8224
  • TrollBalint
    Köszi :)
    Az 1.6-os patchről van valami hir? (mármint, hogy hogyan lehet elinditásra birni?)
  • PiszkosFred
    Ugy gondoltam, hogy mivel a set es junik cuccok allandoak, ami nalunk van azt te is felhasznalnad, es forditva. Nemtom mennyi van a jatekban, felek hogy nincs annyira sok, de azert picit konnyithetunk ezzel ezen a teruleten. De persze tied a dontes joga, ez csak egy otlet volt a reszemrol.
  • PiszkosFred
    Johetnek minden mennyisegben. A cel hasonlo mint a morrowindnel, az osszes allando ertekekkel rendelkezo "kincset/ereklyet" osszegyujteni. Mivel itt random a dolog, nem kotott helyszinekkel es kvesztekkel mint a morroban, egyelore csak egy kep kerul fel a kincseskamraba. Koszi a mai adagot, es koszi elore is a tobbit. ;] Ha minden jol megy, hetvegen mar kesz lesz egy korai beta verzio..
  • PiszkosFred
    1.5os peccsnek megfeleloen. (akkor lett osszegyujtve, 1.6 alatt nem ellenoriztuk le egyelore)

Fire Magic
    - Fireball
    - Flameskin
    - Purgatory
    - Fire Spiral

Air Magic
    - Whirlwind
    - Gust of Wind
    - Phase Shift
    - Lightning Strike

Earth Magic
    - Stoneskin
    - Petrification
    - Circle of Fear
    - Meteor Swarm

Water Magic
    - Cataract of Agility
    - Ice Shards
    - Ring of Ice
    - Water Form

Life/Heavenly Magic
    - Spiritual Healing
    - Shield Wall
    - Ghost Meadow
    - Reiki
  • lathander
    Valaki találkozott olyan problémával, hogy játék elindul, karakter kiválaszt, töltés, majd egy pillanatra felvillan a játék, amit utána csak fekete képernyő követ. Mindez XP alatt történt.
  • TrollBalint
    Sziasztok, én nem rég kezdtem el játszani a játékkal, és meg kell, hogy mondjam, nagyon tetszik :)
    De van egy - két furcsaság amit nem értek. pl, játszunk lan-ba a haverommal, megunjuk kilépünk, eddig még oké. Viszont mikor legközelebb akarunk játszani, a karakteremnek nincsen neve. Tudja valaki a választ?
    Valahova le vannak irva, hogy melyik mágia melyik elemhez tartozik? pl. villám levegő, stb.?
  • Ferko
    ha lenne jatek ahova be is le7 joinolni akkor elerhetosegek:
    msn:[email protected]

outlander: nekem van rengeteg SET targyam, ha kell kuldok kepeket felteve ha megmondod h hova kell...
  • Ferko
    probalunk is 1 haverommal de nem megy (bar neki router is van) :((
  • Ferko
    en jaccanek szivesen...
  • Outlander
    A képek kellenek, bestiáriumot csinálni sacredből nehéz, mert az ellenfelek tulajdnságai álandóan változnak...
  • Laza
    game senki? :)
  • shaba23 #3052
    azt gondoltam, csak valahogy nem illett a sacredes képbe :)

Ja, még annyi, hogy ha találok még junik vagy set cuccokat, akkor kellenek még, vagy esetleg hagyjam a francba?
    A "karakterlap" kijelzi, hogy mi volt az uccsó szörny amit kinyírt az illentő. Az segíthetne egy bestiárium létrehozásában asszem :)
  • Outlander
    egy másik game..
  • Outlander
    köszi szépen
  • shaba23 #3049
    elküldtem
  • Outlander
    Hozzám is küldheted, [email protected]
  • shaba23 #3047
    ez miez???
  • Outlander
    Kinek?
  • TBC
    Sziasztok!
    Létrehoztam egy fórumot Drakula 2. Van egy kis problémám:Segítsetek!!! A 2. cd-ben megvan a lovag kersztje, a temetőben a piros körök eltűntek, be tudtam menni a sakkszobába, ahol a papírt alátettem a táblának. Nemtok kijutni abból az egyész helyiségből, vaygis a temetőbe. MIt tegyek? Van Valami kód? HELP!!!
  • Jonny87
  • shaba23 #3043
    Wáááááá....beszart az ICQ-m :)
  • shaba23 #3042
    este én valszeg jáccok lvl 15-ös gladival LAN gémet
    (esetleg lvl 37 woddelfel)
  • Smitiz
    Ha valaki akar játszani, üzenjen ICQ-n :)
  • Smitiz
    És hányas szintű az a karakter?
    Az ICQ számom bent van infómbam. Megadom ott az ip-t.
  • Outlander
    Neten HELLX néven vagyok, azonos nevű battlemageval
  • Smitiz
    Na mind1, indítom a servert
  • Smitiz
    Hányas szintű karakterrel legyek?
    11. szintü gladi vagy
    21. szintü vúdelf?
  • Outlander
    Én mennék jáccccani...
  • Outlander
    Ebbe a kincses dologba én is segíthetnék, nálam is van kincses menüpont, csak írd meg hogyan stb.
  • Smitiz
    Van most futó server?
    Ha nincs, csináljak?
  • Outlander
    A hibákat igyekszem javítani, a lecsúszásos dolog elvileg már nem jöhetne elő, mert megcsináltam, de még átnézem.
    Ami a betűtípust illeti, azt megtalálod a sacred könyvtárában.
  • Noodlee
    Valóban korrekt a meglátás.
  • Gyudron
    Ha jól tudom akkor a gladiátor nem vúdelf
  • Noodlee
    De érdemes, pl a woodelfnek a kétkezes íjjakat használni.
  • Gyudron
    Lenne egy kérdésem, gladiátorral tényleg nem érdemes kétkezes fegyvereket használni ?
  • Laza
    vkinel futo game, hostolt jatek
  • shaba23 #3027
    elküldtem
  • shaba23 #3026
    milyen szerver?
  • Laza
    van most szerver? :)
  • EqUiNoX
    dede ;] ghq.sacred - kukac - freemail.hu-ra ha elkuldened, nagyon szepen megkoszonnem. sacredhq.uw.hu-ra menne majd fel, amely elesben is elindul ahogy kesz kesz a domainreg. (2het kb, addig csak teszt jelleggel van fenn az oldal)