan, hogy a mentor potion mire valo konkretan?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Nem, ez nem bug! Ugyanis a minotauruszoknak van egy speciális támadásuk, nekifutásból lefejelnek, oylan mintha hard hit lenne.

War. War never changes.

duracell89
biztos bug

duracell89
SzavazásITT ! ! ! ! !

miért lehet, hogy kb. 5-ös szinten szembe jöt elem egy nagy kétszarvú szörny és 140et sebzett, alig tudtam elmenekülni! !!! bugok!