The Movies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM
de-de ez Õ hidd el,... egy nagyon régi filmjében ill, prmocios videoban volt ez...

u dont have to listen anybody else but me

I.C.ram
Már rájöttem. A gondnokot kell az egyik ikonra dobni az épület mellett. Kicsit idegesítõ ez az ember dobálgatós 😞 Nem ért, hogy miért nem lehetett volna sima gombokkal megoldani ezt.
I.C.ram
mármint a csávó. Ez nem Snoop.
I.C.ram
Kár hogy ennek köze nincs Snoopp Dogghoz 😛
VRSDM
kell a többi részlet is?

VRSDM
win2000 esbe inditva is ugyan ez:

VRSDM
amugy egy érdekesség, ha min. qualitin van a graf akkor ninscen se mozgathato lionhead logo, se activision animácio , csa képek, 5letes

VRSDM
ok, adom, és kösz hogy foglalkozok, velem ez magyarország 😄

De itt szokott lenni olyan, hogy részletek...
Ebbõl kellene az összes adat

Kipróbáltad amit írtam? Win2000 komp. módba tenni a movies.exe-t?
VRSDM

most bezzeg ugyanigy csinálom, mégis jo... :S

VRSDM
ugy fagy ki hogy beakad minden kb. 1 secre, aztán windows ra idob, és kiirja: a movies.exe hibát észlelt ezért leállt, a kellemetlenségért elnézését kérjük, a féjlok amivel dolgokztak valszeg elvesztek stb...

VRSDM
bazz, nemjo amit berakok <#boxer> pedig jol rakom be...

www.game.net a forrás.
Angol fontban adja meg az összeget. Elvileg postaköltséggel együtt lenne bõ 10 ezer Forint, átszámítva persze. Nem tudom, erre idehaza még mi rakódik rá költségként, másrészt garancia szempontjából én hova tartozom majd, illetve, hogy mennyire megbízható a posta, külföldön és idehaza.
Ha van tapasztalatotok vagy tippeketek, megjegyzésetek ezzel kapcsolatban, nagyon örülnék, ha leírnátok és elõre is köszönöm.

Ha kifagy csontra fagy, vagy csak kimegy desktopra, vagy kiír valami hibaüzenetet?
VRSDM
ok, azokat még a régi starmakerbe scinálta, de megcsinálom ujra õket, aztán adom is

Carlos
De azért mégiscsak álljon már meg a menet.
A collectors lehet 16, egy DVD tokos nemár...
Amúgy meg ez van, sajna.

Þór vígi þessi rúnar

AnuluWork
Kalkuláld be a postaköltséget és a szállítási idõt is, és úgy mérlegelj!

16k, hát 16k. Ez van. Ha jó, és leköt hosszú ideig, akkor nem nagy a jelentõsége annak a plusz 6000 forintnak.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Feltettem, aztán nem fagyott ... 😊

Csak hanyagoltam, mert közben még van más teendõm is, ha egyáltalán jut játékra némi idõm. 😞

Carlos
Jöhet ide szvsz!

Þór vígi þessi rúnar

VRSDM
ja, támadt egy remek 5letem csinálhatnánk egy topic-ot ahova csak az általink csinált sztárok-at tehetnénk be, kiváncsi vagyok a másokéra, én már csináltam egyettõt, kisebb nagyobb sikerrel, vagy ide pakolhatom a képeket? ( kicsibe?

Carlos
Holnap veszek új vasat!
Ez lesz az elsõ gém, amit kipróbálok!!!!!!

VÁROM MÁR EZERREL!!!!!

Þór vígi þessi rúnar

Szerintetek interneten megrendelni külföldrõl jó ötlet? Most átszmítva 10 ezer Forintért lehetne, csak nem tudom, mennyire biztonságos.

AnuluWork
A B&W2 alatt nem volt fent ... 😊

VRSDM
akkor szépen sorba:
-most NINCSEN SEMMIJEN CODEC a gépen
-mediaplayer 9 volt fentt de feltettem ujra a cdrõl
-sp2 fenttvan, sõt mivel origi a winxp-home-om igy, naponta frissit magát (lehet hogy a home a baj? mert megvan eredetibe a prof is...csak mondom)
-hivatalos codec alatt nemtudom mit értetek, azokat nem frissitettem, de megteszem csak egy link esne jol
-dx-et meg a lemezrõl tenném fel de nem teszi mert kiirja hogy már fenttvan.. szoval azsem gond

még1x <#worship> hogy segitetek, bárcsak elindulna...<#rinya>

LOL

Ha elolvasod, akkor ez egy olyan díj, ami legközelebb kerül majd kiosztásra.
jé , nyertem egy díjat!<#eljen>

A codec pack-ok nem feltétlen okoznak problémát - mint ahogy nálad sem okoznak, (legfeljebb kifagy a Black&White...) de igencsak megnöveli a problémák esélyét, mert simán összeakadhat mindennel

VRSDM :
Ha nincs pack, akkor nyilván kézzel tettél fel codeceket, ami teljesen jó
De melyikeket ?
Windows Media Playert frissítetted a legújabbra, hogy a MS hivatalos codecjei felkeerüljenek ? Esetleg, legutolsó Direct X 9.0c (most nemrég jelent meg az októberi javítás) fent van? A Windowsod frissített rendesen ? (SP2 és a javítások?)
VRSDM
a menü az megy faszán, ott hal meg ami képet beraktam, kicsievel elötte az t látom 1 sec.ig sandboxba meg 2 percig megy a game és cask utána van ugyanez... 😞 de nagyon szépen köszönöm az 5 leteket, tényleg, addig nfsmw-al csillapitom magam...

