Sacred
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ma valszeg nehezebb lesz megoldani a hálot,mert rettentöen szarakodott az integrált 100-as hálokártyám ugyhogy átdugtam a 10-esbe,de annak az ipje meg helyire van kötve,közben meg felinstallálodott a modem is(eddig nem volt) ugyhogy most nagy lol lesz megcsinálni😊))
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Sajna csak sima letöröl install volt,mert kell a cumo amin volt a winfos.Szal most ujj remélem jobban is fog münködni,ugyhogy este 22:30tol ismételten hadra foghato vagyok.Remélem már a kedvenc férgei sem zavarnak többet.A dolog poénja hogy nemtom mennyire javult meg a sacred.Ugyanis a winsock hiba tegnap azonnal elaghogy Smitiz meg Shaba23 kilépett.Remélem most már nem lesz baja és menni fog.Ha nem akkor azt is feltelepitem ujra.
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Adott körben mindenki lebénul......
Jó, de innentõl kezdve unalmas a játék 😞
Köd, nyisznyisz, köd,nyisznisz....
(ne fejleszd tovább csak 1esre)

Est Sularus Oth Mithas
Menj oda a tó mellé, nyomj û betût, vagy amire elõjön a konzol, írd be hogy 'wasser', nyimj entert és ott lesz a vizecske.
Est Sularus Oth Mithas
Egy igen nagy (számomra) problémával lépnék elétek... Wyvern Pass-nál hogy kell megitatni azt a szerencsétlen katonát, aki haldoklik? Vagy csak én vagyok ennyire béna, hogy nem jöttem rá? 😊
Válaszokat elõre is köszi
Est Sularus Oth Mithas
“It turns out I’m immortal. And what do you do? You bury me alive you dicks…”
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Szal egy dragon kinyirás csak sürü imádkozás mellett lehet😊
játszik itt valaki multiba?
vagy van valakinek kedve jönni?
köszi.
na és szerver ip-ket honnan lehet szerezni?
Mind1, itt a link:
http://schmiedt.uw.hu/Sacred/battlelan.zip
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
Refresheld az oldalt vagy nyisd meg egy új ablakban

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
valaki tud linket ehez a battle lan-hoz?
vagy esetleg dc++-n át tudnám szedni valakitõl?