8224
  • shaba23 #3183
    nincs
  • vytraas
    CSá mindenkik! 1.6 patchez van már crack tudomásotok szerint? Csak kérdés volt.
  • VGQ
    Mi szoktunk gamelni(Shaba23,Smitiz,Scarto,én).Igaz igy 4en még csak 1x sikerült de jo.Csak elég nehéz,mert sok baj van vele.Nem ad tárgyakat,xp-t,Iszonyat mértékben lagzik.
    Szal egy dragon kinyirás csak sürü imádkozás mellett lehet:)
  • Lord Zax
    ok, értem.
    játszik itt valaki multiba?
    vagy van valakinek kedve jönni?

• VGQ
    Az a saját ip-d,meg a haveroké
  • Lord Zax
    ok megvan.
    köszi.
    na és szerver ip-ket honnan lehet szerezni?
  • Smitiz
    ha még mindíg nem megy az oldal, akkor a hiba nálad van, mert én meg tudom nézni itthonról...
    Mind1, itt a link:
    http://schmiedt.uw.hu/Sacred/battlelan.zip
  • Smitiz
    Megjavítottam.
    Refresheld az oldalt vagy nyisd meg egy új ablakban
  • Lord Zax
    meglestem az oldaladat, és nemigazán találtam rajta semmit se, még a gomb se működik, nem jön be rajta semmi.
    valaki tud linket ehez a battle lan-hoz?
    vagy esetleg dc++-n át tudnám szedni valakitől?
  • Smitiz
    A honlapomon van hozzá link.
  • shaba23 #3173
    Battlelan kellene neked, de nemtalálok hozzá linket :) sry
  • faszláma
    Fboy:Zonaalarmot hasznalj.Ott egyszeru beállitani
  • Lord Zax
    Üdv!
    szeretnék neten játszani a játékkal és kéne valami jo kis server progi. Mit anjánlatok? (nem eredeti a cd)
    és irjatok helyet is ahonnan le lehet szedni.
    köszi.
  • Smitiz
    Olyan mint a BattleLan, csak állítólag profibb, és elég csak a host ip-jét tudni a csatlakozáshoz, nem kell minden résztvevőé.
  • shaba23 #3169
    az érdekes, mert oda kellene arknia, ahol az adott karival kezdted a bronzot
  • Shongi
    Hi lenne egy kérdésem, végignyotam a progit, exportaltam aztán importáltam a karit és silveren szeretnék játszani, DE amikor betölt abba a várba vagyok ahol a vége volt a gamnek, és egyszerűen nem tudom hol kell kimenni onnan, please help.
  • NeoMaN
    THNX TOO!
  • NeoMaN
    THNX!!
  • Outlander
    A ballistic a csapda képességeidet tápolja, ha tudsz kicsit angolul, akkor (ha felvetted e skillt), a naplódba bővebb leírást is olvashatsz róla
  • dolfy #3164
    Lécci lécci írjatok! Mi a f***t érdemes fejleszteni a Dark Elf-nél? Skillek, combok, varázslatok stb... A Gladiátoromat már egyszer el****tam nem akarok mégegyszer így járni!
  • freelancer
    Megprobalok segiteni, ha jol sejtem akkor "Mystdale Castle"-ba kell menned delre, ( sacred walktrough ), de lehet hogy tevedek, mert en meg nem tartok itt.
  • jam@
    Shaddar Nur - 5. element (Mystdale castle-n keresztül)
  • Fboy
    Router-be van tűzfal, és faszláma: a tűzfalat én is be tudom állítani, de elmondanád melyik a sacred portja
    megköszönném
  • NeoMaN
    Valaki a #3142-re?
    Lementem az ipse mögötti lejáraton, megvan a 4 elem. lent nemtok tovább menni, ha feljövök NINCS jel a térképen, merre tovább... Merre tovább???
    Megvan a 4 element, de nemtom merre induljak... Vissza északra a jégpalotába? Miért nem mutatja az irányt?
    Valaki?
  • EqUiNoX
    Ezt olyan ember tudna megmondani aki probalta. En egyelore kihagytam az IP alapu jatekot ido es komolyabb savszel hianyaban..
  • shaba23 #3158
    akkor akárki csatlakozhat a játékomhoz? mármint IP-vel
  • EqUiNoX
    Van 6 helyed (ha jol emlexem) ahova barmikor exportalhatsz karaktert, az akkori ertekeivel. Aztan hogy azt mire hasznalod, multi, single replay, stb, mar mindegy. Hasonlo elven muxik mint a nwn elmentett local karakterei.
  • shaba23 #3156
    tehát exportálja és csak simán joinol?
  • EqUiNoX
    export?
  • TopGun
    Mit kell fejleszteni, vagy talalni, hogy a combat arts-ok 0 ido alatt vissza toltodjenek?
  • shaba23 #3153
    Az mi?
  • Smitiz
    Játszik itt valaki multit Gamer's Internet Tunnel -el?
  • shaba23 #3151
    Olyat lehet csinálni, hogy lanos játékban fejlesztema karakteremet és elmentem a játékállást, majd ugyanezt a játékot loadolva valaki még csatlakozik hozzá???
  • Foglaltnick
    Nem kell portálni. Én mondjuk nem is tudtam bemenni. De a küldit nekem sem sikerült befejezni, mert a városban már nem volt ellenség, kívül meg gondolom nem számít, mert ott hemzsegtek, ahogy szoktak...
    Olyan nekem is szokott lenni, hogy egy küldetést nem ír be a könyvbe, de azt úgy látom hogy akkor csinálja, amikor egy területen már az összes elérhetőt megcsináltam, vagy hasonló. Én az indulóhelyen csináltam meg mindent, ma mondom ez volt az utsó, heh. Erre visszamegyek, vagy három ember feje kérdőjel, de egyiket sem lehet bevállalni rendesen (nem írja be)
  • shaba23 #3149
    Not since the Era of the Gods have any of these creatures set foot in Ancaria, not since the Seraphim army drove them back to their dimension during the Wars of the Gods

ez mit jelent??? Nem sikerül értelmes mondatot kicsikarnom belőle :) Főleg a not since kavar be
  • shaba23 #3148
    50 perc játék alatt 5 bukott küldetés :)
    1et enm lehet felvenni, mert nemtok beszélni a tsávóval...2nem kerül bele a könyvbe, így azt sem tudom mit kell csinálni...2 meg nemtom hol lehet, mert nem írja ki.ráadásul mindkettőnél tárgyat kell keresni, az meg nem kerül a közelmebe, mint a szörnyölős küldetéseknél...
  • TopGun
    Aham, ertem, akkor nem kell veluk mennem a portalba?
  • NeoMaN
    Ott vettem fel az uccsó elemet, kinyírtam a nagy hernyószerű nmyket. De ott lent nincs tovább semmi, csak fel tudok jönni.
    Segíts!
  • dolfy #3145
    Sziasztok!
    Sötét elfnél milyen skillt és combot érdemes tápolni. A ballistic mire jó nem vágom?
  • VGQ
    Az utolso ipse alatt mögött van egy lépcsosor arra kel lemenned.

Top GUn az a külci olyan,hogy ki nyell nyird az Összes támado egységet.Ergo meg kell keresned az a szemetet aki olyan jol elbujt valahol,hogy nem látod.A to mögött jobra van egy ut ami visz még egy orkhoz asszem arra szokott elbujni a kis mocsok.