6506
The Movies & Stunt Effects
-
#6266 Azt be lehet állítani, hogy csak egyedül legyen a kívánt színész a screenen, de ez elég bonyolult, majd keresek hozá 1 vedeót és belinkelem. -
#6265 Me sosincs olyan amilyet én akarok vagy ha van akkor 8-an vannak rajta mikor én azt akarom hogy 1 legyen. -
#6264 ööö.....Lesznek új mozdulatok???? -
#6263 Kösz :)
Remélem jól fog sikerülni, csak azt nem tudom, hogy lehet beidőzíteni a szinkront úgy, hogy a szereplő szája is mozogjon hozzá... -
SkYPeT #6262 hajrá ciwil -
#6261 Amikor rákattintasz a csapó jelre, feltesz egy kérdést, miszerint a hanggal együtt akarod e kimenteni a filmet. Ha a pipára mész, akkor azért jelenik meg az a piros felirat, mert először a hangot exportálja ki...
Ui.: Majdnem sikerült elkészítenia szinkront teljes egészében, most anagy vágási munkálatok folyanak -
#6260 ja...de ha arra mek akkor piros betűkkel ír vmit a jobb felső sarokba... -
#6259 Az viszont már tényelg ott van a FAQ-ban. :P
"...a kis csapó ikonra kattintva beállíthatod a megfelelő paramétereket a rendereléshez és azután elkezdi (ajánlott "online" minőségben lementeni, mert az még nézhető, de nem fog sok helyet foglalni)." -
#6258 THX -
#6257 de azt nem tom hogy mit kell nyomni hogy kimentse -
#6256 Persze, tökugyanazt tudja mint a síma PostProduction. -
#6255 de ott ki lehet menteni pl C:\documetnt and stettings\-be? -
#6254 okok.thx! -
#6253 Lehet hiba volt kiadni. A filmeket általában forgatás után, de kiadás előtt szokás megvágni. Próbáld meg úgy, hogy forgatás után rögtön megpróbálod berakni a PP-be.
Szerk: vagy egyszerűbb ha a főmenü "Video Player"-ében (vagy valami hasonló a neve) ügyködsz, ugyanaz mint a játékbeli PP office. -
#6252 le van forgatva...le is osztályozták!2 csillag!!!2-perces vígjáték!!! -
#6251 Még egyszer: le van forgatva a film? Ha pont a kiadás előtt vagy akkor lehet berakni. -
#6250 hát igen de nem lehet berakni!!!
nem engedi!
hogyha odahúzom zzöldnek kéne lennie a szobának ahova be akarom rakni de most kék és nem lehet odA rakni!!! -
#6249 Hát nyilván. A valódi filmeket se a forgatókönyv megírása után szokták megvágni. -
#6248 milyen állapotában kell?
mkor már meg tudod nézni? -
#6247 mert nem engedi odarakni.... -
#6246 Le lett forgatva a film vagy csak úgy pakolászod? -
SkYPeT #6245 mért nem tudod? -
#6244 de nem tom berakni post production-ba -
SkYPeT #6243 pedig ottvolt:
Hogyan kell lementeni a kész filmjeimet?
*
A PostProduction épületben. Ott a kis csapó ikonra kattintva beállíthatod a megfelelő paramétereket a rendereléshez és azután elkezdi (ajánlott "online" minőségben lementeni, mert az még nézhető, de nem fog sok helyet foglalni). Alternatív esetben ha már "archiválva" lett a film, akkor a főmenüben a Movie Player menüpontban szintén behozhatod a PostProduction képernyőt a megfelelő film betöltésével. -
#6242 ott nem találtam...
leírnád? -
#6241 FAQ -
#6240 jah, úgy akartam :D bocs :P
de nem tod hogy ki lehet-e menteni? -
#6239 Wav formatumu videot nem fogsz kapni, ez boritekolhato ;] Az .avi eselyesebb, vagy a .wmv (gondolom erre gondoltal te is, csak elirtad veletlenul)... -
#6238 még mindig nagyon. anno egy éve toltam vele frankó másfél hónapot. kábé egy perc volt, mire visszajött minden emlék
:) -
#6237 thx...az nem érdekes má rájöttem!
és még azt kérdezném hogy avi vagy wav formátumba ki lehet menteni a videókat? -
#6236 A feliratot, úgy lehet írni, hogy a Movie Player-ben vagy a Post Production-ben a filmjelenetek alatti elő sorra duplán kattinatsz, és akkor felugrik 1 ablak, amibe beírhatod a kíván szöveget és a betűstílust. A 2. kérdésedet nem értem, címet a Movie Makeing-es épületben lehet, szerintem csak. Ha arra kérdeztél, hgy hogy lehet a szerplők megjelenítési stílusán válltoztatni, akkor szerintem sehogy, de ebben nem vagyok biztos! -
#6235 meg a másik kérdésem az lenne hogy hogy lehet más címet adni a filmnek,meg hogy hogy lehet megváltoztatni a film elejét mikor a szereplőket mutatja be? -
#6234 bocs ha hülye a kérdés de lehet a filmm alá feliratot rakni???és ha lehet hogy???? -
SkYPeT #6233 Grat! xD
Hogy tetszik a játék? -
#6232 MEGVAN A MEGOLDÁS!
beírom, hátha másnak is bejön.
kipróbáltam egy csomó mindent, végül ez vezetett eredményre.
innen leszedhető az NVTweak progi. Egy kattintás az egész: a settings menüben át kell állítani a legördülő menüben a "for servers"-t "for desktop"-ra.
ne kérdezzétek, miért.. fogalmam sincs, hogy ezzel miért lett jó, de működik!
hurrá! -
SkYPeT #6231 phú másttélleg nem tudok nekem soha semmi bajomnem volt vele. crack és ment is minden. -
#6230 igen, ezt tettem, de sajna semmi eredmény. néhány elkeseredett sorstárssal is találkoztam, ők hetek-hónapok óta nem találtak megoldást rá. -
SkYPeT #6229 lehet hogy a geforce a hiba benne. mehát alapban ati-t támogat a movies de elkéne indulnia. ha jó angolos vagy akkor menjfel a hivatalos oldalra és ott fórumonkérdezz rá vagy magyar fórumokonnézz körül. -
#6228 gigabyte nvidia geforce 7600 gt (256mb) -
SkYPeT #6227 Mien videókártyád van?