The Movies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Help17
nekem van vagy 7 színészem és 3 rendezõm. 7 drew-m és 4 extrám. Egyszerre mindig 3 filmet forgatok!😊 A vígjátékok minõsége elég jó.

Manchester United! Catherine Zeta-Jones!

I.C.ram
na ez már sokkal jobb, mint az elõzõ. Végre van átmenet a jelenetek közt, bár kicsit rövidke 😄
I.C.ram
engem is ez zavar a játékban 😞 Filmkészítés gyakorlatilag annyi, hogy kiválasztom a forgatókönyvet, szinészeket, és ennyi. Jó lenne, ha én adhatnám meg, hogy ki csinálja a zenét, effekteket, stb. Kiválaszthatnám, hogy mennyit költök a dolgokra, stb. Nem hinném, hogy húde nagy cucc lett volna ilyen aprsógáokat belerakni, amik szerintem tök alap dolgok egy tycoonban.
Hmuda
Tudom, hogy egyeseknek semmitmondó, de aki tudja mi az a H2G2, azok talán értékelni fogják ezt a kis bénázást. :-)

H2G2 LINK

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

quack
😄D
nekem ez a csirke figura jön be marhára bármit is csinál marha jó :ÐÐÐ

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

joebacsi
hmm a leszbi smaci már 40be is bejött az embereknek 😊
és még nemis saját forgatókönyv, hanem a géppel irattam 😄
másik kedvencem 29ben városi csata második világháborús egyenruhákban, csak nõi szereplõkkel 😄D
néha nagyon beteg ez a játék 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

quack
hát ha nem használod a kutatólabort akkor kb. akkor kapod meg az új technikát, meg az ilyen packokat amikor a valóságban is felfedezték, viszont ha újabb technikád van mint a konkurensenk az nagy elõny
de pl vannak ilyen bolygó ikonnal jelzeett események is, amik a filmnézõk "szokásaira" vonatkoznak, ezeket nem lehet változtatni pl. a Holdraszállás idejét (ijenkor a scifi nézettebb lesz) nemtod befolyásolni

magyarul nincs a történelemhez kötve a fejlõdés? (mongyuk nekem is ugytünik mintha picit elõrébb álnék csak nem tudtam ezt menyire lehet forszirozni) az jó mert eddig mindig megkaptam a researchot turbozo awardot és a 4 researcherem eléggé toppon van, de akkor majd ha még lehet veszek még fel 😊 (mongyuk a filmjeim technologiája igy is mindig superb már 😊)) )

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

quack
a cgi az egy "filmkészítésitechnika", ez a játékban az ultimate technology, elvileg csak 1991ben kapnánk meg, de mivel a researcht nagyon nyomtam ezér cirka 30évvel korábban "kifejlõdött"
😊

bazza
Röhöghetsz, de beavatnál mi az a CGI a gémben?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

quack
a bonus dicen mik vannak? azt hallottam h plusz rucik...ezen kívûl?

VRSDM
nos most már tényleg nem értem, megcsináltam BIOS-ba, hogy minden default-on legyen, stb sandbox modban megy minden hangal de carrierben csak nem akar 😞 sebaj igy sandbox ban sem rossz, sõt 😄 de azért mégsem mind1

u dont have to listen anybody else but me

quack
nekem van 2színészem meg 2rendezõm<#szomoru1> má elég öregek sajna (de plasztikázom õket), pedig nagyon prok...azé még egy CGI-s filmet majd leforgatok velük (1962ben vagyok<#hehe><#hehe> research powwa )

bazza
Ti hány emberrel dolgoztok, nekem most van 4 színészem, és egy rendezõm. Meg 4 crew. 42-ben járok, és már alig férek a sok díszlettõl, és csak jönnek az újak... 850.000$-om van, de a filmjeim csak 2 és fél csillagosak szoktak lenni 😄D
Az amúgy mitõl van, hogy a másik stúdiótól felvett színész szomorú? pedig minden tulajdonsága okés...

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

robotnyk
😄DDDD
quack
<#wilting> pedig nekem általába topon vannak a múvik...nézd meg a film értékelésénél a sajtócikkekbe h mi nem teccik nekik azt azt javítsd
bár nem akkora ördöngõsség: 1scripwritered legyen csak (max2) és mindig azzal írasd így fejlett lesz, a scripwriting officet meg mindig cseréld modernebbre és arról írj ami felkapott...a directort meg a sztárokat legalább a csík feléig turbózd fel a film kategóriájában, ugyanazt a crewt használd és akkor azok is fejlettek lesznek, és legyen jókedvük a sztároknak ennyi
bár nemtom mit okoskodok én vagyok szvsz a legbénább<#wilting>

rage
Közben hazamentem a munkahelyrõl , azért nem írtam már... :-)
Adj ki a BIOS-ban egy LOAD DEFAULT SETTINGS parancsot
Majd nézd meg, hogy a proci/memória a kívánt sebességgel menjenek, s save and exit. Aztán hátha....

