6506
The Movies & Stunt Effects
-
köszönöm szépen!! -
a szemöldöknél egyenesebbet használj sztem -
Szerintetek? Luke Wilson akarna lenni
-
igen játék közben a post production-nal kell/lehet kimenteni (az egy épület) -
hogyan lehet ide képet benyomni? mert ezzel a képfeltötéssel nem csinál semmit -
C:\dokumentumok stb, megvan a 3 filmeme, de .trl formában, hogy tudom őket megnézni? game alól kell kimenteni? kösz [visszaolvastam 5 oldalt, de faq sincs] -
Lynches? Se stressz, se hangulat, ez nem Lynch. :D
Ne vedd sértésnek. :) -
nem ugy kell! -
jah enis ezzel szenvedek most, hogy hiaba pakolok le palmafat mindenhova, csak nem jon uj szineszjelentkezo:/ most meguntam, rejecteltem azokat akik tuti nem jok, es nem jon ujabb -
Rohamoszti #3299 Emberek, csak annyit mondjon meg valaki hogy mikre, hogy kell kattintani hogy saját filmet forgathassak?:P -
Hát....ez egy Lynches film:) Amúgy meg jó alatta a zene:) Nah majd a következő jobblesz:) -
Hm...ennek sefüle sefarka. Miért akarták megölni? Meg hogy került hirtelen hozzá puska?
Meg ha már eljutottál a postproduction-ig, akkor a vágást is jó lett volna látni (kétszer veszi elő a puskát).
-
FAQ-t nem csinál senki? -
Nah remélem jó lesz a Link. Az én első szárnypróbálgatásom. Kicsit sötét, mert az kell a storyhoz:)
GUN -
Bereet #3294 honnan töltöttétek le ? -
Nyiri #3293 Kellene builder meg janitor de nincs jelentkezo... Mi van ilyenkor? :( -
megnoveled -
salary-val mit lehet kezdeni? mindig amiatt van baj. -
mind1 ;) -
király a játék, most eléggé belendültem
kezdésnél úgy vettem észre hogy a legjobb taktika a 2 rendező, 2 színész, 2 színésznő, 2 extra és 4 crew meg egy rahedli builder /janitor
namost a forgatókönyvekkel gondban vagyok...az autómatikus script írás mennyire jövedelmező? jobb az ha én írok forgatókönyvet? mert rohadt nehéz, megpróbáltam :) -
Hogy lehet ebben 3 jelenetnél többet...?
Folyton ennyi lesz.... -
ez jó, de az Supradyn :Ð -
:))) Grat a filmekehez! A Ching-lee meg a centrumos elég jó. Én még csak ott tartok h próbálom értelmezni a jeleneteket és logikai összefüggést keresni, ugyhogy az én filmjeim jobb napokon is csak a 2és negyedet érik el.
(Ha esetleg valaki rájött arra hogyan lehet sokcsillagos filmet csináli akkor azt szívesen meghallgatnám) -
"van magyarítása???"
Persze, négy nap alatt összehozták, csak a te kedvedért...gondolkozni kellene, nemde? -
színes az akkor lesz ha má megvan hozzá a technikád, feliratos a post lószarba van, wmv-t a játékon belül lehet megcsinálni a trlből -
Van tutorial a játékban, mindent elmond... -
evil 007 #3282 amúgy amiket innen letöltök filmeket az wmv formátumban van a c-dokumentum/movies/movies itt pedig trl -
azt mond el nekem hogy tudsz ilyen fasza filmet csinálni? meg hogy szines és hogy feliratos?? meg ilyenek!! kurva jó!!! -
evil 007 #3280 honnan kell kiszedni a megcsinált filmeket?? mert a c/dokumentumok/movies/
ott van 1 olyan mappa hogy /movies/ ott vannak de mikor elakarom indítani nemviszi pls help
van magyarítása??? -
Torry #3279 Ezzz nagyonn durván jó! -
SE #3278 Ez jó! -
mit lehet tenni az ellen, hogy a salary miatt ne legyenek gagyik a színészek? hogy tudom növelni a fizetésüket? -
van vmi magyar movies oldal? -
#3255 -
mihez lesz hasonló? -
Asszem belevágok egy új sorozatba. Hasonló lesz, csak más főszereplőkkel. -
jaja azon izéltem én is -
Áhhh Nem tudok addig új filmet forgatni, amíg nem tudom beimportálni a szinészem, hogy a francba kell sandboxmódban??? Mindenhol máshol működik, kivévve a sandboxban :/ -
sokkal gizdább a feje. -
lol ez jo :DDDDDD