6506
The Movies & Stunt Effects
-
#6226 patch (erre) sajna nincsen, kerestem, de nem volt. (csak az 1.1-es, de az sem javított a helyzeten).
Régebbi driver nekem is eszembe jutott, de sajna a vidkártyámhoz a legrégebbi driver is alig 6 hónapos. úgyhogy fak..
:((
ilyen még nem történt velem. hogy régi kártya nem vitt új játékot, az természetes, de hogy új kártya nem tolja a régi játékot.. eszem megáll. -
SkYPeT #6225 Probáld meg azzal hogy régebbi drivert raksz fel...volt már ilyen mád játéknál asszm -
#6224 És nincsen patch, ami javítaná ezt a problémát? Szerintem keress rá, 1 próbát megér. -
#6223 végigböngésztem pár fórumot, hivatalos oldalt és rajongóit. elég sokan küzdenek a problémával, hogy az újabb kártyákkal egyszerűen nem megy, driverfrissítés, stb. sem segít rajta.
úgyhogy akkor ez ennyi
:((
majd beszerzek egy ősrégi gépet, hátha azon hajlandó elindulni -
#6222 minden a legújabb
:( -
SkYPeT #6221 Jahaztnem mondtad, hogy szinkron is lesz hozzá...xD -
#6220 Arra a filmre (most még némafilm) pénteken fogjuk barátaimmal elkészíteni a szinkront, és inkább csak a kész művet töltöm majd fel. -
SkYPeT #6219 Amúgy ciwil azt is kirakhatnád ide szívesen megnézem. -
SkYPeT #6218 DirectX, videókártya driver frissítés? -
#6217 mélységesen elkeseredtem.
régi gépemmel, videókártyával (cerka + 128as nvidia gf4 mx440-as) minden nélkül repített, most meg egy Gigabyte 7600 GT-n (256mega) az istennek sem akar elindulni.
A Lionhead logó után besötétül, a wmv fileokat már le sem játssza (Activision logótól kezdve), a menünél meg már csak a zenét hallom, kép semmi.
tudtok segíteni, vagy felejtsem el? -
#6216 Jó, igazából az első hosszabb és nagyobb filmemet csak ma készítettem el, ezek csupán szárnypróbálgatások. -
SkYPeT #6215 pl két nagyobb banda folyamatosan rivalizálja a másikat. de soha nem ölték meg a másikat max szarrá verték. de aztán az egyik banda megszegi ezt és kinyirja az egyik ujjoncot. és elszabadul a pokol. nem csak a másikat ölik hanem a város lakókat zúznak törnek nem tom mi -
#6214 Mármint miket? Mert ez így nem túl sokatmondó -
SkYPeT #6213 a Gang Warból szerintem sok mindentk i lehetne hozni. -
#6212 Készítettem 3 filmet, amiket érdemesnek tartok bemutatni:
Call of Duty (sajnos nem tudtam eredetibb címet kitalálni...)
2001 Űrodusszeia (akart lenni)
Bandaháború (ez sem túl eredeti cím, de jobb mint a többi) -
Katarn576 #6211 http://www.videoplayer.hu/videos/play/6637 ez lemaradt. -
Katarn576 #6210 Hello mindenkinek!
Ahogy igértem elkészűltem a Silent Hill filmmel de ez még nem a teljes film, de azért már meglehet nézni.
A link:[URL=http://www.videoplayer.hu/videos/play/6637] -
Katarn576 #6209 Üdv emberek!
Amíg be nem fejezem a Silent Hill fílmet addig itt egy korábbi videóm:
[URL=http://www.videoplayer.hu/videos/play/6044] Ez a Resident Evil film és játék keverék egybegyúrása az én részemről a Movies-ban.
Jó szórakozást. ( bár inkább jó röhögést mert nem lett olyan jó)
Ja és még valami: a filmben egy idő után nincs hang viszont a közepe fele meg szó nélkül visszajön. -
#6208 jaja sok szerencsét hozzá,és én is kíváncsian várom -
SkYPeT #6207 Sok szerencsét! Én majd bizti megnézem...megha szar is lesz!(de biztos nem lesz) -
Katarn576 #6206 Üdv mindenkinek!
