Sacred

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BlackShadow
socketes itemekbe lehet skillt tenni? 😄 nomeg be lehet váltani a skilleket? uristen én akkor jol elbaltáztam 😄 vagy 40es szinten lenne az összes 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

A skilleket még a socketes itemekben is jól lehet alkalmazni. (pl. vampir cuccokkal életszívás van)

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Knox
Használd s combo masternél az EXCHANGE-t! más kasztok skilljeit válthatod át sajátra, az átváltási arányokat is ott találod! én 11. szinten kaptam az infot😄!

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

BlackShadow
az 1.5 ös paccs miben más mint az eredeti? (sry a noob kérdésért lehet h már 1000x leírtátok 😊 )

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Lencso
Ezt nem értem!
Én 15x megpróbálom, és 15x "Disc verification error".
Lehet telepítenem kellene a CD-röl azt a MediaPlayer-es gebaszt is?

A dzsungelben minden ehető. Te is.

BlackShadow
még az is gáz dolog h a saját karimnak skillet sose találok csak mindig másnak...gladiátornak kb fél óránként találok 3at..

BlackShadow
ja meg ossz vissz az nem teccik a gameban ha kiirtok egy teruletet és bemegyek egy barlangba majd onnan kijovok ujra ott az osszes 😞

BlackShadow
h lehet gyorsan xp t szerezni? nekem 1 ora kb 1 szint 😊

Elég érdekes még a BFG . Energia fegyver 😉 loál.

"vessetek a mókusok közé" :)

NEM! eddig meló😊.
Hmm.. a legjobb? Jó az mind valamire , amit kedvelek az az ellenfél bekábítása(irritation),vagy áttérítése.Ha sok az ellen akkor a legerõsebbet megtéríted(conversion),és 1ütt leveritek a társait és a végén õt is .Az irritation például tök jó a sárkányok ellen , amíg hat addig csak néz bután te meg szétkombózod.Harcközben legtöbbet az attackot használom,gyorsan visszatöltõdik,vagy a whirling hit (vagy hogy kell írni), aminél felreppen a csaj és pörög .Ez az ellent eltaszítja meg egy idõre kábítja.

piSTUKA
töltsd be a korabbi allast, és kész. amugy egy kepet en is megneznek... mennyit sebzel vele?

piSTUKA
izmos a fiú...

piSTUKA
ezek sztem csak silver felett vannak. bronzon csak a nagy van.

NeoMaN
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
KÉPET!!!KÉPET!!!KÉPET!!!
könyörgöm KÉPEEEET!

re all. hány act-s a sacred. elõre is thx.
hi!
tudna vki segíteni? A gladiátorral nyomulok, lemegyek egy barlangba, gyakom a sok múmiacsávót az egyik combo-m végén felkapom a manust és zamek bele a betonba. Na most az van, hogy éppen amikor felkaptam, a másik múmesz gyerek rámküldött vmi "lökést", a kezemben lévõ múmia nálam maradt, nem tudom letenni. 13-as szintû a mukim, 3 féle fegyvert tudnék használni, de így egyiket sem érem el. Nem lehet kicserélni sem másikra, el sem vehetem tõle az invettoríban sem. Most pi 'csát csinázzak vele? Segíthet ezen a bugon egy patch? Ha igen honnan szedhetném le? Köszi elõre is...

Érdekes, ilyen kis kék löttyöt se láttam, az összes potionból csak strong-ot láttam, még boltban is.

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

jam@
Nem vagy egyedül a névválasztással :

EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros

Healin Potion - normál adag...

http://gaborszantai.co.uk/

piSTUKA
sokat gondolkodtam rajta!

piSTUKA
nekem az öv van meg, meg a dark elfeknek tudok egy balamut övet ajanlani!

Fritz Von...
Én is találtam már a sötét elfemnek speckó cuccot. De ez a köcsög game az övbõl adott már hármat is. Más semmi. 😞

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Azok a bordó löttyök micsodák?

