8224
  • kiserik
    Hi
    Tegnap kezdtem egy Szeráfot. Még csak 11-es szintű a szentem. A gladiátor után nekem eddig bejön ,bár már 1* sikerült vele felmennem a mennybe (ez gladival nem fordult elő, és még mindíg az a best). Ami fura, hogy sokkal jobban dobja a tárgyakat. 8-as szinten találtam setes cumót, 9-esen meg az árus is árulta. A többi cucc is jó, amiket találok.
  • NeoMaN
    Sziasztok! Megvan a 4 element, és Verag-Nar-nál vagyok. A térképen nem mutat semmit, merre menjek. Az utolsó ipse aki hozzámszólt, a lejárat elött ácsorog, és má nem akar velem kommunikálni, csak hajtogatja a magáét... :(
    Merre tovább??
  • TopGun
    Aham! ertem koszi! akkor neki futok ujra, remelem a zart ajtohoz megtalalom a konyvet valamikor!? :(
  • Ferko
    Az utobbival en is igy jartam, szvsz be kell menni veluk es nem kell foglalkozni a "csibeszekkel" :) Az elobbihez meg szerintem le7 h oda is vmilyen konyv elolvasasa kell, en speciel Timberton folotti siksagot jartam be tobbszor is mar es ott is van 1 "torony" aminek ajataja van de bemenni nem tudtam :(
  • TopGun
    A FENE! meg jo, hogy van elotte mentesem! legalabb is ugy emlekszem! :)
  • Outlander
    Nagyon úgy tűnik, hogy buktad a küldit....
  • TopGun
    Sziasztok! talaltam egy bugot es van egy kerdesem is! A bug: A Porto vallumbol lefele nyilo sivatagban van egy barlang, lementem leoltem az osszes szornyet, majd eljutottam egy ajtohoz amit mogott volt az utolso szorny es egy keken vilagito gomb, nyitnam az ajtot, de nem engedi, probalom ujra, nem megy, siman mennek neki, nem enged, mentes, vissza toltes, nyitva az ajto, megorultem, indulnek be, de nem lehet! pedig az a kek gomb erdekelt volna de nagyon! :(
    A kerdes: szinten abban a sivatagban van egy oazis, ott kaptam tobbek kozott azt a kuldit, hogy evakualni kell a megmentett telepeseket, mert tamadnak a csibeszek! megjelent egy teleport, elkezdodott a harc, nem neztem mi lett a telepesekkel, de miutan levertem mindenkit, nem talaltam se azt akitol a kuldit kaptam, se a telepeseket es a nyil korbe korbe forog! lehet, hogy bebuktam ezt a kuldit? ujra kell kezdeni?
  • PiszkosFred
    Hát ha már erről van szó, akkor BlackIce Defender. ;]
  • VGQ
    modjuk Pandát.
    Vagy esetleg mcaffe personal firewall

de jobblenne mindkettönek:)
    A pandában bizok az nagyon ott van a szeren,viszont a mcaddet könyebb kezelni.
  • faszláma
    Hát én nem vagyok annyira okos ember de azért csak be tudtok állitani 1 tüzfalat
  • Gear
    Milyen FW-t használsz?
  • VGQ
    És azt hogy kell engem is érdekelne:)
  • faszláma
    Sacrednek a portját engedéjezd
  • Fboy
    Vki, akinek tűzfala van, tudna segíteni, hogy mit kell állítani, milyen portot kell megnyitni ahoz, hogy menjen a multi?
    PLZ Help!
  • Noodlee
    Találtam egy Flute-t. Az mire jó. Fújhatom?
  • Noodlee
    szeretem a zenéjüket :)
  • Noodlee
    a kiss az jó.
  • Noodlee
    lol
  • shaba23 #3125
    te kiss ügyetlen :)
  • Noodlee
    Szia!
    Próbáltam üzenni neked ICQ-ban, de valami nem OK.
  • aniko
    ja, sajnos melózok :/
    Az icq-mat leírom ide, az az előbb lemaradt: 327-722-049
    :)
  • shaba23 #3122
    ezexerint, most melózol :)
    javasolni akartam egy próbát, de akkor ez tárgytalan :)
  • aniko
    Én sajnos csak 10ig vagyok este, mert reggel korán kell melóba menni :(
    De pénteken és hétvégén egész este fennvagyok :)
    Hozzáadlak az icq-hoz :)
  • shaba23 #3120
    én csak este 10 után szoktam, (már amikor VGQ-nak sikerül semlegesíteni a tűzfal problémáját). Ha neked akkor jó, akkor szólj és kipróbálhatjuk a dolgot :)

