The Movies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen ? és csesszek el 20 órát hogy a tutorialt nézegessem ( kutya nem kiváncsi a tutorialra , ki is kapcsolnám ha lehetne )... közbe meg tycoonozzak.... ez igy nem fair

VRSDM
amugy van egy ijen gond szinte az összes, lionhead termékkel: hogy az emberek nem értik, ez nem leszolas azoknak akiknek nem tetszik, de hidjétel el elég ha csak megnézitek a régebbi játékaikat (pl. magic carpet - bnw - theme hospital - dungen kepper ...ezek is mind egy ideologiát egy eszmét visznek tovabb, amit vagy átérzel és g*cijo t játszol, vagy nem és nem tetszik, nekem elsem indul, mégis tudom hogy nagyon jo... :)

u dont have to listen anybody else but me

cenobite
Uninstalláld és kész. Nem kell vele játszani, ennyi. Azért az furcsa, hogy szerinted "semmi értelme sincs a játéknak". LOL!

Az elején még nem tudsz beleszólni a filmkészítésbe, de késõbb igen. Másrészt van külön filmkészítõ opció is, ha csak arra kattansz. Ehhez a játékhoz idõ kell, a The Movies nem kétperces popcorn szar.

gamertag: kenobita

tõled spec nemhiszem hogy valaki is mást várt volna :)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

cenobite
Most néztem meg vagy 10 új filmet a TMO-ról.

Hááááááát, 90%-ában benne van a klasszikus "kinyírom a gonoszt, pihenek, de a gonosz hirtelen felül a hátam mögül és elkapja a nyakamat" jelenet. És mindig ugyanabból a kamera-beállításból. Vagy ezt a jelenetet nem is lehet más szögbõl felvenni?

Nagyon unalmas... :( Persze van 1-2 kreatívabb alkotás is, de az átlag a gyilkolós, meg a háborús kategória.

Tudom, még csak most jött ki a játék, és ezeknek a kisfilmeknek a nyagyrésze egyfajta szárnypróbálgatás.

nem ér ez a játék semmit
órák mennek el csak azzal hogy megtanítsa a tutorialt , arról nem beszélve hogy az épületek elõtt ugyanolyan emberek állnak ( klónok... ) az embernek dolga sincs csak húzogatni ide oda az embereket , arról nem is beszélve hogy a filmkészítésbe semmi beleszólás nincs , érdekes az amikor egy romantikus jelenetet ugy forgattak le hogy egy férfi vitt virágot a férfinek, meg a rádió tök idegesító a zenérõl nem is beszélve , ki is kapcsoltam sõt letörlöm a fájlokat ha nem lehet õket valamivel felülirni... átláthatatlan az egész pálya , eddigi tapasztalataim 3 óra játék után hogy semmi értelme sincs a játéknak , többet vártam a játéktól eddig csalódás , majd meglátom folytassam e ....

VRSDM
/bocs a rosz képért és a sok üziért...

VRSDM
remek, a sndbox az megy de kb. 1 perc után megis kidob, függetlenül hogy nyomok e bármit is... :( itt vártam hozzá sem nyultam az egérhez, erre mégis kifagy egyszerúen nem értem, miért van <#rinya>

köszi!

VRSDM
/aki nem bnw2 zött annak egy kis moka ( a lionhead ikon mozgathato az intro-nál :D)

VRSDM
egyszerûen nem hiszem el, hogy pont ezek nem mennek :( pedig más játékkal sosem volt gond... :S<#help><#dumcsi><#confused><#rinya>

VRSDM
mármint a gémet raktam ujra codec ek nlkül

VRSDM
semmi, mindet leszedtem... és ujraraktam

Ugye, nincs a gépeden semmilyen codec pack?
(ACE Mega és társai)
Az egyikhez crack van, a másikat mountolhatod
Ennyi
VRSDM
at 5letet kössz, de már megcsináltam aztis, MINDENT ami a README ben van... ): remélem legalább vmi patch.kijön hamar, ami orvosolja a hibát de ez igy nem koser... amugy minden megy faszán kivéve amikor a betöltés után megjlenekik a helyszin ahol lehetnék, bejön a welcome albka, lentõrl, és kész, hang beakad, és winablak: hibát észlelt ezért leállt :( 3cd-s torrent-es verio...

Van valami különbség a sima The Movies és a The Movies Alchololclone verziók között?
Mindkettõ 3 lemezes.

cenobite
Elõször nekem sem indult - start után fehér képernyõ és egy hibaüzenet fogadott. Feltelepítettem az 1. cd-n lévõ Media Playert és ment.

Nem tudom, Neked milyen jellegû a hiba, de esetleg megpróbálhatod.

