Sacred
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az 1.6-ost vadásszuk!
😞((
Scarto
Leadom az infót, aztán kakukk??
😊)
Wish me luck 😊)
Scarto
Jahh damon végülis az imidzsfájlokhoz van szerintemis.
De az egyik gyerek ezt írta forumba:
I use DaemonScript and it works with my backup cd. Not working with image on hd.
Script:
RunApp Sacred.exe
Emulations
Delay 4000
Emulations
Delay 500
Emulations
...
Szóval neki sem ment image-val...
Scarto
De ezt még mindíg nem értem:
"That trick works only with burnt copies, no image emu."
A Deamon Tools pont az imidzsfájlokat kezeli, és nem a másolt CD-t.
Scarto
KÖssz, gyorsan leszedem, megnézem, és akkor szívok pár sort vele 😊)) Mert elsõre tutti nemfog menni 😊))
Scarto
Ezt nem értem:
A Deamon Tools pont az imidzsfájlokat kezeli, és nem a másolt CD-t.
C:\Program Files\DaemonScript\DaemonScript.exe
Majd Options
😊
http://www.daemon-tools.cc/dtcc/portal/download.php?mode=ViewCategory&catid=7
Nekem egy script kell a daemon tools-hoz, amivel az rmps lehet állítani, amit azt jelenti, hogy amikor elindítod a gamét az próbálja tiltani az emulációt, ez pedig amikor ilyen kérelem érkezik , akkor mindig engedélyezi! És ezt daemon tools 3.46-ban csak pipálni tudom, állítani nem. Namost nekem bekéne állítani h pl: 500milisecundumonként engedélyezze az emulációt, h elinduljon a Sacred.
Még van egy kis elintéznivalóm, deha visszajöttem akkor utánanézek még ennek. De itt nézz körül addig szerintem, ha van kedved: daemon-tools.cc írták párszor h daemonscriptet lelehet szedni a download section-ba, de még nemtaláltam meg. Hátha te nagyobb sikerrel jársz.
Scarto
Nem a DAEMON Toolsra gondolsz?
Szerintam az lesz.
http://www.cd-rw.org/software/dawnload.cfm?software_id=424&mirror=0
Itt a link
És akkor annyival elõrébb lennék.
Thx.
Scarto
Én meg itt gubbadok a monitor elõtt a melóban.
Fõsuli rulz, pénteken nincs semmim 😊)))
Scarto
Amit meg az elõbb írtam, megpróbálom.
Scarto
A lényege, h eredeti 1.6al is lehet jáccani, csak ezt kell megcsinálni: ok here's my share.
this will only work for those who made the 1.5 worked using the emulation method.
it's tedious but it's worth it if you can't wait for the nocd or for another workaround.
first patch to 1.6.
as you know the lame patch disables the emulation on dt so here's what you got to do. while the game is verifying the disc you need to reenable the emulation. but you need to watch it because the game will try and try to disable it so you must reenable it until the game loads. you must repeatedly enable the emulation on until the game loads or until you need to restart it again (due to verification error). once you get the hang of it, you can enjoy 1.6.
Oki I've been looking everywhere and it gave me the solution ... Download DaemonScript from D-tools and use it to time-delay enabling RMPS emulation, I put 6 times enabling and 1 second timer between each ... Afterwhat I just bump with 5 more Enablers straight ... Guess What ?? The 1.6 version runs now each time I execute my script ! with the last 1.6.022, and a Cyclone burnt baby . Now Try and you will say thank you to the frenchie
You'll have to adjust timer according to you CD reader speed ( faster means more timers ... ) That trick works only with burnt copies, no image emu .
Scarto
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
VKi: Hol írja progi h hányas verzióm van fent???? (1.5 van fent, csak most nézem, lehet h találtam 1.6os nocd-d, deha felrakom, akkor hol írja majd h 1.6-os verzió van fen?)
thx
Scarto
EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
a csonti varazslo.
Te nem nyomultál a gyalogló chat RPG szobájában kb. 5 évvel ezelött?
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
a Wyverns-t akit le kene gyakni.
\"Muszáj mindig megoldást találni? Nem élvezhetnénk egy kicsit a problémát?\"
Vki: Ez pontosan mit jelent? Relationship between your healt and damage taken 4%. A bekapott sebzés, és az életem 4%-ban kapcsolatban áll, ez oké, de ez mi az istent jelent, mit csinál ez pontosan?? Tudja vki?
Scarto
Inkább kivárom az 1.6-ot, biztos ami biztos.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Linknek ott a hivatalos oldal, rajta a peccsek, krekket nemtok, en megvettem eredetiben. GCWn elvileg 1.5hoz van, de azt mondta valaki nemreg, lehet hogy virusos. 1.6hoz meg nincs, legalabbis sir mindenki ;] Hogy ez a virus most poen volt e vagy nem, nemtom, ha gondolod nezd meg. Volt egy uw-s link is 1.5hoz talan egy hete beirva. Ha eredetid van, akkor 1.6ot javasolja mindenki, mar csak a megnovelt xp miatt is, de ha nem eredeti, akkor 1.5
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”