8224
-
#4223 Helyes ;] Nem egy okor ara az a 7k, ennyit ki lehet gazdalkodni barkinek.. -
#4222 Remélem minél többen megszívják, akik nem veszik meg az eredetit. -
#4221 dodo:)))) én hétfőn rendelem meg a jogtisztát. -
Koxminator #4220 nekem megvan az első CDje VOB patchelve, így van a játékra is ráinstallálva a hivatalos 1.66c patch is, remélem, az 1.7es is rá fog menni gond nélkül :) -
#4219 navégre;] már nem ártana az az 1.7 tényleg... 3hét az már semmi!:) -
#4218 Ja, ideje volt mar. Mivel a magyar jatekosok 95%anak nem eredeti a jatek, igy hurra, kezdodik megint a "mikor lesz mar krekk?" nyavajgas... ;] -
Curtis #4217 Hi,
Sőt, hogy pontos legyek: Hétfőn lesz elérhető az 1.7b patch. Lehet tesztelni és küldeni a bugreportokat :) Habár szvsz már ebben is lényegesen kevesebb bug lesz, mint az előzőekben. Arról nem is beszélve, hogy elég sok minden át lett dolgozva a játékban.
Curtis -
Curtis #4216 Hi,
Bejelentették, hogy jövő héten lesz elérhető az 1.7 beta patch. Ez a Network kód optimalizálása miatt kell és hogy minél több ember ráakadjon a bugokra, amiket még esetleg javítani kell. Erre rá kell számolni még 3 hetet és akkorra kijön a final. Lehet vágni a centit :)
Curtis -
pinehead #4215 megnéztem a GYIK-et, de nem találtam linket a patch-ekhez.
merre találhatóak meg??
egyszer már leszedtem, de nem indult rendesen a játék, fekete képernyőnél kifagyott...
radeon9600-on, dx9.0b-vel.
köszi! -
#4214 sz@r minősége miatt gondolom:] nem blur-oztam:D de jo igyis,nem?:] a lényeg az rajta van és látszik:) -
#4213 bejön, de mitől olyan homályos? olyan mintha valaki blur-ozta volna a képet -
#4212 ja,mer megint béna vagyok:DD franc;] még1x bocs...ha most se jo...nemtom milesz:)remélem már jo... -
#4211 nem jön be a kép -
#4210 hopp ezt elszurtam:] sry....még uj vagyok itt:]karim -
#4209 Hi! na ismét itt a karim:] most kezdtem vele a gold fokozatot. az a kérdésem lenne,hogy jelenleg 16os heroic courage és 6os fist of gods-al nyomom.ezeken kivül esetleg kell más is? mert nemnagyon vettem észre h kellene;] és még az h ezeket meddig kell fejleszteni? kb? thx a helpet! -
#4208 Amúgy meg valszeg a játék is rájött, hogy téged szopatni kell. :DDD -
#4207 Hát ha neked a diablo egy rpg, akkor gratulálok. Amúgy meg vedd meg a jáékokat és ne warezolj, mert a lopás nem szép dolog. -
#4206 Meg a játék telpítése után nekem legalábbis felajánlja a media codek 9 et lehet hogy ez is kell ha esetleg nem lenne fenn. -
#4205 urlik baratomnak is eppen az ace mega codec volt fenn es amig az fenn volt nem ment a game
amint leszedte egybol elindult:( -
#4204 Sok diabló fan van aki már rojtosra jáccootta a d2 lod cd-ket és ez a játék végre meghagyta ugyan azt a módot stísust de ujszerűen és most még pár száz óra + jatekidő, én spec csak silver fokon 130 órát játszottam eddig úgy hogy jó az csak
alapban rengetek bogár van benne és ez nem jó, meg ezt a GAMET nem ultrakirály játékkoszakalkotó dógnak szánták és még is jó vele játszani. -
#4203 Nagyjából egyetértek veled, de azt tegyük hozzá gyorsan, hogy vannak jó rpgk, ám a sacred sosem volt az, és nem is szánták annak. Sima hent, a diablo féle hack'n'slash. De a többi igaz ;]
Ezt leszámítva el lehet vele tökölni, csak hangulat kell hozzá.. -
ulrik #4202 Inkább törlöm ezt a szart, ennyi szenvedést nem ér a game, pedig azt hittem végre lesz vmi diablohoz hasonló normális játék, de meg se közelíti se hangulatban se másban, nem értem mért nem tudnak vmi olyat kihozni ami nem bugos és vmi új ötlet RPG szinten, minden új játék mostanság a régiekre épül nagyon ritka az új ötlet, gyorsan összehányják, jó gépzabáló legyen nem normalizálják azt lesz egy ilyen foss belőle. A küldetések mindegyike szinte ua. menj oda szabadítsd ki beszélj azt kapsz xp-t ráadásul sokszor két quest is ua-on a helyen játszódik, a hangulathoz szükséges zene is hiányzik, a blizzard név az garancia volt mindig egy jó játékhoz tudta az ember, hogy egy jó játékot kap.
