6506
The Movies & Stunt Effects
-
skristof #3349 ablakban lehet futásra bírni?
ha igen, mi módon? -
evil 007 #3348 hogy tudok ide felrakni filmet???? -
#3347 Paripa a pult mögött.
Egy érdekes alkotásom 1930-ból. Roppant izgalmas, feszültséggel teli akció/horror/sci-fi. :)
Kérdésem lenne, hogy mitől van az, hogy ebben a kisfilmben a pultnál először megjelenő szereplő, más, mint aki a végén törölget?
Meg máskor is néha össze-vissza cserélgeti a szereplőket. -
#3346 a főmenúbe van egy movie nemtommi menü, arra rámész, kiválasztod a múvit és export -
#3345 csá..
hogyan kell átkonvertálni wmw-be a filmeket?? -
#3344 nagy része nekem is megy csak a forgatókönyv írás tutoriáljánál nem történik semmi sem -
#3343 off:
Ejj, ezeket az atw-re töltött filmet egyiket sem tudom letölteni, vajh miért?
on: -
Thanatos #3342 nekem is 10esel megy... -
#3341 jah meg nem kell ilyen gyatra minőségben feltenni...már nemsok dial-up-os él a világban... -
#3340 jó kis film de nem lenne job a "A Soldier's life" ? -
#3339 most hogy tovább olvastam sokan írták hogy 10-essel is megy nekik tök jól
érdekes mindenesetre, meg kell nézni hogy nincs-e valami peccs a 10-eshez -
#3338 Ohhh. kösz! már csak az a kérdés, hogy cseréljük le 10et 9re :)) -
#3337 Also make sure you are using Windows Media Player 9 (no, not 10)
ezt egy dev írta a hivatalos fórumukon -
#3336 Nem hinném. 10esnek is jónak kéne lennie. -
#3335 hoppsz, 9-es wmp kell hozzá nekem meg 10-es van...ez lesz a gond -
#3334 Na igen, de ha ez nem megy, akkor nem tudom hogy nézzük majd vissza a filmeinket (amiket archiváltunk). Szal, jó lenne megoldást találni. -
#3333 9-es wmp...tökmind1, annyira nem zavar, előbb-utóbb úgyis rájövök hogy hogyan lehet könnyen és gyorsan saját forgatókönyvet írni -
#3332 Alap lejáccó progid mi? WMP? Mert nekem Classic. Nem próbáltam még megváltoztatni, az is igaz ;). A bibi az, hogy lehetetlen rákeresni neten, hisz a "The Movies" -re 1000000000 megoldást dob ki ... :( -
#3331 Kész a második filmem ... kicsit lelkizős :) Life of a Soldier
Hiányolom: ha két zenét nem lehet "egymásbaúsztatni", a hangerőt nem változtathatom jelenetenként, csak globális beállítások vannak. Kár hogy nem lehet a fade hosszát változtatni ... sebaj :) Azé teccik ... -
#3330 nálam is ugyanez van, kiírja hogy Introduction és ennyi, esc-re reagál és tovább lép -
#3329 Tényleg szeretném megtudni, hogy
Még senkinek se volt olyan, hogy nem tudta lejáccani a "Movie Player"ben a filmjeit (azaz Introduction felirat alatt egy fekete téglalap jelent meg), továbbá a Tutorial filmjeit is csak játékon kívül tudta megnézni? (ugyanaz az a hiba)
Előre is Köszi ... jó lenne megoldást találni ... -
#3328 a rendezőnek hol lehet megadni hogy melyik helyszínen forgasson? volt hogy pl az akció és sci-fi filmet is az alap helyen forgatták és nem akart átmenni a speciális helyszínre -
#3327 elvileg minden embert fel lehet venni oda aki valamilyen állásra jelentkezik akármelyik épületed előtt
pl berakhatsz leendő színészt vagy akár forgatókönyvírót -
evil 007 #3326 én szépen kérdeztem hogy van -e magyarítás és elvárom hogy szépen is válaszoljanak SAJTKUKAC!!!!!!! -
#3325 Én meg a saját backdrop berakását próbálam ki. ^^
Film még nincs, majd eccer (előbb végig viszem a szinglit). :D -
#3324 Ez naagyon jóó csak így tovább! -
neonlaci #3323 [email protected] itt lehet jönni, csevegni a gamérol akinek van kedve, megosztani a kulisszatitkokat -
Rohamoszti #3322 Add meg az msn címed kolléga és boldog leszek :) Nah megpróbálom amit mondtál :P -
Curtis #3321 Hi,
Kipróbáltam a saját hangok beillesztését. Szerintem jól használható. Alant megnézhettek egy tesztet ebből. (Nem film, csak teszt. Sem Spencer, sem Hill nincs még benne, noha a stáblistán ott a neve. Szándékomban áll a teljes jelenetet megcsinálni a későbbiekben) A stáblista alatt nincs zene. A hang kis részletekből áll össze, nem egy-az-egyben vettem ki. + Effektek.
http://www.procon.tvn.hu/zabagep2.wmv -
neonlaci #3320 Rohamoszti h. te csinálhass el kell érned azt az forgatókönyvíró épületet aminek a neve custom scriptwright office. onnantol van ott mindig egy sablonocska mint a mozik kockái amik forognak, csak ez üres azt behúzod a melette lévö helyre cirka 5 centit jobbra, és onnantol beadja a menüt, kiválasztod a helyszint, ott hogy milyen jelenet legyen és voila megvan az elsö jeleneted.d de ha igy se megy szolj msn-en segítek ha tok. -
#3319 Ezen a linken van egy fájl, ami jpgnek van írva, de nem az, hanem egy ace. Az egyik filmem betömörítve, vagyis nem maga a film, hanem az a két fájl, amit be kell másolni a my documents/the movies könyvtár movies részébe, és a menüben csak le kell játszani a filmet. Kicsit bonyolult, de másképp nem tudtam megoldani ... -
#3318 extrákat hogy fejlesztek? -
#3317 Jólvan, nem kell mindent komolyan venni:) -
#3316 Alul a keresőre...például... -
#3315 -
Rohamoszti #3314 Valaki aki itt van csinát má filmet? Me akkó elmondhatná mikre ke kattolni, hogy én forgathassak :D -
#3313 nincs olyan haj ami jó lenne az a kár -
#3312 -
neonlaci #3311 Hy ALL! Király a game nagyon srácok, hajrá hajrá a mozikkal, jók, külön dícséret a la familiáért, várom a folytatást nagyon! 2 kérdés: 1 hogy csináltad a cím stb ilyenek alá azt a paíros hátteret? és mikor forgattad a filmet? hányban? aztán kapjon a kicsi sárga barátunk.... CSen Gö vagy ki...:D pls valaki irja már meg hogy lehet feltölteni erre az oldalra filmet, volna 1 amit megosztanék veletek szivesen, akit érdekel segítsen pls. jó gamelést mki.nek -
#3310 meg a sapit cseréld, amúgy tökjó