6506
The Movies & Stunt Effects
-
#3590 az a kíséret, amikor valamelyik sztár mellé hozzárendelsz egy csicskást :) -
#3589 mél ment, köszi! -
#3588 Ez nem torrent how to topic, szóval sztem nem itt a helye... -
Malac Úr #3587 Bocs, de ha valaki írna valamit a 3580-ra...Legalább annyit, hogy Ti ilyet nem tapasztaltatok, tehát nálam van valami gáz... -
acsalint #3586 Már régi 5let volt egy honlap, meg ilyen dédelgetett álom, és megcsináltam... Aki hasonló oldalat csinál/szeretne csinálni, az is nyugodtan jelentkezhet, mert nem versengeni szeretnék más honlapokkal, hanem inkább összefogni. Szóval elérhetőségek még 1x: TheMoviesGame
e-mail: [email protected] vagy nagyobb fájloknak [email protected] -
#3585 nálam isznak a rendezők. forgatás forgatás után, stressz nem megy le. berakom bárba, lakókocsiba, nem segít. paparazzi fotós nagy 5let! -
#3584 sziasztok!
(bár már kérdezték)
mi a fene az az "ENTOURAGE" ??? és hogy/mivel lehet normalizálni ?? -
#3583 Nem leszólás volt, bocs, csak vezettem már honlapot hasonló módon, szóval tapasztalat, hogy nem jó ötlet. Meg ha utánanéztél volna, akkor láthattad volna, hogy más is tervezett volna hazai community összefogási oldalt, velük mondjuk megdumálni a dolgot... -
#3582 Az majd később derül ki. Nem lövöm le a poént, majd meglátjátok. :-) -
acsalint #3581 Köszike ari vagyol
Valóban alap lenne az automata rendszer, (egyébként megszoktam már, hogy valaki jót akar, és leszólják) de akkor is annyi a dolgod, hogy feltöltöd, és itt is annyi csak a dolgod, hogy egy levélben elküldöd, én meg felrakom. Vagyis jelen esetben megszállottságból vállalom az automata szerepét. De ha nem tetszik akkor ööö... küldj egy filmet e-mailbe nah pá -
Malac Úr #3580 Üdv!
Segítsetek srácok, hiába próbálom meg megcsapolni a torrenteket, meg sem mozdul, vagy nem is találja meg a szervert (míg közben más anyag szépen jön lefelé. Mi leget a gond???? -
#3579 hell is for the dead, 1930 low budget háborús horror, hozzatok popcornt :D jó filmnézést :D -
#3578 Egy portálnak sztem alap lenne egy autómata rendszer... :/ -
#3577 épp töltöm:) végre egy játék amivel el lehet jáccani sokáig :P lionhead rlz (kivéve bl2) ha naon teccik megveszem
ui. Hmuda a filmed teccik a vörös szemü muksó vmi alien ? -
acsalint #3576 Sziasztok!
A mai nappal útjára indítom a The Movies rajongói honlapját. Olvastam, hogy szeretnétek filmjeiteket, sztárjaitokat közkinccsé tenni. Én megadom rá a lehetőséget. Nem kell mást tenned, elküldeni a címemre (ha pár megás akkor [email protected], ha 10 megánál nagyobb, akkor [email protected]), és én felrakom a http://themoviesgame.atw.hu honlapra.
Szóval csak rajtatok áll, egy összefoglaló portál létrehozása, amiben minden megtalálható a The Movies fantasztikus játékról.
Remélem örültök! sziasztok
u.i.: már található is rajta egy film... küldjetek ti is és egy jó kis portálunk lesz... -
#3575 A FAQ bővült a gyorsbillentyűkkel, köszönet értük Hydernek. :-) -
#3574 highly addictive :D -
#3573 ott tudod vágni a filmet, zenét alászerkeszteni és feliratot írni -
#3572 na hogy teccik a játék ? vélemények ennyi idő után? -
neonlaci #3571 nem tudja valaki mik vannak a bonus disckbe? jack tracy 2. rész hozta az 1. szinvonalát. jó lett várjuk a 3. at. hány részesre tervezed cirka?valaki tudna segíteni a post production irodahát vagy mi za mire jó? avgy oda mit lehet?
-
RomasSoldier #3570 Kezd alakot ölteni az oldal. Majd adok egy URL-t amin meg lehet nézni, hogy milyen lesz.
Én is elkezdtem egy filmet csinálni, majd kiteszem ide a trailerét
-
#3569 tudom, szerintem ez általános problémája a játéknak hogy nagyon lassan vagy egyáltalán nem jönnek jelentkezők a különböző állásokra
amúgy panaszkodtak sokan erre a hivatalos fórumon, talán 1 peccs majd segít ezen is 1x -
#3568 Vol egyszer egy vadnyugat style -
Nyiri #3567 Valami el van itt kurva... Nagyon sok takarito, builder es legfokepp crew kellene. A szineszeim kozul mind sir assisztensert de ha odaadom, akkor nincs forgatas. :( -
#3566 http://www.send2u.hu/upload/2005-11-14/LdugFukOEjrlvz88okOH/
itt a sikergyanús filmem -
#3565 Kira lett a muvi Hmuda! Grat ! csak így tovább várom a köv Ikarus részt :) -
#3564 Hm, meglássuk, azért majd dolgozok rajta, ha hiába, akkor így jártam. :D -
#3563 szerintem ilyen Paramountos kéne, és a hegy helyett a Gellért-hegy lenne mondjuk a szabadságszoborral :D -
#3562 sorozatok rulzanak! :D Megyek is készítem a Jack Tracy 3. részét! :) -
#3561 Én is már gondolkoztam HunWorks intron. :)
(Ilyen 20th Century Fox-oson. :P) -
#3560 ok, akkor after effects+flash > odab@szos Hunworks logó > premier: lionhead cut > Hunworks logo be :))
egyszerűbb, mint programot hackelni :) -
#3559 Még megjelenés előtt volt a fórumon egy alszekció, ahol a modderek saját fegyvereket tudtak megosztani a devekkel (a devek kiadtak egy fegyver modellt és az alapján aki akart, az csinálhatott saját puskát). -
#3558 Nem kivenni akarom, hanem mást rakni a helyére. :P -
#3557 Keresgéltem, igaz, nem annyira hűde, meg nem is ma... :)
Annyi, hogy ilyen alap dolgokat, minthogy textúrák dds-ben vannak, így pl studio logót, meg backdropot lehet betenni... Mást még nem néztem, de még ezek is bajosak. -
#3556 nemkell semmit hekkelni, premierbe 2 kattal ki lehet vágni :D -
#3555 Fenéket, még van a játékban kung fu, jobb fegyveres harc, stb. Sokkal több potenciál van benne ennél, csak a filmhez ennyi elég volt. -
bazze #3554 nekem miéért nem akarja felrakni a gammat? :D
az elején eltünik minten az install lent van tálcán de semmit sem csinal
semmien kép nem láccik meg semmi :( -
#3553 LOL ... asszem ennyit lehet kihozni a The Moviesból akciófilm téren :))) Grat -
#3552 Software Development Kit. Azzal csinálják a modokat. Elvileg már félig meddig kint van, rá kellene keresni a hivatalos fórumon, de többet én se tudok. -
#3551 sdk?