6506
The Movies & Stunt Effects
  • ciwil
    Azt be lehet állítani, hogy csak egyedül legyen a kívánt színész a screenen, de ez elég bonyolult, majd keresek hozá 1 vedeót és belinkelem.
  • watto
    Me sosincs olyan amilyet én akarok vagy ha van akkor 8-an vannak rajta mikor én azt akarom hogy 1 legyen.
  • watto
    ööö.....Lesznek új mozdulatok????
  • ciwil
    Kösz :)
    Remélem jól fog sikerülni, csak azt nem tudom, hogy lehet beidőzíteni a szinkront úgy, hogy a szereplő szája is mozogjon hozzá...
  • SkYPeT
    hajrá ciwil
  • ciwil
    Amikor rákattintasz a csapó jelre, feltesz egy kérdést, miszerint a hanggal együtt akarod e kimenteni a filmet. Ha a pipára mész, akkor azért jelenik meg az a piros felirat, mert először a hangot exportálja ki...

Ui.: Majdnem sikerült elkészítenia szinkront teljes egészében, most anagy vágási munkálatok folyanak
  • watto
    ja...de ha arra mek akkor piros betűkkel ír vmit a jobb felső sarokba...
  • Hmuda
    Az viszont már tényelg ott van a FAQ-ban. :P

"...a kis csapó ikonra kattintva beállíthatod a megfelelő paramétereket a rendereléshez és azután elkezdi (ajánlott "online" minőségben lementeni, mert az még nézhető, de nem fog sok helyet foglalni)."
  • watto
    THX
  • watto
    de azt nem tom hogy mit kell nyomni hogy kimentse
  • Hmuda
    Persze, tökugyanazt tudja mint a síma PostProduction.
  • watto
    de ott ki lehet menteni pl C:\documetnt and stettings\-be?
  • watto
    okok.thx!
  • Hmuda
    Lehet hiba volt kiadni. A filmeket általában forgatás után, de kiadás előtt szokás megvágni. Próbáld meg úgy, hogy forgatás után rögtön megpróbálod berakni a PP-be.

Szerk: vagy egyszerűbb ha a főmenü "Video Player"-ében (vagy valami hasonló a neve) ügyködsz, ugyanaz mint a játékbeli PP office.
  • watto
    le van forgatva...le is osztályozták!2 csillag!!!2-perces vígjáték!!!
  • Hmuda
    Még egyszer: le van forgatva a film? Ha pont a kiadás előtt vagy akkor lehet berakni.
  • watto
    hát igen de nem lehet berakni!!!
    nem engedi!
    hogyha odahúzom zzöldnek kéne lennie a szobának ahova be akarom rakni de most kék és nem lehet odA rakni!!!
  • Hmuda
    Hát nyilván. A valódi filmeket se a forgatókönyv megírása után szokták megvágni.
  • watto
    milyen állapotában kell?
    mkor már meg tudod nézni?
  • watto
    mert nem engedi odarakni....
  • Hmuda
    Le lett forgatva a film vagy csak úgy pakolászod?
  • SkYPeT
    mért nem tudod?
  • watto
    de nem tom berakni post production-ba
  • SkYPeT
    pedig ottvolt:
    Hogyan kell lementeni a kész filmjeimet?

*

A PostProduction épületben. Ott a kis csapó ikonra kattintva beállíthatod a megfelelő paramétereket a rendereléshez és azután elkezdi (ajánlott "online" minőségben lementeni, mert az még nézhető, de nem fog sok helyet foglalni). Alternatív esetben ha már "archiválva" lett a film, akkor a főmenüben a Movie Player menüpontban szintén behozhatod a PostProduction képernyőt a megfelelő film betöltésével.
  • watto
    ott nem találtam...
    leírnád?
  • Hmuda
    FAQ
  • watto
    jah, úgy akartam :D bocs :P
    de nem tod hogy ki lehet-e menteni?
  • PiszkosFred
    Wav formatumu videot nem fogsz kapni, ez boritekolhato ;] Az .avi eselyesebb, vagy a .wmv (gondolom erre gondoltal te is, csak elirtad veletlenul)...
  • terasz
    még mindig nagyon. anno egy éve toltam vele frankó másfél hónapot. kábé egy perc volt, mire visszajött minden emlék
    :)
  • watto
    thx...az nem érdekes má rájöttem!
    és még azt kérdezném hogy avi vagy wav formátumba ki lehet menteni a videókat?
  • ciwil
    A feliratot, úgy lehet írni, hogy a Movie Player-ben vagy a Post Production-ben a filmjelenetek alatti elő sorra duplán kattinatsz, és akkor felugrik 1 ablak, amibe beírhatod a kíván szöveget és a betűstílust. A 2. kérdésedet nem értem, címet a Movie Makeing-es épületben lehet, szerintem csak. Ha arra kérdeztél, hgy hogy lehet a szerplők megjelenítési stílusán válltoztatni, akkor szerintem sehogy, de ebben nem vagyok biztos!
  • watto
    meg a másik kérdésem az lenne hogy hogy lehet más címet adni a filmnek,meg hogy hogy lehet megváltoztatni a film elejét mikor a szereplőket mutatja be?
  • watto
    bocs ha hülye a kérdés de lehet a filmm alá feliratot rakni???és ha lehet hogy????
  • SkYPeT
    Grat! xD
    Hogy tetszik a játék?
  • terasz
    MEGVAN A MEGOLDÁS!

beírom, hátha másnak is bejön.
    kipróbáltam egy csomó mindent, végül ez vezetett eredményre.
    innen leszedhető az NVTweak progi. Egy kattintás az egész: a settings menüben át kell állítani a legördülő menüben a "for servers"-t "for desktop"-ra.

ne kérdezzétek, miért.. fogalmam sincs, hogy ezzel miért lett jó, de működik!
    hurrá!
  • SkYPeT
    phú másttélleg nem tudok nekem soha semmi bajomnem volt vele. crack és ment is minden.
  • terasz
    igen, ezt tettem, de sajna semmi eredmény. néhány elkeseredett sorstárssal is találkoztam, ők hetek-hónapok óta nem találtak megoldást rá.
  • SkYPeT
    lehet hogy a geforce a hiba benne. mehát alapban ati-t támogat a movies de elkéne indulnia. ha jó angolos vagy akkor menjfel a hivatalos oldalra és ott fórumonkérdezz rá vagy magyar fórumokonnézz körül.
  • terasz
    gigabyte nvidia geforce 7600 gt (256mb)
  • SkYPeT
    Mien videókártyád van?