6506
The Movies & Stunt Effects
  • terasz
    patch (erre) sajna nincsen, kerestem, de nem volt. (csak az 1.1-es, de az sem javított a helyzeten).

Régebbi driver nekem is eszembe jutott, de sajna a vidkártyámhoz a legrégebbi driver is alig 6 hónapos. úgyhogy fak..
    :((

ilyen még nem történt velem. hogy régi kártya nem vitt új játékot, az természetes, de hogy új kártya nem tolja a régi játékot.. eszem megáll.
  • SkYPeT
    Probáld meg azzal hogy régebbi drivert raksz fel...volt már ilyen mád játéknál asszm
  • ciwil
    És nincsen patch, ami javítaná ezt a problémát? Szerintem keress rá, 1 próbát megér.
  • terasz
    végigböngésztem pár fórumot, hivatalos oldalt és rajongóit. elég sokan küzdenek a problémával, hogy az újabb kártyákkal egyszerűen nem megy, driverfrissítés, stb. sem segít rajta.

úgyhogy akkor ez ennyi
    :((

majd beszerzek egy ősrégi gépet, hátha azon hajlandó elindulni
  • terasz
    minden a legújabb
    :(
  • SkYPeT
    Jahaztnem mondtad, hogy szinkron is lesz hozzá...xD
  • ciwil
    Arra a filmre (most még némafilm) pénteken fogjuk barátaimmal elkészíteni a szinkront, és inkább csak a kész művet töltöm majd fel.
  • SkYPeT
    Amúgy ciwil azt is kirakhatnád ide szívesen megnézem.
  • SkYPeT
    DirectX, videókártya driver frissítés?
  • terasz
    mélységesen elkeseredtem.

régi gépemmel, videókártyával (cerka + 128as nvidia gf4 mx440-as) minden nélkül repített, most meg egy Gigabyte 7600 GT-n (256mega) az istennek sem akar elindulni.

A Lionhead logó után besötétül, a wmv fileokat már le sem játssza (Activision logótól kezdve), a menünél meg már csak a zenét hallom, kép semmi.

tudtok segíteni, vagy felejtsem el?
  • ciwil
    Jó, igazából az első hosszabb és nagyobb filmemet csak ma készítettem el, ezek csupán szárnypróbálgatások.
  • SkYPeT
    pl két nagyobb banda folyamatosan rivalizálja a másikat. de soha nem ölték meg a másikat max szarrá verték. de aztán az egyik banda megszegi ezt és kinyirja az egyik ujjoncot. és elszabadul a pokol. nem csak a másikat ölik hanem a város lakókat zúznak törnek nem tom mi
  • ciwil
    Mármint miket? Mert ez így nem túl sokatmondó
  • SkYPeT
    a Gang Warból szerintem sok mindentk i lehetne hozni.
  • ciwil
    Készítettem 3 filmet, amiket érdemesnek tartok bemutatni:
    Call of Duty (sajnos nem tudtam eredetibb címet kitalálni...)
    2001 Űrodusszeia (akart lenni)
    Bandaháború (ez sem túl eredeti cím, de jobb mint a többi)
  • Katarn576
    http://www.videoplayer.hu/videos/play/6637 ez lemaradt.
  • Katarn576
    Hello mindenkinek!
    Ahogy igértem elkészűltem a Silent Hill filmmel de ez még nem a teljes film, de azért már meglehet nézni.
    A link:[URL=http://www.videoplayer.hu/videos/play/6637]
  • Katarn576
    Üdv emberek!
    Amíg be nem fejezem a Silent Hill fílmet addig itt egy korábbi videóm:
    [URL=http://www.videoplayer.hu/videos/play/6044] Ez a Resident Evil film és játék keverék egybegyúrása az én részemről a Movies-ban.
    Jó szórakozást. ( bár inkább jó röhögést mert nem lett olyan jó)
    Ja és még valami: a filmben egy idő után nincs hang viszont a közepe fele meg szó nélkül visszajön.
  • kisfigi
    jaja sok szerencsét hozzá,és én is kíváncsian várom
  • SkYPeT
    Sok szerencsét! Én majd bizti megnézem...megha szar is lesz!(de biztos nem lesz)
  • Katarn576
    Üdv mindenkinek!
    Elkezdtem megcsinálni a Silent Hill című játékot a Movies-ban. A lehető legjobban próbálom megcsinálni a filmet hogy az a Silent Hillre emlékeztessen. Amint elkészűl a film, szólok majd.
  • SkYPeT
    Készül
  • kisfigi
    semmi :(((
  • TopGun
    Magyaritasrol meg mindig semmi? :((
  • Kit--Kat
    engem mindenképp érdekel;)
  • Bolch

