6506
The Movies & Stunt Effects
-
#3268 hát snoop doggal probálkoztam de ne lett jo.a haja már csak a régi lehet mert nem találtam a mostanihoz hasonlot
-
#3267 Köccee :) Persze zenén lenne még mit finomítani, de szárnypróbálgatásnak jó ...
Thx for the replies ;). Szerencsére a játékbeli emberkéknek is teccett ;) -
#3266 ÉS IGEN! Végre egy movie ami nagyon tetszett! Bravo!
-
#3265 ehh :D -
#3264 lol :D -
#3263 Első filmem: Hard to Remember
tőcccsed-nézzed! -
#3262 Ezekre valaki légyszi gyorsan válaszoljon, kéne a folytatáshoz :) -
#3261 miért van az hogy ilyen 1960as évek beli filmet csinálok, és nem pedig szép szineset? :D Meg hogy lehet hosszabb filmet csinálni, mert írok egy szkriptet, de rövid! -
#3260 Sajnso a zenét nem lehet csak bizonyos jelenetekhez kötni... Csak az elejére akartam volna, főcímdalnak, de nem lehetett lerövidíteni. -
#3259 Kritika: A zene nem klappol, rövid, első részeként semmi nem vonz, hogy érdekeljen a többi. -
#3258 Menő, nekem teccik :) -
#3257 Ja tudom láttam, köszi, de mire elolvastam, már feltöltöttem az iarora :) -
#3256 amúgy adtam egy linket ahova feltölthetted volna :) -
#3255 Itt van az első filmem!!! Lehet tölteni!! Aztán kérek véleményt!
La Famiglia - 1. rész -
#3254 Atipapára válasz -
#3253 Remélem már valaki gondolkozott rajta mert tökre németet tanulok,és nem sokat értek a játékból -
#3252 ja és van az a vetített vásznas kocsis diszlet. Abba miért nem lehet az össze autót berakni? Van egy csomó autó, amit oda nem lehet rakni, csak egy olyan 8-at kb, pedig van vagy 15, amiket a többi diszletbe viszont lehet rakni.
hogy lehet importálni sandbox-os játékban. a starmakeres sztárokat? Azt látom, hogy van ilyen szoba a stage schoolnál, hogy import sztar, de senkit nem tudok ráhúzni... :( Kipróbáltam egy tutorial játékban, és ott meg működött... -
#3251 Hi!
Hát srácok ez egy iszonyat jó game, pedig már nem is hittem volna, hogy lehet manapság ötletes jó játékot írni. Egyszerűen minden percért érdemes játszani. Látszik, hogy minden egyes részletre odafigyeltek a program készítésekor. szinte mindenbe bele lehet "nyúlni" mégsem fárasztó, idegesítő. Engem még az sem zavar, mint amit cybert írt, hogy "nagy nulla" a stúdióm.
Ui: Gondolkozott már valaki a honosításon? nem mintha nem érteném a játékot, de én szivesen beszállnék a fordításba. -
skristof #3250 reklám,marketing -
cybert #3249 ja, és mi az a PR? -
cybert #3248 Ez eddig oké is, mármint az office. Perpill Intermediate office-om van. Fejleszetni fejlesztek..de már aztse tom sokszor, h ki mit csinál:) Asszem nekiesek 3x-ra is, remélem már jobban sikerül, mert ezt nem bírják már sokáig az idegeim[#gonosz1 -
#3247 az h mijet tudnak írni az a scriptwriter officetól is függ. az alap irodában 1csillagos script a max, az intermediateben 2csillagos a max, stb.
