The Movies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rage
Nos, két órányi játék után egy kis vélemény:
Egy újabb olyan program a Lionhead-tõl, ami érdekes és egyedi. Kár, hogy a Black & White 2-t kicsit összecsapták, bár, még így is volt kedvem végigjátszani azt is. Mert voltaképp, amit õk adnak ki, arra érdemes idõt fordítani.
Jó hosszú tutorial segít megérteni a játék alapjait, kapunk egy hagyományos tycoon jellegû terepet, ahol felépíthetjük a stúdiót és a hozzá tartozó elemeket, a környéket, mindent. Szükség lesz forgatókönyv-író helyiségtõl kezdve a különbözõ forgatási helyszíneken át pihenõkre, bárokra, smink-szobára, de még bokrokra is.
A színészeink kedve sosem árt ha jó, fontos, hogy legyenek jó viszonyban a többi színésszel, szeressék a szerepet, legyen tehetségük a stílushoz, gyakoroljanak eleget, érezzék jól magukat, pihenjenek, szórakozzanak, és sose unatkozzanak. Ez a lényege a mikromenedzsmentnek, de közben kapunk laboratóriumokat tudósokkal, akik képesek új és új technikát (pl forgatási helyszíneket, effekteket stb ) felfedezni, hogy a filmünk egyre jobb legyen
Eleinte 1920-ban kezdünk, de késõbb megyünk elõre az idõben, és csinálhatunk pl színes filmet is:-)
A tutorialt mindenképp érdemes végigcsinálni, mert megtanít mindenre, s ezalatt elkészíthetünk 3 kisfilmet,itt annyi beleszólásunk van, ki szerepeljen, hogy nézzen ki, illetve,forgatás közben be lehet állítani, ki milyen arcot vágjon, mennyire élje bele magát a szerepbe, mennyire sikítson, stb :-) Aztán , ha sikerült elkészíteni a filmet, azt könnyen alakítgathatjuk a beépített kis videoszerkesztõvel, feliratozhatjuk , tehetünk alá másik zenét, vághatjuk, stb stb.
S exportálással hozhatunk belõle létre wmv-t, amit aztán meg lehet nézni bármikor a játék alól, vagy media playerrel.
2 óra alatt egyelõre ennyit sikerült megismerni a programból, majd még arra késõbb kíváncsi leszek, mennyire lehet beleszólni a forgatókönyvbe
Van a játéknak egy sandbox módja is, a tutorial után érdemes megnézni, mert hozzáférhetünk a különbözõ színekhez, s gyakorlásnak nagyon jó, pláne, hogy egybõl átugorhatunk 1950-be is
Próbaképp készítettem egy filmet (Chamb stúdió elsõ filmje , hehe)
Nézzétek meg:-)

www.tar.hu/rage2/games/Strangler.wmv

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

magus
Uristen

csinaltam egy olyan szornyellat a starmakerral h megijedtem tole, viszont durva h mi mindent lehet benne allitani, allkapocskituremkedestol a homlokmeretig mindent. meg azt is be lehet allitani ha bulldogharapasod van

Na ez Fullos játék!Nagyon tetszik!<#eljen><#eljen>.Gratula a fejlesztõknek<#taps>.Jah nem tudja valaki mi a különbség az új game és a Sandbox között?Sorry pontosabban a Sandbox=carrier???
magus
hat elsore fut a gepemen es jonak tunik

bar nemtom h fogok igy elolvasni meg 2 kotelezot, es jovoheten tanulni, de megoldjuk okosban. l

Dynamic
Az elsõ filmem címe The Bagging Boy, ebben egy nõ szerepelt.Hm, hát érdekes<#idiota>
hmm hmm
jónak hangzik.. éjjel le is jön
kellett nekem eddig WAR-ozni.. az a kurva ping 😄
mind1, hétvégén már felhúzom én is a kis médiabirodalmamat
addig is jó játékot mindenkinek

faq meg télleg jól jönne..
hmuda? <#zavart>

football without ultras is nothing

Kandurex
Ne...ne tedd ezt velem..nincs helyem se <#idiota>... mit töröljek?

ááá...megadom magam, <#zavart1><#hehe>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Hmuda
Öregem, ez a cucc ÁLLATIJÓ! A BnW2 összes hibáját elfelejthetjük. Akiben leledzik egy kis minimális kreativitás, az a világ összes pénzéért ne hagyja ki. Instant klasszikus! Megyek is vissza, nem pazarolom itt a saját idõmet amit filmkészítéssel tölthetek. 😄

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

magus
2 vh-s alienekkel eljatszott softcore...

mektûzdelt..na mostmegyek aludni<#nevetes1><#nevetes1>

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Akkó asszem ideje ujraforgatni a TITANIC-ot kicsit korszerüsített,alienekkel mektûzdelt változatban<#mf1>

a.carkey
Igen. Ezért érdemes az eredeti pl. Lesz majd best movie a neten! 😊

A medve nem játék.

A végeredményt meglehet nézni? Mármint ami filmet csinálunk?

