Sacred
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
De nem tudom, hogy mit kell beállítani. Nem vagyok láma, de valamiért nem megy, bár a srác akivel próbáltam nem egy ász...
Van a 2cd-s devance crackes Sacredem + 1.5UK patch rajta + az 1.5 ös patch-crack a gamecopyworld-rõl (a linket lejjebb találtam) - Tényleg, van már 1.6-hoz? - Ja, meg a 0.5-ös BattleLan.
Nem akar valaki összedobni egy útmutatót a multizáshoz?
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
Kár,hogy szétesett a gépem a töltögetéstöl,és néha pattogtam mint a bolha.
Nekem is kellene egy kis help a Seraphin-omhoz,mert nemtom miért sebez ilyen bénákat.De azért ma este folyt köv.
Aki akar jönni(+2 fö) az irkáljon napközbe,és akkor megbeszéljük,hogy mit kell csáni.
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Egy mellék küldi bugos volt 😊 Haltunk párszor, mert erõsebbek a monsztik, de csak az elején. Nálam annyira nem akadt, olyan volt mint single. Dobálta a CA-kat, de persze olyan kasztot ami épp nem játszott 😊) De jóó!! Még csiszolgatják és jólesz. Vki megmondaná h Vampiress-nél mit kell fejleszteni??? Milyen combat artokat??? Ha már csinálok vámpír lady-t nemakarom félrefejleszteni. Thx a helpet. Holnap multizunk tovább, igaz VGQ? 😊)
Scarto
ICQ.. de rég volt, nekem még két szémjeggyel alacsonyabb a számom, és az is egyessel kezdõdik... ej
on
Nem láttam a kreált gémet, ezért joinolni sem tudtam. Mindent a leírtak szerint csináltam, de valamiért nem ment 😞
Majd talán eccer 😊

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
http://warcraftx.free.fr/progs/
Scarto
http://gaming.multiplay.co.uk/?p=/ftpfiles.php%3Fpid%3D434%26fid%3D1219
Scarto
Scarto
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
147460010 müxik
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Scarto
Van icq-d? 😊)
Scarto
bejön ablak, ott beírod ipconfig ahol kivan írva hogy IP cím: az a tiéd.
Máshogy: jobb alul tálcán ott a kapcsolatod, rákatt kétszer , ott részletek,(vagy támogatás, kinek mi van ott) és ott az ügyfél ip címe, az a tiéd!
Scarto
De nem muszály telepítened: go.icq.com beírod a számodat, és a kódodat és már fent is vagy!!!!
Scarto
Battlelant szedd le. (vagy ha adsz mail, elküldöm nemnagy)
A host elindítja a gameservert, majd a battlelant is:
Ezután beírja a csatlakozni kívánt emberke ip címét, majd a sajátjával is rákonnektol saját magára. És utánna start game.
Ha jól emléxem így magyarázták nekem.
Scarto
Nekem 1.5ös van deviance.
A bökkenõ hogy msn-em nincs, icq-m viszont van 😊)
Nincs icq-d véletlen???
Scarto
Feltápolhatnám a heveromat, mert nagyon nem dobnak neki cuccokat.EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros
fõleg a strength-emnek örülök

EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros

EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros

Elindítom a BattleLant, megadom a haverom ip-jét. Nála is mennie kell a proginak, ugye? (gondolom...) neki nem kell az én ip-met beírnia sehova?
A játékon belül meg Local Network? vagy valameik internet?
hmmm.... mennyi lehetõség

Van újabb??
Amúgy mûködik ez az izé? 😊)
Nekem is lenne egy problémám ott tartok hogy az elementálokat kell csesztetni, felmegyek a levegõhöz megcsinálom m ár mutattja is ott a tûzföldön hogy oda kell mennem aztán elmentettem, visszatöltöm és megint mehetek fel a levegõt megszerezni mikor azt már megszereztem és ez már másodjára van csinálta. Ha valaki tud valami segítséget megköszönném.
A következõ idióta kérdéseim vannak még (aztán lelövöm már magam):
1.
Bravewallban valami szerencsétlen adott egy küldetést, hogy egy sötét-elf városól hozzak el neki egy szérumot. Kalim-Khor a város neve. Oké.
De az istennek se tudom megközelíteni azt a várost. Valahol a föld alá kellene bújjak, vagy mi? Próbáltam jobbról, a térkapu felöl, de nem tudtam felmászni. Próbáltam balról, Braverorck Castle felöl, de nem engedte megkerülni. Próbáltam középen alulról, de a folyó az utamat állta. Namármost akkor mi?
2. Braverock Castle-ban van egy gyógyító, akinek kell egy gyógynövény, hogy meggyógyítson egy kereskedõt, elhozom a gyógynövényt, de nem ad semmit cserébe. Próbáltam többször, de nem. Ez bug, vagy csinálnom kéne még valamit?
Köszike!
MADár
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”