The Movies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

makeover department

football without ultras is nothing

Automataba rakom be, de nem er semmit. Beka segge alatt van mindnek. Nagy nehezen elertem hogy csinaljanak egy 2 csillagos filmet. 1935 ez szegyen

joebacsi
kb 10 évente bevágod valami öltöztetõ szalonba (a nevét most pontosan nemtudom, eléggé az elején már lehet építeni), és ráaggatod a legfrissebb göncöket...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Image-t hogy lehet novelni? Az osszes emberem ebben a gondban szenved. Ezert csinaljak a fos filmeket. Kaptam mind fullos lakoautot, autot, minden szart de sirnak.

Utalom a simses jatekokat es ez is kezd mar az lenni. Nemtom a filmezessel foglalkozni mert ezek a kis rinyagepek elveszik az osszes idomet.

nem szedtem le az info fájlt...
infoba benne van

Malakai
Nem teljesen, mivel az exportnál nincs frame vesztés, ezért nem realtime játsza le, magyarán az export jóval tovább tart, fõleg highestben.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Vki mûködõ serialt plíz!
Sephi
Ez most hout komoly. Lehet ilyet benne?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

magus
fejere esik egy tojas😊)) filmesitesz, filmesitesz?😊

kijött:

The.Movies.BonusDisk-iTWINS

options-be ilyen beállítás nincs
ini-t még nem néztem..

Sephi
?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

asfa
megtudná vki mondani hogy hol van hozzá crack?

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

CS@
Üdv!
Azt szeretném megtudni, hogy futtatható e a játék ablakban ?
Köszönöm.

Sephi
hulye kerdes jon de olyat lehet hogy pl :

pasi ul a fa allat es a fejere esik egy tojas

vagy

pasi benyul a foloba es kivesz egy medalt

?

Scott21
<#idiota><#nevetes1>

P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!

Annak sok értelme lenne... <#falbav>
I.C.ram
nem lehet szerintem.
I.C.ram
Jó a wmv formátum nagyon, mert miközben tölti már elkezdheted nézni a filmet, így egy egyórás filmet ugyanúgy eltudod kezdeni nézni az elsõ 1-2 másodpercben, mint egy 2 gigásat. Csak találjon az ember helyet, ahova feltöltheti 😛
Scott21
tényleg rajzfilmet lehet forgatni? 😊)

P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!

és ezeket hova kell betenni ? a documents and settingsben lévö the movies könyvtárba vagy abban ami a program filesban van ?

Ezek szerint aki egy órás filmet készít annak 2 óra lesz az export ? Egyszer végig kell nézni hogy legyen audio, utána az exportnál is végig megy mégegyszer a film...legalábbis én ezt tapasztaltam

asfa
hu nemsoká meglesz nagyon kíváncsi vagyok rá.Remélem tetszeni fog

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Malakai
Nincs avi formátum exportnál, csak wmv-be lehet, persze utána újra tömörítheted, de akkor készül fel egy hosszú, Highest minõségû wmv exportra. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Hmuda
Passz. Ha online minõségben van lerenderelve (a low nagyon rossz minõségû, mindenkinek az "online"-t ajánlom, úgy nézhetõ), akkor lehet viszonítani az eddigi filmjeimhez. A H2G2 503Kb és 33 másodperces. Szóval úgy átlagban egy perc, egy mega, ami egész türhetõ (egy óra kábé 60 mega).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Malakai
Saját hangokat lehet betenni, zenét, hanghatásokat, sõt, ahogy játszod le a filmet mikrofonnal lehet rámondani szöveget. Ilyen rámondott hangfileoknál ki lehet választani a megfelelõ szereplõket, akkor mozogni fog rá a szájuk is.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

valaki irta még korábban h átláthatatlan a terület..
annak mondom h nymja meg az M gombot (Map)

Sephi
Magyaran lehet csinalni sima egy oras filmet ugy ahogy en akarom? De gondolom hang hozza nincs ugyertem beszed hanem csak felirat nemde?

