8224
  • Koxminator
    close internet connection-ben lehet, battle-lan-nal
  • NeoMaN
    ok, bocs.
    Amúgy feltettem a ruszki krekkelt 1.66-ot. De csak simán kicsomiztam a krekkelt 1.5-re. Simán megy minden...
    Eddig. :P
  • raziel.
    Sziasztok!

Lehet Sacredot multiba ugy nyomni mint pl diot tcp-be?

szal hogy ne keljen hozzá eredeti key mert az nincs ....
  • repro
    Szuper táp tárgyak:

• Koxminator
    a szigetes hibát az 1.5ös patch javította, a mystdale castle hibát meg az 1.66, ha jól emléxem. 1.7 ben lesz trade ablak multihoz, meg egyebek
  • ollie
    nekem soha semmi bug nem volt a játékban
  • karay
    még mielött vki megemlítené: a dc nem jó. a hik-ben nem lehet használni
  • karay
    tud vki olyan ftp, v web page-t ahonnan le lehet tölteni a game image-ét? 1.66 update miatt kéne
  • TopGun
    Szerintem kamuzol mi? :) meg a hivatalos oldalon sincs szo rola!
  • TopGun
    mert bugos, talan az uj patch ha kijon az 1.7-es az kijavitja ezeket a hibakat is, addig meg mielott kuldit vallalsz, elotte mentsd el es ha nincs kep akkor ne vallald el, ennyi, en is igy csinalom.
  • Zodiac
    Nekem nincs ott toroyn. Csak van egy haziko, meg vannak ilyeg geci arab szonyegek, kocsogok, meg egy hegy... Na meg egy ladik, amivel nem lehet mit kezdeni :(
  • Braveheart
    Én mikor először játszottam a játékkal, mindig dark elfet adott tökmind1 mit választottam, és egy kis szigetre rakott be ahol va negy torony meg egy csónak.
  • Zodiac
    Marmint mi copy protection?

En daemoon tools-ba benyomtam es onnan installaltam fel. Minden emulation be van kapcsolva.
  • Zodiac
    Azt tettem en is, de semmi. Se a celt nem talatam meg se a fekete kepbol nem lett szines. :(
  • M.A.D.
    Linkeljem be az 1.7-es patch és crack címét?
    Igaz, arab a patch, de akkor is...:)))
  • Braveheart
    Ez is copy protection asszem.
  • TopGun
    A fekete kep altalaban bug, tobbnyire megoldas, ha setalgatsz a kuldi ado korul es megtalalod a celt is.
  • Noodlee
    Tudom, azért annyira követem az eseményeket :)
  • TopGun
    talan az is lesz, de meg a patch sem jelent meg! :(
  • Zodiac
    Hi!

1.7-est honnan lehet leszedni, egyaltalan van mar? És hozza crack honnan?

Lenne meg egy olyan gondom, hogy neha mikor teljesitek egy feladato es pl kijovok egy barlangbol akkor nem oda rak vissza ahonnan bejottem, hanem a terkep aljara egy szigetre ahol semmit sem lehet csinalni. Teny, hogy van ott egy hajo és meg is jelenik a 'kez' rajta, de nem szall be a hajoba, nem csinal vele semmit.
    Mi itt a teendő, hogyan juthatok vissza oda ahonnan elindultam?

És vannak olyan kuldetesek, hogy 1 napod van ra, hogy megolj valakit vagy valamit ahol nalam fekete kep van, szal nem mutat semmit, hogy megis hol tartozkodik, es a terkepen se jeloli. Ez altalanos dolog?
    thx

bYe
  • Noodlee
    Aham, csak kéne hozzá a krekk is :)
  • TopGun
    Hatha 1.7 megold mindent, remenykedjunk!
  • TopGun
    Nem azert kerdeztem te agyatlan!! tudom, hogy O mar kiprobalta, csak nem irt senki a sebzesrol!!!! meg ha nem lattad volna pont EN voltam aki beszelgetett vele errol a temarol!!
  • NeoMaN
    most nemazé, de a #3794 messze van vagy mi?
  • Noodlee
    Én már vgay egy hónapja nem Sacredezem. Kiábrándultam belőle, látván, hogy milyen szar BUG-os multiban.
  • TopGun
    Nem probalta senki az orosz patchet?
  • M.A.D.
    http://www.playground.ru/download/?cheat=2241
  • Oren
    Tudnátok egy linket nyomni ahonnan le lehet kaparni ezt a crackel patchet. ELőre is kösz .
  • freelancer
    Sziasztok! Kérnék egy kis segítséget. A 'The lost Daughter' küldetéshez az erdőben találtam egy lányt, viszont nem tudom, hogy kihez kéne vinni (nem mutatja kékkel). A neten ezt találtam.
    'The lost Daughter' (S)
    Given by: Babuschka
    Ő hol van? A megadott városban nem találom. Előre is köszi!
  • M.A.D.
    :))) No mégegyszer! Szóval.
    Van két CD-m a vinyón -bin és cue file-.
    Bemountolom az 1.cd-t. Daemon v3.46. aktív minden védelem + RPMS. Felinstallálom a gammát. Utánna már ki is mountolhatom, le is törölhetem a 2 cd-t a vinyóról. Kibontom az orosz rar-filet a game könyvárába, ahol felülír sok dolgot. Config, majd futtatom az exe-t. Ennyi! Nem több!
    Érthető?
  • TopGun
    Aham! koszi ertem, csak kerdes, hogy erdemes-e ezt feltenni, mert azt irtak rola, hogy erosen vissza vesz a sebzesbol :(((
  • repro
    jha bocs az eng a UK verzió
  • repro
    az enu a US verzió.. a uk a UK verzió... :)
  • repro
    Megpróbálom emberi nyelven :)

A ruszkik a peccset törték fel.
    Tehát nem hivatalos peccset teszel fel és utánna töröd, hanem egy már megtört peccset.
    Remélem így érthető.
    Mégrövidebben:

Alap installra rámásolod és megy.
  • ollie
    az enu mióta us version?
  • kiserik
    Ha jól értem, akkor csak bemásolom a Sacred könyvtárba és kész? Vagy itt is kell játszani a Dameonnal?
  • TopGun
    Szoval ha jol ertem: ezt az orosz-t bemasoltad es utana
    nyomtad ra a patch-et? vagy mar nem kell ezutan patch-elni? siman mukodik es nem keri a cd-t?
  • M.A.D.
    Azt jelenti, hogy mindkét patch-csel kipróbáltam. Egyszer az egyikkel, aztán uninstall. Majd a másikkal is végigjátszottam ugyanezt. Viszont, az már az én magánproblémám, hogy miért nem mennek a movie-k. 2 hónapja ment az otthoni gépemen. Pedig 20 játék van felnyomva /pill, és semmi gubanc, ja és codec-hegyek. Lejátszóval mennek a movie fájlok, viszont a game elindítása után fagyi. :( De, ez már az én magánproblémám.
  • TopGun
    En meg egy ilyet: Sacred_1.66c_Rus_NO_CD.rar ebbol lesz 58Mb.
  • TopGun
    Hi! "És lőn! Mindkét patch-csel megy" ezt elmagyaraznad bovebben legyszives, hogy mit jelent?