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

Milyen egyedi a karaktered neve😊)

En az strenght es a mental regenearation-ra raktam a pontjaimat. 3/1 aranyba.

Skill:
Max Magic Lore
Max Meditation
Max Water Magic
Constitution

Varazslat:
Ice Shards
Spiritual Healing
Circle of Ice
Shield Wall
Ghost Meadow

Combo:
Petrification 3x Meteor
4 x Fireball
4 x Lightning Strike
piSTUKA
a sok mászkálás alatt összejön. plusz az sem árt, ha olyan cuccaid vannak, amik emelik a valószínüségét, hogy ilyenekre akadsz.

piSTUKA
hülye vagyok, ez a mana regenerációt növeli! akkor parrying.

Honnan vannak nektek ilyen jo cuccaitok?
Kami
Igen ilyen leírásokat Én is olvastam csak azt nem közlik sehol, hogy mindehhez a CLONE CD-s verzió kell! Vagy Nálad a DEVIANCE-os cd-vel is mûködik?

TopGun
Ez is gyonyoru felszereles! en meg csak kek szinu targyakat talaltam a seraphim-om nak. zoldet egyet sem!😞 igaz mas kari osztalynak sem!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

TopGun
Enyem meg csak lvl.14. kepet csak keddre tudok hozni! 😞

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

piSTUKA
tied, hogy' all? kep?

piSTUKA
en a meditation-re tennem, az növeli a special move-ok regeneralodasi sebesseget!

rtfmZoli
Akinek nem megy 1.5 ös patchel:

Vazzeg ! Megagames forumon találtam. 15* +próbáltam, és 15* mûködött : ) Érti ezt vki ?

1) I use Win XP sp1, DX 9, Sacred GER (Angolba is jó)
2) Install Sacred and patch to 1.5
3) Install Daemon 3.46
4) Set number of devices to 1 on
5) Mount the images of the 1st cd
6) Now run the virtual drive of cd 1
7) Click "Official sacred website" when autorun-menu is loaded
8) use ALT+Tab to go to sacred autorun
9) Play WITHOUT ANY CD

Keresem ennek az elf set-nek az utolsó darabját, valakinek nincs meg?

Választanom kellene skillt, de melyiket? Egyik sem szimpatikus...

TopGun
Hallod nem semmi a karid!! 😊

piSTUKA
levetted a hangot is az opciókban legalacsonyabb minöségre?

piSTUKA
izé:

piSTUKA
én is a Seraphimmal fogom kenni, ha a gladit végigvittem! Addig is:
http://gp3stuff.homestead.com/files/gladiator39.jpg

TopGun
Na mi van? eltuntel? 😞((

TopGun
melyik a legjobb varazslata, vagy combat-ja 14. szinten?

jam@
Csak az 1.2-höz jó a crack.

EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros

PL Én!
Miért?

TopGun
Sziasztok! van itt valaki rajtam kivul aki seraphim-al tolja?

Kami
Hali! Kipróbálta már valaki a gamecopyworld.com -on lévõ crack-et? Ott azt írja hogy az 1.2& 1.5-ös patch-het is jó. Tényleg megy az 1.5-össel?

shaba23
A kis sziget sárkányát (valami Draconis) küldetésben kell megölni, vagy csak hobbiból? mert én úgy jutottam oda, hogy nincs küldim rá vonatkozóan 😊
??

A kard mindig a kezedben van nem? Vagy az a fegyver, amit éppen kiválasztottál.

Oren
Hali tudna nekem valaki még tippet adni hogy miért lesz tök sötét a képernyõ miután kiválasztottam a karaktert????
Minden ötlet jó lehet elõre is köszönöm!

Hi.Valaki közületek megy varázslóval.Ha igen akkor mondja már meg valaki mit érdemes tápolni nála.A varázslataira értem.Elõre is kösz.