Ez tok jo lehet. Alig varom hogy haza erjek es kiprobajam 😄

I.C.ram
fogsz egy buildert és rádobod a bomba ikonra az épület mellett.
SASboy
oks

nice legs. what time to open?

bazza
Áh megvan...és épületeket hogyan lehet törölni? (lerombolni)

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

I.C.ram
Lehet neki venni új lakókocsit (nyilván jobbat, mint az elõzõ) vagy a lakókocsi körüli területet spécizd fel mindenféle növénnyel, kocsival, stb.
bazza
Ha egy star trailer értéke kicsi, akkor azzal mit lehet kezdeni?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

I.C.ram
Egy másfélórás film kb hány mb? Nem tudod? Nem csináltam még egyáltalán ilyen custom filmet, így viszonyítani sem tudok. Megnem is igazán tudom, hogy lehet-e a kompressziók közt változtatni. Tényleg, mi van ha exportálom aviba, és egy divx encoderrel tömörítem?
Sephi
Ejjen ejjen! 😄

I.C.ram
Ha a sims bejött, és a tycoonok is ,akkor szvsz 95%, hogy tetszeni fog 😄
Sephi
Naon kivancsi vaok.

Hmuda
Igen, de az is lehet, hogy nem. Próbáld ki, megéri. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Sephi
Rovid kerdes. Ha nekem vilag eletemben teccetek a tycoon jatekok es pl a Sims is akkor ez nekem tecceni fog?

Hmuda
Akár húszórás is ha birod szuflával, hellyel és idõvel.

Persze, csak vicceltem. <#nyes>
Mekkora a leghosszabb film amit - elvileg - le lehet forgatni? Akár egy órás is lehet(ne)?
Hmuda
Hajnali kettõ és három között örülök, hogy ezt sikerült összehoznom. 😄

SE: ez sajnos lehetetlen. Rengeteg minden kimaradna, ha az egészet megpróbálnám leforgatni.

SASboy: fél óra volt talán. Aki céltudatosan dolgozik, annak egy tízperces film nem tart tovább pár óránál.

#2831: H2G2: HitchHikerers' Guide to the Galaxy. Kettõ H és kettõ G. :-) Ez afféle fanboy elnevezés.

böröczk

ez a játék valami eszméletlen! már mióta vártam egy ilyenre, köszönöm! : - D szavakhoz nem jutok most, meg idõm sincs a billentyûkoptatásra, megyek vissza The Movies-hoz : - P És a karaktergeneráló is állat, az egész egy nagyon igényes munka, fejhajtás a Lionhead elõtt ezúton (mint anno a Black & White-nál), most sem kellett csalódni bennük (fölösleges volt BW2-re az idõpazarlás, ha annak ellenében egy ilyen játékot kaphattunk : - P)

Kumiho #2179

I.C.ram
Van akkor valahogy olyan opció, hogy ne kelljen semmit építeni, csak filmet csinálni az unlockolt cuccokkal? Tehát, hogy csak a forgatókönyves cucc legyen, amit én megírok, esetleg a post production.
I.C.ram
Egyébként ez nem a galaxis utikalaúz remakeje? 😄 De mi ez a H2G2? 😄
SASboy
nehéz egy ilyet megcsinálni?

nice legs. what time to open?

Szuper! Megcsinálod az egészet? <#vigyor><#taps>
Nemtudjátok véletlenül hogy tudom a sztárok, rendezõk jókedvét (zöld csík) növelni? Próbáltam már mindent de nem sikerül és így nem lesz olyan a film...

I.C.ram
Hát, ha nem is teljesen egyezõre, de egy lebutított verziót mindenképpen.
Meg csak fel orat jatszottam kb, de az lenne a kerdesem, meg lehet e igazi filmek remake-jeit csinalni ebben a jatekban?