6506
The Movies & Stunt Effects
-
veszel fel inasokat a sztár mellé -
cipo666 #3629 Srácok, a sztároknál az Entourage hogyan növelhető? -
azt nem tom.
én hétvégén fogok nekilátni a filmkészítésnek.
addig megnézzek minden filmet, hogy mit lehet kihozni eme remek játékból. -
Csapd Le Szamár Intro Csináltma egy ilyet vélemény? Majd tervezek még jeleneteket leforgatni belőle. -
neonlaci #3626 amugy ki meddig vitte a gémet eddig? vagy nem tudjátok meddig lehet idöben? -
neonlaci #3625 lehet h. ha egy kellélkes ládát beteszek akkor onnan kivesz egy shotit? -
dehogyis.
neonlaci!
vagy a földről vegye fel, egy ládából. -
valaki itt kérdezte, h mi van a BONUs -on:
THIS DISC WORKS AS BOTH AN AUDIO CD AND A DATA DISC.
The Premiere Edition of The Movies(TM) contains the following additional content:
- A soundtrack containing music from the game. This is compatible with CD audio devices.
- Marketing videos
- Concept Artwork
- Exclusive costumes. These will be unlocked through time as with other costumes and you should
find them in the "Premium" section of the games wardrobe screens. You need to have The Movies(TM)
installed to use these costumes. -
neonlaci #3622 hát tod, ez lehet a párhuzamos univerzummal meg feketelukakkal hozható összefüggésbe, röviden max annyi, h.baltával nem lehet olyant csinálni avgy én nem tok, h. csapkod valakit, bár nem is hororrgame, meg olyant se tudtam h. shotgunt vegyen elö valahonnan. meg aztán ott a géppityu is, de hát aki hullákat öl, annál legyen tulélökés és minden egyéb. persze jól elrejtve a farzebben:D de legközelebb igérem inkább nem teszem bele ha ez ennyire megfigyelhetö. rmeélem az összhatást nem nagyon nagyon rotja el. -
Rohamoszti #3621 Hogy érted ezt az azonos szintet?:D Sértegetsz? -
cipo666 #3620 Srácok, a stároknál az Entourage hogyan növelhető? -
ez nekem is feltűnt, télleg csak az alien world a corridor meg a bridge van, pedig a scifi meg a horror a legnagyobb poén a játékba :ÐÐ -
aha.
de nem értem.
nem baltával indult Karl tisztogatni? hogy került hozzá egy shotgun? -
neonlaci #3617 pedig nem bezséltünk össze. de remélem azé teccett -
neonlaci #3616 OK megvan hoyg lehet sorry, siettem nem figyeltem:D -
elején ua a díszlet, mint rohamoszti első filmjében.
gondolom azonos szinten álltok még. -
neonlaci #3614 Acsalint jól néz ki az oldal de oda hogy lehet felnyomni a videot?
-
én vmi összeesküvésre gondolok, hisz a földi rendőrség a "zsebükben" van.
:) -
neonlaci #3612 sajna még ilyen késkes szövegbe nem sikerült betennem me nem tom hogy kell nézzétek el, és azé fáradjatok vele ennyit h. másolgatjátok a címet megéri... de a mozikészítéssel voltam elfoglalva mintsem a feltöltés rejtelmeivel -
Ezért kell az SDK! :D
Najó, nem emlegetem már fel ilyen gyakran. :D -
dehogynem, többször is. :) -
neonlaci #3609 végre sikerült feltöltenem filmet. itt megsasolhatjátok, sokat dolgoztam rajta, 4 perces. 40 jelenet. még nincs tul sok kellékem kevés lehetöség e miatt d epróbáltam jóra kihozni, véleményeket amjd kérek. jó szórakozást hozzá aki megnézi: Karl a szörnyek réme c. filmemet itt meg lehet nézni: http://www.send2u.hu/upload/2005-11-14/e5uwHdmiZ0U0gf5SC5wY
-
Pedig nem nehéz. :-)
Valami vörösszemá fickó látszólag véletlenszerűen megöl egy őrt egy frissen útjára indított hadihajón, akit végül sikeresen elfognak, de hogy pontosan mi is áll az ügy hátterében, az majd kiderül. :-)
(Kár, hogy ilyen kevés Sci-fi díszlet van.) -
Nem láttad az eredetit? :)
Bill Murraynek az egyik legjobb filmje sztem, úgyszintén Idétlen időkig a címe. :) -
2. részben is legyen vmi hasonló.
:) -
Rohamoszti #3605 Az nem tom hogy került oda a főnökös részhez :D Eredetileg a vonatos jelenetbe került volna :) -
az a böfögés qrva jó.
:)))
ilyen effektek is vannak? -
"Majd még bonyolódik a történet..."
már most se értem.
:)
viccet félretéve.
kiváncsian várom mi fog kisülni belőle. -
Ezt nem hiszem el megcsináltam egy isszonyú jó filmet erre nem kilépett.
Majd holnap megmutatom mert ujr kell csinálni!
De egy bosszúálló német bige a főszereplő tragikus véggel.:DDDD -
Sziasztok.
Megvan az új vas.
Csak sajna badsectoros volt a vinyóm amelyiken a játék volt. Úgyhogy szedem le megint és jövök énis!
Nagyon pörög a topik!
Grat a készítőknek a FAQ-ért. -
Azért a nyelvtanra figyelhetnél ("Szija édes", "szerencsétlebb", stb), meg a hangokat is jobban kellene keverni (felveszi a telefont erre becsörög, a főnöke beszéd közben beleböfög az arcába
).
-
Az eredeti film nagyon jó volt, meg nagy ötlet is! -
Rohamoszti #3598 Jobb gomb, save target as-al próbáljátok :) -
Rohamoszti #3597 Matrix nem él igazán, s ezért úgy bünteti a sors, hogy míg rendesen meg nem éli azt az 1 napját annyiszor kell ugyanaznap ébrednie. Egyedül ő tud róla, hogy a világ nem változik, ugyanaz a nap ismétlődik, s ahogy kell ezt ki is használja, beszól olyanoknak akiknek eddig nem mert, bankot rabol, csajozik, sőt...még a halált is kipróbálja! Mindenhatónak érzi magát ám ahogy lenni szokott, a jóbol is megárt néha a sok.
Idétlen időkig 1. bevezető epizód
Több részes sorozatom, 1. bevezető epizódja a főszerepben Bill Murrey-vel ;)
Véleményeket várom! ;) -
acsalint #3596 Nah alakul is a honlap, már van fent 3 színész, meg 3 videó...
Nézzétek csak meg nyugodtan.
Küldjetek ti is
sziasztooooooook!
TheMoviesGame -
ok köszi -
Hmuda látogass majd be a Hardwired fórumjára is ;) -
semmilyen, bármilyen munkanélküli ember jó aki jelentkezik hozzád (kivéve a leendő sztárokat/rendezőket)
ha megvan az ember akkor csak simán mellédobod a sztárnak és utána követi mindenhová :) -
ok ,de azt hol (milyen néven?) kell felvenni/hozzárendelni ?
-
A gálákkal kapcsolatban tudtok segíteni, mármint mi kell ahhoz, hogy sandbox módban is legyen???