8224
  • darky
    szar neked

Gratulálok az US verzsönös pecshez
  • ollie
    én egy ilyet töltöttem le: sacred_enu_1.66c
  • M.A.D.
    Nakéremszépen! Tegnap este csak ezzel szórakoztam.
    Újra installáltam a Sacred-et. Csak daemonnnal (v3.46). Minden! védelem bekapcsolva. Két patch-csel is kipróbáltam. 1.5 és a lent említett orosz 1.66c patch. Az 1.5-ös patch-et nem részletezem. Már megtették mások helyettem anno. Ahhoz crack is van fenn a neten, amit a végén kell bemásolni. Az orosz patch-nél csak simán be kell másolni az egész rar állományt (ez lesz 58MB). Ennyi! Semmi update, mert a dll file-nál hibát jelez pl. És lőn! Mindkétt patch-csel megy. 1. CD emulálás sem kell neki. És a VOB védelem sincs a regedit-be. :)

• TopGun
    Hello! kiprobaltad az orosz noCD patchet? ma reggel leszedtem en is arrol a cimrol amit irtal es kibontottam, na ezt sikerult kitomoriteni vegre, pedig ebben is ott az a file, mar csak delutan be kell masolni. Bar itt azt mondtak akiknek fentvan az 1.66-os patch, hogy visszavesz a sebzesbol! :(( szerinted megeri megis feltenni?
  • Tetsuo
    Van 1 csomó ember aki a biztonsági másolattal játszik..
  • pluhi
    1.66C fixes a copy protection issue (thats the only difference to 1.66)
    Szal néhol az eredeti CDvel sem ment az 1.66, ezért hozták ki az 1.66c-t.
  • Foglaltnick
    Nem egészen értelek. Leszeded a sacred hompédzséről a pecset, és feltelepíted. Nekem is eredeti van, és nyikkanás nélkül felmegy.
    Nem értem a porblémát.
    És sírva könyörgöm, milyen 1.66c? mi az a c?
    Ez az utolsó pecs, és ha Magyarországon vetted, akkor ezt kell feltenni. Semmiféle c nincs.
  • M.A.D.
    Én is csak ezt a 3 féle verziót ismerem.
    Nos. Érdekes. Ezen orosz rar-ban az update file-ok is aránylag friss dátummal rendelkeznek.
    Ja, ne tömöríts ki azt az egy file-t.
  • repro
    Teljesség kedvéért eddig van angol, ameriai és német verzsön. A deviance féle ha jól emléxem angol.
  • repro
    van Angol meg Amerikai verzió.. okozhat bibit
  • ollie
    minek, akkor szerinted már nem lesz benne?
  • TopGun
    Igen, de nem tudom kitorolni a rar-bol! :((( majd holnap megprobalom ujra leszedni.
  • M.A.D.
    ...de épp ez az!!! nem kell update-elni. Itt írták, hogy ezt csak simán be kell kopizni!!!
  • M.A.D.
    Én arra értettem a legal verziót, hogy a gammának lehet e orosz patch-cse (és az van e megkrekkelve). De nem lehet, mert nincs.
  • ollie
    Nekem az 1.66c install közben kiírta, hogy más játék verzióm van, és így nem tudja updatelni. Pedig a játék nekem eredeti, angol nyelvű, és a patch is angol nyelvű volt.
  • M.A.D.
    Értem. Tanultam is oroszul pár évet anno. :) De, félre a viccet. Nekem kitömörítí teljesen a winrar 3.11. Nem áll le sehol. Az egy text file lehet, amiről írsz. Az meg ráadásul nem is lényeges.
  • TopGun
    Az a patch OROSZ! amirol te is beszelsz!! amit en letoltottem abban van egy file orosz karakterekkel es emiatt nem tudom kitomoriteni! erted mar? :(((
  • M.A.D.
    Ehhh...otthon kipróbálom én is.
    Én nem tudok orosz (legal) verzióról.
  • TopGun
    Ok. de nekem az orosz karakterek miatt hibat jelzett! es csak 8MB-t csomagolt ki es azt a filet nem is engedi torolni! :((
  • M.A.D.
    Mármint a rar-t csomagoltam ki (v3.11). Az lesz 58 MB. Utánna simán be kell másolni a szűz! Sacred alkönyvtárba. Semmi patch előtte. Ahogy lejjebb olvastam.
  • TopGun
    En kicsomagoltam, egyreszt hibat jelzett ki valamilyen orosz karakter miatt, masreszt csak 8-MB lett! neked mitol
    lett 58-Mb?
  • M.A.D.
    Érdekes, hogy a cheat részben van!
    http://www.playground.ru/download/?cheat=2241

kibontva 58MB lesz.
    Kérdés, hogy az összes javítást tartalmazza eme patch.
  • darky
    Honnan lehet letölteni? Mert a régi hely már nem müxik...
  • TopGun
    Aham. ertem, az en gepem is eleg harmatos! :((
  • M.A.D.
    Igen! Azt látom én is. Vissza szoktam olvasni....de ennek egy tegnapi dátum van az elején!!!
    Kipróbálni csak otthon tudom. A melóhelyes gépen nem megy semmi, mert nem mai gyerek szegényke.
  • TopGun
    Es miert nem probalod ki? egyebkent mar paran irtak errol a patch-rol! ott van #3720-21-ben!
  • M.A.D.
    Kicsomagoltam. Már csak ki kéne próbálni.
  • M.A.D.
    Ez micsoda???
    Írt valaki már erről? Ha igen, akkor sorry.

Sacred v1.66 [RUSSIAN] No-CD Patch
    NO-CD ??? Sacred
    ????: 31.05.2004
    ??? ?????: Sacred_1.66_Rus.rar
    ??????: 7825 Kb.
  • TopGun
    aiguo Ha itt vagy majd, jelezd legyszives!
  • Tetsuo
    Azt miből tudom h mien verzióm van?
    ...német, amcsi, angol? Sehol nem írja.
  • sanyiiiii
    már megtaláltam
  • repro
    inkább fusssá sanyi
  • Koxminator
    vagy csak keress, többször itt volt a válasz :)
  • malefic
    Probálkozz itt fenn a "Gyakran ismétlődő kérdések"-kel...
  • sanyiiiii
    amikor vizet kell vinni a sivatagban a katonának ot az oáázis mellet nincs ott a viz:(
    miért van ez , aki tud pls segiccsen!
  • Foglaltnick
    egyébként mi az hogy c?
    az oroszok továbbfejlesztették az Ascaronos játékot?
    vagy mi a szösz

MADár
  • Koxminator
    a csiribiri tudtommal a zabszalma, meg 7 csillag közt alszom ma! :DDDD
  • repro
    nem csiribiri, hanem az eredeti verziómról biztonsági mentés!!!!

• pluhi
    Ha a ruszki verzióra gondol, az finoman szólva kérdéses nem? A többi megoldás meg nem crack, hanem csiribiri.
  • Fboy
    és az 1.66c honnan szeded le?