VRSDM
mindent megcsináltam amit ir a readme -hgy mik miatt nem futhat, a gépe is megfelel, de ez vmi káosz hogy nem indul el :'( bnw2nek még a menüje se jött be, vmi nem tetszhet a gépemben nekik :'( ...

A forgatokonyv iras hogy mukodik? Tele vagyok otletekkel es remelem nincs nagy megkotes. :)

Help17
És késõbb a filmeknek a a menedzselése jobb? Reklámkampány? Ilyenek? DVD? VHS?

Manchester United! Catherine Zeta-Jones!

Hmuda
Amint képes leszek kicsit huzamosabb idõre elszakadni tõle, akkor elkezdem szervezni a HunWorks-öt, de nagyon leköt a cucc. :P

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

De jo neked... En meg rohadok a meloban.

Hmuda
Na felébredtem, tegnap esti élményekrõl beszámoló (bocs Kandur, hogy csak most):

Elõször is annyit, hogy a Black and White 2 összes hibáját el lehet felejteni. Ha az az ára, hogy ezt a játékot megkapjuk, hogy elrontanak egy BnW-t, akkor azt mondom: bõven megérte.

Ha a kreativitás minimális szikrája is megtalálható benned, akkor kötelezõ darab. Amint sikerült felépíteni a Custome Script Office-t, azonnal belevetheti magát az ember a saját forgatókönyvírásba, erre a Post production office csak rátesz még egy lapátal. Ha valaki hosszú filmet akar csinálni akkor az nagyon pepecselõs meló, de a végeredmény megéri (feltéve, hogy van érzéke hozzá). Azonban egyvalamit fontos kikötni:

Story módban felesleges saját filmekkel foglalkozni. A story módban mindenki koncentráljon arra, hogy minél elõbb meglegyenek a technológiák, amit aztán szabadon fel lehet használni a Sandboxban, ami egyértelmûen arra jó, hogy leforgassuk a saját ötleteinket.

A grafika fenomenális. Bevallom kicsit rosszabbra számítottam ezen a téren. És ami a legjobb, hogy az ajánlott konfig tényleg megfelel az "ajánlott konfignak". Nekem éppenhogycsak megüti az ajánlott konfigot (kivéve a CPU-t, mert az pont a minimum és ajánlott között van), de még így is hihetetlenül folyamatos élményt biztosít még úgy is, hogy driver oldalon rá van eröltetnve a 6xAA és 16xAF, ami nagy nagy szó manapság.

A Tycoon részét mindenki szapulja, de nekem nagyon tetszik. Mindenki úgy viszonyul a sztárokhoz, hogy ha valami gond van velük, akkor csak visszaráncigálják õket a forgatásra, ami sokkal frusztrálóbb lehet és unalmasabb, mint valóban kigyógyítani õket a bajaikból. Talán annyi az egyetlen probléma velük, hogy túlontúl gyorsan romlik a kedvük, de ez apró nüansz. Este még csak 1960 körülig jutottam el, de máris nagyon megszaporodtak az építhetõ cuccok száma.

No nem is fosom tovább a szót, vár Hollywood!

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

cenobite
Atomjó a játék! Tegnap este már nem volt idõm írni ide, mert más dolgom volt. :)
Eddig még a filmkészítésbe nem mélyedtem bele, de a tycoon része tuti lett. Most forgatom a 3. filmem.

Nektek is csak 3 színészetek lehet az elején? Késõbb gondolom lehet majd több is.

Arra leszek még kíváncsi, hogy a stílusok keverését hogyan lehet megoldani... Mert írták még régebben, hogy lehet action/comedy és hasonló mixeket is forgatni.
Ma este belekóstolok a filmkészítésbe is.

AnuluWork
Én pl. nem találkoztam ilyennel ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Jaja. Erõsen ajánlott a tutorial, és a játék könyvtárában lévõ tutorial videók megnézése kaja közben. :)

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

VRSDM
ennyire alapokat ne kédezz már, mellesleg sztem bennevan a kiképzõben (balegér + egérmozgás) de, nekem van egy gondom, a játékfolyton kifagy amikor meglátom a területet ahova épithetnék, és nem csak a tutorbol, mindig kivéve a sandbox-ot, ott csak uigy néha, ha ugy tartja a kedve... na erre mondjatok vmit, várom már a patch-et + crack-et, mert ez igy elszomorito

Nyomva tartod a bal gombot, s forgatod az egérrel
magus
ize, epuletet h lehet forgatni?

VRSDM
nekem csak anyi a gondom hogy minden megy faszanyosan, kivéve a tutor, mert az kidob egy win hibaüzel :( bár majd csak rájövök ... vkinek hasonlok?

