8224
-
Koxminator #3743 az elérhető legmagasabb törés az 1.66c -
Foglaltnick #3742 Érdemes, mert tele van buggal a játék. Az elérhető legmagasabb törés az 1.5, anélkül nem szabad nekiindulni...
MADár -
#3741 Most kezdtem a játékot..
A kérdésem hogy nekem 1.2es verz van, ha csak single-ben nyomom akkor is kell az új patch? Mit jót csinálnak?
/Bár lehet körülnézek a Gamecopyworld-ön. -
aThom8 #3740 Akkor asszem' van egy rúna a tarsolyomba! Olyasmi, mintha egy kis ikon lenne és valamiféle jel (hieroglifa) van rajta.
Emlékezetem szerint nem aktivizálódott az egér jobb gombjára:(
Tegnap előtt találtam valamelyik fórumban (lehet, hogy itt) egy site-ot, ahol egy jókis ismertető volt a játékról. Ha jól emlékszem .net volt a vége. Google-ba rákerestem, de nem hozta fel. (Egyébként nem a http://sacred-hfs.uw.hu/ -ra gondolok itt!)
Egyébként egy játékokkal foglalkozó oldalról van szó és ez egy játék ismertető cikkje (5 oldalas).
Ha tudja valaki a címet, irja meg légyszi!
ThX: aThom! -
#3739 de a többit se add el...a combomaster becseréli -
Braveheart #3738 Vannak mindenféle rúnák, ha találsz egyet ami a te kasztodnak van jobb klikk rajta és ennyi. -
aThom8 #3737 Szasztok!
Gyűröm a gamet 2 napja a vámpírral és nem jöttem rá, hogy lehet bővíteni a speciális támadásokat. Van már 3-4 darab, de sose tudom minek hatására lesz a tulajdonomba:)
Ráadásul ezeknek van egy szintje is, amivel ugyanez a problémám.
Olvastam vissza pár oldalt, de annyi hozzászólás van, hogy egy hétig olvashatnám:D
Plz, segítsen valaki!
ThX: aThom -
Varian #3736 Nem tudom, de azért furcsa hogy nappal nem sérülök. -
Varian #3735 Noodlee: tessék visszaolvasni még több oldalt ott lesz valahol a válasz. -
#3734 Na lám... -
Fboy #3733 Sziasztok! letöltöttem a vobpatch-t, patcheltem is az 1.cd-t. Alcoholba bekapcsoltam az az rmps emulation-t is, feltelepítem a játékot, felpatchelem (1.6...) de kéri a cd-t. Mi lehet a gond? mer így ua mintha crackelni kéne:) -
#3732 #3694 itt van az oldalon -
Noodlee #3731 Visszaolvastam pár oldalt, és nem láttam sehol. Mit kell csinálni a haldokló katonával a sivatagban?
-
Noodlee #3730 Ne dőlj be Sanyinak! Nem kell kapásból ész nélkül legyakni a Windowst. Elotte ki kell próbálni egyszerűbb dolgokat, pl installáld újra a játékot. -
Noodlee #3729 Én Régen játszottam a Might&Magic VI gaméval, de mindha ott jó lett volna valamire a flute... Valami ilyesmi rémlik...
De mondom régen volt :)) -
#3728 csak egy hub vagy egy switch kell hozzá és már mehet is a multi platinumon 1 sz.géppel, amikor kreálsz egy játékot és már bent vagy, csak kihúzod a hálókábelt és mér müxik a tárgyak, arany automatikus felvétele (A) valamint a gyormentés is. -
#3727 Valahol olvastam, hogy ha a Vampirism skilled legalább 1-gyel nagyobb, mint a combat art, akkor nem sérülsz a naptól. Lehet, hogy ez csak single-re igaz. -
Foglaltnick #3726 Hát az elképzelhető, hogy az 1.65-höz képest ennyit javít, de az, hogy az 1.5-höz mennyit javít az elég hosszú felsorolás.