Na, véget ért a szavazás... És örömmel jelenthetem, hogy "Az emlékek vége 2" óriási fölénnyel (11 szavazat) verte a mezőnyt, és hétfőtől (legkésőbb keddtől) fenn lesz a Movies főoldalán! Köszönöm mindenkinek a segítséget!
  • Help17
    Most meg az a problémám hogy letöröltem a moviest, újra felrakom de a kiegészítőt egyszerűen nem tudom visszarakni mert a gép úgy érzékeli hogy fenn van, pedig letöröltem. Gőzöm sincs mit csináljak.
  • Bolch
    De igen. Persze nem muszáj mindet felvenned...
  • Help17
    De ha flerakom az employee modot akkor nagyon sok ember akar nálam dolgozni, nem?
  • Hmuda
    Mivel a rádióban is filmzenék mennek, ezért gondolom a berakott zenéket is néha bejátsza.
  • Bolch

Sajnos nem tudok ilyen modokról.

Zenéket tudtommal a Lionhead Studios Ltd/The Movies/Data/Audio/music könyvtárba kell bepakolni Ogg Vorbis formátumban. Hogy ezek utána a játékban is benne lesznek-e, azt nem tudom, de a filmekbe biztosan be lehet rakni őket...
  • Help17
    Ja és még valami. Zenéket hogy tudok berakni a játékba? Nem a filmbe, a játékba.
  • Help17
    Halihó!

Olyan mód véletleünl nincs a játékban ahol jön több ember de azért nem ennyi. Ahol öregszenek normálisan a színészek, ahol kicsit gyorsabban növekszik a tudásuk egy-egy filmműfajon belül?
    Itt valaki készített egy sajátos módot csak az szerintem túl könnyű volt. ha én akarom ezt megszerkeszteni hogyan kell?

Előre is köszönöm:) Igencsak fontos lenne:)
  • Bolch

Huhh, nagyon kiélezett a szavazás... Az már most látszik, hogy a filmem nem tud nyerni segítség nélkül. És már csak három nap!
    Közben lassan elkezdtem dolgozni a következő Jane Adder kalandon is. Ez jóval feszesebb, akciódúsabb lesz, mint az előző; fény derül benne Mr. Darke titkára és mglesz a végső összecsapás. Lesznek benne ínyenc jelenetek (helikopteres üldözés és harc, mint a "Kék Villám"-ban, kommandósokkal való küzdelem és menekülés egy lángoló épületből stb.), szerintem ez lesz idáig a legjobb filmem... ha egyszer elkészül.
    Ha érdekel valakit, akkor majd beírom ide ha elkészült, meg berakom ide letölthető formában.
  • Bolch
    Pénteking lehet szavazni... pillanatnyilag a 2. helyen áll a film, de csak néggyel van lemaradva.
  • Bolch

Köszi, szükség is van rá! :)
  • kisfigi
    én rád szavaztam^^
  • Bolch

Khmm, megint a segítségetekre lenne szükségem! Az első rész után most "Az emlékek vége 2"-t (End of Memories 2) is közönségdíjra jelölték ezen a honlapon. (Az első rész már - hála nektek - elnyerte ezt a kitüntetést.) Ha valaki megnézte a filmet, és tetszett neki, az lenne olyan jó és dobna rá egy szavazatot? Előre is kösz!

Aki még nem látta:

Az emlékek vége 2 (magyar feliratos változat)

End of Memories 2 (angol szinkron és felirat)

(Ha tudsz angolul, ajánlom megtekinteni a második változatot - akkor is, ha már láttad a magyart -, mert szvsz nagyon ütős lett a szinkron.)
  • Hmuda
    1: Igen, mivel fent van a kiegészítő, ezért ha a főmenü is megújult akkor minden játékmód ugynúgy magába foglalja majd a kiegészítő újításait.
    2: Csak akkor lehet később kezdeni, ha a normál módban eljutottál odáig. Ha elérted 2000-et akkor már a Sandboxban is be lehet állítani azt az évet kezdőidőpontnak.
    Lenne még pár kérdésem:
    -Fent van a játék és a kiegészítő.Ha a sandbox módot indítom akkor indul azzal együtt a stunt cucc is?
    -A sandbox 1950-ben kezdődik.Valamilyen módon lehet tekerni az időt?Azt tudom hogy van fast forward ,de attól gyorsabb pörgetés nincs?