The Movies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

crack-ert sirok orulhetnek

PC Game ISOs The Movies (c) Activision *DVD* DEVIANCE 40x50 MB

böröczk
Ezzel a starmaker- rel is el lehet lenni : - D

Kumiho #2179

asfa
valaki ????????

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Scott21
ja oké csak kérdeztem 😄

P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!

Hmuda
Azt hogy kábé 13 éves kortól lehet játszani. A hotcoffe után ne várj el szexjeleneteket egy T-s játéktól.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Scott21
hülye vagyok lehet, de az mit jelent? 😊

P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!

asfa
azt mikor lehet venni?alapbol van?

Hmuda
A játék besorolása "T for Teen".

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Lobsterman
Persze hogy lehet, csak kell hozzá custom script épület

Bocs ha fasságot kérdezek, de lenne egy olyan kérdésem, h h csinálok ugy filmet, h én rendezem meg a jeleneteket stb... jelenleg 1923-ban járok és már 3filmet forgattam de azt magátol nyomja...
Scott21
tényleg sexfilmet azt lehet forgatni? 😄DD

Scott21
érdekes film 😊)

asfa
jo el is mondhatnád

Lobsterman
Hmuda
Nem rontottad el elõbb se. Ne legyen nagybetû a fájlnévben.

tutorial... <#szomoru2>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

asfa
#2888-ra valaki???????????

Hát ehhez a játékhoz is erõmû kell ennyi épület, díszlet...stb. miatt 😊 Amúgy nagyszerû a game.

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

olvass kicsit vissza

football without ultras is nothing

Scott21
valaki képet feldob, hogy milyen a game? <#wink>

Viktorr
Engem is kidob az asztalra hiba üzenet nélkül!
Van már rá megoldás?

Kellene builder es takarito is de nincs jelentkezo.

felveszel egy pár janiter-t és csinálják azok a dolgukat végig

rádobod az adott scene-re h gyakorlojon, int a szereplõk

quack
ugyanúgy lehet mint a sztárokat

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

A rendezõt lehet valahogyan fejleszteni? Mert egy adott kategóriában nemvalami jó. Azt tudom hogy a filmkészítéssel kap tapasztalati pontot de más út van a fejlesztésre?

a
Miért? az én egyik takarítónõmrõl kiderült, hogy nagy tehetség a romantikus filmek terén 😊

Az épületeket folyamatosan kell javítgatni a játékban?

Lacc
<#zavart2>
yo van mar megvan ott volt a honlapon csak olyan helyen hogy a faszom se talana meg

jeeeezusom <#wilting>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

de mondom hoy nincs mert en egy mappaba toltotem es meg nem is volt a honlapon se volt az nfo ugy ird mar le lecci

Malakai
Alul van egy olyan, hogy keresés a témában, használd!
(Tudom, ennyi erõvel írhattam volna key-t is, de így talán más kérdések elõtt is használni fogja...)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

de nekem nem adtak hoza na leccike irjatok mar be

Malakai
Általában írják az nfo-ban...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

vki irja mar be az INSTALL-lo KODOT PLEASE

asfa
hogy kell azt megcsinálni ha piroson van a kedvük zöld legyen?

Jajj hát mi van ezzel a bitHUmen-es oldallal regelném magam ahoz,hogy be tudjak lépni de nem tudom hol kell<#szomoru1>Pedig jó lenne a bonus disk.
hát ha nagyon nagyon kell akkor énis de azért enyire még nem állok rosszul emberileg 😄 de pl start csinálni nem jó ilyen módszerrel 😄

joebacsi
vagy pedig csak oda ahova nem kéne
nemtom, ez engem annyira nem izgat, mivel kell az ember, ezért minden további nélkül bevágom extrának pl a portásnak jelentkezõt, majd belejön 😄D

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

hát nekem a studio kinézete folyamatosan maxon van és mindig megnyerem az erre járó dijat és mégis alig akarnak sokszor emberek jönni... 😞 vagy pedig csak oda ahova nem kéne

Malakai
A 2 hiányosságod összefügg, a stúdió kinézete nagyban befolyásolja a munkára jelentkezõk számát.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

bitHUmen

aki tud élõ sztáról rendes hasonmást késziteni a starmakerben az irjon légyszíves egy privit mert egy filmet szeretnék késziteni az egyiket megtudtam csinálni de a másik egyátalán nme hasonlit a célszemélyre, elõre is köszike 😊

joebacsi
thx 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Bonus Disk Torrenten nincs fennt???
joebacsi
nemtom, nem kell olyan sürün cserélni a göncöket, és így ki lehet választani a legjobbat neki, nekem nemvolt eddig gondom az image-el. Én 50re értem el azt, hogy legjobb film, legjobb színész, legjobb rendezõi díj nekem jutott, elsõ 3 film az enyém, mind kicsivel 1milla bevétel fölött (majd a PR elég sokat dob rajta) 😊
Viszont összetettben még csak a második vagyok, mert a stúdió kinézete viszonylag a béka segge alatt van (pedig legutóbb kb félmillióból befüvesítettem minden létezõ területet, még azt is ahova nem építettem semmit, de így is épphogy 2 csillag körül van összesítésben)
Meg folyamatosan emberhiányom van, mert alig jelentkezik valaki (leginkább a kisegítõ személyzethez, sztárból úgy ahogy ok a létszám), de már ott tartok hogy tudok 2 3 fõszereplõs filmet csinálni párhuzamosan...

Bonus Disk:

- 10 Exclusive Costumes
- 20 Original Sound Tracks
- Exclusive Movies
- Prelimirary Graphics

Szerintem megéri leszedni 😊

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

Malakai
Autómata nem mindig jó, csináld manuálisan, ott mutatja azt is, hogy melyik tetszik neki, meg melyik nem, legalábbis nekem jobban bejött.

(\__/) ( X.x) ( } . { )