Sacred

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
eszrevettem vmit ebben a csodas bugban...
nem eleg, hogy a kovacs itt maradt az erdoben, es szorja a Hackokat, de ugyanebben a pillanatban a kovacsmuhely elott is ottvan.. 😊))) beszaras... megduplazta magat 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Micsida kepessegei vannak az NPC-knek is...
pl halott allapotban tudnak kommunikalni 😊))))

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Outlander
Én ma egész délután nyomni fogom closeden, szerintem egész jól lehet játszani, nem sok bug van, vagy legalábbis nem észrevehetõek..

\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta

PiszkosFred
Hat azok mar jol jonnenek es nagyon szepen megkoszonnenk, tga helyett persze jpgben.

Neten egyelore csak kiprobalas szinten jatszottunk - en legalabbis - de mivel annyira bugos a zart serveres jatek hogy az mar fajo, igy egyelore maradok a singlenel. IP alapu open jatekokat elvbol nem jatszok semmi hasonlo jateknal, az okokat kar is kifejtenem, ugyis tudja mindenki aki mar legalabb egyszer diablozott az openbnetnek nevezett szornyesegen (es hasonlo elvu es mukodesu tarsain)...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Outlander
A többé kevésbé egész screenshotok megvannak, azokat elküldhem, persze, és is a magam tapasztalataiból szeretek és szoktam írni amit csak lehet, állandóan tesztelek és mindent kipróbálok, feljegyzek, ami publikálásra kerül.
Tehát OK, majd szóljatok.

Gyakran szoktatok neten játszogatni?

PiszkosFred
Megneztem a kincstarat, de sajnos nekunk egeszalakos kepek kellenének, így azok a képek sajnos nem lesznek jok. Infokat és egyéb irásokat nem akarunk felhasználni, mert minden oldal kapcsán arra törekedtünk - és tartjuk magunkat továbbra is ehhez az elvhez - hogy mindent saját tapasztalatból írjunk le (lehet saját tapasztalat, vagy akár mások által beküldött, de mindenképpen saját írás), így köszönjük a felajánlást, de nem élünk a lehetõséggel. Ha esetleg megis lesznek fenn olyan szettek vagy junikok amelyek kepeit tudnank mi is hasznalni a kincseskamraban, akkor szolok elotte mindenkeppen, es rakerdezek.

Outlander
A cipõ megvan még de használom, a többi tárgy nincs meg, vagy hogy gondoltad?

Outlander: ha 1 lan partiba megoldhato lenne ezt a targyat szivesen vennem: Thorwyn's Blood-Shade Shoes
Vampiress ill Annouk sisak-jat es pajzsat is. abbol ugy ossze is jonne a szet

Lathander.Nem elég hogy krekkelsz install után hanem van 1 dll fájl amival felül kell irnod az eredetit
Outlander
Természetesen segítek és külök képeket ha kell, nyugodtan szedheted rólam az infókat, képeket, részemrõl ok

Köszi 😊
Az 1.6-os patchrõl van valami hir? (mármint, hogy hogyan lehet elinditásra birni?)

PiszkosFred
Ugy gondoltam, hogy mivel a set es junik cuccok allandoak, ami nalunk van azt te is felhasznalnad, es forditva. Nemtom mennyi van a jatekban, felek hogy nincs annyira sok, de azert picit konnyithetunk ezzel ezen a teruleten. De persze tied a dontes joga, ez csak egy otlet volt a reszemrol.

PiszkosFred
Johetnek minden mennyisegben. A cel hasonlo mint a morrowindnel, az osszes allando ertekekkel rendelkezo "kincset/ereklyet" osszegyujteni. Mivel itt random a dolog, nem kotott helyszinekkel es kvesztekkel mint a morroban, egyelore csak egy kep kerul fel a kincseskamraba. Koszi a mai adagot, es koszi elore is a tobbit. ;] Ha minden jol megy, hetvegen mar kesz lesz egy korai beta verzio..