researchre mozdulj rá me az is baj lehet h elavult a technikád meg a setjeid, ja és ijentájba má lehet h van PR, azt mindenképp nyomtani kell ha már van -
engine #3246 Néztem a hivatalos oldalra feltöltött filmeket és kezdem értékelni Uwe Boll-t :D -
cybert #3245 Rászántam magam, h írok. Nem igazán szoktam segítséget kérni játékokkal kapcsolatban, de ez most felidegesített. Szal komolyan mondom én nem értem..az elején még viszonylag oké minden a 2. újrakezdésnél a 2. gálán már 2 díjat is elvittem, a 30as években volt első helyezett filmem 2. 6. is, a 3 díjkiosztón még 1 díj. Aztán kész..Valószínűleg bennem van a hiba, de nekwm valahogy nem megy az, h jó kapcsolatban legyenek egymással. Mert ha le is rakom őket egymásmellé, akkor "huh, tök jól érzem magam vele itt" meg minden de ez kb tart 10 másodpercig, nekem meg nincs kedvem 100x egymásmellé dobálni őket..Nem értem, h miértnem csinálták meg, h mondjuk 20év ismerettség után ne úgy legyen mindenki mindenkivel mint az elején...Najó, ez egy dolog, aztán a gyakorlás, ha sokat gyakorolnak az a baj, akkor esetleg jót is alakíthatnak de stress az az egekbe szökik és alkesz lesz, vagy sokat zabál ááááá...ha keveset gyakorolnak akkor meg 0 siker...Aztán ezeket a forgatókönyveseket se értem, h 2, szinte már max skilles író miért tud csak alig 2 csillagos scriptet kipréselni magából, és pedig figyelembe veszem az épp aktuális érdeklődésüket, meg, h melyik kategória az épp plusszos..Az egy dolog, h csóró vagyok, de eddig mindent meg tudtam venni. Meghát az valami hihetetlen, h ilyen hullámokban elbaszódik az összes épület...Szal szerintem jó a játék meg minden, csak nem értem, nem szoktak pedig nehézségeim akadni a játékokkal, de mostmár nem bírtam tovább. Szal ez már röhej nekem, h az új stúdiók is lehagynak. Hozzá kell tennem, h már az 50es években járok(!!!), szal már a filmek se jók, mert bár, olyan sztereplők vannk benne akik szinte max skillesek az adott stílusban, mégis ilyen 20-30. helyen végez a film. Kb ennyxi. Szal help, mert megőrülök...Mondjatok már valami jó taktikát, vagy vmit, mert nem igazán megy ez nekem úgytűnik -
#3244 ja még jo hogy -
maxius #3243 bocs új vagyok, nem tudjátok, hogy kell filmet forgatni? Még nem sikerült 4 csillagnál feljebb húznom. -
Curtis #3242 Hát ez beszarás. Szinte az egész stáb alkoholista Még jó, hogy 10 percenként mentek :) -
Rohamoszti #3241 Hogy lehet ebbe a sux-ba filmet csinálni? Magasról xarok a stratégiai részre :P Van má valami csít? -
#3240 a "hogyan tudok saját scriptet írni" hszről ne is beszéljünk... -
#3239 Huhh, az "épület törlése" kérdés szinte minden oldalon szerepel... -
Cormac #3238 Thx, megnézem. -
#3237 Igen. Alul van kereső. Nem harap, nyugodt szívvel lehet használni. -
Cormac #3236 Nem jól átgondolt építkezésemnek hála több épületet szanálnom kéne, de nem tudom hogy kell.
Megmondaná valaki hogy lehet lerombolni egy épületet?
Köszi -
#3235 Fogod a filmet rárakod a Casting Office-ra és beraksz egy rendezőt... -
#3234 Hm, direkt válogattad ilyen összevissza, különösebb átmenet nélkül a jelenteket? -
#3233 egy idő után lehet építeni Custom Script Office-t és abba te csinálhatod majd -
#3232 nem lehet valahol kikapcsolni az asszisztenst? az opciókban már lelőttem de ugyanúgy mondja tovább -
#3231 De hogy tudok? -
maxius #3230 Lehet másfél órás filmeket is csinálni, de
1. ahhoz neked kell megírnod a forgató könyvet (sok sikert)
2. a sok jelenet leforgatása fél év lesz (valós időben) -
#3229 Mennyit?
Kösz.