AnuluWork
*szaggatot=szaggat

AnuluWork
Nekem sajnos a B&W2 fagyott állandóan. A Movies után talán újból elõveszem.

Amúgy a Movies 16t is megér. Adtam én már ki többet is játékért, és kiegészítõiért, de játszom is vele vagy 3 éve ...

VRSDM:

Ez is ATI logos progi - bár sokat nem számít -, de nem hinném, hogy azzal lenne a gondod.

Azt sem hiszem, hogy ACE codec, mert nekem pl. fent van, és simán megy.

Az elején feltesz némi média fájlt. Azok Neked is felkerültek, vagy korábban már feltetted?

Azért kérdezem, mert szvsz az fog bekavarni, mert ugye azt írod, hogy beakad a hang, lefagy. Amikor bejön a menü, akkor egy avi fájlt kezel, szóval lehet, hogy azt nem tudja rendesen lejátszani. Nálam pl. vmi miatt akad - szaggatot - a tutorial és az intro rész is, de mivel nem kell a játékhoz, megnéztem és el is lehet felejteni.

Akkor ami még bekeverhet. Oggban van a hangfájlok többsége. Talán még az is lehet.

Így melóhelyrõl ennyi jut eszembe ... 😞

Hanyszor irod meg le??? Tudjuk hogy nem megy. Ha van valakinek otlete biztos leirja.

Próbáld meg WIN98 kompatibilis módba tenni a játékot
Vagy WIN2000 módba

Hátha szerencséd van, és nem fagy ki
Egyébként pontosan mi a hibaüzenet ? Érdekelne ha van, a hibaüzenet belsõ részlete is
VRSDM
bárcsak énis játszhatnék, ha bárkinek van bármijen 5lete szoljon kérem szépn

Ez elég érdekes hozzászólás volt, ha nem érted a lényegét, hogyan akarod tutorial nélkül megcsinálni ? Ráadásul a tutorial maga már a játék részéhez tartozik, úgymond az elsõ pálya, amit teljesíteni kell

Ahogy többen is írták, késõbb lesz beleszólásod a forgatókönyvbe, csak kell hozzá custom script office

De ha nincs kedved hozzá, ne játssz vele, te úgyis letöltesz mindent, ami megjelenik a neten, biztos van közte olyan is, ami érdekel, vagy megérted.
azt nem mondtam hogy eltemetem a gamet , an most megyek és folytatom

I.C.ram
Valaki légyszíves mondja már meg, hogy hogyan kell lerombolni az épületeket, mert baromi idegesítõ, hogy nem birom kicserélni a lakókocsikat a jobbakra, a wckrõl em is beszélve.
Mivel startkol az ATI logo virit valszeg jol fog menni.

I.C.ram
Talán kicsit vártál volna és rájössz, hogy idõvel, mindent te állíthatsz be, csak az elején ezt még nem teheted meg.
AnuluWork
Kicsit méllyedj bele jobban! Ilyet írni, hogy "a filmkészítésbe semmi beleszólás nincs" ...

Szerintem ezt Te sem gondolod komolyan!

VRSDM
akadni nem fog, összeakadni meg nemtudom, de hogy szaggatni nem fog az 100

Szedd a picsaba es menjel fraget gyujteni a cod2ben. Nah annak a jateknak nincs igazan ertelme. A multi engem kb. 1 orat kotott le.

VRSDM
24C on van, szoval ez nem gond.

Rip
No, olvasgatva a postokat, kedvet kaptam én is a nagy filmgyártásról, úgyhogy éjszaka én is leszedtem a játékot, és a saját szememmel fogok meggyõzõdni, hogy a gagyi review-nak nem volt igaza 😄

bye

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

VRSDM
megnézem bár nemhiszem hogy itt melegedne tul a FEAR-t tele effektekkel nyomom, és ott meg semmi gond, COD2 ue... szoval, de azért megnézem

Egy jelentés: a 16 ezer forintos ár egyre biztosabb. Már a PC Dome is korrigálta erre az összegre a maga kis webboltjának kirakatában a megfelelõ virtuális árcetlit.

Egy kérdés: ATI kártyákkal is jól megy? Egészen pontosan egy Radeon 9800 Pro 128 MB kártyával nem fog akadni? Mármint összeakadni? Azt olvastam, hogy általában jól fut, de érdekelnének a hardverspecifikus tapasztalatok.

Nekem az volt anno hogy túlmelegedett a vidkártya...Csekkold le mennyire melegszik a kártya

VRSDM
asus radeon 9550 gamer's editon (gyárilag huzott+nagyobban hütött), amugy a driver-ek atinál lassaban de megfontoltabban kevesebb hibával jönnek, bár igyis kirpóbáltam a legujabbat meg 2 régebbit is, de semmi 😞

cenobite
Milyen vidkártyád van? Nekem a sims2-vel volt anno olyan gondom, hogy 2-3 percig ment, utána fagyott. Nvidia kártyám van, úgy oldottam meg a gondot, hogy raktam fel egy régebbi drivert. Utána folyamatosan ment.

Szerintem próbálj ki 2-3 régebbi drivert, ha Neked is Nvidia-d van.

gamertag: kenobita

cenobite
Vazze, nem tudod, mit-hogyan kell csinálni a játékban és még a tutorialt is kikapcsolnád? <#taps> Gratulálok!

gamertag: kenobita

VRSDM
HA BÁRKINEK VAN MEGOLDÁSA HOGY HOGYAN TUDNÁM NE CSAK " PERCIG MÜKÖDÉSRE BIRNI AZ IRJA BE KÉREM NAGY PIROS BETÜVEL...