I.C.ram
Idõvel, majd te csinálhatod a jeleneteket is, és mindent te választasz ki. Ruhát, hátteret, szereplõket, kamerabeállítást, mindten szinte!
I.C.ram
Hmmm tényleg eléggé szabad kezet ad a filmkészítésben :)

Egy dolgot nem vágok. hogyan lehet lerombolni az épületeket?
Basszus, ez a játék valami hihetetlenül jól sikerült! Iszonyatosan eltalált hangulat, remek kezelhetõség, átlátható, gyönyörû, kidolgozott, tényleg egy monumentális produckió! Most már eldõlt: meg fogok bukni az összes vizsgámon! :)

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

nah, végre lejött, már telepitem :)
közben olvasgattam a readme-t.. nem sûrûn szoktam ezt tenni, de most megérte.
ezt találtam:

IN-GAME

The following are clarifications of gameplay mechanics.

The Half-Price Bonus

The Half-Price bonus, once earned in-game, makes it so that only 50% of all Stars' salaries are deducted from your bank account. This doesn't mean that you can pay them 50% of what they want, of course! Just that you have some very creative accountants...

Post Production - Movie Length

The time taken to export a movie from the game can vary depending on the output quality and the specifications of the PC you are using. For users with less powerful computers, we would recommend making shorter movies, not exceeding 20 minutes in length to ensure they suffer no drop in performance.

Recording Dialogue in Post-Production

The Movies is currently limited to 98 custom audio tracks in game. In order to not overwrite your custom audio tracks by another film, we recommend that you archive your tracks in a folder within the "My Documents\The Movies\Sounds\Dialogue" folder. To do this, you can create a folder with the name of your film and select the custom audio tracks that are associated with your film and move them to the folder you have just created. Once this is done, you can continue creating custom audio tracks for other movies. If the movie with the archived tracks is reloaded in game it will appear that the movie is using sound from another movie. To fix this, move the archived tracks from your archive folder to the main "My Documents\The Movies\Sounds\Dialogue" folder. Please look for this to be resolved in a future release.

football without ultras is nothing

rage
Egyelõre én nagyon nem tudok beleszólni sem a film hosszába, sem abba, hogy melyik színen forgassák (max annyiban, hogy horror legyen, s akkor nem a vadnyugatra teszi pl) de abba sem tudok még beleszólni, hogy a színészek mit csináljanak, csak apróságokba
Hátulról vagy elölrõl mutassa, mikor belép az ajtón, mikor lelövik, merre dõljön el.

Aki esetleg eljutott odáig, írhatna róla, hogyan és mikor készíthetünk hosszabb, saját magunk által kitalált jeleneteket

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

most áll 99%-on a letöltés.. hihetetlen :)

football without ultras is nothing

Malakai
Hmuda: Ha kitaláltad, hogy honnan rendeled a gamét, majd áruld el! :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

a.carkey
Ezt nagyon eltalálták!

A medve nem játék.

a.carkey
"arra késõbb kíváncsi leszek, mennyire lehet beleszólni a forgatókönyvbe"

Khm: "nagyon". :D

A medve nem játék.

Kandurex
Néztem is a buzzancs mozgást :D Úúúú...baz, kezdem átérezni a lehetõségeket ! :)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Lacc
Rage of the zombi-zongorista
Malakai
Nah, én is kipróbáltam, eddig nagyon tetszik, nemtom' mennyit alszok az éjjel... :D

Ki vállalkozik egy hazai TMO elkészítésére? :D

(\__/) ( X.x) ( } . { )

rage
Szerintem, a jövõ évi Oscar díj el is dõlt ezzel
Felhívnám a figyelmed a fõszereplõ férfias mozgására, amint a tükörhöz sétál
:-DD

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Kandurex
Milyen film ez pászmek?? :DD Gyilkosos-zimbes-zombis? :D <#hehe><#hehe>

TOPIK ----> kedvencekbe

bazza
Marha profi a gamma...bár most hogy megírtam életem elsõ forgatókönyvjét, és elkezdtem forgatni, rögtön összeomlott a világ, miért is ne pont akkor...no mindegy, a rendezõm egy alkoholista, a fõszereplõt meg rehabitálni kell. Csudajó... :))) Amúgy a filmészítés tetiszik, de elég nehéz sztem így összerakni a kész jeleneteket. De megtanulható. Elleszünk vele egy darabig az tutkó! Végre egy jó gém!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

rage
Ja, mert az SG elcseszte a linket
Úgyhogy copy - paste légy szíves :)

Kandurex
Nekem jön onnan a cucc!

Lacc
404 :( Pedig megnéztem volna.
Help17
Remélem azért az idõ múlásával a filmek menedzselése jobb lesz. marketing meg ilyesmikre vélzok.

Manchester United! Catherine Zeta-Jones!