8224
-
#4143 www.gamecopyworld.com
amúgy ilyenkor szoktam írni, h Használdakibszottgoogletazértvancsezdmeg!
de most visszafogom magam -
ulrik #4142 El tudnád nekem küldeni vagy a linket a crackhez? -
#4141 Anelkul csak az eredeti jatek fog mukodni, 1.5-hoz van crack -
Noodlee #4140 Kell hozzá crack is, és nem árt a legújabb Daemon Toolsot is felrakni. -
Realtibi #4139 abból van egys csomo
de akkor sem tom használni őket.
irja már le valaki hogyan kell, de ha az hosszan tartana keressen meg msnen -
ulrik #4138 Crack az nincs azt nem találtam -
Noodlee #4137 LOL
Igen arra gondol. -
Realtibi #4136 azokra a csillagokra gondolsz/darkelf esetén/? -
#4135 Nem muszaly mindent elcserelni, mert nemelyiknek egesz jo tulajdonsagai vannak socketekbe pakolva, nem szamit milyen kaszte eredetileg! -
#4134 találsz. ami meg neked nem jó azt cseréled a "Gandalfnál" -
Realtibi #4133 helo mindenkinek!!!
az lenne a kérdésem hogy hogyan kaphatok új combat artsokat? -
#4132 DE CRACK nincs hozza!? -
ulrik #4131 Elindítom a sacredet, és akkor ellenörzi a cd-t és verification error és ennyi -
ulrik #4130 Most szedem a 1.66 -
ulrik #4129 1.6.1.26 felraktam miután felinstall game azt nem indult hiába nyomtam rá a deviance-t -
#4128 Melyik patchet rakod fel? crackelve is van? -
ulrik #4127 Felrakom a patchet, akkor meg nem indul el van vmi trükk netán vagy csak eredetit lehet patchelni? -
#4126 Frissitettem! es irtam is! :) -
Noodlee #4125 Frissítsél gyakran, mert én is írtam vissza neked. -
#4124 En is irtam ujat. -
Noodlee #4123 Elolvastam, írtam is rá. -
#4122 siman tudsz jatszani te is ha szervert inditassz nem kell hozza semi extra mindeen ismerosod akivel nyomatod benyomja a blan-ba az ip cimet mindenkinek valaki elinditja a gameserver.exe-t ami amugy ugyan azt csinalja mint ha a jatekban krealnal egyet es ennyi lehet is nyomulni ezerrel -
#4121 Irtam neked privit most! olvasd el legyszives! -
#4120 a legújabb peccs sem baj, ha fennvan.
amúgy az alapprogramban igencsak sok apró bug volt (ezért járnak már 1.7-nél a javításokkal) -
ulrik #4119 Sziasztok!
Nemrég kezdtem a játékkal, és lenne egy olyan kérdésem (dark-elf-el vagyok), hogy ha van két egykezes fegyverem és megvan a képességem is hozzá, akkor mért nem engedi berakni a kezébe a két egykezes fegyvert?
Volt, amikor beleraktam egy kardot meg egy duplapengés (darkelf) pengét, de amikor kivettem már nem engedte visszarakni mért van ez?
Meg volt egy küldetés ilyen mellékquest (Marauder), meg kellett ölni vmi csávót egy barlangban egy kereskedő bérelt fel (11 szintű vagyok), nézem térképen merre kell menni, de amint lemegyek barlangba, már nem látszik a kék nyíl a térképen, feljövök a felszínre ott se már, de a küldetés még ua., majd megnézem a questet és ott már a barlang belsejét mutatja, de nem is hasonlít amilyenbe én bementem, mi ez vmi bug? -
Noodlee #4118 Torrente?
Ő kicsoda-micsoda? -
#4117 A torrente-rol tud valaki? van itt valaki aki jatszik meg a gameval? :( -
#4116 Jam nem nezted meg amit kuldtem a mailboxon? nem csinaltad meg amit kertem? :((( -
xulon #4115 bocsi hogy ijen sok kinom van de kellene mé 1 kis segitség abban hogy ha most a szervert elinditom akkor én nemtudok játszani?Tehát ha ez igy van akkor valki tudna 1 szervert inditani vagy van valami iesmi? -
xulon #4114 koszi a segitséget bobber
ha valaki szeretne játszani akkor szoljon jöhet csinálok szervert vagy ha valki bevenne akkor szoljon.Messengerben lehet szolni a cimem [email protected]
-
#4113 na akkor nezd meg a 3854 es hozzaszolast es meg egy kicsit viszabb ott azon a reszen targyaljak eppen hogy mi kell meg hogy kell -
xulon #4112 bocsi de nemnagyon találom a kérdésemre a választ talán azért nem mert hogy egész gyorsan kell néznem mert ez aszer net kurv@ drága és kevés idom van rá.Szóval bocs hogy ienbanba vagyoke de tundnátok akkor segiteni igen vagy nem
már végigvittem ajátékost és szeretném multira kihasználni az idomet és nem arra hogy a megoldást keressem ha tundak segiteni hamár ugyis ien drága ez a ..... amugy isdn másra ninccs még jelenleg lehetoség errrefelé -
#4111 ha visza olvasol vagy 100 hozzaszolast akkor ott valahol le van irva shaba es meg egy masik srac pont errol targyalt szal olvasni olvasni olvasni
ha meg nem olvasol akkor marad az eredeti -
#4110 ja, megveszed a boltban, akkor fog menni a multi :) -
xulon #4109 na végre tudok irni
HI mindenkinek valaki tudna segiteni abba hogy lehet multizni valahjogy mert nincs cdkey-m.Valaki valahogy tudna segiteni??
-
xulon #4108 ?
-
Herkulles #4107 A zászló égető... :D -
Realtibi #4106 milyen zászlót? -
#4105 Én meg rusholok a pala ladderra:) -
#4104 Fred:) Norrnak kell ja meg kérdi hogy sword v. axe a jobb:D