The Movies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy újabb olyan program a Lionhead-tõl, ami érdekes és egyedi. Kár, hogy a Black & White 2-t kicsit összecsapták, bár, még így is volt kedvem végigjátszani azt is. Mert voltaképp, amit õk adnak ki, arra érdemes idõt fordítani.
Jó hosszú tutorial segít megérteni a játék alapjait, kapunk egy hagyományos tycoon jellegû terepet, ahol felépíthetjük a stúdiót és a hozzá tartozó elemeket, a környéket, mindent. Szükség lesz forgatókönyv-író helyiségtõl kezdve a különbözõ forgatási helyszíneken át pihenõkre, bárokra, smink-szobára, de még bokrokra is.
A színészeink kedve sosem árt ha jó, fontos, hogy legyenek jó viszonyban a többi színésszel, szeressék a szerepet, legyen tehetségük a stílushoz, gyakoroljanak eleget, érezzék jól magukat, pihenjenek, szórakozzanak, és sose unatkozzanak. Ez a lényege a mikromenedzsmentnek, de közben kapunk laboratóriumokat tudósokkal, akik képesek új és új technikát (pl forgatási helyszíneket, effekteket stb ) felfedezni, hogy a filmünk egyre jobb legyen
Eleinte 1920-ban kezdünk, de késõbb megyünk elõre az idõben, és csinálhatunk pl színes filmet is:-)
A tutorialt mindenképp érdemes végigcsinálni, mert megtanít mindenre, s ezalatt elkészíthetünk 3 kisfilmet,itt annyi beleszólásunk van, ki szerepeljen, hogy nézzen ki, illetve,forgatás közben be lehet állítani, ki milyen arcot vágjon, mennyire élje bele magát a szerepbe, mennyire sikítson, stb :-) Aztán , ha sikerült elkészíteni a filmet, azt könnyen alakítgathatjuk a beépített kis videoszerkesztõvel, feliratozhatjuk , tehetünk alá másik zenét, vághatjuk, stb stb.
S exportálással hozhatunk belõle létre wmv-t, amit aztán meg lehet nézni bármikor a játék alól, vagy media playerrel.
2 óra alatt egyelõre ennyit sikerült megismerni a programból, majd még arra késõbb kíváncsi leszek, mennyire lehet beleszólni a forgatókönyvbe
Van a játéknak egy sandbox módja is, a tutorial után érdemes megnézni, mert hozzáférhetünk a különbözõ színekhez, s gyakorlásnak nagyon jó, pláne, hogy egybõl átugorhatunk 1950-be is
Próbaképp készítettem egy filmet (Chamb stúdió elsõ filmje , hehe)
Nézzétek meg:-)
www.tar.hu/rage2/games/Strangler.wmv
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
csinaltam egy olyan szornyellat a starmakerral h megijedtem tole, viszont durva h mi mindent lehet benne allitani, allkapocskituremkedestol a homlokmeretig mindent. meg azt is be lehet allitani ha bulldogharapasod van
bar nemtom h fogok igy elolvasni meg 2 kotelezot, es jovoheten tanulni, de megoldjuk okosban. l
jónak hangzik.. éjjel le is jön
kellett nekem eddig WAR-ozni.. az a kurva ping 😄
mind1, hétvégén már felhúzom én is a kis médiabirodalmamat
addig is jó játékot mindenkinek
faq meg télleg jól jönne..
hmuda? <#zavart>#zavart>
football without ultras is nothing
ááá...megadom magam, <#zavart1>#zavart1><#hehe>#hehe>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
football without ultras is nothing
A medve nem játék.
Olyat képzeljetek el, hogy van egy forgatókönyv, és 1000 féle oda és nem oda illõ jelenetbõl választhatsz! 😊 Minden genrebõl van jópár. Jelenetenként be lehet öltöztetni a színészeket, díszletet megtervezni, berendezni, beállítani a kamerát, kiválasztani a kellékeket, a stúdiót, stb. stb. Nagyon brutál! Csak annyit, hogy úgy 4 beállítást csináltam meg 1 jelenteten belül úgy 30 percig, aztán hagytam a fenébe, mert nem tetszett, és még csak az introt készítettem el. Van utána még vagy 7-8 különbözõ típus, és azon belül még kb. uennyi 4-5 v. több beállítás ...
A medve nem játék.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
😊
Roppant összetett. Sokkal egyszerûbb, mint elsõ látásra tûnik. 😊
Kiválaszthatod a jeleneteket a forgatókönyvben, a mozdulatokat, a zenét, stb. Borzasztó állatul néz ki!
Már értem mit fejlesztettek évekig!
Kötelezõ darab! 😊
A medve nem játék.
hogy lehet "letörölni" egy már felépített épületet? vagy azt megcsinálni h a basic nemtommi helyére épüljön az intermidiate?
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
és ki tudja még az is elképzelhetõ, hogy legközelebb használni is fogja.
„Minek él az olyan aki nem tudja mi a jó aki nem tudja mi való ?”
ezt a változatot simán daemonnal belehet mountolni?
A medve nem játék.
„Minek él az olyan aki nem tudja mi a jó aki nem tudja mi való ?”
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10