The Movies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Manchester United! Catherine Zeta-Jones!
H2G2 LINK
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
nekem ez a csirke figura jön be marhára bármit is csinál marha jó :ÐÐÐ
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
és még nemis saját forgatókönyv, hanem a géppel irattam 😄
másik kedvencem 29ben városi csata második világháborús egyenruhákban, csak nõi szereplõkkel 😄D
néha nagyon beteg ez a játék 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
de pl vannak ilyen bolygó ikonnal jelzeett események is, amik a filmnézõk "szokásaira" vonatkoznak, ezeket nem lehet változtatni pl. a Holdraszállás idejét (ijenkor a scifi nézettebb lesz) nemtod befolyásolni
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
😊
u dont have to listen anybody else but me
Az amúgy mitõl van, hogy a másik stúdiótól felvett színész szomorú? pedig minden tulajdonsága okés...
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
bár nem akkora ördöngõsség: 1scripwritered legyen csak (max2) és mindig azzal írasd így fejlett lesz, a scripwriting officet meg mindig cseréld modernebbre és arról írj ami felkapott...a directort meg a sztárokat legalább a csík feléig turbózd fel a film kategóriájában, ugyanazt a crewt használd és akkor azok is fejlettek lesznek, és legyen jókedvük a sztároknak ennyi
bár nemtom mit okoskodok én vagyok szvsz a legbénább<#wilting>#wilting>
Adj ki a BIOS-ban egy LOAD DEFAULT SETTINGS parancsot
Majd nézd meg, hogy a proci/memória a kívánt sebességgel menjenek, s save and exit. Aztán hátha....
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Meg az is tetszik, hogy a csaj meg a pasi öregszik, nem mindig ua ruciba vannak...
A díjátadó ünnepség végén - tudjátok, ahol a faszi+a csaj adja a serlegeket - várjatok pár percet! Elkezdenek poénkodni. Smárolnak, a fickó feszít meg ilyenek. Jó móka. 😊
gamertag: kenobita
asszem emgyek is vissza mert le vok maradva 😄
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
De ettõl függetlenül még mindigg kimagaslik a mai játékok közül, csak hát hatalmas csalódás.
És az sem így van hogy a színésznõknek, rendezõknek studióval van szerzõdése.
na akkor azén kultuszfilmem :Ð hang van, a minõség kicsit szar, 2mb
Douglas Duckmeat (1943)
A filmrõl annyit hogy lesöpörte a konkurens filmeket, 200dollár híjján megdöntötte az 500.000$-os álomhatárt (a film elkészítése 50.000$ dolcsi volt), a Lionhead Motion Picture Awardson a legjobb filmnek választották, a benne szereplõ színésznõ megnyerte a legjobb színész kategóriát, A Studiot pedig a porból (15évig masszív 6. hely) felemelte az elitbe (3. hely).
Egy kis segítség kellene a The Movies-ban: Szóval még a játék elején járok (olyan 1929 körül) már egész sok mindent felépítettem. Na szóval az a baj hogy a pénzem folyamatosan fogy, míg végül átmegy minuszba. A játék szerint túl sokat költök a felújításra. Ez látszik mert a munkások folyamatosan javítgatják az épületeket. Már próbálkoztam azzal hogy kirúgom mind, de hiába. Filmet akarnák csinálni de mire oda jutok elfogy az összes lóvé.
Szóval ha valaki tud akkor pls help, thx!