8224
-
#4183 Noodlee-nál a pont...:) -
Noodlee #4182 Neked megvan a game eredetiben?
Mennyivel jobb, illetve kevésbé bugos, mint a tört verzió? -
#4181 Ertem, a fene ebbe az 1.7-be! JOHETNE MAR!!! :((( -
Noodlee #4180 Szvsz a haverjáé a kari, de nem írta le az elején, mert minek magyarázni, ha nem gondolja hogy lényeges.
Szal a kari nem az övé... -
#4179 Azt irtad a TE karid! akkor most vegulis kie?? -
#4178 Többi adatot meg stb-t it nemt tom mert Norrec haveromé a kari csak megkért hogy tegyem ide majd megkérdem tőle. -
#4177 Mi a neve a teljes cumonak? melyik honlapon lattad? -
#4176 Tényleg jól néz ki, de ami után a nyálam csorgatom az a gladiátor egyik teljes páncélzata. A honlapjukon fönt van a sreenshotoknál. Haver azt hittem eldobom magam. Kegyetlen durva. Egyébként ez se gizda. -
Noodlee #4175 Tényleg csinos a kicsike...izé... a karaktered. -
#4174 HUH!! szerintem k*va jo! a kinezete sem semmi! mik azok a kek korok korulotte? nekem meg csak 30-as a Seraphimom, de szeretnem ha az attackom, meg a tobbi tulajdonsagom ilyen szuper volna. szuper a resistance, meg a CA is!! hanyadik szintu a CA-d? -
#4173 karim
na itt van -
#4172 hi! plz vki mondja meg h a karim a szintjéhez képest jó e?thx!
http://www.sg.hu/galeria/10886645021088678948.jpg -
Herkulles #4171 :( -
#4170 Ulrik: megtortent tegnap! progi uninstall, reinstall, minden nelkul, majd az "uj" update+crack bemasolasa, izgatottan inditom a progit es a ledobbenes! ez is ugyan az!! csak mas volt a neve!! ugyanugy 1.66-ot ir ki! :(( Neztem Ascaron honlapon 06.26-an azt irtak az 1.7-et mar nem adjak ki juniusban, mert tesztelik vannak-e bugok benne! talan majd e honap elejen valamikor! :((((( -
Noodlee #4169 Az csak két vastag fa karó :) -
#4168 eltűntesem a "felhőkarcolókat" onnan?
-
ulrik #4167 Okés, mert elég bosszantó, ha bármilyen földalatti küldetést kapok az majdnem mind bugos elég gáz. -
#4166 Egen! eleg erdekesen nez ki! :) -
Braveheart #4165 Hehe azt hittem hogy a baneer bal felső sarkában az a 2 torony egy felhőkarcoló -
#4164 En ma fogok kiprobalni egy "uj" 1.66 patch+crack-ot ha mukodik szolok holnap ok? -
ulrik #4163 aha értem köszi:) -
#4162 Azert mert az NEM az a patch! mar mondtam tegnap is! csak akkor lenne az ha a tolto kepernyon 1.621 valamit irna ki! de ezt csak akkor teszi meg ha GYARI gamed van! sajnos! :(( -
ulrik #4161 Az 1.6.6-hoz is van krekk bár ugyanúgy vannak bugos küldetések eddig semmit nem vettem észre, ami javult volna a game-ben:( -
#4160 Az Exp. shrinek-rol van valakinek jol nagyithato (esetleg sajat gyartasu)terkepe? amit talaltam a neten az eleg karcsu! :( -
#4159 Azt olvastam egy masik forumban, hogy ezen az oldalon:
http://www.sacred-junkies.com/ fent van az 1.7-es patch! megneztem, de sehol nem talalom! tud valaki rola valamit? -
Lantee #4158 Hali!
Gondom van! Gladiátorral nyomom, kb. 19-es szintű vagyok. Tápolok az Axe meg a Dual képzettségre, éppen ezért két baltával irtom az ellent. Meghaltam a sivatagban, és amikor újraéledtem nem tudtam használni a kezemben lévő fegyvereket!! Sebaj, eladom...de azt sem engedi!! Mintha nem is létezne a "kezem"! Mi lehet a baj? -
#4157 biztos jobb lesz,xcsak ehhez még nincs krekk...
Szal elindulni nem tom el fog-e.
Már leírtuk párszor,hogy 1.5-ös peccset szedd le,mert ahhoz van krekk.
Ez az 1.6.6 amit te leszedtél egy szar. -
ulrik #4156 nekem 1.5 se volt, úgyhogy ez a kezdő versio-hoz képest biztosan jobb lesz:) -
#4155 Akkor ez nem jo verzio! mar parszor leirtak, hogy az igazi 1.66-os 1.621 stb-t ir ki! :(( ezert nem jo nekem sem! nem igazan fogsz valtozast latni az 1.5-hoz kepest! :( -
ulrik #4154 1.6.6 bocsi:) -
ulrik #4153 Hát semmi extrát alul látni, hogy 1,66 versio azt annyi, kíváncsi vagyok mennyivel jobb mint az eredeti este ki is próbálom. -
#4152 Es mit ir ki az elejen a fokepernyon, ahol a toltes, kilepes stb van? -
#4151 Nics vmi megoldás arra h a játékot interneten játszuk, (persze eredeti cdkulcs nélkül)???
ja és az ork csataménről nem tud vmi képet adni vki? -
ulrik #4150 elég okos kis progik:)
2,5 óra alatt sikerült leírtani őket -
ulrik #4149 Na végre sikerült feltenni az 1,66 patchet bár míg keresgéltem a jó kis oldalakon bejött egy sasser pár trojan meg egy backdorr hijackers -
#4148 Hi! kuldtem privit neked! -
#4147 Vagy csak egyszeruen: nem kell mindig az igen/yes-re klikkelni ;] -
#4146 Hát bakker, használj tűzfalat + vírusírtót.
Vagy ne játszál másolt játékokkal, és nem kell félned a "szeméttől"... -
#4145 Lehet ezt "szebben" is mondani... :)
-
ulrik #4144 az szar annyi ilyen foss oldal jön fel tele rakja szeméttel a gépem, thx