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Help17
Azt nem értem hogy egyik filmem sicncs benne a legjobb 20 filmben, pdeig bevételileg enyém a legjobb, csak minõségileg nem.

quack
olyan mint az oscar díj...nem te mondod meg hogy akarsz-e kapni, hanem jlölnek hármat és abból egy mekkapja.

Meg az is tetszik, hogy a csaj meg a pasi öregszik, nem mindig ua ruciba vannak...

Help17
Akkor annyira nincs a játékal akpcsolatban kivetni valóm.

quack
pedig van

Help17
Mert kipróbáltam a sandboxot 1990-ben és semmi ilyen nem volt...

cenobite
Huhhh... jó ez a játék, most léptem ki. 😊

A díjátadó ünnepség végén - tudjátok, ahol a faszi+a csaj adja a serlegeket - várjatok pár percet! Elkezdenek poénkodni. Smárolnak, a fickó feszít meg ilyenek. Jó móka. 😊

gamertag: kenobita

kijött a bonus disc. tud vki megvásárlási helyet? ;-)
Mien hangkódek kell a gamehoz?? mert hang nélkül müxik az export...

Jah hát nekem se 😊 Aszittem ott meghívásos alapon megy... VKINEK ötlet a gondomra??

Nekem az elso dijatadora meghivtak de egy kategoriaban sem volt filmem.

Nekem magától nevez 😉

Vki segítene??? Amikor exportálnám a videót, aztírja: saving sounds, és kilép errorral... HELP PLS!

Hogy lehet nevezni a dijatadokra?

<#eljen>
asszem emgyek is vissza mert le vok maradva 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Hmuda
Van benne PR és reklám büdzsé is, csak az késõbb nyílik meg.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

basszus, -capslock, sorry érte 😞((

IZÉ, MIT IS MONDTÁL MIELÖTT KIJÖTT? HOGY TUTI NEM ELSZ CSLÓDÁS NEKED? 😊

Help17
Nem is a captilasm szintre gondolok hanem minimális valóságûségre.

magus
amugy hogy csinaltokjo filmet? marmint a scriptwiter 1 csillagnal sosem csinal jobbat, az en filmem meg haaaaat, szoval meg finomitani kell

egyik haverom készítette... nem is rossz 😊Kung-Fu Boy I

Eggyel mellé jah 😉
Most már értem. Félrenyomtad a választ 😊)

Itt meg nem értem az összefüggést.

Nem tudom, lehet, hogy nem Capitalism-ot akartak csinálni. Én még nem láttam a játékot, de amit eddig olvastam róla, felkeltette az érdeklõdésem. Amellett, hogy régóta várom.

Help17
Én studiom most 193X-ben elsõ helyen áll!😊

Help17
A játék tycoon része siralmas. A menedzselés pocsék, semmi valóság alapja sincsen. Hol van a film büzdéje? Az hogy hány moziban akarod leadni? Az hogy mennyit költesz reklámozásra? Egy film nem attól nyereséges ha jó, hanem ezektõl ami ebben a játékban hiányzonak!.

De ettõl függetlenül még mindigg kimagaslik a mai játékok közül, csak hát hatalmas csalódás.
És az sem így van hogy a színésznõknek, rendezõknek studióval van szerzõdése.

quack
egyébként láccik az öregedés, lehet venni "ráncfelvarrósboltot", nekem az egyig színészem 58 éves 40nek néz ki (nem saccra, írja a játék) 😊

quack
ez jóó :ÐÐ
na akkor azén kultuszfilmem :Ð hang van, a minõség kicsit szar, 2mb
Douglas Duckmeat (1943)
A filmrõl annyit hogy lesöpörte a konkurens filmeket, 200dollár híjján megdöntötte az 500.000$-os álomhatárt (a film elkészítése 50.000$ dolcsi volt), a Lionhead Motion Picture Awardson a legjobb filmnek választották, a benne szereplõ színésznõ megnyerte a legjobb színész kategóriát, A Studiot pedig a porból (15évig masszív 6. hely) felemelte az elitbe (3. hely).

honnan toltotetek le??????

Üdv mindenkinek!
Egy kis segítség kellene a The Movies-ban: Szóval még a játék elején járok (olyan 1929 körül) már egész sok mindent felépítettem. Na szóval az a baj hogy a pénzem folyamatosan fogy, míg végül átmegy minuszba. A játék szerint túl sokat költök a felújításra. Ez látszik mert a munkások folyamatosan javítgatják az épületeket. Már próbálkoztam azzal hogy kirúgom mind, de hiába. Filmet akarnák csinálni de mire oda jutok elfogy az összes lóvé.
Szóval ha valaki tud akkor pls help, thx!

29-ben 2. vilaghaborus? szeep...
??? Na? Mit mondtok? (#2765)