PiszkosFred
1.5os peccsnek megfeleloen. (akkor lett osszegyujtve, 1.6 alatt nem ellenoriztuk le egyelore)

Fire Magic
- Fireball
- Flameskin
- Purgatory
- Fire Spiral

Air Magic
- Whirlwind
- Gust of Wind
- Phase Shift
- Lightning Strike

Earth Magic
- Stoneskin
- Petrification
- Circle of Fear
- Meteor Swarm

Water Magic
- Cataract of Agility
- Ice Shards
- Ring of Ice
- Water Form

Life/Heavenly Magic
- Spiritual Healing
- Shield Wall
- Ghost Meadow
- Reiki

lathander
Valaki találkozott olyan problémával, hogy játék elindul, karakter kiválaszt, töltés, majd egy pillanatra felvillan a játék, amit utána csak fekete képernyõ követ. Mindez XP alatt történt.

Sziasztok, én nem rég kezdtem el játszani a játékkal, és meg kell, hogy mondjam, nagyon tetszik 😊
De van egy - két furcsaság amit nem értek. pl, játszunk lan-ba a haverommal, megunjuk kilépünk, eddig még oké. Viszont mikor legközelebb akarunk játszani, a karakteremnek nincsen neve. Tudja valaki a választ?
Valahova le vannak irva, hogy melyik mágia melyik elemhez tartozik? pl. villám levegõ, stb.?

ha lenne jatek ahova be is le7 joinolni akkor elerhetosegek:
msn:[email protected]

outlander: nekem van rengeteg SET targyam, ha kell kuldok kepeket felteve ha megmondod h hova kell...

probalunk is 1 haverommal de nem megy (bar neki router is van) 😞(

en jaccanek szivesen...

Outlander
A képek kellenek, bestiáriumot csinálni sacredbõl nehéz, mert az ellenfelek tulajdnságai álandóan változnak...

Laza
game senki? 😊

shaba23
azt gondoltam, csak valahogy nem illett a sacredes képbe 😊

Ja, még annyi, hogy ha találok még junik vagy set cuccokat, akkor kellenek még, vagy esetleg hagyjam a francba?
A "karakterlap" kijelzi, hogy mi volt az uccsó szörny amit kinyírt az illentõ. Az segíthetne egy bestiárium létrehozásában asszem 😊
Outlander
egy másik game..

Outlander
köszi szépen

shaba23
elküldtem
Outlander
Hozzám is küldheted, [email protected]

shaba23
ez miez???
Outlander
Kinek?

Sziasztok!
Létrehoztam egy fórumot Drakula 2. Van egy kis problémám:Segítsetek!!! A 2. cd-ben megvan a lovag kersztje, a temetõben a piros körök eltûntek, be tudtam menni a sakkszobába, ahol a papírt alátettem a táblának. Nemtok kijutni abból az egyész helyiségbõl, vaygis a temetõbe. MIt tegyek? Van Valami kód? HELP!!!
Jonny87

\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

shaba23
Wáááááá....beszart az ICQ-m 😊
shaba23
este én valszeg jáccok lvl 15-ös gladival LAN gémet
(esetleg lvl 37 woddelfel)
Ha valaki akar játszani, üzenjen ICQ-n 😊

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

És hányas szintû az a karakter?
Az ICQ számom bent van infómbam. Megadom ott az ip-t.

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

Outlander
Neten HELLX néven vagyok, azonos nevû battlemageval

Na mind1, indítom a servert

Hányas szintû karakterrel legyek?
11. szintü gladi vagy
21. szintü vúdelf?

Outlander
Én mennék jáccccani...

Outlander
Ebbe a kincses dologba én is segíthetnék, nálam is van kincses menüpont, csak írd meg hogyan stb.

Van most futó server?
Ha nincs, csináljak?

Outlander
A hibákat igyekszem javítani, a lecsúszásos dolog elvileg már nem jöhetne elõ, mert megcsináltam, de még átnézem.
Ami a betûtípust illeti, azt megtalálod a sacred könyvtárában.

Valóban korrekt a meglátás.

Ha jól tudom akkor a gladiátor nem vúdelf

11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD

De érdemes, pl a woodelfnek a kétkezes íjjakat használni.

Lenne egy kérdésem, gladiátorral tényleg nem érdemes kétkezes fegyvereket használni ?

11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD

Laza
vkinel futo game, hostolt jatek

shaba23
elküldtem
shaba23
milyen szerver?
Laza
van most szerver? 😊

EqUiNoX
dede ;] ghq.sacred - kukac - freemail.hu-ra ha elkuldened, nagyon szepen megkoszonnem. sacredhq.uw.hu-ra menne majd fel, amely elesben is elindul ahogy kesz kesz a domainreg. (2het kb, addig csak teszt jelleggel van fenn az oldal)

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]