Sacred

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja, sajnos melózok :/
Az icq-mat leírom ide, az az elõbb lemaradt: 327-722-049
😊

shaba23
ezexerint, most melózol 😊
javasolni akartam egy próbát, de akkor ez tárgytalan 😊
Én sajnos csak 10ig vagyok este, mert reggel korán kell melóba menni 😞
De pénteken és hétvégén egész este fennvagyok 😊
Hozzáadlak az icq-hoz 😊

shaba23
én csak este 10 után szoktam, (már amikor VGQ-nak sikerül semlegesíteni a tûzfal problémáját). Ha neked akkor jó, akkor szólj és kipróbálhatjuk a dolgot 😊

😊)
Köszi.
Az XP tûzfala is ki van nyomva.
Akkor ezek szerint jól csináltuk, csak valahol máshol van a hiba 😊

Esetleg valamikor beszállhatnék én is hozzátok multizni? Persze csak ha nem zavarok 😊

Végre egy leányzó aki nyom RPG-t és FPS-t is!

Akó passz 😊

shaba23
nekem minden reinstallnál alapból be van kapcsolva 😊
Ha jól tudom az XP tûzfala alapból nincs bekapcsolva.

Szia!
A problémádat sajnos nem tudom orvosolni, de meglepõdve láttam, hogy te lány vagy! 😊

shaba23
Az XP tûzfalát is kilõttétek?

Próbáljátok egymást megpingelni
Tudom, éppen ezért szeretném lecserélni. A lovaglás semmire sem jó. 😞

Sziasztok!
Nemrég kezdtem el játszani a Sacreddel, és végigolvastam ezt a fórumot is 😊) Most az a problémám, hogy ismerõssel próbáltunk IP gamet játszani, a BattleLan-al, és nem jött össze. Csak az látta a szervert, aki kreálta.
A hostoló elindította a gameserver.exe-t (itt próbáltuk az Internet és a Lan-t is választani). Majd a battlelan-t mindektten, és oda beírtuk egymás IPjét. A hostoló elindította a játékot, és ott a Local gamet. Õ látta a játékot természetesen, és csatlakozni is tudott hozzá, csak a másik nem 😞 A listában nem jelent meg a kreált játék. Próbáltuk felváltva is, hogy én csináltam szervert, de akkor is az elõbbi probléma jelentkezett 😞
Meg tudnátok mondani, mit csináltunk rosszul? Vagy hogy mi lehet a hiba?
Ja, a tûzfalat mindketten kilõttük.

Remélem érthetõen írtam le 😊

Köszi 😊
Anikó

shaba23
Hát szerintem ilyeneket még senki nem csinált sacredhez 😊
lovaglástól sokkal többet ér-ha már nem harci skill kell- a trade
Szijjaztok!
Az a problémám, hogy elb*tam az egyik karakteremet, és kéne valami módszer, amivel az egyik skillt letudnám cserélni másikra. Nem kell nekem lovaglás skill, ezt szeretném lecserélni valami hasznosra.

Jaja. Az attack meg a defense pedig arra jó, hogy eltalálod-e egyáltalán. Ha eltaláltad, akkor kezdhetünk számolgatni, hogy mennyit csonkoljunk az illetõn.

Hi
A súz nekemmegvan, kb 2 hét és lesz otthon netem, akkor átpasszolhatom.

shaba23
Szerintem ez úgy mûxik, hogy ha egy enemynek nincs semmi resistje, akkor a dam a minimumtól a maximumig bármi lehet. (Esetleg több, ha critical) ez tök random. Ebbõl a sebzésbõl lejönnek a resistek által minuszolt értékekolyan ez, mint szerepjátékban a 3d6 sebzés ezzel a fegyverrel ennyit sebzel. azaz sebezhetsz 3-18-at. de ez szerencsétõl függ 😊
TopGun
Aham, ertem, koszi!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Gondolom az ellenfél defencózéjétöl.Mert ugy értelmes csak.Ha sok van neki akkor kicsit ütsz rá ha kicsi akkor nagyot sozol oda.Meg azért van ellenállásuk is az ellenfeleknek.Plz ha jol emléxem a goblinokat és orkokat jo zuznipl varázsijakkal,mig a elfek,csontik,sárkányok ellen jobb a sima lövedéket lövö ijj.Ezeknem nagyobb a mágia ellenállása igy egy mágikus lövedéket sokkal jobban "kivédenek".

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

TopGun
Sziasztok! mitol fugg, hogy minimum-ot, vagy maximum-ot sebez a combat art es a combo?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

én fejlesztettem a 2kezest + vmi nagy támadást (erõsíti a damaget) és van felhasználható 1000000millió pontom😊 a másik 2 10/10azthiszem😊
Nekem is 1.5-ös crackelt patch-em van felrakva és állandóan kirak arra a szigetre.Már ott tartok,hogy mindig menteni kell mielõtt lemegyek egy barlangba v. teleportálok.Ehh...
shaba23
Beszart az ICQ-m...VGQ ha jáccunk, ide írj
Sziasztok!
Szeretném elkezdeni a játékot elõrõl a sötét elfel és ehhez a tanácsotokat kérném! Eddig a gladiátorral nyomtam és már 40-es szintig jutottam, de nagyon eltoltam a fejlesztését. Nem szeretnék mégegyszer ebbe a hibába esni. Kérdés: miket érdemes fejleszteni a sötét elfnél? fegyverhasználat, tulajdonságok, combo-k stb... Aki már játszott többet evvel a karakterrel légyszi írjon!
Elõre is köszi.

