6506
The Movies & Stunt Effects
  • EmThor
    köszönöm szépen!!
  • iCESHiT
    a szemöldöknél egyenesebbet használj sztem
  • francois
    Szerintetek? Luke Wilson akarna lenni

• asfa
    igen játék közben a post production-nal kell/lehet kimenteni (az egy épület)
  • francois
    hogyan lehet ide képet benyomni? mert ezzel a képfeltötéssel nem csinál semmit
  • EmThor
    C:\dokumentumok stb, megvan a 3 filmeme, de .trl formában, hogy tudom őket megnézni? game alól kell kimenteni? kösz [visszaolvastam 5 oldalt, de faq sincs]
  • Malakai
    Lynches? Se stressz, se hangulat, ez nem Lynch. :D
    Ne vedd sértésnek. :)
  • akyyy
    nem ugy kell!
  • magus
    jah enis ezzel szenvedek most, hogy hiaba pakolok le palmafat mindenhova, csak nem jon uj szineszjelentkezo:/ most meguntam, rejecteltem azokat akik tuti nem jok, es nem jon ujabb
  • Rohamoszti
    Emberek, csak annyit mondjon meg valaki hogy mikre, hogy kell kattintani hogy saját filmet forgathassak?:P
  • CarajoEsp
    Hát....ez egy Lynches film:) Amúgy meg jó alatta a zene:) Nah majd a következő jobblesz:)
  • Hmuda
    Hm...ennek sefüle sefarka. Miért akarták megölni? Meg hogy került hirtelen hozzá puska?

Meg ha már eljutottál a postproduction-ig, akkor a vágást is jó lett volna látni (kétszer veszi elő a puskát ).
  • SASboy
    FAQ-t nem csinál senki?
  • CarajoEsp
    Nah remélem jó lesz a Link. Az én első szárnypróbálgatásom. Kicsit sötét, mert az kell a storyhoz:)
    GUN
  • Bereet
    honnan töltöttétek le ?
  • Nyiri
    Kellene builder meg janitor de nincs jelentkezo... Mi van ilyenkor? :(
  • magus
    megnoveled
  • iCESHiT
    salary-val mit lehet kezdeni? mindig amiatt van baj.
  • ZsZso
    mind1 ;)
  • Fenrir
    király a játék, most eléggé belendültem

kezdésnél úgy vettem észre hogy a legjobb taktika a 2 rendező, 2 színész, 2 színésznő, 2 extra és 4 crew meg egy rahedli builder /janitor

namost a forgatókönyvekkel gondban vagyok...az autómatikus script írás mennyire jövedelmező? jobb az ha én írok forgatókönyvet? mert rohadt nehéz, megpróbáltam :)
  • Tojesz
    Hogy lehet ebben 3 jelenetnél többet...?
    Folyton ennyi lesz....
  • quack
    ez jó, de az Supradyn :Ð
  • francois
    :))) Grat a filmekehez! A Ching-lee meg a centrumos elég jó. Én még csak ott tartok h próbálom értelmezni a jeleneteket és logikai összefüggést keresni, ugyhogy az én filmjeim jobb napokon is csak a 2és negyedet érik el.

(Ha esetleg valaki rájött arra hogyan lehet sokcsillagos filmet csináli akkor azt szívesen meghallgatnám)
  • Hmuda
    "van magyarítása???"

Persze, négy nap alatt összehozták, csak a te kedvedért...gondolkozni kellene, nemde?
  • quack
    színes az akkor lesz ha má megvan hozzá a technikád, feliratos a post lószarba van, wmv-t a játékon belül lehet megcsinálni a trlből
  • I.C.ram
    Van tutorial a játékban, mindent elmond...
  • evil 007
    amúgy amiket innen letöltök filmeket az wmv formátumban van a c-dokumentum/movies/movies itt pedig trl
  • KáZé
    azt mond el nekem hogy tudsz ilyen fasza filmet csinálni? meg hogy szines és hogy feliratos?? meg ilyenek!! kurva jó!!!
  • evil 007
    honnan kell kiszedni a megcsinált filmeket?? mert a c/dokumentumok/movies/
    ott van 1 olyan mappa hogy /movies/ ott vannak de mikor elakarom indítani nemviszi pls help

van magyarítása???
  • Torry
    Ezzz nagyonn durván jó!
  • SE
    Ez jó!
  • iCESHiT
    mit lehet tenni az ellen, hogy a salary miatt ne legyenek gagyik a színészek? hogy tudom növelni a fizetésüket?
  • bigfoot
    van vmi magyar movies oldal?
  • I.C.ram
  • quack
    mihez lesz hasonló?
  • I.C.ram
    Asszem belevágok egy új sorozatba. Hasonló lesz, csak más főszereplőkkel.
  • asfa
    jaja azon izéltem én is
  • I.C.ram
    Áhhh Nem tudok addig új filmet forgatni, amíg nem tudom beimportálni a szinészem, hogy a francba kell sandboxmódban??? Mindenhol máshol működik, kivévve a sandboxban :/
  • I.C.ram
    sokkal gizdább a feje.
  • asfa
    lol ez jo :DDDDDD