Sacred

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csak Trading!!!

kiserik
Szerintetek Parrying, vagy trading lvl 50-nél, gladiátornál?

PiszkosFred
56kval inkabb nem probalkozok egyelore...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Még szenvedtünk egy kicsit,mert nem találtam azt a szotyi kék ládikát a másik uriel cuccom miatt.Aztán mi is mentünk aludni kb 2kor.

Ma valszeg nehezebb lesz megoldani a hálot,mert rettentöen szarakodott az integrált 100-as hálokártyám ugyhogy átdugtam a 10-esbe,de annak az ipje meg helyire van kötve,közben meg felinstallálodott a modem is(eddig nem volt) ugyhogy most nagy lol lesz megcsinálni😊))

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

shaba23
csak nem bekötötték valakinek a szélessávot?
shaba23
meddig mentetek még éjszaka?
Na végre fenn vana vadi ujj xp a gépemen.
Sajna csak sima letöröl install volt,mert kell a cumo amin volt a winfos.Szal most ujj remélem jobban is fog münködni,ugyhogy este 22:30tol ismételten hadra foghato vagyok.Remélem már a kedvenc férgei sem zavarnak többet.A dolog poénja hogy nemtom mennyire javult meg a sacred.Ugyanis a winsock hiba tegnap azonnal elaghogy Smitiz meg Shaba23 kilépett.Remélem most már nem lesz baja és menni fog.Ha nem akkor azt is feltelepitem ujra.

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Mapo
1-es szintre fejleszd a Battle Fog nevü spellt.
Adott körben mindenki lebénul......

Jó, de innentõl kezdve unalmas a játék 😞

Köd, nyisznyisz, köd,nyisznisz....
(ne fejleszd tovább csak 1esre)
Persze valaki ismerõsre gondoltam, pl: TopGun. Shaba23, VGQ, Piszkos Fred. Bocs ha kihagytam valakit 😊

Pöttyet láma vagyok hozzá...

Meg lehet, hogy kék majd segítség is hozzá, hogy hogyan hozok össze egy multit 😊

Ma este valaki party? Me én ki akarom próbálni multiban is a Sacredet.

thx

Est Sularus Oth Mithas

kiserik
nyimj=nyomj

kiserik
Másolásvédelem.

kiserik
HA visszaolvasnál, tudnád.
Menj oda a tó mellé, nyomj û betût, vagy amire elõjön a konzol, írd be hogy 'wasser', nyimj entert és ott lesz a vizecske.

nem mondod?? És hogyan?

Est Sularus Oth Mithas

kiserik
Úgy, hogy viszel neki vizecskét.

Halika!

Egy igen nagy (számomra) problémával lépnék elétek... Wyvern Pass-nál hogy kell megitatni azt a szerencsétlen katonát, aki haldoklik? Vagy csak én vagyok ennyire béna, hogy nem jöttem rá? 😊
Válaszokat elõre is köszi

Est Sularus Oth Mithas

Tudna nekem vki segíteni a 3. chapters vége felé járok ás a föld elementált kellene egy barlangból kihozni ahol dark elfekvannak. Lementem a barlangba 3. szintre még a sárkányt is megöltem, de semmi. Van a sárkánytól nem messze egy kar amit nem tudom, hogy mire valo, mert nem engedi meghúzni.

“It turns out I’m immortal. And what do you do? You bury me alive you dicks…”

TopGun
17-19 kozott asszem, de majd ma megnezem holnapra, en meg 23. vagyok

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

kiserik
Hányas szint?

TopGun
Dogos! sajnos az enyem nem ad sebesseget, pedig az jol jonne, mert hulla lassu vagyok! 😞(

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

shaba23
nemtom miaz, kérdezd VGQ-t
kiserik
Sima szárny. Úgy ahogy ruhából is sokféle kinézetû van, úgy van ez a szárnyacskáknál. Általában sebességet adnak +ban, de szinte bármi lehet. Ha nincs viselve, akkor úgy néz ki, mint 1 7 ágú csillag, és sárgás színû. Ha meg felveszed, akkor ilyen cép 'lézeres' csíkok jönnek elõ belõle.

TopGun
NAJO!! azt latom en is! de mi a neve? ad valami xtrat? nekem is van szarnyacskam, de nem sok kulonlegesseg van benne! 😞((

kiserik
Látom tényleg tanulsz😊

kiserik
Szárnyacska.

TopGun
HUH! BAZZ!! Nem semmi! 😊 az a vilagito valami az sera hatan van? mi az?

shaba23

Mert nyaralni is voltam délen 😊

shaba23

Pinokkióóóóóó és Dzsepettó a gladiátor

shaba23

Sírfelirat 😊

shaba23

A Kollektíva elsõ sárkánya 😊

shaba23
elõre is bocs a modemesektõl 😊
shaba23
Én meg itt ülök a gép elõtt és tanulok mint állat😊 az sem jobb 😊
kiserik
Melózok, és b@ssza a csõrömet, hogy nem játszhatok.

shaba23
mindenki melózik(tanul), vagy mindenki jáccik és azért nem írtok???
EqUiNoX
Megjott, koszonom! Este felrakom a tobbi beerkezettel egyutt.

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

shaba23
küldtem neked ímélt
PiszkosFred
Majd ha kijon az 1.7, lesz krekk ehhe;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

shaba23
nincs
CSá mindenkik! 1.6 patchez van már crack tudomásotok szerint? Csak kérdés volt.
Mi szoktunk gamelni(Shaba23,Smitiz,Scarto,én).Igaz igy 4en még csak 1x sikerült de jo.Csak elég nehéz,mert sok baj van vele.Nem ad tárgyakat,xp-t,Iszonyat mértékben lagzik.
Szal egy dragon kinyirás csak sürü imádkozás mellett lehet😊

ok, értem.
játszik itt valaki multiba?
vagy van valakinek kedve jönni?

Az a saját ip-d,meg a haveroké

ok megvan.
köszi.
na és szerver ip-ket honnan lehet szerezni?

ha még mindíg nem megy az oldal, akkor a hiba nálad van, mert én meg tudom nézni itthonról...
Mind1, itt a link:
http://schmiedt.uw.hu/Sacred/battlelan.zip

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

Megjavítottam.
Refresheld az oldalt vagy nyisd meg egy új ablakban

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

meglestem az oldaladat, és nemigazán találtam rajta semmit se, még a gomb se mûködik, nem jön be rajta semmi.
valaki tud linket ehez a battle lan-hoz?
vagy esetleg dc++-n át tudnám szedni valakitõl?

A honlapomon van hozzá link.