6506
The Movies & Stunt Effects
-
#3670 1920 -
#3669 télleg! honnan indul a történet?
század elő? -
#3668 Jók a filmek, alakul ez! Nekem sajnos alig van időm játszani, még csak 1940 körül járok, de remélem 7végére tudok egy normális filmet produkálni. A paripás-tól egy kicsit komolyabbat! :D
Egyenlőre ilyen hülye vígjátékon gondolkodom - amit a Hungry Pig Productions ad ki, aztán ha belejöttem, jöhetnek a komolyabb témák is. -
#3667 Egér középső-gomb és forgatás, vagy ctrl+iránygombok. -
Seva #3666 Elnézést a láma kérdésért de most kezdtem a játékot, és csak németül beszélek. Hogyan kell elforgatni a kamerát, sajnos nem értettem a tanuló részben... -
#3665 Köszi.
Kicsit láma vagyok még a játékhoz,de remélem össze tudok majd hozni,valami véres horrort:) -
#3664 custom script office, üres scriptet ráhúzod területre és megcsinálod. utána leforgatják. csak mondom ekkor bekerült egy jelenet amit én nem raktam bele. mind1. post production épületre rárakod kész filmet, megvágod, felirat, stb. utána release-eled. -
Nyiri #3663 Megirjak a filmet az irok, athuzod az epuletbe es bejon a szerkeszto. -
#3662 Akkor már megvan.
De azt hogy lehet,hogy én döntsem el,hogy mi legyen a filmben? -
#3661 25-30 fele -
#3660 Még egy kérdés:
Kb mikor lesz elérhető az az épület?
Úgy emlékszem már van nekem olyanom,de mindig csak magától ment a forgatás,én csak pár díszletet tudtam berakni,hangot cserélni,színészeket választani.
Azt mikor lehet írányítani,hogy mi legyen a filmben? -
#3659 volt hogy megírtam forgatókönyvet, leforgatták, de +1 jelenettel :/
persze akkor még nem volt post production office :D -
#3658 Igen tudsz. Meg kell nyerned a Custom Script Office nevű épületet és ott tudod összeválogatni a neked tetsző díszleteket és jeleneteket, majd a PostProduction épületben elvégezheted a szükséges vágási, hangtechnikai és egyéb apró-cseprő változtatásokat
FAQ -
#3657 Én tegnap kezdtem el a játékot!
HATALMAS!
Gyenge az angol tudásom ezért lenne pár kérdésem.
1940-ben járok,2 csillagos sztárt és filmet kell csinálnom.
Mikor tudok majd olyan filmeket csinálni amiket itt látni?
Mer eddig nem nagyon jött össze. -
Nyiri #3656 Film megjelenes utan mindig no a moral... Amugy image, fizetes, lazitas, aszisztens.
Ezekkel tudom mindig zoldben tartani.
Volt ugy hogy beraktam egyik csavot a plasztikai sebeszhez. Azonnal lement nullara (full piros) a moral. Ott kovalygott bekotott buravan total buslakodva. Majd levettek a kotest. Akkor is piros volt. 1-2 nappal kesobb mar minden happi fullos sot meg rasegitettem egz paparazzival is :)
Neha azert rossz a kedvuk mert unatkoznak.