Az 1.66-ott lehet a legkönnyebben észrevenni (szerintem) hogy a térképen kis világoskék kockákkal jelöli (a sötétkék helyett) azokat az embereket, akik küldetést adnak (kérdőjel villog épp a fejük felett). Néha persze elbassza, és akkor fehér, de ez azért ritka. Az 1.5-ben nem így volt még. (ugye?)
MADár -
Varian #3725 1.5 alatt indítottam egy vámpírnénit most 11-es szintű de valahogy tök mindegy hogy nappal van vagy éjszaka, átváltozva egyszerűen egy dekát nem sérül. Viszont ha multiban indítom el akkor sérül nappal. A másik ha átváltozok kapok 9 erőt viszont az életem mindössze 4 ponttal nö meg, pedig legalább 30-40el többnek kéne lennie.
Ezek megint valami hibák vagy mitől van? -
sanyiiiii #3724 formázás:)
windóznak az is kell néha!! -
#3723 #3700 senkinek semmi ötlete -
#3722 Egyre gyanúsabb:
a sacred.exe az 1.5-nek crack-je.
Megtalálható a Gamecopyworld-ön...
-
#3721 Nekem minden megy faszán nem lett tőle ruszki verzió.
Nagy változást nem vettem észre ,de mintha egy kicsit jobban adná az exp-t.
Fixed the corrupted Mystdale Castle Region and surrounding area.
Ezt olvastam a hivatalos oldalon ennyit javít az 1.66-os patch. -
#3720 Kipróbáltam ezt a "rus" crack-es dolgot.
A menü azt irja ki, hogy 1.66, pedig itt lentebb
azt írta valaki, hogy 1.626-os verzió számot kell kiírnia.
(Az 1.5-ös is 1.525öt ír, vagy valami hasonlót)
Lehet, hogy átverés. Valaki megkrekkelt egy 1.5-ös játékot
és ráírta a menüképernyőre, hogy 1.66... -
#3719 Leszedtem, hát igy csipőből bemásolva nem megy. -
#3718 Megnezem! ezekszerint ez egy tort 1.66-os patch? neked mar megy? keddre kiprobalom, bar azt irjak sokat vissza vesz a sebzesbo l1.66! :(( -
#3717 szerintem az orosz nyelvű patch lesz -
#3716 Az orosz cuccot be tudná linkelni valaki, ha működik, mert megszakadt a letöltés és azóta se boldogulok vele... -
#3715 én 1.66c-t találtam eddig -
Braveheart #3714 Melyik a legújabb verzió? Van már normélis crack hozzá, amihez nem kell "programozónak" lenni, hogy felrakjuk?
Crackelt game-el lehet már multizni? -
#3713 http://kinger.nm.ru/
Ezt ismeri valaki? Itt letölthető az 1.66.os crack. A RAR tartalmát csak bele kell másolni a sima "nem felpatchelt" Sacred könyvtárba és már mehet is a játék.
Ja és verzió számnak is 1.66-ot ír ki.
Egy ruszki fórumban olvastam. -
#3712 Szerintem ez egy Might&Magic VI utalás. Ott is lehetett találni egy flute-t, ami nem volt jó semmire. -
Foglaltnick #3711 nem vagyok most a gépnél, de olyan 30-35 könyvem lehet... Religionból például csak egy van meg, de azt az egyet mindig mindenhol megtalálom....
MADár -
#3710 miért? -
#3709 mi az az auto collect? es milyen mentes? es hogy kell platinum szinten nyomni? -
aiguo #3708 Szia!Mar valaszoltam is. -
#3707 Most jöttem rá, hogy 1 géppel is lehet platinum szinten nyomni. Sőt működik az auto collect és a mentés is. De azért jöhetne mér az 1.7 patch! -
#3706 Irok privit most jo? -
aiguo #3705 Igen.Itt vagyok -
#3704 ma