6506
The Movies & Stunt Effects
-
#3550 Az SDK-ra már nagyon kíváncsi vagyok, remélem mindenfélébe bele lehet nyúlni majd... De arról is még halgatás van, hogy mikor lesz... :(
Amúgy szingliben én is tegnap kezdtem újjat, mert nekem se sikerült túl jól első nekifutásra. :P -
#3549 ááá ez nagyon jó !!! -
evil 007 #3548 www.send2u.hu/index.s2u itt van a filmem
-
#3547 el kell őket küldeni plasztikai sebészhez, akkor még egy pár évet rájuk tudsz sózni :) -
#3546 azt hiszem bezárom a Fenrir Digital Pictures-t és újrakezdem a játékot pedig nem álltam rosszul és pénzem is volt sok :)
szerintem költségkímélő ha csak egyes műfajokat erőltetsz és nem mindet, így nem kell annyi díszlet sem
kipróbálom ezt a módszert -
#3545 rájukklikkelsz és a nevük alatt ottlez h hány évesek és ha már hamarosan visszavonulnak akkor a visszavonulás időpontja is ottlesz -
#3544 Add el őket. Megszabadulsz tőlük és még keresel is rajta. :-)
Malakai: csak annyi az egész, hogy úgy fogunk dolgozni mint egy nagy közös filmvállalat. Majd valaki úgyis meghackeli az a hülye "Lionhead Studios Presents" szöveget az elején és akkor majd mehet "HunWorks" a helyére :P). Úgy kell elképzelni mint manapság a nagyobb filmes cégeket amiknek van kisebb filmstúdióik (pl Universal, stb).
A vörösszemű elfogása meg nem ment lassabban, rengeteg ilyen folytonossági hiba van az animációk között, de ezekkel meg lehet békélni. -
joe69 #3543 hol tudom megnezni hogy hany eves az adott szinesz? egy ido utan visszavonul?
a jatekban vegig az en tulajdonomban allnak a szineszek, vagy kesobb filmekre kell oket szerzodtetni? -
#3542 Majd ecsetelnéd, hogy a HunWorks oldal fícsörei közt mi fog szerepelni? :DD
Amúgy a film akár még jó is lehet, egy vészesebb baki volt benne, hogy amikor elfogják az nagyon hirtelen történik, persze tudom, nehézkes azért a játékkal. :) -
#3541 hmm lehet hogy a 14 színíszem közül már szortírozni kéne :)
az a baj, hogy ha leminősítem őket mondjuk crew-ba, akkor felmondanak egy idő után... :( -
#3540 2050?
Ott kellenek még színészek?
Sztem akkor már minden digitális lesz... -
#3539 Én is belefogtam a saját kis sorozatomba...első rész:
Icarus
Majd még bonyolódik a történet... -
#3538 Storyban két rendező, hat szinész és egy halom extra. Állandóan készül minimum egy film. A story-t már végigvittem és jelenleg 2050 körül játhatok és már csak két életút díj hiányzik a 100%-os unlockhoz. -
#3537 De nem gyerekek, akkor minek neked? -
#3536 #3532, oda majd pakolhatjuk.
-
#3535 egy bajom van
okés, jók a fejek
de hogy lehetne hozzájutni, amiket csináltok
vagyis minek veszkődjek vele, ha már más megcsinálta és még jó is
nem lehetne közzé teeni? -
#3534 őt felismertem! -
#3533 durva :ÐÐ -
RomasSoldier #3532 Hi! készítek egy The Movies Hungaryt.
Lehet jelentkezni társszerkesztőnek...
-
#3531 Király nagyon! :D -
#3530 Ő Charles Bronson akarna lenni:)
-
zizzenet #3529 Például a Mikrokozmosz :)) -
#3528 Nyert! -
#3527 Nekem egyáltalán nem hiányoznak, újszülött amugy is van. Pöttyet sok igen jó film van amiben se kutya nincs se gyerek. -
zizzenet #3526 Travolta? -
zizzenet #3525 Nagyon helyes. Gulliver is járt a Nyihahák földjén . -
#3524 hát pedig a gyerek, kutya alapklisé -
#3523 Na, ez ki?
-
#3522 mivan? én csináltam olyan forgatókönyvet ahol az űrhajóban pikknikeznek egy kutya és egy ló társaságában az űrhajóban :DD -
zizzenet #3521 Olyan, amiben csak felnőttek vagy robotok illetve kutyák vannak. -
#3520 hát pedig milyen film az, amiben se gyerek, se kutya :) illetve ugye kutya az ezek szerint van :))) -
#3519 THX! És a gála? :( -
#3518 ugy lehet fényképezni leagalábbis nekem akkor sikerült miután a sztárnak attam assisztenst és ott volt mellette
és akkor ráviszem a sztárra a fotóst és kész -
zizzenet #3517 Ezek szerint kell olyan személyzet is, hogy "lefogó ember"? Azzal kell lefogatni a filmeket, mielőtt elszaladnak? -
#3516 Ez a gálaest mitől függ? El is felejtettem, hogy van ilyen, így sandboxban ez eddig kimaradt. Mit kell tenni, hogy legyen? Apropó, az újságírók mire jók, mert fényképezni, ha sztárra viszem egyik sem akar ... :( -
#3515 van a Post Production épület egy idő után megkapod...
ha kész a filmed lefogattad, megfogd és belerakod az épületbe -
#3514 A filmbe -
#3513 Jah,és hogy lehet hangokat +-ba betenni? -
#3512 nahmán jó -
#3511 Please!
Kösz.