A diablo II még fél év után is tudott újat mutatni, jó játék lehetne ez is ha változatos küldetések lennének benne, a kasztok tényleg azt tudnák, ami le van írva, illetve vmi nagyon jó zene kéne hozzá sokkal több effekt és még sok minden, nah kifújtam a gőzt köszi a segítséget azért jó játékot nektek:) -
ulrik #4201 fenn van ace megapack fullosan és semmi változás -
ulrik #4200 ok, mióta ez a game megvan csak szopok vele komolyan még egy ilyen bugos szopatós gameval nem találkoztam -
#4199 Tegyel fel valami fullos packot, es proba szemcsere.. -
ulrik #4198 Ami a filmekhez is kell az a kodek ?
-
#4197 biztos hogy videdo kodek tob ismerosomnek is voölt ilyen a videeo kodekkel kell avrialni ami fenn van mar a gepeden lehet hoyg valamiert nem kompatiobel azzal ami a gammanak kell:):):) -
#4196 Talán videokodek vagy valami beálítás, tegyél rá egy javítást esetleg -
ulrik #4195 Nem értem mért csinálja game, akarok új karit indítani, kiválasztom elindul bejönne a kezdésnél lévő kis video, szépen elsötétül a kép és csak hangja van a gamenek mitől van nem értem? vki -
#4194 Üdv!
Figy ha pl nincs cdkulcs akkor a sacreddel nem lehet multizni sehogyan sem, nincs valami független szerver? -
#4193 JAM! meg mindig nem vagy? :((((( -
#4192 üdv dodo:]] navégre tudok ide irni... rulZ -
#4191 Sajnos online aruhazas verziom van nekem is! :(( -
#4190 Átadom -
#4189 Udvozlom Norrt -
#4188 Csak azt nem értem,hogy hogy volt képük egy ekkora bughalmaz gammát kiadni??? Ott nem voltak teszterek,vagy mi?
Jó sok játék bugos elsőre,de ennyire bugos gammával még nem találkoztam...
Ettől függetlenül szép volt,meg jó volt,de még igazán finomítgathattak volna rajta 1-2 hónapot...
Így most jön a millió peccs.... -
#4187 Jóvanna csak poénkodtam. Attól más a fíling, hogy rögtön a legfrissebb javítás van rajta. Nekem is megvolt másoltan a gém és a hajamat téptem a sok bugtól. Ez most kevesebb bugot tartalmaz. De a random küldikért pl nincs jutalom. Odaviszem a csajt vagy akárkit és akkor azt mondja. Enyit tudok adni csak, vagy valami hasonlót, és nemkapok semmit. Na jó néha ad tárgyakat, de ez 100ból egy. Ja és a kézikönyv is hangulatos. -
#4186 Hmmm végigolvasva a kommentem,kissé gunyorosnak hatott,de nem annak szántam.
Nekem spec megvan eredetiben a Diabló,meg másoltan is. Az ég világon semmi különbség a 2 között,mindössze annyi,hogy az eredetivel tudsz zárt bneten játszani. Ezért kérdeztem,hogy itt mi a különbség,mert te ezt írtad: "És eredetivel pedig nagyon klassz a játék. Tök más fíling."
(szvsz a multin kívül tök ugyanannak kéne lennie...) -
#4185 Mibe más???
Én ezt ilyen kényszewr örvendezésnek érzem,hogy "nehogy má,ha én kifizettem ezért ennyi pénzet,nehogy ne legyen jobb,mint a másolt". Télleg azon kívül,hogy te tudsz neten nyomulni mi a különbség? (single gaméban?)
-
#4184 Na ez nem szet hanem egymáshoz tartozó páncéldarabok. Tehát ugyanolyan stílusu a lábvédő, a csizma, sisak stb...
És eredetivel pedig nagyon klassz a játék. Tök más fíling. Hülyén hangzik de sokkal jobb vele játszani. és az 1.6 óta használom csak a mentort mert 2x a tp. Baromi jó.