Sacred
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az icq-mat leírom ide, az az elõbb lemaradt: 327-722-049
😊
De pénteken és hétvégén egész este fennvagyok 😊
Hozzáadlak az icq-hoz 😊
Köszi.
Az XP tûzfala is ki van nyomva.
Akkor ezek szerint jól csináltuk, csak valahol máshol van a hiba 😊
Esetleg valamikor beszállhatnék én is hozzátok multizni? Persze csak ha nem zavarok 😊
A problémádat sajnos nem tudom orvosolni, de meglepõdve láttam, hogy te lány vagy! 😊
Nemrég kezdtem el játszani a Sacreddel, és végigolvastam ezt a fórumot is 😊) Most az a problémám, hogy ismerõssel próbáltunk IP gamet játszani, a BattleLan-al, és nem jött össze. Csak az látta a szervert, aki kreálta.
A hostoló elindította a gameserver.exe-t (itt próbáltuk az Internet és a Lan-t is választani). Majd a battlelan-t mindektten, és oda beírtuk egymás IPjét. A hostoló elindította a játékot, és ott a Local gamet. Õ látta a játékot természetesen, és csatlakozni is tudott hozzá, csak a másik nem 😞 A listában nem jelent meg a kreált játék. Próbáltuk felváltva is, hogy én csináltam szervert, de akkor is az elõbbi probléma jelentkezett 😞
Meg tudnátok mondani, mit csináltunk rosszul? Vagy hogy mi lehet a hiba?
Ja, a tûzfalat mindketten kilõttük.
Remélem érthetõen írtam le 😊
Köszi 😊
Anikó
lovaglástól sokkal többet ér-ha már nem harci skill kell- a trade
Az a problémám, hogy elb*tam az egyik karakteremet, és kéne valami módszer, amivel az egyik skillt letudnám cserélni másikra. Nem kell nekem lovaglás skill, ezt szeretném lecserélni valami hasznosra.
A súz nekemmegvan, kb 2 hét és lesz otthon netem, akkor átpasszolhatom.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Szeretném elkezdeni a játékot elõrõl a sötét elfel és ehhez a tanácsotokat kérném! Eddig a gladiátorral nyomtam és már 40-es szintig jutottam, de nagyon eltoltam a fejlesztését. Nem szeretnék mégegyszer ebbe a hibába esni. Kérdés: miket érdemes fejleszteni a sötét elfnél? fegyverhasználat, tulajdonságok, combo-k stb... Aki már játszott többet evvel a karakterrel légyszi írjon!
Elõre is köszi.
MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Feltételezem, hogy crackelt játékod van. Az 1.5-ös pecshez leszedted a cracket? Tudomásom szerint 1.6 hoz még nincs crack, így az nem meglepõ ha nem megy. Ha meg eredeti, akkor meg 1.66
MADár
Kivagyok már ezekkel a bugokkal.
Jah megprobáltam patchelni is közbe.
felraktam az 1.5-öset, azzal az van, hogyha teleportba, megyek, akkor mindig levisz egy kis szigetre, ahonnan nem lehet elmenni.
1.6-os meg kifagy egyfolytában.
van mûködõ pecs egyáltalán?
Nem válaszolna valaki?
Ehhez is olyan szo kell mint a vizesnél a wasser?
vagy patchelni kell, és csak ugy éehet folytatni?
Az a problémám lenne, hogy már a vége felé járok a gaménak, és megakadtam. Már megvan minden element, jön velem a varázslónõ is, de a nagy pentagrammánál, ahol a fõszörnyet megidézték nem tudok továbbmenni sehogy se, és a nyil is eltûnik ha kimegyek.
Lécci segitsen valaki.
Lehet hogy már irtátok, de nem találtam sehol.
Németül meg nem tudok, és ha rákerestem csak német oldalakat adott ki.
Köszi
Amúgy az milyen karakter? Játszik valaki vele?
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
HOL-HOL-HOL???
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Tuti hogy nem bug.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Én jókat röhögök itt már hetek óta. Én nem sietek. Megvárom, míg kijön pár patch, azt újra kezdem a gammát (4.5 órát nyomtam a kiadott patch nélkülivel, aztán uninstall). Ennyit megér.
Hi everyone. During the game I found items named GAMEBOX but I don't have any pictures because I sold them 😞 Few levels later I found one orc who told me that colecting full set of GAMEBOXES will give me some bonuses... So if anyone found anythig with this name then don't throw it away... I'm sorry for my english but I'm not from an english speaking country... By and god leveling 😊
persze a kuldit meg fekve is atadta 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**