6506
The Movies & Stunt Effects
  • Bucser
    két napja tolom alvás nélkül és nálam ez a game megmentette egyenlőre a Lionhead becsületét... A rádió kibaszott unalmas de néha jót röhögtem rajta:D

A Game meg fantasztikus és végre optimalizált játékkal találkoztam:) Néha kicsit akad néha kcisit zörög de ez az én gépemen nem csoda:) inkább azh hogy fut és élvezhető:)

• Thanatos
    a legjobb az egészben a hely ahova felnyomtad mert egyből lejátszható a nteről onnan és szvsz mindenki hazsnálhatná nyugodtan eszt

ui.: a film se rossz bár tényleg elég sablonos krimi :D
  • I.C.ram
    Egyébként szánt szándékkal csinálok ilyen jellegű filmeket, mert nem nagyon lehet jelenetbeli csavarokat belerakni, ahhoz nem elég szabad a játék, arra viszont tökéletes, hogy ezeket a kicsit sablonosabb jeleneteket alkalmazzuk, gondolom a játékkészítők is a régebbi filmlegendákat célozták meg ezzel. :)
  • Fenrir
    érdemes egyáltalán sandboxban saját forgatókönyvet írni? vagy ez csak arra jó hogy pl nektek írjak egy filmet?
  • Kandurex
    bocs :), de hát tudod, hogy utálják a filmesek a kritikusokat? Beállsz a sorba rendező úr?
  • I.C.ram
    Nagyon kritikus vagy ám :D
  • I.C.ram
    Hopp elírtam :D
  • Kandurex
    Alakul, alakul! Bár így elsőre egy 3. osztályú kriminek indul,

Egy kis kötekedés: Az a folytás, inkább fojtás nem? :)
  • I.C.ram
    Jack Tracy - 1. rész
  • Kandurex
    Várjuk ám! :)
  • I.C.ram
    Na kész a második filmem! Nekem sokkal jobban tetszik! Mindjárt feltöltöm, és linkelem!
  • geri15
    Jó lett a FAQ
  • quack
    hát az biztos hogy az egyik legötletesebb játék amit valaha láttam
  • quack
    jeee faq
    még egy olyan lehetne benne hogy Hogyan tudok "directorkodni" , me az is szokott lenni
  • EmThor
    évtized játéka! komolyan!
  • EmThor
    első próbám. dráma-thriller-művész, kíméljetek :) katt
  • skristof
    köszi szépen
  • Thanatos
    megszponzorálnál? menyit szánsz rá? szvsz pár milka alatt itt senki se áll veled szóba iylesmi témában... :P
  • Malakai
    Ha ablakban akarjátok futtatni, akkor regeditben menjetek ide: HKEY_CURRENT_USER\Software|Lionhead Studios Ltd\TheMovies
    Adjatok hozzá egy új Stringet ezzel a névvel: Fullscreen
    És 0-ás legyen az értéke.
    Ezután ablakban indul már el a játék.
  • Babajim
    Sziasztok!
    Ismét megkérdezem, hogy tudtok e magyar weboldalt a játékkal kapcsolatban. Azért kérdezem, mert ha nincs esetleg megszponzorálnék egyet. Úgy gondolom, hosszútávú játék született, mely megérdemel egy igényes, információgazdag helyet a közösség számára.
    Várom válaszaitok!
  • Rohamoszti
    Bocs, jó link:

Yeti
  • Rohamoszti
    Yeti

No első filmem :D Elég érdekesre sikerült, de várom a véleményeket ;)

Ezutánra egy érdekes sorozatot tervezek mely történetileg sokat fog hajazni az Idétlen időkig című opusra :D
  • I.C.ram
    Jújj de jó kis filmet fogok csinálni :) Sorozat lesz, mostmár úgy csináltam a végét, hogy érdemes legyen megvárni a köv részt :) Első részben még nem sok eksön lesz, inkább csak bevezetés a sztoriba :)
  • skristof
    Hmuda az már tényleg jó lesz :)
    segítünk

de azt nemtudod/nemtudjátok h éehet e futtatni ablakban? options-ben nincs ilyen, ini file-t meg nem is találtam csak starmakerhez
  • Action
    Kösz szépen.Akkor ugy van ahogy sejtettem.Nem kell szenvednem a post productionnal feleslegesen.
  • quack
    pdeig oadlahat dobni őket
  • Hmuda
    Játékban fölös bénázni vele, a postproduction egyértelműen azért van, hogy az élő közönségnek legyen élvezhetőbb a dolog.

Extra: ööö...ha egy extra egyszer a filmhez lett rendelve, akkor az végzi a dolgát, nem kell dobálni sehova. Lehet, de fölös, mert magauktól is odatalálnak. Fejlődni meg úgy fejlődnek mint bárki más.
  • akyyy
    és azt extrát hogy lehet képezni? se nem fejlődik magától, se nem tudom a helyszinekre dobni!!!
  • akyyy
    akkor ha kész a film, mehet a moziba, nem is kell feliratoznom meg vágnom rajta?::O
  • Hmuda
    Asszem nekiállok a FAQ oldal elkészítésének. Kezdenek már nagyon unalmasak lenni az állandó "csakazért se használom a keresőt" kérdések.
  • Hmuda
    Csak azokat rakja be szereplőnek akiket te kijelöltél. Ha két külön szinészt raktál be akkor a kész filmben is két külön szinész lesz a megfelelő szerepben. Ha meg csak natúrban egy extra bábút raktál be akkor véletlenszerűen csinálja.
  • Hmuda
    Szerintem nem számít szingliben a PostProduction. Ha meg te írod a filmet, akkor csak arra figyelj, hogy változatos helyszineken, magas novelty értékű díszletekkel dolgozz, na meg persze figyelj, hogy a műfajnak megfelelő helyen forgass (komédiához ne válassz például lebombázott városképet).

Thanatos:
  • Thanatos
    nemcsak e téren...
  • Action
    Kérdés: single playerben számit a film értékelése szempontjából,hogy a post production-ban hozzányúlok,vagy nem?Szóval megéri azzal tölteni az időt?
    Illetve ha magam irom a forgatókönyvet akkor mi alapján értékeli?Mert ugy vettem észre ha magamnak irok scriptet akkor sokkal drágább és szarabb lesz a film mintha irná nekem a forgatókönyv iró.

Köszi
  • evil 007
    kicsit dinka vagyok e téren
  • evil 007
    eltudnátok magyarázni nekem pontosan lépésről lépésre hogy kell ide felrakni filmet

mert tök jó filmem van
  • I.C.ram
    Nálam ilyen nincs. De fogd meg a szereplőt, és húzd rá minden új jelenetnél.
  • quack
    feliratozza a lónyerítést vagymi?
  • evil 007
    jó ez a paripás film csak kár hogy nincs benne felirat
  • quack
    már kb 3x válaszoltunk neked, egyébként ez is szerepel minden oldalon 5x