Elkezdtem megcsinálni a Silent Hill című játékot a Movies-ban. A lehető legjobban próbálom megcsinálni a filmet hogy az a Silent Hillre emlékeztessen. Amint elkészűl a film, szólok majd. -
SkYPeT #6205 Készül -
#6204 semmi :((( -
#6203 Magyaritasrol meg mindig semmi? :(( -
#6202 engem mindenképp érdekel;) -
Bolch #6201
Na, véget ért a szavazás... És örömmel jelenthetem, hogy "Az emlékek vége 2" óriási fölénnyel (11 szavazat) verte a mezőnyt, és hétfőtől (legkésőbb keddtől) fenn lesz a Movies főoldalán! Köszönöm mindenkinek a segítséget! -
#6200 Most meg az a problémám hogy letöröltem a moviest, újra felrakom de a kiegészítőt egyszerűen nem tudom visszarakni mert a gép úgy érzékeli hogy fenn van, pedig letöröltem. Gőzöm sincs mit csináljak. -
Bolch #6199 De igen. Persze nem muszáj mindet felvenned... -
#6198 De ha flerakom az employee modot akkor nagyon sok ember akar nálam dolgozni, nem?
-
#6197 Mivel a rádióban is filmzenék mennek, ezért gondolom a berakott zenéket is néha bejátsza. -
Bolch #6196
Sajnos nem tudok ilyen modokról.
Zenéket tudtommal a Lionhead Studios Ltd/The Movies/Data/Audio/music könyvtárba kell bepakolni Ogg Vorbis formátumban. Hogy ezek utána a játékban is benne lesznek-e, azt nem tudom, de a filmekbe biztosan be lehet rakni őket... -
#6195 Ja és még valami. Zenéket hogy tudok berakni a játékba? Nem a filmbe, a játékba. -
#6194 Halihó!
Olyan mód véletleünl nincs a játékban ahol jön több ember de azért nem ennyi. Ahol öregszenek normálisan a színészek, ahol kicsit gyorsabban növekszik a tudásuk egy-egy filmműfajon belül?
Itt valaki készített egy sajátos módot csak az szerintem túl könnyű volt. ha én akarom ezt megszerkeszteni hogyan kell?
Előre is köszönöm:) Igencsak fontos lenne:) -
Bolch #6193
Huhh, nagyon kiélezett a szavazás... Az már most látszik, hogy a filmem nem tud nyerni segítség nélkül. És már csak három nap!
Közben lassan elkezdtem dolgozni a következő Jane Adder kalandon is. Ez jóval feszesebb, akciódúsabb lesz, mint az előző; fény derül benne Mr. Darke titkára és mglesz a végső összecsapás. Lesznek benne ínyenc jelenetek (helikopteres üldözés és harc, mint a "Kék Villám"-ban, kommandósokkal való küzdelem és menekülés egy lángoló épületből stb.), szerintem ez lesz idáig a legjobb filmem... ha egyszer elkészül.
Ha érdekel valakit, akkor majd beírom ide ha elkészült, meg berakom ide letölthető formában.
-
Bolch #6192 Pénteking lehet szavazni... pillanatnyilag a 2. helyen áll a film, de csak néggyel van lemaradva. -
Bolch #6191
Köszi, szükség is van rá! :) -
#6190 én rád szavaztam^^ -
Bolch #6189
Khmm, megint a segítségetekre lenne szükségem! Az első rész után most "Az emlékek vége 2"-t (End of Memories 2) is közönségdíjra jelölték ezen a honlapon. (Az első rész már - hála nektek - elnyerte ezt a kitüntetést.) Ha valaki megnézte a filmet, és tetszett neki, az lenne olyan jó és dobna rá egy szavazatot? Előre is kösz!
Aki még nem látta:
Az emlékek vége 2 (magyar feliratos változat)
End of Memories 2 (angol szinkron és felirat)
(Ha tudsz angolul, ajánlom megtekinteni a második változatot - akkor is, ha már láttad a magyart -, mert szvsz nagyon ütős lett a szinkron.) -
#6188 1: Igen, mivel fent van a kiegészítő, ezért ha a főmenü is megújult akkor minden játékmód ugynúgy magába foglalja majd a kiegészítő újításait.
2: Csak akkor lehet később kezdeni, ha a normál módban eljutottál odáig. Ha elérted 2000-et akkor már a Sandboxban is be lehet állítani azt az évet kezdőidőpontnak. -
#6187 Lenne még pár kérdésem:
-Fent van a játék és a kiegészítő.Ha a sandbox módot indítom akkor indul azzal együtt a stunt cucc is?
-A sandbox 1950-ben kezdődik.Valamilyen módon lehet tekerni az időt?Azt tudom hogy van fast forward ,de attól gyorsabb pörgetés nincs?