8224
  • Braveheart
    Kedves Realtibi. Legyél szíves elolvasni azt a K**** bannert, ok?
  • Realtibi
    nem akar menni a játékban egy küldetés
    a küldetés az amikor egy katonának kell vizet vinnem .
    nincs patch a gépemen.
  • Panzerfaust
    Magyarítást még csak igérték, végigjátszás pedig nem nagyon kell sztm. Mármint jelzi meg minden. Elég egyértelmű.

Gladinál meg attól függ, hogy milyen skilt érdemes fejleszteni, hogy milyen fegyverrel nyomod.
  • BlackWolf
    bocs hogy nem olvasok vissza csak arra lennek kivancsi van e eme jatekhoz magyaul vegigjatszas esetleg magyarositas mer haverom ezzel zargat mar vagy 1hete
  • PiszkosFred
    Eleg volt a baalrunokbol? ;]
  • raziel.
    Hali, valaki lécci mondja el milyen skilleket érdemes a gladiátornak nyomni..

txh
  • TopGun
    Sajnos nalunk tiltott a hivatalos oldal! egyebkent tudom, hogy mikorra igerik a kijovetelt!
  • Tono34
    1.7 patch-ről van info a hivatalos oldalon.
  • TopGun
    A kiegeszito sem villanyoz fel senkit, a kozeledo 1.7-es patch? :((
  • NeoMaN
    Nembaj, csak úgy mint a haverom: csak hogy meglegyen... :)
  • Noodlee
    monnyuk má vagy 2 hónapja nem is tolom a gamét...
  • Noodlee
    hogyé adja kilóját a sacred cédének ?
  • Foglaltnick
    OFF
    Meguntam én is... Van egy gyári Sacredem, esetleg valakinek
    ON
  • NeoMaN
    Magyarul -ha kész lesz- biztos nekiállok újra...
  • NeoMaN
    Én is pont így vagyok vele. 1x nagyon jó volt, de nem visz rá a lélek egyenlőre, hogy újra nekiálljak, vagy továbbfejlesszem a karit...
  • TopGun
    JAM! remelem Te jatszol meg a jatekkal es elolvastad a mailboxon amit kuldtem neked?
  • TopGun
    Kinek a velemenyet osztod?
  • Herkulles
    Osztom a véleményt.
  • TopGun
    Hat nem tudom, en tuti megcsinalom silveren es goldon is es ha megjon a kiegeszito meg az 1.7 patch akkor meginkabb tolni fogom.
  • l-toro
    tokeletesen egyetertek! egyszer jo volt az ujrajatszasba belefogtam de nem....nem ereztem azt a keztetest mint a diablonal, pedig olyan jo lett volna. tulajdonkeppen tokre bosszant hogy mostanaban igy keszitenek ilyen jatekokat. a lionheart is bizonyos szempontbol szerintem olyan jo volt masreszt ugy elb...k hogy csak na!
  • Shaman
    Félreértettél.

Nem azt mondtam,hogy gyorsan ki kell játszani. Én próbáltam szépen végigmenni,minden questet megoldani,stb. Szép volt a gamma,jó volt a gamma,de mégsem éreztem azt benne,hogy újra kéne tolnom magasabb fokozaton,mint mondjuk éreztem a Diablonal. Nemtom miért,pedig elvileg szebb/jobb mint az...
  • TopGun
    AHA! ertem, mondjuk en meg nem jatszottam ki es rajtam kivul gondolom meg sokan szinten nem es nemsokara jon akiegeszito is hozza, gondolom bronzon jatszottad vegig? kezdd el ujra gold-on es mindjart gondban leszel a gyors kijatszassal.
  • Shaman
    Mindenki kijácotta a sacredet,s annyi.

Szép volt jó volt ez a gamma,de eccer végigtoltam,s így elég is. Taláén ha nem lenne ekkora bughalmaz...
  • TopGun
    Nagyon leult a topic! mindenki jatszik? vagy dolgozik? meg ejjel is? :((
  • TopGun
    Jam! irtam neked privit es E-mailt! olvasd el legyszives!
  • Shaman
    igen ez ugyanaz,mint gladiátornál.
    van 2 kesztyüm mondjuk 200-250-ig sebeznek
    van 2 kardom legyen ugyanennyi 200-250-ig.

Ha a 2 kesztyűvel ütök akkor 500-akat sebzek,ha a 2 karddal akkor 250-eket. MIÉRT?
  • Panzerfaust
    De kis karmokkal nem.
  • repro
    vazzeg.
    a sebzés amit kiír az a 2 fegyver együtes sebzése. szal fegyverenként kb a felét sebzi.
  • Panzerfaust
    Nem az hanem mért sebzi a felét minden fegyverrel annak amit kiír, kivéve a kicsi karmokat.
  • Noodlee
    Darkelf? Me nakam gond nélkül kézbevette a 2 fegyvert, csak egy kicsit nehéz betenni.
  • Noodlee
    mi a baj vele?
  • Panzerfaust
    Megéri. Na igen ezek a helyek elég idegesítőek, de én arra gondoltam, hogy esetleg szerepük lehet a kiegben. És akkor senki nem tud magyarázatot a kétegykezes fegyver dilemmára?
  • Herkulles
    Hmm asszem megveszem AZ EREDETI dobozos cuccot, feltápolom magam :D
  • jam@
    Az a kapu nekem is szemet szúrt, de ezidáig nem tudtam atjutni a túloldalára. Amúgy Mascarell-nél is van egy érdekes terület ahová nem tudok bejutni, körbejárni lehet de az átjáró egy folyón keresztül vezetne(szerintem), amin nem tudok átkelni, pedig út vezet a gázlóhoz és onnan tovább az említett területhez. Braverock Castle-ben a tavernában is van egy lejárat a jobb oldalon amit még 1x sem sikerült kinyitnom, pedig a rács mögött 1 láda van és egy lejárat egy következő szintre. Több Bonuszt adó szobrot sem tudtam megközelíteni nem jöttem rá, hogy merre kellene mennem, hogy hozzájuk férjek :(
  • kiserik
    Mi van velük?
  • Panzerfaust
    Gizda cuccok. Na gyerekek ha már ilyen sokan vagyunk, megkérdezem megint a jézuskáék teleportjánál lévő kapu ügyét. Meg a duplafegyver kis sebzés témakört is ha lehet.
  • jam@

Akkor Pandorát idézve én is : "Ami késik, az később jön."
  • repro
    én nem írtam privit most!
  • TopGun
    Irtam privit neked most!
  • TopGun
    Na igen! de en meg csak 29. vagyok! :((( egy kisebb lvl-es is eleg lenne 900-1200-as sebzessel, meg akar szamszerij is, a hab a tortan a socket lenne :)