8224
-
TrollBalint #3063 Köszi :)
Az 1.6-os patchről van valami hir? (mármint, hogy hogyan lehet elinditásra birni?) -
#3062 Ugy gondoltam, hogy mivel a set es junik cuccok allandoak, ami nalunk van azt te is felhasznalnad, es forditva. Nemtom mennyi van a jatekban, felek hogy nincs annyira sok, de azert picit konnyithetunk ezzel ezen a teruleten. De persze tied a dontes joga, ez csak egy otlet volt a reszemrol. -
#3061 Johetnek minden mennyisegben. A cel hasonlo mint a morrowindnel, az osszes allando ertekekkel rendelkezo "kincset/ereklyet" osszegyujteni. Mivel itt random a dolog, nem kotott helyszinekkel es kvesztekkel mint a morroban, egyelore csak egy kep kerul fel a kincseskamraba. Koszi a mai adagot, es koszi elore is a tobbit. ;] Ha minden jol megy, hetvegen mar kesz lesz egy korai beta verzio.. -
#3060 1.5os peccsnek megfeleloen. (akkor lett osszegyujtve, 1.6 alatt nem ellenoriztuk le egyelore)
Fire Magic
- Fireball
- Flameskin
- Purgatory
- Fire Spiral
Air Magic
- Whirlwind
- Gust of Wind
- Phase Shift
- Lightning Strike
Earth Magic
- Stoneskin
- Petrification
- Circle of Fear
- Meteor Swarm
Water Magic
- Cataract of Agility
- Ice Shards
- Ring of Ice
- Water Form
Life/Heavenly Magic
- Spiritual Healing
- Shield Wall
- Ghost Meadow
- Reiki -
#3059 Valaki találkozott olyan problémával, hogy játék elindul, karakter kiválaszt, töltés, majd egy pillanatra felvillan a játék, amit utána csak fekete képernyő követ. Mindez XP alatt történt. -
TrollBalint #3058 Sziasztok, én nem rég kezdtem el játszani a játékkal, és meg kell, hogy mondjam, nagyon tetszik :)
De van egy - két furcsaság amit nem értek. pl, játszunk lan-ba a haverommal, megunjuk kilépünk, eddig még oké. Viszont mikor legközelebb akarunk játszani, a karakteremnek nincsen neve. Tudja valaki a választ?
Valahova le vannak irva, hogy melyik mágia melyik elemhez tartozik? pl. villám levegő, stb.? -
Ferko #3057 ha lenne jatek ahova be is le7 joinolni akkor elerhetosegek:
msn:[email protected]
outlander: nekem van rengeteg SET targyam, ha kell kuldok kepeket felteve ha megmondod h hova kell... -
Ferko #3056 probalunk is 1 haverommal de nem megy (bar neki router is van) :(( -
Ferko #3055 en jaccanek szivesen...
-
#3054 A képek kellenek, bestiáriumot csinálni sacredből nehéz, mert az ellenfelek tulajdnságai álandóan változnak... -
#3053 game senki? :) -
#3052 azt gondoltam, csak valahogy nem illett a sacredes képbe :)
Ja, még annyi, hogy ha találok még junik vagy set cuccokat, akkor kellenek még, vagy esetleg hagyjam a francba?
A "karakterlap" kijelzi, hogy mi volt az uccsó szörny amit kinyírt az illentő. Az segíthetne egy bestiárium létrehozásában asszem :) -
#3051 egy másik game..
-
#3050 köszi szépen -
#3049 elküldtem -
#3048 Hozzám is küldheted, [email protected] -
#3047 ez miez??? -
#3046 Kinek?
-
TBC #3045 Sziasztok!
Létrehoztam egy fórumot Drakula 2. Van egy kis problémám:Segítsetek!!! A 2. cd-ben megvan a lovag kersztje, a temetőben a piros körök eltűntek, be tudtam menni a sakkszobába, ahol a papírt alátettem a táblának. Nemtok kijutni abból az egyész helyiségből, vaygis a temetőbe. MIt tegyek? Van Valami kód? HELP!!! -
#3044 -
#3043 Wáááááá....beszart az ICQ-m :) -
#3042 este én valszeg jáccok lvl 15-ös gladival LAN gémet
(esetleg lvl 37 woddelfel) -
Smitiz #3041 Ha valaki akar játszani, üzenjen ICQ-n :) -
Smitiz #3040 És hányas szintű az a karakter?
Az ICQ számom bent van infómbam. Megadom ott az ip-t. -
#3039 Neten HELLX néven vagyok, azonos nevű battlemageval -
Smitiz #3038 Na mind1, indítom a servert -
Smitiz #3037 Hányas szintű karakterrel legyek?
11. szintü gladi vagy
21. szintü vúdelf? -
#3036 Én mennék jáccccani...
-
#3035 Ebbe a kincses dologba én is segíthetnék, nálam is van kincses menüpont, csak írd meg hogyan stb. -
Smitiz #3034 Van most futó server?
Ha nincs, csináljak? -
#3033 A hibákat igyekszem javítani, a lecsúszásos dolog elvileg már nem jöhetne elő, mert megcsináltam, de még átnézem.
Ami a betűtípust illeti, azt megtalálod a sacred könyvtárában. -
Noodlee #3032 Valóban korrekt a meglátás. -
Gyudron #3031 Ha jól tudom akkor a gladiátor nem vúdelf -
Noodlee #3030 De érdemes, pl a woodelfnek a kétkezes íjjakat használni. -
Gyudron #3029 Lenne egy kérdésem, gladiátorral tényleg nem érdemes kétkezes fegyvereket használni ? -
#3028 vkinel futo game, hostolt jatek -
#3027 elküldtem -
#3026 milyen szerver? -
#3025 van most szerver? :) -
#3024 dede ;] ghq.sacred - kukac - freemail.hu-ra ha elkuldened, nagyon szepen megkoszonnem. sacredhq.uw.hu-ra menne majd fel, amely elesben is elindul ahogy kesz kesz a domainreg. (2het kb, addig csak teszt jelleggel van fenn az oldal)