6506
The Movies & Stunt Effects
-
#3389 két napja tolom alvás nélkül és nálam ez a game megmentette egyenlőre a Lionhead becsületét... A rádió kibaszott unalmas de néha jót röhögtem rajta:D
A Game meg fantasztikus és végre optimalizált játékkal találkoztam:) Néha kicsit akad néha kcisit zörög de ez az én gépemen nem csoda:) inkább azh hogy fut és élvezhető:)
-
Thanatos #3388 a legjobb az egészben a hely ahova felnyomtad mert egyből lejátszható a nteről onnan és szvsz mindenki hazsnálhatná nyugodtan eszt
ui.: a film se rossz bár tényleg elég sablonos krimi :D -
#3387 Egyébként szánt szándékkal csinálok ilyen jellegű filmeket, mert nem nagyon lehet jelenetbeli csavarokat belerakni, ahhoz nem elég szabad a játék, arra viszont tökéletes, hogy ezeket a kicsit sablonosabb jeleneteket alkalmazzuk, gondolom a játékkészítők is a régebbi filmlegendákat célozták meg ezzel. :) -
#3386 érdemes egyáltalán sandboxban saját forgatókönyvet írni? vagy ez csak arra jó hogy pl nektek írjak egy filmet? -
#3385 bocs :), de hát tudod, hogy utálják a filmesek a kritikusokat? Beállsz a sorba rendező úr? -
#3384 Nagyon kritikus vagy ám :D -
#3383 Hopp elírtam :D -
#3382 Alakul, alakul! Bár így elsőre egy 3. osztályú kriminek indul,
Egy kis kötekedés: Az a folytás, inkább fojtás nem? :) -
#3381 Jack Tracy - 1. rész -
#3380 Várjuk ám! :) -
#3379 Na kész a második filmem! Nekem sokkal jobban tetszik! Mindjárt feltöltöm, és linkelem! -
#3378 Jó lett a FAQ -
#3377 hát az biztos hogy az egyik legötletesebb játék amit valaha láttam -
#3376 jeee faq
még egy olyan lehetne benne hogy Hogyan tudok "directorkodni" , me az is szokott lenni -
#3375 évtized játéka! komolyan! -
#3374 első próbám. dráma-thriller-művész, kíméljetek :) katt -
skristof #3373 köszi szépen -
Thanatos #3372 megszponzorálnál? menyit szánsz rá? szvsz pár milka alatt itt senki se áll veled szóba iylesmi témában... :P -
#3371 Ha ablakban akarjátok futtatni, akkor regeditben menjetek ide: HKEY_CURRENT_USER\Software|Lionhead Studios Ltd\TheMovies
Adjatok hozzá egy új Stringet ezzel a névvel: Fullscreen
És 0-ás legyen az értéke.
Ezután ablakban indul már el a játék. -
Babajim #3370 Sziasztok!
Ismét megkérdezem, hogy tudtok e magyar weboldalt a játékkal kapcsolatban. Azért kérdezem, mert ha nincs esetleg megszponzorálnék egyet. Úgy gondolom, hosszútávú játék született, mely megérdemel egy igényes, információgazdag helyet a közösség számára.
Várom válaszaitok! -
Rohamoszti #3369 Bocs, jó link:
Yeti -
Rohamoszti #3368 Yeti
No első filmem :D Elég érdekesre sikerült, de várom a véleményeket ;)
Ezutánra egy érdekes sorozatot tervezek mely történetileg sokat fog hajazni az Idétlen időkig című opusra :D -
#3367 Jújj de jó kis filmet fogok csinálni :) Sorozat lesz, mostmár úgy csináltam a végét, hogy érdemes legyen megvárni a köv részt :) Első részben még nem sok eksön lesz, inkább csak bevezetés a sztoriba :) -
skristof #3366 Hmuda az már tényleg jó lesz :)
segítünk
de azt nemtudod/nemtudjátok h éehet e futtatni ablakban? options-ben nincs ilyen, ini file-t meg nem is találtam csak starmakerhez -
Action #3365 Kösz szépen.Akkor ugy van ahogy sejtettem.Nem kell szenvednem a post productionnal feleslegesen. -
#3364 pdeig oadlahat dobni őket -
#3363 Játékban fölös bénázni vele, a postproduction egyértelműen azért van, hogy az élő közönségnek legyen élvezhetőbb a dolog.
Extra: ööö...ha egy extra egyszer a filmhez lett rendelve, akkor az végzi a dolgát, nem kell dobálni sehova. Lehet, de fölös, mert magauktól is odatalálnak. Fejlődni meg úgy fejlődnek mint bárki más. -
#3362 és azt extrát hogy lehet képezni? se nem fejlődik magától, se nem tudom a helyszinekre dobni!!! -
#3361 akkor ha kész a film, mehet a moziba, nem is kell feliratoznom meg vágnom rajta?::O -
#3360 Asszem nekiállok a FAQ oldal elkészítésének. Kezdenek már nagyon unalmasak lenni az állandó "csakazért se használom a keresőt" kérdések. -
#3359 Csak azokat rakja be szereplőnek akiket te kijelöltél. Ha két külön szinészt raktál be akkor a kész filmben is két külön szinész lesz a megfelelő szerepben. Ha meg csak natúrban egy extra bábút raktál be akkor véletlenszerűen csinálja. -
#3358 Szerintem nem számít szingliben a PostProduction. Ha meg te írod a filmet, akkor csak arra figyelj, hogy változatos helyszineken, magas novelty értékű díszletekkel dolgozz, na meg persze figyelj, hogy a műfajnak megfelelő helyen forgass (komédiához ne válassz például lebombázott városképet).
Thanatos: -
Thanatos #3357 nemcsak e téren... -
Action #3356 Kérdés: single playerben számit a film értékelése szempontjából,hogy a post production-ban hozzányúlok,vagy nem?Szóval megéri azzal tölteni az időt?
Illetve ha magam irom a forgatókönyvet akkor mi alapján értékeli?Mert ugy vettem észre ha magamnak irok scriptet akkor sokkal drágább és szarabb lesz a film mintha irná nekem a forgatókönyv iró.
Köszi -
evil 007 #3355 kicsit dinka vagyok e téren
-
evil 007 #3354 eltudnátok magyarázni nekem pontosan lépésről lépésre hogy kell ide felrakni filmet
mert tök jó filmem van -
#3353 Nálam ilyen nincs. De fogd meg a szereplőt, és húzd rá minden új jelenetnél. -
#3352 feliratozza a lónyerítést vagymi? -
evil 007 #3351 jó ez a paripás film csak kár hogy nincs benne felirat -
#3350 már kb 3x válaszoltunk neked, egyébként ez is szerepel minden oldalon 5x