Amugy strategiat valtottam. Mindig egy szar film (gyorsan elkeszul es 3-4 kilo haszon) es mindig egy nagy produkcio. Ebbol jon a zseton. Egy-egy nem jo mert addig nincs penz es csak fogy. -
#3655 Hogy lehet a moralokat fent tartani? Csinaltam bart es ettermet meg nekik lakokocsit es korulotte mindefele diszeket...megint mindenki ideges es pias. -
#3654 mindenkiből hozz ki 120 %-ot és kapsz még díjat is! velem is ez vlt, ujra kezdtem minfent jól csináltam, és egyik évbe csak egy tudió dij, de akövetkező díjkiosztóm már 3 díjat zsebeltem be a hatból :) és a filmjeim mindig első helyre érkeznek és az első 5be maradnak archiválásig!:D -
Coolfire #3653 Hellóka!Ne olvastassatok már vissza velem jó?Hogy a gányban lehet 1*-nál jobb filmet csinálni?Lóvé függvénye,vagy az alkotók-író(k),rendező és főszereplő (k)-hangulata?Esetleg a kategóriákban való jártasság?Bocs,ha hülyeségeket kérdezek,de még csak tanonc vagyok.:)Unom már,hogy sosem kapok egy szem díjat sem.:(Egyébként hihetetlenül addiktív játék,de a Sims őrületem nem tudja űberelni,bár sosem lehet tudni... -
#3652 Nincs ilyenem és nagyon nem is akarok, herótom van az ilyesmitől. Itt megbeszélhetjük, mert úgyis mindenkire tartozik. :-) -
Curtis #3651 Jók a filmek! Már csak szinkron kéne alá :) -
TommerHead #3650 A DVD változat tartalmazza a kieg.CD-t?Vagy mi a különbség?Meg kellene szereznem hátha valamivel jobb. -
#3649 nekem olyan gondjaim voltak hogy pl van a háborús helyszín
nah amikor 2 filmet akarok forgatni párhuzamosan, mondjuk egy akció és egy sci-fit akkor tuti arra az 1 díszletre rakja be hiába van még 5 akció és 5 sci-fi díszlet pluszban
hülyét kapok ettől mert addig szüneteltetni kell a forgatást míg a másik be nem fejezi
kár hogy a forgatókönyvíróknak nem lehet megadni hogy melyik díszletre írják a szkriptet -
#3648 Gratula nagyon jó muvik le a kalappal -
#3647 nah megint újrakezdtem, immáron negyedszer :D
mostmár célirányosan építek mindent, csak sci-fi, horror és akció filmeket forgatok, saját film készítése perpillanat még nem érdekel úgyhogy nagyon sok épületet és díszletet meg tudtam spórolni
1925-ben járok közel 600k pénzem van már és eddig csak 1 csillagos filmeket tudtam forgatni
az egyik rendezőm annyira alkoholista hogy minden jelenet előtt kézzel kell odadobnom a díszlethez mert magától nem menne oda csak inna meg dülöngélne lol -
TommerHead #3646 Az miért van nálam,hogy el akarom kezdeni a filmforgatást és pl.a horror filmet(amikor viszem az ikonnal a filmforgatás helyszinére)nem a horror helyszinre viszi hanem 1akció helyszinre és így felcseréli mindig aztán horror film helyett leforgat emberem 1 akciófilmet. -
Curtis #3645 Hali,
Melyik évben kapom meg a négy csillagos Scriptíró épületet? -
#3644 Tényleg, Hmuda, téged el lehet érni vmilyen messzendzser rendszeren? (HunWorks theme.)
PM me, ha igen! ^^ -
#3643 ivásról csak a rehab szoktat le? -
#3642 elcsesztem. mégegyszer -
#3641 felraktam még 2 filmet a "stúdióoldalamra. Az egyik egy evil dead-szerű zimbes-zombis, a másik egy menekülős gengszteres.
Enjoy -
#3640 megy cdkép nélkül is a biztonsági másolat?! Oo -
#3639 Hátő igen kis bug majd átrakom a lebombázott városba :) -
#3638 Csak nem :D Majd épitek uj studió, ezt hittem sikerült a röhögést kivennem de ugytünik nem, megsem néztem exportálva csak most. -
#3637 ha nekem nem fog tecceni az első, akkor ti nem fogjátok látni, hogy miért. -
zizzenet #3636 :))
Mondjuk meglehetősen disszonánsan hat a háttérben lobogó amerikai zászló. Ennyire ne legyél Spielberg . -
cipo666 #3635 thx! -
#3634 jogi vitáid lehetnek majd ezzel a "mulatós" filmmel.
:) -
#3633 egy crewt odaraksz a sztár mellé
ez is mehetne faqba -
cipo666 #3632 És azt hol tudom megtenni? -
neonlaci #3631 hajrá SERPA kiváncsian várom elsö filmed a tapasztalatok alapján. amugy télleg ügyeskedni kell h. a meglévö jelenetekböl kihozzon nagyon jót az ember. igye megosztod velünk amjd elsö remekmüvedet???