Sacred
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szeretnék neten játszani a játékkal és kéne valami jo kis server progi. Mit anjánlatok? (nem eredeti a cd)
és irjatok helyet is ahonnan le lehet szedni.
köszi.
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta
MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
\"Muszáj mindig megoldást találni? Nem élvezhetnénk egy kicsit a problémát?\"
EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros
megköszönném
Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -
Lementem az ipse mögötti lejáraton, megvan a 4 elem. lent nemtok tovább menni, ha feljövök NINCS jel a térképen, merre tovább... Merre tovább???
Megvan a 4 element, de nemtom merre induljak... Vissza északra a jégpalotába? Miért nem mutatja az irányt?
Valaki?
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
Olyan nekem is szokott lenni, hogy egy küldetést nem ír be a könyvbe, de azt úgy látom hogy akkor csinálja, amikor egy területen már az összes elérhetõt megcsináltam, vagy hasonló. Én az indulóhelyen csináltam meg mindent, ma mondom ez volt az utsó, heh. Erre visszamegyek, vagy három ember feje kérdõjel, de egyiket sem lehet bevállalni rendesen (nem írja be)
ez mit jelent??? Nem sikerül értelmes mondatot kicsikarnom belõle 😊 Fõleg a not since kavar be
1et enm lehet felvenni, mert nemtok beszélni a tsávóval...2nem kerül bele a könyvbe, így azt sem tudom mit kell csinálni...2 meg nemtom hol lehet, mert nem írja ki.ráadásul mindkettõnél tárgyat kell keresni, az meg nem kerül a közelmebe, mint a szörnyölõs küldetéseknél...
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Segíts!
Sötét elfnél milyen skillt és combot érdemes tápolni. A ballistic mire jó nem vágom?
MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
Top GUn az a külci olyan,hogy ki nyell nyird az Összes támado egységet.Ergo meg kell keresned az a szemetet aki olyan jol elbujt valahol,hogy nem látod.A to mögött jobra van egy ut ami visz még egy orkhoz asszem arra szokott elbujni a kis mocsok.
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Tegnap kezdtem egy Szeráfot. Még csak 11-es szintû a szentem. A gladiátor után nekem eddig bejön ,bár már 1* sikerült vele felmennem a mennybe (ez gladival nem fordult elõ, és még mindíg az a best). Ami fura, hogy sokkal jobban dobja a tárgyakat. 8-as szinten találtam setes cumót, 9-esen meg az árus is árulta. A többi cucc is jó, amiket találok.
Merre tovább??
A kerdes: szinten abban a sivatagban van egy oazis, ott kaptam tobbek kozott azt a kuldit, hogy evakualni kell a megmentett telepeseket, mert tamadnak a csibeszek! megjelent egy teleport, elkezdodott a harc, nem neztem mi lett a telepesekkel, de miutan levertem mindenkit, nem talaltam se azt akitol a kuldit kaptam, se a telepeseket es a nyil korbe korbe forog! lehet, hogy bebuktam ezt a kuldit? ujra kell kezdeni?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Vagy esetleg mcaffe personal firewall
de jobblenne mindkettönek😊
A pandában bizok az nagyon ott van a szeren,viszont a mcaddet könyebb kezelni.
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
"vessetek a mókusok közé" :)
PLZ Help!
Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -
Próbáltam üzenni neked ICQ-ban, de valami nem OK.