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

ja és rá kell nyomni ott az 5. elementre ,aztán megfujni a kürtöt és jöhet a láma fögonosz😊

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

ja igen, és mint már számtalanszor szó volt róla, kell a türés mellé a .dll is

A pentagrammanál azt hiszem beszélni kell a varázslónõvel, mire az leteszi a földre azt a kürtöt vagy mit, és elkezdi az idézést.
Feltételezem, hogy crackelt játékod van. Az 1.5-ös pecshez leszedted a cracket? Tudomásom szerint 1.6 hoz még nincs crack, így az nem meglepõ ha nem megy. Ha meg eredeti, akkor meg 1.66

MADár

akkor most kezdhetem elõrrõl az egészet. 😞(
Kivagyok már ezekkel a bugokkal.
Jah megprobáltam patchelni is közbe.
felraktam az 1.5-öset, azzal az van, hogyha teleportba, megyek, akkor mindig levisz egy kis szigetre, ahonnan nem lehet elmenni.
1.6-os meg kifagy egyfolytában.
van mûködõ pecs egyáltalán?

shaba23
ide nem kell semmi...ez vmi bug lesz...
meglestem mindkét oldalt, lehet bennem van a hiba, de egyik forumán se találtam megoldást a kérdésemre.
Nem válaszolna valaki?
Ehhez is olyan szo kell mint a vizesnél a wasser?
vagy patchelni kell, és csak ugy éehet folytatni?

shaba23
www.sacred-game.com
www.sacred-junkies.com
Szevasztok.
Az a problémám lenne, hogy már a vége felé járok a gaménak, és megakadtam. Már megvan minden element, jön velem a varázslónõ is, de a nagy pentagrammánál, ahol a fõszörnyet megidézték nem tudok továbbmenni sehogy se, és a nyil is eltûnik ha kimegyek.
Lécci segitsen valaki.
Lehet hogy már irtátok, de nem találtam sehol.
Németül meg nem tudok, és ha rákerestem csak német oldalakat adott ki.
Köszi

Bandew
Áááá csak a Seraphim használhatja. :-(
Amúgy az milyen karakter? Játszik valaki vele?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

shaba23
Bandew
FÉNYKARD???
HOL-HOL-HOL???

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

1.6-os peccshez tudna valaki adni krekket?elore is köszi
PiszkosFred
Fénykard, napszemüveg és társaik után szerintem is kizárt hogy bug legyen. Valamelyik fejlesztõnek agymenése volt, és valami céllal szándeékosan belerakta. Hogy mi lesz a poén, majd kiderül egyszer talán..

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Gameboxból többféle is van. Találtam focisat, meg egy rózsaszínt. Én nem hinném hogy bug lenne, inkább a könyveket kell összegyûjteni hozzá. Az 1.66-ban is benne van, 1.7 pedig nem lesz májusban.
Tuti hogy nem bug.

Próbáltatok már számszeríjat felvenni páncélnak? Most ha modernebb korban járnánk, géppuskalábú lennék? Azt kell mondjam, hogy az 1.66-os is elb****** bugos.

add el öket😊

shaba23
De azon kívül találtam még 2x gameboxot
Az egy quest item.Fenn északon az erdei kis faluban kapod meg a küldetést hogy vidd el neki ez a suotyi gameboxot,meg utána még valami ilyen baromságot,de semmi értéke nincs az egésznek.Valami 400xp az érte járo jutalom.

shaba23
jogos
PiszkosFred
Igen, sok nemet oldalon fenn van szinte minden. De ennek ellenere maradok a mar bevalt "sajat anyagbol mindent" elvemnel. Igy lehet hogy sokkal lassabban gyulik ossze, de inkabb megvarom amig valaki elkuldi a kepeket vagy mi talaljuk meg, es nem toltom le onnan.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

A legújabb patch mellet is van ez a bug?

Én jókat röhögök itt már hetek óta. Én nem sietek. Megvárom, míg kijön pár patch, azt újra kezdem a gammát (4.5 órát nyomtam a kiadott patch nélkülivel, aztán uninstall). Ennyit megér.

shaba23
A legtöbb set item mondjuk ott van a sacred-junkies oldalán, tehát sok értelme nincs mélezni, elég onnan lementeni 😊
shaba23
Errõl mit tudtok?

Hi everyone. During the game I found items named GAMEBOX but I don't have any pictures because I sold them 😞 Few levels later I found o­ne orc who told me that colecting full set of GAMEBOXES will give me some bonuses... So if anyone found anythig with this name then don't throw it away... I'm sorry for my english but I'm not from an english speaking country... By and god leveling 😊
Ha "ip alapu" jatekot jatszunk ott at tudod adni, en pedig ebbol a szetbol tudok adni meg asszem 2 dbot de vampir szet targybol van kb 12 😊 ugyhogy szivesen cserelek barkivel ha megbeszeljuk, icq szamom lejjebb

Laza
egyebkent azert halt meg, mert hozza akartam szolni meg a kuldi felvetelnel, es 'veletlen' meglovodott, innen meg mar nem kellett sok a halalahoz 😊
persze a kuldit meg fekve is atadta 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**