• aniko
    :))
    Köszi.
    Az XP tűzfala is ki van nyomva.
    Akkor ezek szerint jól csináltuk, csak valahol máshol van a hiba :)

Esetleg valamikor beszállhatnék én is hozzátok multizni? Persze csak ha nem zavarok :)
  • Noodlee
    Végre egy leányzó aki nyom RPG-t és FPS-t is!
  • Noodlee
    Akó passz :)
  • shaba23 #3116
    nekem minden reinstallnál alapból be van kapcsolva :)
  • Noodlee
    Ha jól tudom az XP tűzfala alapból nincs bekapcsolva.
  • Noodlee
    Szia!
    A problémádat sajnos nem tudom orvosolni, de meglepődve láttam, hogy te lány vagy! :)
  • shaba23 #3113
    Az XP tűzfalát is kilőttétek?

Próbáljátok egymást megpingelni
  • Noodlee
    Tudom, éppen ezért szeretném lecserélni. A lovaglás semmire sem jó. :(
  • aniko
    Sziasztok!
    Nemrég kezdtem el játszani a Sacreddel, és végigolvastam ezt a fórumot is :)) Most az a problémám, hogy ismerőssel próbáltunk IP gamet játszani, a BattleLan-al, és nem jött össze. Csak az látta a szervert, aki kreálta.
    A hostoló elindította a gameserver.exe-t (itt próbáltuk az Internet és a Lan-t is választani). Majd a battlelan-t mindektten, és oda beírtuk egymás IPjét. A hostoló elindította a játékot, és ott a Local gamet. Ő látta a játékot természetesen, és csatlakozni is tudott hozzá, csak a másik nem :( A listában nem jelent meg a kreált játék. Próbáltuk felváltva is, hogy én csináltam szervert, de akkor is az előbbi probléma jelentkezett :(
    Meg tudnátok mondani, mit csináltunk rosszul? Vagy hogy mi lehet a hiba?
    Ja, a tűzfalat mindketten kilőttük.

Remélem érthetően írtam le :)

Köszi :)
    Anikó
  • shaba23 #3110
    Hát szerintem ilyeneket még senki nem csinált sacredhez :)
    lovaglástól sokkal többet ér-ha már nem harci skill kell- a trade
  • Noodlee
    Szijjaztok!
    Az a problémám, hogy elb*tam az egyik karakteremet, és kéne valami módszer, amivel az egyik skillt letudnám cserélni másikra. Nem kell nekem lovaglás skill, ezt szeretném lecserélni valami hasznosra.
  • Foglaltnick
    Jaja. Az attack meg a defense pedig arra jó, hogy eltalálod-e egyáltalán. Ha eltaláltad, akkor kezdhetünk számolgatni, hogy mennyit csonkoljunk az illetőn.
  • Noodlee
    Hi
    A súz nekemmegvan, kb 2 hét és lesz otthon netem, akkor átpasszolhatom.
  • shaba23 #3106
    Szerintem ez úgy műxik, hogy ha egy enemynek nincs semmi resistje, akkor a dam a minimumtól a maximumig bármi lehet. (Esetleg több, ha critical) ez tök random. Ebből a sebzésből lejönnek a resistek által minuszolt értékekolyan ez, mint szerepjátékban a 3d6 sebzés ezzel a fegyverrel ennyit sebzel. azaz sebezhetsz 3-18-at. de ez szerencsétől függ :)
  • TopGun
    Aham, ertem, koszi!
  • VGQ
    Gondolom az ellenfél defencózéjétöl.Mert ugy értelmes csak.Ha sok van neki akkor kicsit ütsz rá ha kicsi akkor nagyot sozol oda.Meg azért van ellenállásuk is az ellenfeleknek.Plz ha jol emléxem a goblinokat és orkokat jo zuznipl varázsijakkal,mig a elfek,csontik,sárkányok ellen jobb a sima lövedéket lövö ijj.Ezeknem nagyobb a mágia ellenállása igy egy mágikus lövedéket sokkal jobban "kivédenek".