Lacc
No akkor lassan szerkeszthetnénk egy faq-t, vagy majd valaki össze is dobhatna szerintem egy leírást a filmkészítésrõl akár, ha valóban olyan komplex 😊 Nekem még odébb van hogy kipróbáljam 😞

football without ultras is nothing

Lacc
Na ennek örülök 😊
a.carkey
Ez az utóbbi idõk egyik legösszetettebb játéka! 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Eddig azt hittem. Most már nem. De így a jó, erre vártunk jópáran. Lehet készíteni a filmeket! 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Nos, a filmkészítés überbrutál. El is teszem holnapra.

Olyat képzeljetek el, hogy van egy forgatókönyv, és 1000 féle oda és nem oda illõ jelenetbõl választhatsz! 😊 Minden genrebõl van jópár. Jelenetenként be lehet öltöztetni a színészeket, díszletet megtervezni, berendezni, beállítani a kamerát, kiválasztani a kellékeket, a stúdiót, stb. stb. Nagyon brutál! Csak annyit, hogy úgy 4 beállítást csináltam meg 1 jelenteten belül úgy 30 percig, aztán hagytam a fenébe, mert nem tetszett, és még csak az introt készítettem el. Van utána még vagy 7-8 különbözõ típus, és azon belül még kb. uennyi 4-5 v. több beállítás ...

A medve nem játék.

még az a szerencse hogy ez nem lett olyan tamagochis mint a b&w 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

a.carkey
Nem annyira lényeges. A filmkészítés a lényeg.

A medve nem játék.

a.carkey
Huh, még nem tudom.

A medve nem játék.

a.carkey
Jobb.

A medve nem játék.

Most megy az install nálam és valami nagggyon komoly a zene alatta ha ez lesz játékban is már bejött a game😊
Sly06
na nekem nem indul 😞 már a bejelnetkezés elején kifagy fehér kép és semmi 😞

Nagyon eltalalt a game, de a studioepitos sims resz nem tetszik. En benazzak a viragokkal meg mindennel? Na ne mar... Miert nem automata? 😄

quack
te nemtod h hogyan lehet épületeket "ledózerolni"?

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

vki tudna küldeni egy reget a wanadoora (mert lejárt és véletlen kiléptem de csak a játék fele van meg és le szeretném szedni az egészet
a.carkey
Na eljutottam az igazi filmkészítéshez. Anyám! 😞

😊

Roppant összetett. Sokkal egyszerûbb, mint elsõ látásra tûnik. 😊

Kiválaszthatod a jeleneteket a forgatókönyvben, a mozdulatokat, a zenét, stb. Borzasztó állatul néz ki!

Már értem mit fejlesztettek évekig!

Kötelezõ darab! 😊

A medve nem játék.

Sly06
én kérek ellnézést !!!! <#zavart1>

a bint is siman be lehet mountolni, minek olyan fontos a cue?

Hyder
te kérted a .cue -t

Steam: [HUN]Feriggno

Sly06
????<#conf>

Hyder
FILE "movieisocd2.bin" BINARY
TRACK 01 MODE1/2352
INDEX 01 00:00:00

Steam: [HUN]Feriggno

Sly06
valaki tegye már fel a 2es cd-cuét PLzzzz

quack
nagyon üt a gém, igaz a sztori mód elején rohattul kötve van a kezed...
hogy lehet "letörölni" egy már felépített épületet? vagy azt megcsinálni h a basic nemtommi helyére épüljön az intermidiate?

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Viktorr
Könnyú kezelni?
értrni mit kell csinálni?

Sly06
valaki nem tudná felrakni a 2-es cd cue-t?

Duddits
A másikat is simán lehet....

galmat
El se hiszem h töltöm lefele.Már évek óta ezt a játékot várom.Amúgy StarMaker micsoda?Érdemes letölteni?

Tomalak
Elképzelhetõ 😊
Én sem haltam bele, hogy felhívtam a figyelmét a keresõre...
és ki tudja még az is elképzelhetõ, hogy legközelebb használni is fogja.

&#8222;Minek él az olyan aki nem tudja mi a jó aki nem tudja mi való ?&#8221;

Lobsterman
Kérdés: Felraktam, crackeltem, elindítom, lemennek a logók, erre kidob a vindóz hibaüzenettel. Ilyenkor mi van? Mit kéne csinálnom?

bigfoot
The.Movies.Game.ENG.US.CloneDVD.Needkey-NKClone
ezt a változatot simán daemonnal belehet mountolni?

a.carkey
Kicsit kevéssé lehet beleszólni, bár szvsz még nem hagyja. Elvileg katt a díszleten, de ez nem mindig mükszik. Inkább egy manager game lett belõle. Nem úgy kell elképzelni, mint mikor kisállatkát neveltünk a B&W 1 ben. 😞 Ezt bánom, bár még csak tanulom a kezelését.

A medve nem játék.

Tomalak
Én nem haltam bele, hogy bemásoltam.
Ohh emberek bocsi!! Tudom mit basztam el!! a cd kódnál a negyedik résznél a KK után az nem kettõ hanem Z!!! Bocsi!
Amúgy meg, ha már az nfo –t nem tudod elolvasni legalább a lap alján lévõ keresõt megpróbálhatnád használni.

&#8222;Minek él az olyan aki nem tudja mi a jó aki nem tudja mi való ?&#8221;

rage
Az NFO-ban lévõ serial jó.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Tomalak
CD-KEY: ANPK-GNJH-A4ZZ-KKZ7-2993